adam_baza 21.01.13, 21:57 Znacie jakieś dobre szkolenia w lublinie w najbliższym czasie ? Chodzi mi o ogólny pojęty biznes, swoją postawę, negocjacje itp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.we Re: Lublin-szkolenia? 30.01.13, 13:22 Ja byłem kiedyś na szkoleniu rmacademy,bardzo dobre szkolenie z wystąpień publicznych prowadził Pan Rafał. Super program dają Ci podstawy praktyczne i teoretyczne. Teraz jest jakieś szkolenie niedługo z tego co słyszałem. Sprawdź sobie na ich stronie.... Odpowiedz Link
adam_baza Re: Lublin-szkolenia? 11.03.13, 21:01 Na szkoleniu RMacademy byłem, bardzo udane i merytoryczne. Pozdrowienia dla całej ekipy a w szczególności trenera :) Na pewno skorzystam jeszcze z usług szkoleniowych jakie oferują :) Odpowiedz Link
pregen Re: Lublin-szkolenia? 01.03.13, 10:58 w IKUM rusza nowa edycja Szkoły Trenerów Biznesu - jedyna w swoim rodzaju, unikalna w skali kraju (www.ikum.pl) Polecam Odpowiedz Link
pan_tomasz_nowobogacki Re: Lublin-szkolenia? 22.03.13, 13:28 np Zakład Szkolenia i Doradztwa Ekonomicznego prowadzi aktualnie przeróżne szkolenia, seminaria… Mój brat właśnie zapisał się na 'Autoprezentacja skutecznego managera' ( zaczyna się za 3 dni jak coś) - nie wiem co Cię dokładnie interesuje, ale wszystkich szkoleń szukałem po prostu w Panoramie Firm, tam masz od razu kontakt do firmy, możesz zadzwonić i dopytać dokładnie. Odpowiedz Link
kofedka Re: szkolenia na których dają tablet 22.04.13, 18:51 Aktualnie trwa rekrutacja do projektu "Nowoczesne zarządzanie". W szkoleniach może wziąć udział 100 osób, a jednocześnie nie mniej niż 50 mikroprzedsiębiorstw z branży: logistyka, budownictwo, turystyka, informatyka lub ochrona środowiska. W ramach projektu „Nowoczesne zarządzanie” przygotowanych zostało pięć modułów szkoleń, każdy może sobie wybrać jeden z nich: 1. Wykorzystanie systemów ERP w skutecznym zarządzaniu przedsiębiorstwem. 2. Zarządzanie relacjami z klientami poprzez wykorzystanie systemów typu CRM. 3. Wykorzystanie technologii mobilnych w zarządzaniu przedsiębiorstwem. 4. Wykorzystanie narzędzi do Time Trackingu oraz monitoringu stacji roboczych w skuteczniejszym zarządzaniu zasobami ludzkimi. 5. Wykorzystanie sieciowych systemów do zarządzania projektami w firmie. Więcej informacji na stronie: nowoczesne-zarzadzanie.pl Odpowiedz Link
czesiockp Re: Lublin-szkolenia? 31.07.13, 12:36 Szkolenie Zarządzanie Projektami i Zamówienia Publiczne- całkowicie bezpłatne nawet Tableta Ci dadza a i jeszcze mam to Szkolenie Księgowość komputerowa na www.inwestycjawkompetencje.pl Odpowiedz Link
0panpawlik Re: Lublin-szkolenia? 05.08.13, 15:22 Możesz spróbować tutaj www.favore.pl/cat111610_szkolenia-biznesowe-menedzerskie.html natomiast polecam przejrzeć kilka stron lub inne kategorie ponieważ wydaje mi się, że możesz znaleźć ciekawe kursy w innych zakładkach jeżeli chodzi o biznes, zarządzanie , negocjacje itp. Odpowiedz Link