Dodaj do ulubionych

Szkolenia Kraków

15.07.14, 10:07
Orbe Business zaprasza na szkolenia z zakresu:
- Kadry i płace
- Księgowość i podatki
- Prawo pracy
- Praktyczne wykorzystanie aplikacji MS Excel w księgowości
- Zamówienia publiczne
- Zarządzanie zespołem i motywacja
- Sprzedaż i obsługa Klienta
- Coaching
- Umiejętności interpersonalne
- Poradnictwo zawodowe

Oferujemy szkolenia w trybie dziennym, wieczorowym oraz zaocznym.
Miejsce szkoleń: Kraków
Cena szkolenia zależy od intensywności kursu.
Promocja przy rejestracji do 31.07!
Możliwość zgłoszenia on-line.
Liczba miejsc ograniczona, przy zapisach decyduje kolejność zgłoszeń!

Wszelkie informacje dostępne są na stronie: orbe.pl/index.php/ofertaszk
Obserwuj wątek
    • qrysiak Re: Szkolenia Kraków 15.12.14, 16:24
      Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek.
      Może spróbujesz tego?
      Dyplom w języku polskim i angielskim plus jeszcze zestaw startowy z włosami i akcesoriami. No i rabat na włosy!
      Zwróciło się szybko i było warto. Trzeba rozwijać swój biznes, samo fryzjerstwo jest wszędzie, a brak właśnie specjalistów od przedłużania i zagęszczania włosów – a chętnym naprawdę mam dużo!
      No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam jak zacząć, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Podstawy marketingu też wytłumaczyli na kursie :)
      Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for You. Pozdrawiam !
    • kasojan Re: Szkolenia Kraków 10.02.15, 15:23
      Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek.
      Może spróbujesz tego?
      Dyplom w języku polskim i angielskim plus jeszcze zestaw startowy z włosami i akcesoriami. No i rabat na włosy!
      Zwróciło się szybko i było warto. Trzeba rozwijać swój biznes, samo fryzjerstwo jest wszędzie, a brak właśnie specjalistów od przedłużania i zagęszczania włosów – a chętnym naprawdę mam dużo!
      No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam jak zacząć, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Podstawy marketingu też wytłumaczyli na kursie :)
      Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for You. Pozdrawiam !
    • kasojan Re: Szkolenia Kraków 16.03.15, 18:54
      Macie może jakieś doświadczenie w przedłużaniu włosów, a może powiedzcie mi czy same skorzystałybyście z takiego zabiegu? Znalazłam kursy w beauty for you i zastanawiam się, czy warto zainwestować w siebie i zacząć własny biznes.
      Podpowiecie?
      • aeiou87 Re: Szkolenia Kraków 15.12.16, 15:16
        Chętnie :) Rok temu przedłużyłam sobie włosy i efekt tak mi się spodobał, że postanowiłam, że chcę się zająć tym profesjonalnie. Trafiłam do pani Angeliki Soi z Kiss Paris (ul. Starowiślna) i jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Mega profesjonalne podejście i kameralna, sympatyczna atmosfera.
    • nauczyciel45 Re: Szkolenia Kraków 19.05.15, 09:58
      dla Nauczycieli polecam kursy prowadzone przez ocdn; Ogólnopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli. Super kursy e-learningowe.
      polecam strone www.ocdn.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka