Dodaj do ulubionych

Dobry portal szkoleniowy?

23.02.10, 14:20
Witam!

Jaki portal o tematyce szkoleniowej możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • aneeczka85 Re: Dobry portal szkoleniowy? 25.02.10, 23:50
      No ja ze swojej strony mogę polecić Kużnię Sukcesu. Mają głównie szkolenia o tematyce biznesowej, zarządzanie, negocjowanie itp.
    • gregory3x Re: Dobry portal szkoleniowy? 02.04.10, 23:05
      najlepszy portal szkoleniowy
      www.szkolenia24h.pl oraz www.kursy24h.pl
    • rudykuba Re: Dobry portal szkoleniowy? 09.04.10, 16:49
      Możesz skorzystać z linku w stopce, ale aby korzystać i przeglądać tematykę
      kursów trzeba się zarejestrować.
      • yovitta Re: Dobry portal szkoleniowy? 20.07.10, 02:45
        Do poczytania: artykuły i wywiady z ekspertami.
        Wymiana informacji i świeże komunikaty z branży szkoleniowej.
        Ze swojej strony proponuję: www.trenerbiznesu.pl
        • oinpharma Re: Dobry portal szkoleniowy? 20.07.10, 11:31
          Witam,
          zależy jakich szkoleń poszukujesz. Jeśli interesują Cię tematy
          medyczne, farmaceutyczne to polecam www.oinpharma.pl
    • szkolenia1 Re: Dobry portal szkoleniowy? 26.08.11, 12:12
      Ja osobiście polecam www.totalexpert.pl jeśli chodzi o szkolenia z zakresu prawa pracy, podatków, ubezpieczeń, rachunkowości i wielu innych. Firma organizuje również certyfikowane kursy zawodowe. Szkolenia organizowane są w Katowicach, Rybniku, Bielsku - Białej, Częstochowie, Gliwicach, Opolu, Wrocławiu oraz Gdańsku. Jeżeli chodzi o szkolenia tzw. "zamknięte" organizowane są na terenie całego kraju.
      • raisa11 Re: Dobry portal szkoleniowy? 16.07.13, 14:42
        Natomiast ja polecam www.inway.pl mają naprawdę bogatą ofertę profesjonalnych szkoleń
    • goodmanpl Re: Dobry portal szkoleniowy? 28.05.13, 10:42
      Polecam ofertę szkoleń w serwisie goodm.eu
    • 1mcb Re: Dobry portal szkoleniowy? 17.06.13, 23:42
      PortalSzkolen.pl
      Kursy i szkolenia. Dodaj szkolenie, zaprezentuj firmę - darmowa rejestracja - zapraszamy do współpracy!
    • stasiek_54 Re: Dobry portal szkoleniowy? 26.06.13, 15:35
      Dobry jest serwis www.szkolenia24h.pl, bo nawet jak nie można znaleźć konkretnego kursu w danym momencie, to można złożyć zapotrzebowanie na ich rynku szkoleń.
    • 0panpawlik Re: Dobry portal szkoleniowy? 05.08.13, 15:24
      Proponuję wejść w zakładkę Dla firmy i biura > Szkolenia i kursy - na portalu firmy Favore. Mniej więcej tak się nazywają te kategorie, mogą być nieco inne natomiast tematyka jest odpowiednia i ogłoszenia są aktualne, nie ma tam nic przestarzałego bądź fikcyjnego.
    • monika6576 Re: Dobry portal szkoleniowy? 08.05.14, 16:42
      Co kilka dni nowe ,niespotykane szkolenia
      julamedia.pl/
      to mój faworyt!
      • wolna24 Re: Dobry portal szkoleniowy? 23.07.14, 20:12
        Korzystałam ze szkolenia w JulaMedia. Akurat mają szkolenie pedagogiczne pod moją sytuacje. Rozwiedziona z małym dzieckiem.Zupełna pustka mnie ogarneła i bezsilność. Naprawdę pomogło mi szkolenie julamedia.pl/produkt/jak-pomoc-dziecku-przezyc-rozwod-rodzicow-szkolenie-praktyczne-certyfikat-gratis/

• hr-recruit Re: Dobry portal szkoleniowy? 02.06.14, 20:24
      hr-recruit.pl
    • slaynes Re: Dobry portal szkoleniowy? 22.12.15, 23:59
      www.szkolimy.pl choć to nowy serwis, ale chyba też się najlepiej zapowiada. Promują mocno ciekawe szkolenia w swoich kanałach Social Media czemu sie nie dziwię.
    • marek.jedrusik.mj Re: Dobry portal szkoleniowy? 25.02.17, 13:16
      Chłopaki są w trakcie wzmożonych prac nad stroną poświeconą szkoleniom sprzedażowym.
      Zapowiada się mnóstwo ciekawych treści, choć na razie widać tylko jeden artykuł, przynajmniej ciekawy.
      szkolenia-sprzedazowe.com.pl/

Polecam też www.homocreatore.pl/blog/

M.Jedrusik
    • mika82 Re: Dobry portal szkoleniowy? 18.08.21, 18:46
      Ja polecam wykwalifikowani.eu to nowy portal, ale nie ma lipy. Skorzystałam już z kursu dla siebie. Dostałam certyfikat, ale nie taki wystawiany przez nich (bo czasami takie portale wystawiają niby- swoje certyfikaty i są niewiele warte, trenerzy nie wiadomo skąd) mój certyfikat był wystawiony przez wykwalifikowanego trenera z uprawnieniami. Polecam
    • pawel.jaskolowski Re: Dobry portal szkoleniowy? 15.12.21, 10:18
      Wracam do tematu. Szukam kursów online zakończonych certyfikatem.
      Ktoś zna stronę wartą polecenia?
      • onols Re: Dobry portal szkoleniowy? 16.12.21, 20:55
        Ja polecam darmowe kursy online na szkoleniaprawne.eu/darmowe-kursy-online.php
        Są też kursy płatne, ale warto najpierw zobaczyć jak się czujesz przy darmowych opcjach. Później znajdź taki za który warto płacić. Warto też wpisać takie kursy do swojego CV

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka