Dodaj do ulubionych

huggiesy, gdzie promocja?

01.08.08, 16:43
pyt j/w
Obserwuj wątek
    • ap77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 01.08.08, 20:38
      superpharm i real-36,99
    • ainuin1 Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.08.08, 07:31
      InterMarche od 5.08. 36,99
      Plus 37,99
      • jolasek77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 04.08.08, 22:14
        od 7sierpn. w tesco po 33,90zl /te z kubusiem oczywiscie :)
    • kpopialo Re: huggiesy, gdzie promocja? 12.08.08, 12:39
      Wczoraj (11.08) kupilam w biedronce po 32,99, dzisiaj udezam po
      druga paczke. Z gratisem - calkiem fajna ramka na zdjecia
      • pan_domu Re: huggiesy, gdzie promocja? 13.08.08, 14:27
        w której biedronce bo patrzyłem w Krakowie i nie ma takiej promocji!!
      • aurinko Re: huggiesy, gdzie promocja? 13.08.08, 16:04

W Gdańsku w 7 sklepach Biedronki nie było w ogóle promocyjnych Huggiesów.
        • pan_domu Re: huggiesy, gdzie promocja? 13.08.08, 18:28
          w Krakowie też,nawet w gazetce promocyjnej nie ma nic takiego.
          • anusia_kra Re: huggiesy, gdzie promocja? 14.08.08, 08:45
            wczoraj kupiłam za 33.99 w biedronce na Oświecenia - Kniaźnianej z ramką.
            Koleżanka kupiła na Białym Prądniku- chyba Pachońskiego. Te promocyjne leżą w
            kartonowych paczkach pod koniec sklepu.

A i ramka b.fajna :)
            • aurinko Re: huggiesy, gdzie promocja? 14.08.08, 21:38

Udało mi się kupić w Gdańsku w Biedronce po 33,90 zle bez ramki (chociaż mi to
              nie przeszkadza bo ramka mi niepotrzebna).
              • jolasek77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 16.08.08, 12:11
                potwierdzam ze w biedronce po 33,90zl. i z ramka i bez, kwestia rozmiarow, ale
                wazne ze cena nizsza :)
                • zyzorowa Re: huggiesy, gdzie promocja? 24.08.08, 20:57
                  i ja widziała w biedronce tą promocję... ale czy ramka była nie wiem..
                  • elizka77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 24.08.08, 21:50
                    czy ta promocja jest jeszcze aktualna??
                    • asiu-sia Re: huggiesy, gdzie promocja? 25.08.08, 19:48
                      Kurcze chyba już nie ma-ptrzyłam wczoraj w kraku na Pachońskiego są po 39,99:(
                      Jeśli gdzieś jeszcze jest to dajcie znać
    • mamapawlunia Re: huggiesy, gdzie promocja? 27.08.08, 18:57
      podnoszę wątek z pytaniem, czy jeszcze gdzieś jest
      jakaś promocja poniżej 39,99 proponowanych
      np: w Biedronce czy Leclerc-u?
    • mamapawlunia Re: huggiesy, gdzie promocja? 31.08.08, 22:56
      dziś przez przypadek znalazłam się w okolicy Superpharm
      a tam promocja na super-flexy (różne rozmiary) w cenie 33,99
      pozdrawiam
      • elizka77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 01.09.08, 08:49
        a gdzie w superpharmie bylas? Bo na stronie supherpharmu nie ma promocji na
        Hyggiesy..tylko na Pampersy? Moze to jakaś akcja w jednym sklepie?
        • mamapawlunia Re: huggiesy, gdzie promocja? 01.09.08, 11:08
          elizka77 napisała:

> a gdzie w superpharmie bylas? Bo na stronie supherpharmu nie ma
          promocji na
          > Hyggiesy..tylko na Pampersy? Moze to jakaś akcja w jednym sklepie?

byłam w Blue City w W-wie i promocja na Pampersy też była,a na
          stoliku przed sklepem leżała ulotka i rzuciło mi się "w oko", że ta
          promocja na huggiesy to była taka zwykła żółta karteczka doczepiona
          zszywaczem, czyli jakaś taka dodatkowa promocja;
          oczywiście to są mega packi (w moim przypadku 66 sztuk bo
          rozmiar "4")
        • gdasiek Re: huggiesy, gdzie promocja? 01.09.08, 11:35
          Przedwczoraj w Gdańsku w Galerii Bałtyckiej też w cenie 33,99 huggiesy super
          flexy były i kupiłam ;-)
          • ap77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 01.09.08, 17:19
            w Auchan 33,99+chusteczki!!!
            • elizka77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 01.09.08, 21:36
              ap77 napisała:

> w Auchan 33,99+chusteczki!!!

ale już jest ta promocja w Auchan? Bo na stronie w gazetce ważnej do 2 września
              nie ma na nie promocji. Może to juz z następnej gazetki od 2 września???
              • ap77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 01.09.08, 23:01
                dzis zgarnelam ze skrzynki to chyba dopiero wejdzie
          • aurinko Re: huggiesy, gdzie promocja? 04.09.08, 10:20
            gdasiek napisała:

> Przedwczoraj w Gdańsku w Galerii Bałtyckiej też w cenie 33,99 huggiesy super
            > flexy były i kupiłam ;-)

W Superpharmie jest taka promocja w Bałtyckiej, natomiast na Matarni w
            Superpharmie nie ma.
            • aurinko Re: huggiesy, gdzie promocja? 04.09.08, 10:21

W Polo market Huggiesy super flexy są po niecałe 34zł.
              • nkabi Re: huggiesy, gdzie promocja? 05.09.08, 10:33
                Hej
                Czy w polo markecie jeszcze sa tanie huggiesy??
                W gazetce ich nie ma
                Dzieki za info
                • aurinko Re: huggiesy, gdzie promocja? 05.09.08, 21:51
                  nkabi napisała:

> Hej
                  > Czy w polo markecie jeszcze sa tanie huggiesy??
                  > W gazetce ich nie ma
                  > Dzieki za info

Nie wiem czy jeszcze są, ale na pewno są w Auchan po niecałe 32zł ale np. u mnie
                  ciężko było dorwać z chusteczkami gratis - w większości paczek były poodrywane.
                  • nkabi Re: huggiesy, gdzie promocja? 06.09.08, 20:53
                    Dzieki
                    Juz wlasnie kupilam duzy zapas w Auchan po 34 z chusteczkami
                    To calkiem niezla promocja
                    • beti_1975 Re: huggiesy, gdzie promocja? 16.09.08, 14:24
                      Czy te promocje (Auchan, Polo market) jeszcze trwają? Kurcze,
                      przegapiłam waze wpisy...
                      • evezu Re: huggiesy, gdzie promocja? 12.10.08, 12:29
                        a teraz gdzie promocja?
                        poratujcie
                        • ivinka275 Re: huggiesy, gdzie promocja? 21.10.08, 09:52
                          Moze teraz jest jakas promocja? Poratujcie prosze.
                          • aurinko Re: huggiesy, gdzie promocja? 21.10.08, 13:01

Real
                            Huggies Super Flex mega pack + chusteczki gratis = 37,95zł (do 29.10.2008)

--

Auchan
                            Huggies Clasic mega pack + chusteczki gratis = 35,99zł (do 22.10.2008)
    • juliza Re: huggiesy, gdzie promocja? 07.09.08, 09:41
      W październikowym "Dziecku" są kupony m.in. na Huggiesy Superflexy za 33.99 w
      Superpharm. Oprócz tego na Bebilon i kosmetyki Medeli.
      • ap77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 08.09.08, 11:06
        sprzedam lub wymienie 2 paczki superflexow 4 (Warszawa) (na 4+)+RAMKA na zdjecia
        Poratujcie, moze sie wymienimy na rozmiary???

W Auchan sa teraz po 33zl (z chusteczkami)
        • elizka77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 08.09.08, 14:32
          a za ile chcesz sprzedać?
          • ap77 Elizka 12.09.08, 10:30
            skad jestes? Ja z Wawy. Najchetniej wymienilabym numery z 4 na 4+
            • elizka77 Re: Elizka 17.09.08, 09:29
              ap77 napisała:

> skad jestes? Ja z Wawy. Najchetniej wymienilabym numery z 4 na 4+

tak, jestem z Warszawy. 4+ to nie mam, jak chcesz mogę odkupić w jakiejś w miarę
              atrakcyjnej cenie
    • agnesik190 Re: huggiesy, gdzie promocja? 29.10.08, 08:26
      Obecnie w TESCO, tańsze o 6PLN.
      • monia111175 cerfur 37zł,łacznie z husteczkami 29.10.08, 22:00

• anusia_kra Re: huggiesy, gdzie promocja? 02.11.08, 20:00
      Kupiłam ze 2 tyg temu w biedronce huggisy w promocji z misiową myjką (super) i
      dziś otwarłam i nieco się zdziwiłam. Zamiast misia z kumplami na rzepce są miśki
      i inne osiołki na całej pieluszce. To jakaś inna seria czy wszystkie huggisy już
      tak mają?
      • ticky1 Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.11.08, 10:38
        Wszystkie tak mają.
        • anialit Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.11.08, 12:45
          A u mnie były takie jak zawsze obrazki, kupowałam dwie paczki 4+.
          Chociaż, gdy Magda wróciła jednego razu ze żłobka, miała
          założoną "nie swoją" pieluszkę - właśnie taką z obrazkami na całym
          pampersie. Myślałam, że to może H. classic. Ale w takim razie może
          firma zmienia wygląd pieluszek i w sprzedaż są i takie i takie?
          • nkabi Re: huggiesy, gdzie promocja? 11.12.08, 14:38
            Czy moze jest gdzies promocja???
    • atena76t Re: huggiesy, gdzie promocja? 11.12.08, 17:55
      w Tesco od 11 do 24 grudnia po 33,90 zł .
      • paula005 Re: huggiesy, gdzie promocja? 11.12.08, 23:11
        superpharm 37zł
    • zygmundoponownie Re: huggiesy, gdzie promocja? 13.12.08, 18:04
      w superpharmie za 33,99zl, mega pack, rozzne rozmiary
      • a090707 Re: huggiesy, gdzie promocja? 19.12.08, 16:46
        kaufland nr 3 i 4 po 28 zl !
        • emissia Re: huggiesy, gdzie promocja? 21.12.08, 17:52
          Byłam dziś w Kauflandzie w poszukiwaniu Huggisów i są po 27,99, ale
          te mniejsze paczki, nie mega paczki, więc się nieszczególnie opłaca.
    • aklekotka Re: huggiesy, gdzie promocja? 22.12.08, 08:45
      Wczoraj kupiłam w Carrefourze Jumbopak Huggisów Super-flexów za 49,90 ( ja
      kupowałam rozmiar 5 - jest ich 76 sztuk, w megapacku są 44 - także chyba ta cena
      jest dośc dobra)
      • a090707 emissja 22.12.08, 11:48
        No nie wiem, czy sie nie oplaca- za nr.4 czyli 66szt. po 28 zl ( wychodzi
        0,42szt ) to jest naprawde tanio. W Biedronce te same pieluchy kosztuja 40 zl.
        • beti_1975 Re: emissja 22.12.08, 17:33
          ALe rozmiar 4 66 szt jest tylko w megapace czyli plus 50% a emissja
          pisała, że w Kauflandzie sa te mniejsze, zwykłe duże paczki
      • jolasek77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 22.12.08, 13:55
        w biedronce widzialam w piatek po 29,90. rozne rozmiary.
        • anusia_kra Re: huggiesy, gdzie promocja? 23.12.08, 10:13
          To chyba nie we wszystkich biedronkach ta promocja, bo poleciałam wczoraj
          specjalnie i były po 39,99 :(. Panie w kasie zdecydowanie sie zarzekały, że już
          nie było dawno promocji na huggisy, a tym bardziej w piątek a po 29,99 są tylko
          ich Dada.
          • dziewietnacha1 Re: huggiesy, gdzie promocja? 26.12.08, 18:09
            bo na pewno nie bylo w piatek hagissow w promocji. moze ktos cene nie ta
            powiesil....
            • evezu Re: huggiesy, gdzie promocja? 02.01.09, 21:52
              a teraz gdzie są ?
              pilnie muszę kupić
              • czarnulkaaa2 Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.01.09, 09:56
                ja kupowałam ostatnio w Superpharmie za 37.90 bodajże. I z
                ciekawości pytalam ostatnio kobiete w Biedronce o te ceny-29.90-to
                jest cena na biedronkowe Dady a w takiej cenie Huggiesów nigdy nie
                mieli. W regularnej cenie maja tam po 39.90 a jak sa promocje to 3-4
                zł taniej
                • czarnulkaaa2 Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.01.09, 10:02
                  A tak przy okazji-brzydkie te nowe Huggie :-))) tamte z miskami na
                  rzepie dużo ładniejsze były niż te z miskami na całej pieluszce....W
                  sumie to niewazne ale co tam....sobie ulzyłam :-))
                  • emissia Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.01.09, 16:28
                    czarnulkaaa2 - chyba ta Pani w Twojej Biedronce krótko pracuje, bo
                    jakiś czas temu sama osobiście kupowałam tam Huggisy po 29,90 i to 5
                    paczek :D A zazwyczaj w promocji mają nie 3-4 zł taniej, a 6 zł - po
                    33,90 zl.
                    Mi też nie podobają się te nowe wzory Huggiesów, ale co poradzić :)
                    • anusia_kra Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.01.09, 19:08
                      Też kupowałam po 29.90 tyle że w październiku :( za to kilka paczek :))). Od
                      tego czasu są po 39,90 - na 100 % potwierdzone przez koleżanke, która się wtedy
                      po huggisy spóźniła i dość systemaycznie do biedrony zagląda.
                      PS: Panie w Biedronce koło mnie też twierdza ze dawno promocji nie miały
                      • czarnulkaaa2 Re: huggiesy, gdzie promocja? 04.01.09, 05:44
                        czyli wniosek z tego że trzeba zagladać :-)) a najlepiej jakąś
                        koleżankę biedronkową załapać :-)))))) muszę wyszpiegować o cochodzi
                        z tymi wzorami-może jedne są made in poland a drugie made in jakis
                        inny kraj i z tego to wynika? Bo własnie mi sie wydaje że ostatnio
                        jak kupowałam mega pake to była inna ilość pieluszek niż teraz-ale
                        może mam zwidy :-))
                        • beti_1975 Re: huggiesy, gdzie promocja? 05.01.09, 12:58
                          Zgadza się - ostatnio porównywałam. Coś oni pokombinowali z ta
                          liczba pieluzek - zrobili jumbopaki ale w tych mega coś ujęli.
                          Mi te nowe się podobają z prozaicznego powodu - zaczęłi nadrukowywać
                          rozmiar co bardzo mi uprościło życie (starszy dzieć nosi 5, młodsza
                          4 i czaem miała kłopot z odróżnieniem)
                          • evezu Re: huggiesy, gdzie promocja? 08.01.09, 10:05
                            halllllllo
                            nie ma nigdzie promocji na Huggiesy?????????
                            • iwonan11 Re: huggiesy, gdzie promocja? 08.01.09, 15:28
                              Od dzisiaj w Realu mega pack za 35,16 zł.
                              • nkabi Re: huggiesy, gdzie promocja? 17.01.09, 13:40
                                Czy teraz jest gdzieś promocja pieluszek???
                                dzięki za info
                                • pumeczka Re: huggiesy, gdzie promocja? 18.01.09, 08:06
                                  tesco mega paka za 42 zł
                                  • emissia Re: huggiesy, gdzie promocja? 18.01.09, 16:53
                                    Wiecie, ja też poszukuję promocji na Huggiesy i przeżyłam dziś lekki
                                    szok jak zobaczyłam gazetkę z Polo - otóż jest promocja na Huggiesy
                                    tylko, że one w promocji kosztują 41,99 zł!!! A bez promocji 47,99
                                    zł. Czemu one są takie drogie? Czyżby podrożały? Zawsze bez promocji
                                    było 39,99, a w promocji ok. 33,99 zł, więc co teraz się stało? Wie
                                    może ktoś? Byłam dziś w Kauflandzie i też pieluchy są w cenie ponad
                                    47 zł. No kurcze, jak one będą takie drogie to kupowanie Huggisów
                                    przestanie być opłacalne :(
                                    • czarnulkaaa2 Re: huggiesy, gdzie promocja? 18.01.09, 19:51
                                      No własnie ja dziś zrobiłam rekonesans i w Tesco Mega paki były po
                                      78 sztuk a w Superpharmie po 86 szt (rozmiar 3) Ja w Super dzis
                                      płaciłam 41.90. W Biedronce są caly czas po 39.95 ale te 78 sztuk.
                                      Ciekawe o co chodzi.......
                                  • nkabi Re: huggiesy, gdzie promocja? 18.01.09, 18:34
                                    >pumeczka napisała:

> tesco mega paka za 42 zł

A to nie jest jakos drogo?????
                                    W biedronce mega pack kosztuje chyba 39 zl!!!
                                    Chyba, z3e to nie jest mega pack (?)
                                    W biedronce 4 jest 66 sztuk, a w tesco ile???
                                    • moyyra Huggiesy w Biedronce 19.01.09, 20:49
                                      a ja cały czas czekam na te Biedronkową promocje Huggiesow

czemu nie ma ??
                                      czekam i czekam....
                                      • czarnulkaaa2 Re: Huggiesy w Biedronce 20.01.09, 04:15
                                        no-u mnie w Biedronce cały czas sa w regularnej cenie 39.95, tamte
                                        promocje to chyba musiało być duże święto :-)
                                        • evezu ilość w paczce 20.01.09, 10:46
                                          www.huggies.com/pl/super-flex.html
                                          • evezu Re: ilość w paczce 20.01.09, 10:49
                                            czyli trzeba sobie przeliczyć cenę za sztukę i wtedy stwierdzić czy cena
                                            atrakcyjna czy nie;
                                            w moim przypadku obecna cena w Biedronce to 0,60 za sztukę (4 kupuję)
                                            • czarnulkaaa2 Re: ilość w paczce 20.01.09, 15:16
                                              no też widziałam wczesniej te paczki na ich stronie, co nie zmienia
                                              sytuacji że i tak jest różna ilość-78 albo 86....w mega pace
                                              • emissia Re: ilość w paczce 20.01.09, 17:32
                                                Ehh, sama nie wiem, co z tymi mega paczkami. Na stronie www huggisów
                                                podają te same ilości, które były wcześniej, w Biedronce też jest
                                                tyle samo pieluszek w paczce, co i wcześniej, więc nie wiem, o co
                                                chodzi. Tylko czemu one są teraz takie drogie w Polo i w Tesco, po
                                                42 zł? I czemu nie ma w Biedronce promocji? Ja też czekam już
                                                dłuuuuugo na obniżkę cen i tymczasowo używamy Rossmannów, ale jednak
                                                Huggisy są najlepsze :)
                                                • beti_1975 Re: ilość w paczce 20.01.09, 21:39
                                                  Dziś widziałam te "nowe" mega paki (ja używam dla córci "4" w tych
                                                  starych "+50%" było ich 66, w tych nowych mega jest 72 szt) w
                                                  Piotrze i Pawle po 41,99 (czyli tyle co w Tesco) i to jednak
                                                  wychodzi taniej za sztukę niz te 66 szt w Biedronce.
                                                  Co nie zmienia faktu ze nakombinowali i straznei drogi się robi :-(
                                                  • anusia_kra Re: ilość w paczce 21.01.09, 08:50
                                                    Dokładnie drogie coś teraz huggisy, zwłaszcza że za te 66 szt w biedronce
                                                    ostatnio płaciłam 30 zł z misiową myjką (dawno temu niestety :/). W tym układzie
                                                    wychodziły po mniej niż 0,50 gr za szt
                                                  • gdasiek Huggiesy w REALu 21.01.09, 10:59
                                                    Hej właśnie kupiłam za 35,16 paczkę 4-rek w której jest 72 sztuki. DOsyć dobra
                                                    cena.
                                                    Real w Gdyni.
                                                  • evezu Re: Huggiesy w REALu 21.01.09, 11:14
                                                    znalazłam w gazetce Reala te Huggiesy, to są Classic nie Super Flax
                                                  • gdasiek Re: Huggiesy w REALu 21.01.09, 13:23
                                                    W gazetce rzeczywiście, ale realnie w moim REALU pod tą ceną były super-flexy i
                                                    za tę cenę je kupiłam ;-) BYć może ktoś się pomylił, ale mamy ;-)
                                                  • zielono_mi_15 Re: Huggiesy w REALu 21.01.09, 21:55
                                                    Ale nie ma 4 Huggiesów pakowanych po 72 szt...
                                                  • beti_1975 Re: Huggiesy w REALu 21.01.09, 22:01
                                                    Są. Właśnie te nowe mega - paki. W "starych" było +50% czyli 66 szt
                                                    a w nowych mega są 72 szt.
                                                  • evezu Re: Huggiesy w REALu 22.01.09, 10:26
                                                    chyba już "po ptakach", od dziś jest nowa gazetka bez Huggiesów
                                                  • zielono_mi_15 Re: Huggiesy w AUCHAN JUMBO PACZKA 22.01.09, 22:25
                                                    Huggies Premium - JUMBO paczka (np rozmiar 4 to 44 szt) - 22,85 zł - do 27.01.
                                                    -
                                                  • nkabi Re: Huggiesy w AUCHAN JUMBO PACZKA 23.01.09, 09:49
                                                    Cos nie moge znalesc tych huggiesow w gazetce Auchana :(

Czy sa na pewno??
                                                    Dzieki za info

• zielono_mi_15 Re: Huggiesy w AUCHAN JUMBO PACZKA 23.01.09, 10:39
                                                    Fakt w gazetce ich nie ma, ale na pólkach są. Zadzoń do swojego Auchan zpaytać :)
                                                  • ap77 Re: Huggiesy w AUCHAN JUMBO PACZKA 23.01.09, 11:03
                                                    sa na stronie,a le nie w gazetce!
                                                  • czarnulkaaa2 ... 23.01.09, 14:02
                                                    a w łodzi Auchana niet :-( i problem z głowy....
                                                    Byłam dziś w Tesco i chyba odkryłam tajemnicę ilości sztuk w
                                                    opakowaniu-wisiał wielki plakat informujący że są nowe Mega paki
                                                    własnie z tą większa ilościa pieluch-więc może te mniejsze bedą
                                                    tylko do wyczerpania zapasu? Ale żeby nie było zbyt miło to powaliła
                                                    mnie cena-47 zł w promocji! Normalna cena widniała chyba 51 z
                                                    hakiem! Powariowali, albo liczą na to że ludzie nie wiedzą ile
                                                    Huggiesy kosztują.
                                                    W końcu kupiłam Pampersy bo były po 40 zł a nie chciało mi sie iść
                                                    po tańsze H do Biedronki. A aż tak nie jestem do Pampersow
                                                    zniechęcona żeby nie kupować wcale, na szczęście ;-)
                                                  • evezu Auchan w Gdańsku 23.01.09, 16:12
                                                    mają w promocji te Huggiesy, chyba wszystkie rozmiary, kupiłam dla Młodej
                                                  • paula29 Re: Auchan w Gdańsku 24.01.09, 11:27
                                                    jakie ilosci sa w paczkach za te cene ?
                                                  • evezu Re: Auchan w Gdańsku 24.01.09, 19:07
                                                    44 sztuki, wychodzi po 0,51 za sztukę
                                                  • beti_1975 Re: Huggiesy w AUCHAN JUMBO PACZKA 24.01.09, 21:17
                                                    Dzięki bardzo za info. Zaopatrzyłam się dzisiaj.
    • jasmin80 Re: huggiesy, gdzie promocja? 26.01.09, 20:59
      W Biedronce Hugissy są za 32,99 zł, duża paczka.
      • evezu w Biedronce 26.01.09, 21:20
        ile sztuk??
        • nkabi Re: w Biedronce 27.01.09, 14:47

Ale tej promocji nie ma gazetce :(
          Ciekawe czy w każdej biedronce są tańsze??
          • jasmin80 Re: w Biedronce 27.01.09, 16:21
            Rozmiar 4 to 66 sztuk, a inne rozmiary t nie wiem. No i ta promocja
            nie w każdej biedronce jest.
            • emissia Re: w Biedronce 27.01.09, 16:48
              W Biedronce są w promocji te stare mega paki, czyli rozm. 3 - 82
              szt, 4 - 66 szt, 5 - 56 szt. Niestety nie ma w promocji rozmiaru 4+ :
              ( Ja byłam dziś w dwóch Biedronkach w moim mieście i w obydwu była
              ta promocja. Gratis dodają czerwony szaliczek. Kupiłam 10 opakowań
              na zapas :) Tylko po co mi 10 szaliczków? :D
              • yoaha Re: w Biedronce 27.01.09, 18:50
                ciekawe czemu u nas te same sa po 39, 90?????? z szaliczkiem
                • dziewietnacha1 Re: w Biedronce 27.01.09, 20:58
                  od dzisiaj jest ta cena. to nie promocja - poprostu dali taka cene. ale musze
                  wam powiedziec ze skoro dali nowe palety z pieluchami to lada moment moze byc
                  promocja. w przyszlym tygodniu napewno nie ale moze za dwa.
                  • ap77 Re: w Biedronce 27.01.09, 21:53
                    maz dzis byl na Bemowie i byly po 39!
                    • a090707 Re: w Biedronce 28.01.09, 10:47
                      U nas byly wczoraj po 32,99 no i tez nie bylo rozm.4+ te szaliczki calkiem
                      fajne, ale tylko czerwone i faktycznie- po co mi kilka ?:)
                      Pieluszki byly jak zawsze w promocji w tych wielkich kartonach na palecie.
                      • gregorz Re: w Biedronce 28.01.09, 11:50
                        W Sosnowcu w Biedronce sa po 32.99 tyle zaplacilem za 5, ale ceny na
                        plakacie troche niepowazne bo z jednej strony cena 32.99 a z drugiej
                        39.90 wiec dopiero przy kasie sie dowiaduje czy mam brac czy olac!
                        • czarnulkaaa2 Re: w Biedronce 28.01.09, 14:17
                          kupiłam-faktycznie nie we wszystkich Biedronkach jest ta promocja....
              • ad57 Re: w Biedronce 29.01.09, 09:08
                Według mnie to nie jest szaliczek tylo kwadratowy mini kocyk. Chyba że że były różne gratisy u nas były tylko kocyki.
                • moyyra do kiedy promocja w Biedronie ? 30.01.09, 16:37
                  a wiecie do kedy ta biedronkowa promocja na pampiszony jets ?
                  • evezu Re: do kiedy promocja w Biedronie ? 30.01.09, 16:47
                    to podobno wcale nie jest promocja, promocja będzie wkrótce
    • yoaha Re: huggiesy, gdzie promocja? 28.01.09, 15:32
      ciekawa jestem, czemu tak niesprawiedliwie nas traktują z tymim
      promocjami?
      napisalam do nich maila, zobaczymy co odpiszą
      • czarnulkaaa2 Re: huggiesy, gdzie promocja? 28.01.09, 16:06
        no w sumie jak już robia promocję to mogliby we wszystkich sklepach
        a nie takie cudowanie...ale faktycznie normalnie H chyba zdrozaly bo
        widziałam znowu w realu za 47 zeta-normalna cena...
        • ap77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 28.01.09, 17:45
          jak zobaczycie te promcoje w Warszawie to dajcie znac plisss, zapasy mi sie
          koncza z poprzedniej promocji biedronkowej;)
          • lusia69 Warszawa 28.01.09, 18:32
            Widziałam w promocyjnej cenie w Biedronce na Olbrachta róg
            Krępowieckiego
            • didilinka SZALICZKI 28.01.09, 20:09
              te szaliczki to prawie chusty moje są kwadratowe to 40 na 40 coś jak małe kocyki
          • evezu Re: huggiesy, gdzie promocja? 28.01.09, 20:44
            też kupiłam, plakat faktycznie do kitu, mogliby go w ogóle nie wieszać zamiast
            wprowadzać ludzi w błąd
            • czarnulkaaa2 Re: huggiesy, gdzie promocja? 29.01.09, 12:02
              heh-M kupił wczoraj faktycznie w tej cenie promocyjnej ale teraz
              przyszło mi na myśl że żadnego kocyka vel szaliczka :-) nie
              przyniósł....czyli w tej Biedronce było bez gratisów :-) Ciekawe co
              oni odwalają....:-)))
          • gacik Re: huggiesy, gdzie promocja? 03.02.09, 09:02
            ja kupiłam w Warszawie w ostatni weekend - w biedronce Wspolna
            Droga/Kordeckiego, za 32.99zl z malym kocykiem polarowym. Rozmiar 3.
            Polecam.
    • yoaha Re: huggiesy, gdzie promocja? 29.01.09, 12:01
      nie wiem co bylo przyczyną, jesli w ogole bylo, ale wczoraj
      zadzwonilam do mojej biedronki by zapytac o cenę, kierowniczka
      powiedziala oczywiscie, ze kosztuja 39 i jak jej powiedzialam, ze w
      polsce te same sa po 32 to mi odparla, ze ona nie wie jak jest w
      polsce a u nich jest tak wlasnie
      napisalam tez maila do szefowstwa
      "Witam. Dowiedzialam sie, ze w niektorych sklepach cena Huggisow (z
      szaliczkiem) wynosi 32, 99 zl. Dlaczego wiec w "mojej" Biedronce
      cena ta wynosi 39,90?Pozdrawiam. J.W."
      I dzis rano m. kupil za te nizszą cene hahahah
      • nkabi Re: huggiesy, gdzie promocja? 30.01.09, 19:45
        Gratisowy szaliczek super sprawdza się jako kocyk dla misia :):):)
        • ap77 Re: huggiesy, gdzie promocja? 30.01.09, 22:07
          gdzie w Wawie w Biedronce dostane rozmiar4+?
          • karmma Wkurzylam sie na te niby-promocje!!! 02.02.09, 23:01
            Dziewczyny, dzis zadowolona kupilam 2 paki huggiesow, bo wisial wielki plakat ze promocja i kosztuja 32,99 - ale zadowolona bylam tylko do momentu, kiedy spojrzalam na rachunek, niestety juz w domu (zwykle sprawdzam przy kasie ale lecialam do malego). Cena na paraginie normalna, 39,99:( Czy myslicie, ze jesli pojde jutro do tej biedronki, pokaze paragon i plakat u nich wiszacy odzyskam roznice w cenie? Wiem, ze w sumie nie sprawdzilam kasjerki, ale skoro promocja obowiazuje, no to chyba widac, za ile mi sprzedali a za ile powinnam kupic... Co myslicie?
            • yoaha Re: Wkurzylam sie na te niby-promocje!!! 03.02.09, 00:26
              oczywiscie, ze powinni zwrocic
              jaja sobie robia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka