Dodaj do ulubionych

Ogólnokształcące Liceum dla Dorosłych

10.10.17, 10:45
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą edukacyjną Szkół Policealnych ŻAK

Istniejemy już od 1998 roku i jesteśmy największą ogólnopolską firmą edukacyjną. Posiadamy oddziały w ponad 80 miastach Polski, w których uczy wykwalifikowana kadra dydaktyczna.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo
- Ogólnokształcące Liceum dla Dorosłych do którego mogą zapisać się absolwenci zasadniczych szkół zawodowych, bez egzaminów wstępnych. Po nim mogą zdać maturę i/lub zapisać się na dowolny kierunek w naszych Szkołach Policealnych.
- ponad 90 atrakcyjnych kierunków nauczania dla osób, które ukończyły liceum ogólnokształcące lub technikum, niezależnie od tego, czy zdały maturę czy nie.

Ponadto oferujemy:
• Ponad 90 atrakcyjnych kierunków: płatnych i BEZPŁATNYCH
• Zapisy bez świadectwa maturalnego

• Dużą i wykwalifikowaną kadrę dydaktyczna
• Brak opłaty wpisowej

• Ciągłą rekrutację bez egzaminów wstępnych
• Brak egzaminów wstępnych

• Ponad 80 oddziałów w całej Polsce
• Bezpłatne zaświadczenia do ZUS, KRUS i MOPS

• Praktyczne wykłady i warsztaty doskonalące umiejętności, których wymagają pracodawcy

• Uprawnienia szkół publicznych na kierunkach 2-letnich, czyli: brak opłat za czesne, legitymacje uprawniające do zniżek, świadectwo ukończenia szkoły na druku według wzoru MEN, egzamin zewnętrzny po zakończeniu nauki

Nasza działalność została też doceniona przez specjalistów z branży. Od początku naszej działalności zdobyliśmy liczne nagrody i nominacje, m.in.: Lider Nowych Technologii, Najwyższa Jakość Quality International, Firma dla Ludzi, Medal Europejski za: ogólnopolską sieć szkół policealnych, organizację kursów i szkoleń, kursy kosmetyczne, kursy dla opiekunów w żłobku

Wystarczą Ci 3 minuty, żeby dołączyć do naszych słuchaczy – wystarczy wypełnć formularz rejestracji on-line
zak.edu.pl/zapisz-sie-online
Obserwuj wątek
    • sylwia876 Re: Ogólnokształcące Liceum dla Dorosłych 09.10.20, 17:42
      Z naprawdę dobrych szkół mogę polecić Cosinus. Wszystkie kierunki policealne jak i liceum zaoczne są całkowicie bezpłatne. Do szkoły można zapisać się niezależnie od wieku i skorzystać z doradztwa w wyborze kierunku. Cosinus ma wiele oddziałów w całej Polsce. Wśród szkół policealnych cieszy się doskonałą opinią, a uczniowie chętnie wracają do na kolejne kierunki :)
    • klara1994 Re: Ogólnokształcące Liceum dla Dorosłych 13.10.20, 10:35
      Również polecam Cosinusa- uczę się w liceum i sporo osób przenosiło się do nas właśnie z żaka, bo tam nauka jest płatna. W Cosinusie za darmo, bez umów, kar, zobowiązań- ja jestem bardzo zadowolona
      • renatka121 Re: Ogólnokształcące Liceum dla Dorosłych 03.11.20, 11:17
        klara1994 napisał(a):

> Również polecam Cosinusa- uczę się w liceum i sporo osób przenosiło się do nas
        > właśnie z żaka, bo tam nauka jest płatna. W Cosinusie za darmo, bez umów, kar,
        > zobowiązań- ja jestem bardzo zadowolona

mogę się podpiąć się pod tę opinię, nie trzeba nic płacić, nie podpisuje się też podejrzanych umów. Wszystko załatwiane sprawnie
    • tytusek67689 Re: Ogólnokształcące Liceum dla Dorosłych 15.02.21, 12:40
      COSINUS KOSZALIN -> www.cosinus.pl/koszalin
    • kamilamrozz Re: Ogólnokształcące Liceum dla Dorosłych 04.03.21, 15:32
      Ja uczęszczam do szkoły cosinus i bardzo mi się podoba. Szkoła jest bezpłatna. Nie ma żadnych umów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka