pawelublin 29.11.11, 23:27 Witam, czy orientuje się ktoś gdzie mogę zrobić kurs na operatora wtryskarek, ustawiacza form wtryskowych ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pabloby Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 28.02.19, 13:56 Zawsze możesz zgłosić się do firmy która zajmuje się obróbką tworzyw sztucznych jak np. alkaz.pl/ i tam powinni cię albo przyjąć na sta albo wyrobić dla ciebie odpowiednie papiery. Taki operator wtryskarek to naprawdę dobre pieniądze. Odpowiedz Link
tadeusz.mitera88 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 14.10.21, 11:08 Szczerze powiedziawszy nie bardzo mam o tym pojęcie, ale kolega nie dawno mówił mi o stronie internetowej ustawiacz.pl więc tam możesz sprawdzić. pozdrawiam Odpowiedz Link
judyta.wierniak4 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 17.11.21, 12:03 Polecam zadzwonić pod numer telefonu widniejący na stronie www.ustawiacz.pl. Tam powinieneś uzyskać więcej informacji. Odpowiedz Link
patrycja.konieczna48 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 17.12.21, 10:19 Ja od kolegi słyszałem o firmie, która się takimi rzeczami zajmuje, a kontakt powinien być na stronie www.ustawiacz.pl Odpowiedz Link
bartek.grad Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 13.07.22, 10:12 Tak zgadza się też korzystałem i świetni są. Odpowiedz Link
franciszek.kasperczak Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 25.01.22, 12:17 Ustawiacz.pl jak moi poprzednicy i na pewno dowiesz się więcej. Ja na przykład byłem na początku " zielony" w temacie przetwórstwa i tworzyw sztucznych. Odpowiedz Link
alicja.chmura Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 09.03.22, 09:39 Ustawiacz.pl to jedyna firma w Polsce jaką poznałam zajmująca się przetwórstwem tego typu. Odpowiedz Link
maria.kowalczyk456 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 23.05.22, 11:14 Zgadza się plastik i jego przetwarzanie to tylko firma ustawiacz.pl Odpowiedz Link
marek.mickiewicz448 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 30.06.22, 09:45 Oj tak najlepszy i jedyny chyba w Polsce. Odpowiedz Link
marek.mickiewicz448 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 30.06.22, 09:44 W temacie wtryskarek dla mnie jedyny i najlepszy okazał się ustawiacz.pl Odpowiedz Link
maryna.kotowicz Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 03.08.22, 13:51 ustawiacz.pl polecam Odpowiedz Link
mateusz.gubala547 Re: operator wtryskarek, ustawiacz form wtryskowy 08.09.22, 14:29 Trzeba dużo czytać w tym temacie. Polecam jak poprzednicy ustawiacz.pl. Tam masz sporo informacji być może i o kursie. Odpowiedz Link