Dodaj do ulubionych

opinia na temat firm szkoleniowych

11.04.10, 19:45
Witam
Chciałabym skorzystac ze szkolenia: Specjalista ds. pozyskiwania Funduszy Unijnych. Swoją ofertą zainteresowała mnie firma ARBIZ oraz EDOOR. Jeżeli moglibyście polecic którąś z tych firm proszę o wypowiedz. Proszę również o propozycję innych firm szkoleniowych jeśli korzystaliście i byliście zadowoleni z ich usług. A może istnieje ranking takich firm i jest możliwośc sprawdzenia wybranej firmy???
Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • 123radek789 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 21.06.10, 12:03
      Ze szkoleń dotyczących pozyskiwania funduszy unijnych nie korzystałem, więc trudno mi powiedzieć, ale jakbyś szukała szkoleń handlowych, sprzedażowych to polecam firmę Catman Polska
    • ciapciajka92 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 21.10.15, 11:24
      Witam, ze swojej strony mogę polecić Grupę Kreatywną. Prawdziwi specjaliści, do tematu podchodzą profesjonalnie, ale przede wszystkim życzliwie dla człowieka. Wysoki poziom szkoleń, mnóstwo dobrych referencji - pewna firma!
      • majcikot Re: opinia na temat firm szkoleniowych 27.10.15, 13:57
        W mojej pracy ostatnio przechodziłem szkolenia czy też kursy na temat procesów produkcyjnych. Dokładnie kurs polegał na tym by nasz zakład był jak najmniej stratny no i jak wiadomo usprawnić wszystkie nasze błędy. Taka firma szkoleniowa podobno zbierała informacje od naszego kierownika widziała błędy później zrobiła dwu dniowe wykłady .[url=http://www.e-opex.pl/doradztwo/produkcja]www.e-opex.pl/doradztwo/produkcja[/url] ta firma podchodzi naprawdę profesjonalnie do szkoleń miałem wiele w życiu kursów szkoleń ale nigdy nie wiedziałem że można tak dobrze wiedzę sprzedać.
    • poducha4 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 17.01.16, 15:58
      Ja ostatnio korzystam z usług firmy www.vinotrio.com.pl/ Zapisałam się na kurs sommelierski. Jak dla mnie rewelacja!
    • silvviaa Re: opinia na temat firm szkoleniowych 17.01.16, 23:16
      Osobiście polecam szkolenia z zakresu pozyskiwania Funduszy Unijnych przez BE-MASTER COACHING. Eksperci posiadają ogromną wiedzę z zakresu pozyskiwania funduszy, a dodatkowo są też doświadczonymi trenerami rozwoju osobistego. To połączenia sprawia, że szkolenia są nie tylko skuteczne, ale także atrakcyjne. Szczegółowe informacje oraz oferta szkoleń dla firm dostępna jest na stronie www.be-master.pl/oferta/szkolenia-otwarte
    • deltaedukacja Re: opinia na temat firm szkoleniowych 29.01.16, 11:19
      Zdobądź wykształcenie i zawód za DARMO!
      Bez żadnych ukrytych kosztów!
      Gwarancja bezpłatności na umowie!
      Zapisz się do DELTA EDUKACJA!
      DELTA EDUKACJA zaprasza!
      Warto zdobyć zawód za darmo
      DELTA EDUKACJA
      Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunki takie jak:
      Technik Rachunkowości
      Technik BHP
      Technik Weterynrarii
      Florysta
      Technik Administracji
      Technik Usług Kosmetycznych!
      I wiele innych...
      Zapraszamy do sekretariatu na ul. Szewską 17/1 w Krakowie
      lub prosimy kontaktować się telefonicznie 798149906!
      Zdobądź wykształcenie za damo!
      Zainwestuj w siebie!
    • grzesiek_n1 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 28.07.16, 14:49
      Korzystałem z oferty firmy Coach Development, spodobała mi się z nimi współpraca. Temat był dobrze omówiony przez trenera, i co nie mniej ważne nie długo po szkoleniu, było widać jego efekty
    • kasia.asia90 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 14.09.16, 16:33
      Polecam Centrum Szkoleniowe Body Academy

Placówkę szkoleniową, której celem jest zapewnienie profesjonalnych kursów, szkoleń, seminariów i warsztatów z zakresów:

- Szkolenia instruktorskie Fitness, sporty siłowe, kulturystyka, trener osobisty, taniec, Pole Dance, Pilates
      - Kursy masaży klasycznych, orientalnych, leczniczych, rehabilitacyjnych
      - Kursy dietetyki, żywienia i suplementacji, odchudzania.
      - Kursy i szkolenia z treningów funkcjonalnych (TRX, Kettlebell, BOSU)
      - Kursy aktywizacji grupy 50+
      - Szkolenia Kosmetyki i wizażu
      - Szkolenia z dziedziny rozwoju osobistego

- Liczne warsztaty i kursy pogłębiające wiedzę z wyżej wymienionych działów
    • darkadab22 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 19.09.16, 11:00
      W tamcie finansów na pewno www.arc.pl/ jest godne polecenia. Byłam i mam pozytywne wrażenia, podobnie jak kilkoro moich współpracowników. Stacjonarne w Polsce jak najbradziej na plus, ale czy ktoś może był na ich wyjazdowym szkoleniu i może cokolwiek powiedzieć? Będę wdzięczna za informacje.
    • malwina_aa Re: opinia na temat firm szkoleniowych 10.02.17, 14:22
      Polecam firmę Dworaczyński Consulting. Brałam udział w ich szkoleniu prawie dwa lata temu a w zeszłym roku byłam na bezpłatny seminarium. Jak dla mnie są najlepsi. Największym atutem jest trener P. Lech Dworaczyński - ekspert z 25 letnim doświadczeniem
      dworaczynskiconsulting.pl/homepage,1.html
      • annahutkiewicz Re: opinia na temat firm szkoleniowych 20.09.17, 13:36
        Nigdy nie brałem udziału w szkoleniach tej firmy, ale kilkukrotnie brałem udział w szkoleniach prowadzonych przez Lecha Dworaczyńskiego w Sopocie. Najlepszy trening menedżerski w Polsce. Będę zawsze polecał Lecha zawdzięczam mu awans. Jeżeli szukacie wsparcia i chcecie efektów, to tylko Lech Dworaczyński.
      • marlena_56 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 20.10.17, 14:38
        Widziała, że organizują właśnie bezpłatne seminarium we Wrocławiu. Jeśli ktoś chciałby poznać szczegóły proszę link sylwiabednarek.wixsite.com/zarzadzanie-sprzedaz. Ja już się zapisałam
    • lilly.alice1 Re: opinia na temat firm szkoleniowych 26.05.17, 11:56
      Witam,

Kursy merytorycznie dobre, jednakże organizacja szkoleń przez go work fatalna. Przez kilka dni szkoleniowych nie zapewniają nawet wody nie mówiąc o jakimkolwiek poczęstunku. przekładają terminy szkoleń wielokrotnie, osoby nawet rok czekają na szkolenie. Jeśli ktoś w takim przypadku chce zrezygnować naliczają opłaty (podobno koszty związane z rezygnacją) i to nie małe. Kursy tanie ale profesjonalizm, obsługa klienta na bardzo niskim poziomie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka