Dodaj do ulubionych

Szukam szkoły trenerów

15.09.16, 19:30
Cześć! Jestem tu nowy. Chciałbym zostać trenerem, ale gubię się w tych wszystkich ofertach w necie. Polecacie jakąś dobrą szkole trenerow? Taką, żeby było trochę psychologii, dużo narzędziowni i jacyś trochę znani prowadzący? A najlepiej, żeby mnie jeszcze było na nia stac... Jest taka w ogóle?
Obserwuj wątek
    • dowanetia Re: Szukam szkoły trenerów 16.09.16, 18:24
      Szkoła Trenerów MERITUM w Katowicach.
    • kaziakazimiera Re: Szukam szkoły trenerów 19.09.16, 18:39
      Joanna Konieczna - superwizorka, trenerka, dziennikarka - kilka osób mi ją poleciło. Byłam na rozmowie rekrutacyjnej, jest mega. Mnie się podoba to, że w jej szkole ma być mnóstwo wiedzy o sprzedaży i autopromocji, także w mediach, dlatego się zapisałam. Nie wiem, czy są jeszcze wolne miejsca, ale warto sprawdzić, bo mówiła, ze planuje drugą grupę i kolejna edycje szkoły na wiosnę. Wszystko jest na joannakonieczna.pl, a szkoła to Dobra Szkoła Trenerów.
    • marlena_56 Re: Szukam szkoły trenerów 02.06.17, 13:55
      Hej, też niedawno szukałam szkolenia dla siebie i przejrzałam chyba cały internet. W końcu koleżanka poleciła mi Pana Lecha Dworaczyńskiego choć początkowo byłam sceptyczna, ponieważ wolałam jakąś szkołę trenerską, wydawało mi się, że w ten sposób się więcej nauczę. Jednak gdy odwiedziłam portale prowadzone przez Pana Lecha (www.menedzersprzedazy.pl
      www.dworaczynski.pl) i zapoznałam się z publikowanymi tam materiałami doszłam do wniosku, że współpraca z tym ekspertem będzie dla mnie najbardziej korzystna. Dziś z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Polecam
    • justyna5161 Re: Szukam szkoły trenerów 06.07.17, 10:06
      winners-szkolenia.pl/, z tego co wiem szkolą również trenerów wewnętrznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka