izaiza78 15.02.18, 16:27 Cześć, czy ma może ktoś jakieś informacje o konferencjach w Warszawie związanych z pracą, wypaleniem zawodowym.. Bardzo proszę o pomoc!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aszyn27 Re: Konferencja o wypaleniu zawodowym. gdzie? 05.03.18, 14:47 Na wypalenie zawodowe najlepszy jest wyjazd za granicę :) Jeśli nie czujesz się w danej pracy to po co się męczyć? Jest przecież tyle możliwości na świecie, które warto wykorzystać. Można też zmienić pracę. Najważniejsze, aby w ogóle mieć motywację do życia i nie popaść w depresję. Myślę, że takie konferencje to bardzo fajna sprawa - dzięki nim można znaleźć w sobie motywację i siłę do działania. Sama wybieram się na tą konferencję, do której wrzuciliście linka. Generalnie z miesiąca na miesiąc czuję się w pracy coraz gorzej i muszę jakoś z tym zawalczyć. Wiążę bardzo duże nadzieje z tą konferencją i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Kto z Was jeszcze się na nią wybiera? Jestem bardzo ciekawa, ile ogólnie nas będzie. Im więcej, tym lepiej :) Zawsze tak jest na konferencjach. Można przecież poznać naprawdę świetnych ludzi. Odpowiedz Link
violeta822 Re: Konferencja o wypaleniu zawodowym. gdzie? 14.05.18, 10:58 niestety wypalenie zawodowe to temat, który dotyczy nie tylko starszych pracowników. Czasem kłopoty maja nawet osoby, które są dopiero kilka lat po studiach. Jeśli myślicie o zmianie pracy, to na tym blogu pracaswietokrzyskie.pl/ jest sporo wskazówek. A wypalenie zawodowe to coś, to co naprawdę potrafi odebrać motywację do działania i odbija się niekorzystnie na naszym zdrowiu. Odpowiedz Link