nataliac6 04.08.13, 14:05 Szukam solidnej firmy w tym temacie, dobrą ofertę znalazłam w podwarszawskiej firmie Alterna, referencje maja bardzo dobre, czy mogłby ktoś się wypowiedzieć apropo ich? Dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszek0070 Re: Szkolenia z wystąpień publicznych? 23.08.13, 11:40 Potwierdzam - bardzo solidna firma. Godna polecenia. Odpowiedz Link
andrzejzzz Re: Szkolenia z wystąpień publicznych? 26.08.13, 00:11 Korzystałem i polecam! Odpowiedz Link
sawanazq Re: Szkolenia z wystąpień publicznych? 26.08.13, 21:46 Wydaje mi się że byłam u nich na szkoleniu...nie jestem pewna samej nazwy firmy (w Zalesiu to było ) ale na pewno prowadziła je Beata...qrcze też nie pamiętam nazwiska...a nie chce wymyślać , na 100% Beata i było SUPER !!!! Odpowiedz Link
anett04 Re: Szkolenia z wystąpień publicznych? 09.09.13, 00:19 Polecam. Korzystałem i mocny plus za profesjonalizm! Odpowiedz Link
nataliac6 Re: Szkolenia z wystąpień publicznych? 19.09.13, 23:26 Dzięki za odpowiedzi. Już zdążyłam skorzystać z ich usług i było tak jak pisaliście. Polecam! Odpowiedz Link
hurtowniaalkoholi Re: Szkolenia z wystąpień publicznych? 15.09.15, 10:44 Nie znam niestety tej firmy, ale gdybyście potrzebowali innej - sprawdzonej, to spokojnie mogę polecić Grupę Kreatywną z Katowic. Szkolenia prowadzą w kilku miastach w Polsce, więc nie ma problemu z lokalizacją. Pół roku temu szef postanowił trochę podnieść nasze kompetencje i zasponsorował spotkanie właśnie z nimi. Od tej pory nie są już problemem między innymi, negatywnie osławione wystąpienia publiczne. Szkolenie przebiegło w tak luźnej i miłej atmosferze, że aż szok (pozytywny oczywiście),a przy tym nie straciło ani grama na skuteczności. Pozytywnych referencji mają mnóstwo - do wglądu na stronie zresztą, a to mówi samo za siebie :) Polecem - grupa.kreatywna .pl :) Odpowiedz Link