Dodaj do ulubionych

operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowych

29.11.11, 23:27
Witam, czy orientuje się ktoś gdzie mogę zrobić kurs na operatora wtryskarek, ustawiacza form wtryskowych ??
Obserwuj wątek
    • pabloby Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 28.02.19, 13:56
      Zawsze możesz zgłosić się do firmy która zajmuje się obróbką tworzyw sztucznych jak np. alkaz.pl/ i tam powinni cię albo przyjąć na sta albo wyrobić dla ciebie odpowiednie papiery. Taki operator wtryskarek to naprawdę dobre pieniądze.
    • tadeusz.mitera88 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 14.10.21, 11:08
      Szczerze powiedziawszy nie bardzo mam o tym pojęcie, ale kolega nie dawno mówił mi o stronie internetowej ustawiacz.pl więc tam możesz sprawdzić. pozdrawiam
    • judyta.wierniak4 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 17.11.21, 12:03
      Polecam zadzwonić pod numer telefonu widniejący na stronie www.ustawiacz.pl. Tam powinieneś uzyskać więcej informacji.
    • patrycja.konieczna48 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 17.12.21, 10:19
      Ja od kolegi słyszałem o firmie, która się takimi rzeczami zajmuje, a kontakt powinien być na stronie www.ustawiacz.pl
      • bartek.grad Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 13.07.22, 10:12
        Tak zgadza się też korzystałem i świetni są.
    • franciszek.kasperczak Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 25.01.22, 12:17
      Ustawiacz.pl jak moi poprzednicy i na pewno dowiesz się więcej. Ja na przykład byłem na początku " zielony" w temacie przetwórstwa i tworzyw sztucznych.
      • alicja.chmura Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 09.03.22, 09:39
        Ustawiacz.pl to jedyna firma w Polsce jaką poznałam zajmująca się przetwórstwem tego typu.
        • maria.kowalczyk456 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 23.05.22, 11:14
          Zgadza się plastik i jego przetwarzanie to tylko firma ustawiacz.pl
          • marek.mickiewicz448 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 30.06.22, 09:45
            Oj tak najlepszy i jedyny chyba w Polsce.
      • marek.mickiewicz448 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 30.06.22, 09:44
        W temacie wtryskarek dla mnie jedyny i najlepszy okazał się ustawiacz.pl
        • maryna.kotowicz Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 03.08.22, 13:51
          ustawiacz.pl polecam
          • mateusz.gubala547 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 08.09.22, 14:29
            Trzeba dużo czytać w tym temacie. Polecam jak poprzednicy ustawiacz.pl. Tam masz sporo informacji być może i o kursie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka