Dodaj do ulubionych

Szkolenia okresowe BHP

22.07.13, 15:14
Witam,

Firma Tarbonus Sp. z o.o. przeprowadza szkolenia okresowe bhp dla wszystkich stanowisk. Szkolenia odbywają się w siedzibie firmy przy ul. Puławskiej 45 B w Piasecznie oraz w firmie zleceniodawcy szkolenia.

1) Szkolenie okresowe bhp dla pracodawców oraz osób kierujących pracownikami (samokształcenie kierowane) oraz na stanowiskach inżynieryjno- technicznych.

2) Szkolenie okresowe bhp dla pracowników na stanowiskach administracyjno – biurowych oraz pracowników na stanowiskach robotniczych.

3) Szkolenia okresowe BHP dla służb BHP i osób wykonujących zadania tej służby.

Dla zorganizowanej grupy osób min 15 organizujemy szkolenia w siedzibie Zleceniodawcy po dużo niższej cenie :)

Serdecznie zapraszamy

Więcej info na www.tarbonus.pl Oddział Warszawa
mailowo: info.warszawa@tarbonus.pl
Tel: 22 618-33-00 lub tel/fax 22 670-12-03

Obserwuj wątek
    • marekmisiak Re: Szkolenia okresowe BHP 24.11.13, 12:07
      Szkolenia BHP wszystkich grup zawodowych
      Organizujemy i prowadzimy szkolenia wstępne i okresowe w dziedzinie BHP wszystkich grup zawodowych. (robotnicze, administracyjno- biurowe, inżynieryjno- techniczne, pracodawców i osób kierujących pracownikami, służby BHP). Dojeżdżamy do klienta.
      Szczegóły tel. 602 777 926 lub www.jobsafety.com.pl
    • sepowicz Re: Szkolenia okresowe BHP 14.12.15, 10:09
      Ja mogę polecić ogólnopolską firmę szkoleniabhp.edu.pl/. Robią szkolenia dla pracowników i pracodawców, robią szkolenia wstępne i okresowe, także jeżeli ktoś byłby zainteresowany, polecam serdecznie.
    • andrzejkoziol11 Re: Szkolenia okresowe BHP 30.12.15, 12:11
      Przy wyborze firmy szkoleniowej najważniejsze jest żeby miała już duże doświadczenie w prowadzeniu szkoleń bhp, ponieważ bezpieczeństwo w pracy jest bardzo ważne. Są też firmy które prowadzą swoje szkolenia przez internet, uważam że to bardzo wygodna forma.
    • aska450 Re: Szkolenia okresowe BHP 14.01.16, 12:33
      Wybralam szkolenie BHP consulting, pracownicy słuchali bo bylo przeprowadzone bardzo rzetelnie i bylo dużo praktycznych przykladów. Odbyło się sprawnie i profesjonalnie, jestem zadowolona
    • anitaaj Re: Szkolenia okresowe BHP 18.01.16, 17:54
      Ja wybrałem firmę, która jak żadna inna bardzo mnie zaskoczyła.. Mają wspaniałą, doświadczoną i wykwalifikowaną załogę. Pracownicy są bardzo zadowoleni, ja również. Jeśli ktoś potrzebuje firmy która zajmie się szkoleniami z zakresu BHP i PPOŻ to polecam www.safetyexpert.pl/
    • deltaedukacja Re: Szkolenia okresowe BHP 27.01.16, 13:36
      Zdobądź wykształcenie i zawód za DARMO!
      Bez żadnych ukrytych kosztów!
      Gwarancja bezpłatności na umowie!
      Zapisz się do DELTA EDUKACJA!
      DELTA EDUKACJA zaprasza!
      Warto zdobyć zawód za darmo
      DELTA EDUKACJA
      Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunki takie jak:
      Technik Rachunkowości
      Technik BHP
      Technik Weterynrarii
      Florysta
      Technik Administracji
      Technik Usług Kosmetycznych!
      I wiele innych...
      Zapraszamy do sekretariatu na ul. Szewską 17/1 w Krakowie
      lub prosimy kontaktować się telefonicznie 798149906!
      Zdobądź wykształcenie za damo!
      Zainwestuj w siebie!
    • daniellis0 Re: Szkolenia okresowe BHP 28.01.16, 08:09
      Bardzo przydatne jest takie szkolenie bhp szkoleniebhp.com.pl. Nigdy nie wiesz kiedy się przyda a w każdej pracy wymagają wiedzy z tego zakresu.
    • mariagazzwro Re: Szkolenia okresowe BHP 15.05.16, 20:35
      W Warszawie nie ma solidniejszej firmy niż Comes - przede wszystkim działają już od wielu lat, nie każdy może się pochwalić takim doświadczeniem. Jasne warunki współpracy, niewysokie ceny i wyjście naprzeciw klienta - z czystym sumieniem mogę polecić (zwłaszcza ich szkolenia online to czysta wygoda)
    • mariagazzwro Re: Szkolenia okresowe BHP 15.05.16, 20:36
      Jeśli ktoś chce się zapoznać z ofertą to podaję jeszcze linka do strony www.comesbhp.pl/szkolenia/
    • szkola_pascal Re: Szkolenia okresowe BHP 09.08.16, 10:33
      Zaoczna policealna szkoła PASCAL w Wodzisławiu Śląskim
      Wybierz kierunek, który Cię interesuje i podnieś swoje kwalifikacje ZA DARMO!

Kierunki cieszące się największym powodzeniem to:

– Administracja
      – BHP
      – Opiekun Medyczny
      – Florystyka
      – Kosmetyka

oraz Liceum Ogólnokształcące dla dorosłych

ZAPISY JUŻ TRWAJĄ!

Zapraszamy do sekretariatu:
      Osiedle XXX-lecia 60E
      44-286 Wodzisław Śląski

Rezerwacja miejsc:

pascal.edu.pl/rekrutacja/zapis-on-line/

Szczegółowe informacje pod numerem telefonu:
      tel. 730-662-778
    • ulka2302 Re: Szkolenia okresowe BHP 02.02.18, 09:10
      Szczerze mogę polecić: www.uslugibhppoznan.pl/ Kompleksowa obsługa i atrakcyjne ceny!
    • daniel2302 Re: Szkolenia okresowe BHP 20.06.18, 14:28
      Godna polecenia jest również firma - www.bhpekspert.net/. Profesjonalna obsługa, miłe traktowanie klienta i dobre ceny.
    • stomed01 Re: Szkolenia okresowe BHP 31.07.18, 10:53
      tyle jest tych linków polecających, że nie wiem, które szkolenie wybrać...

• dominik13 Re: Szkolenia okresowe BHP 02.10.18, 13:22
      Rzetelna i sprawdzona firma: www.idealbhp.pl/. Możliwość szkolenia BHP przez Internet. Oszczędność czasu i pieniędzy.
    • kompas_poznan Re: Szkolenia okresowe BHP 12.11.18, 16:19
      Witam.
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą szkoleń BHP firmy Kompas - kompas.poznan.pl . Polecam! Firma rzetelna - jakość potwierdzona referencjami. W ofercie są również szkolenia BHP online.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka