Dodaj do ulubionych

Szkolenie, które odmieni Twoje życie

08.05.12, 20:54
Zobacz nowe, naukowe podejście do NLP w wykonaniu Artura Króla. Kraków - 9 dni szkolenia w 3 zjazdach w czerwcu 2012. Więcej informacji: www.intuikon.pl/pdf/BeyondNLP.pdf
Obserwuj wątek
    • qrysiak Re: Szkolenie, które odmieni Twoje życie 13.11.14, 16:15
      Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek.
      Może spróbujesz tego?
      Dyplom w języku polskim i angielskim plus jeszcze zestaw startowy z włosami i akcesoriami. No i rabat na włosy!
      Zwróciło się szybko i było warto. Trzeba rozwijać swój biznes, samo fryzjerstwo jest wszędzie, a brak właśnie specjalistów od przedłużania i zagęszczania włosów ? a chętnym naprawdę mam dużo!
      No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam jak zacząć, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Podstawy marketingu też wytłumaczyli na kursie :)
      Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for You. Pozdrawiam !
    • karolla44 Re: Szkolenie, które odmieni Twoje życie 22.02.15, 14:07
      Ja ze swojej strony polecam bezpłatne szkolenie z psychologii sukcesu, warto jest nauczyc się jak myślą ludzie sukcesu, a jest to zupełnie inny rodzaj myślenia...
      psychosukceskatowice.evenea.pl/
    • deltaedukacja Re: Szkolenie, które odmieni Twoje życie 29.01.16, 11:20
      Zdobądź wykształcenie i zawód za DARMO!
      Bez żadnych ukrytych kosztów!
      Gwarancja bezpłatności na umowie!
      Zapisz się do DELTA EDUKACJA!
      DELTA EDUKACJA zaprasza!
      Warto zdobyć zawód za darmo
      DELTA EDUKACJA
      Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunki takie jak:
      Technik Rachunkowości
      Technik BHP
      Technik Weterynrarii
      Florysta
      Technik Administracji
      Technik Usług Kosmetycznych!
      I wiele innych...
      Zapraszamy do sekretariatu na ul. Szewską 17/1 w Krakowie
      lub prosimy kontaktować się telefonicznie 798149906!
      Zdobądź wykształcenie za damo!
      Zainwestuj w siebie!
    • patrycja.karolina Re: Szkolenie, które odmieni Twoje życie 05.09.16, 22:54
      Jeśli nie wiesz, jaki kierunek studiów chcesz wybrać lub czy w ogóle chcesz studiować, polecam Szkoły dla Dorosłych ŻAK.
      Nie marnuj czasu na myślenie, działaj! Sprawdź ofertę szkół policealnych Żak - zdobądź dyplom i kwalifikacje. Wypełnij formularz zgłoszeniowy www.zak.edu.pl/formularz
      i rozpocznij naukę na jednym lub kilku kierunkach, odkrywaj siebie, swoje umiejętności
      i obierz własną drogę kariery!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka