Dodaj do ulubionych

No i co wy na to ?

14.05.23, 14:39
No i co Wy na to ?
Maski zaczynają spadać!
„Chińskie laboratorium biologiczne w Wuhan jest częścią Glaxosmithkline, która (tak się składa) należy do firmy Pfizer!” (ten, który robi szczepionkę przeciwko wirusowi, który został (przypadkowo) uruchomiony w Laboratorium Biologicznym w Wuhan i został (przypadkowo) sfinansowany przez dr Fauci, który (przypadkowo) reklamuje szczepionkę!
„GlaxoSmithKline jest (przypadkowo) zarządzany przez dział finansowy Black Rock, który (przypadkowo) zarządza finansami Open Foundation Company (Fundacja Sorosa), która (przypadkowo) prowadzi francuską AXA!
"Przypadkowo Soros jest właścicielem niemieckiej firmy Winterthur, która (przypadkowo) zbudowała chińskie laboratorium w Wuhan i została kupiona przez niemiecki sojusz, który (przypadkowo) ma Vanguard jako udziałowca, który jest (przypadkowo) udziałowcem Black Rock, który (przypadkowo) ) kontroluje banki centralne i zarządza około jedną trzecią globalnego kapitału inwestycyjnego.
Black Rock jest również (akurat) głównym udziałowcem firmy MICROSOFT, należącym do Billa Gatesa, który (tak się złożyło) jest udziałowcem Pfizera. (który - pamiętasz? Sprzedaje cudowną szczepionkę) i (przypadkiem) jest teraz pierwszym WHO sponsorem jest!
Teraz rozumiesz, jak martwy nietoperz sprzedany na mokrym rynku w Chinach zainfekował CAŁĄ PLANETĘ!
Obserwuj wątek
    • krytyk2 Re: No i co wy na to ? 14.05.23, 15:43
      ciekawe ,ciekawe..
      Teraz ,w związku z tymi rewelacjami trzeba sobie postawić kilka pytań.Np ,dlaczego bezposrednio zaangażowane w to wszystko Chiny,tolerowały i ukrywały od samego początku ten niekomfortowy stan bycia pierwszą ofiarą wirusa ? Czy nie łatwiej było odciąć sie od zachodniej instytucji i zwalić na nią cała słuszną winę a nie potulnie znosić całą tę masakryczną role niechcianego pioniera? A jeśli chiny miały mieć w tym horrorze jakiś interes ,to na boga ,jaki?!?!
      • krytyk2 Re: No i co wy na to ? 14.05.23, 15:47
        setki tysięcy zmarłych ,plus zamrożenie gospodarki,plus odium bycia odpowiedzialnym za wyhodowanie /rozprzestrzenianie wirusa -jaka korzyśc miałaby to zrównoważyć?
    • dodupiec1 Re: No i co wy na to ? 16.05.23, 21:58
      A skąd to wziąłeś?

Bo jak hsirk tak gadał od początku, to był szurem, foliarzem i idiotą.

Teraz jakby, to staje się prawdą objawioną. Na razie dla imagina i pewnie nielicznych...
      • rzeka.suf Re: No i co wy na to ? 17.05.23, 16:34
        to stare jest, z 2020 roku, wiec to pewnie wlasnie to, co czytales.
        • dodupiec1 Re: No i co wy na to ? 17.05.23, 23:13
          Być może jest stare, dlatego zapytałem imagina skąd ma.

Nie czytałem, po prostu doszedłem doanalogicznych wniosków (możesz nie wierzyć).

A wtedy, w 2020 jeszcze nie znałem nazwy Black Rock.

Myśl, co chcesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka