Dodaj do ulubionych

Wszyscy jestesmy bambi !

19.05.23, 14:33
Lewy jest bambi
Matousz jest bambi
Alpinista co zginal tez bambi
Tusk bambi
Trump bambi
Karol 3 bambi
hsirk bambi
imek bambi
krytyk tez bambi
kto nie czuje sie bambi, niech pletwe podniesie. ty tez rzeko, buahaha.
a na serio, gowno wiemy, ryje drzemy,
przescigamy sie w mundrosciach.
Pochwalony !
Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 19.05.23, 19:37
      Jakim Bambi? Tym ślicznym jelonkiem z filmu Disneya, który uczy się życia?
      Przecież wszyscy uczymy się przez całe życie a i tak umieramy niedouczeni. smile
      • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 19.05.23, 19:56
        dobrze mowisz Elisku, nalezy Ci sie wodka. Tak Tusk nazwal Morawieckiego.
    • dodupiec1 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 19.05.23, 21:39
      Racja. Wszyscy są Bambi, chyba że ktoś przypadkowo jest Bambo.

To tak jak z tym, że wszyscy są chłopami (jak kiedyś pewien polityk z PSL rzekł był). Też racja.

No chyba, że ktoś przypadkowo akurat jest babą.

• shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 20.05.23, 22:36
      Moj bambi pies.
      • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 20.05.23, 22:44
        og my god, ale slodka lala ! kocham psy !
        moja trojka dzieci ma ich 7 !!!
        • shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 20.05.23, 22:56
          Ja też kocham psy! Al takie nie za małe i nie za dziwaczne, takie, żeby je jeszcze można było nazwać psami. ps. jamnik to jak najbardziej pies, ale york już nie, w moim pojęciu. Mój pies jest to najcudowniejsze stworzenie, ma ręce!!! którymi trzyma sobie kość, jeśli trzeba. Jest płochliwa, okazuje się, ma respekt przed lasem, dziczą, siedzi przy nodze rano, jeśli coś ją przestraszy, w ogóle nie idzie w las. Więc cała ta spoton collar to tylko tak dla poczwórnego bezpieczeństwa, bo ewidentne jest że ten pies nigdzie nie pójdzie, choćby niedzwiedz sam stanąl przed nią. A w opisie rasy mówią, że to drań i ucieknie.
        • shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 20.05.23, 22:59
          Jakim cudem trójka ma ich 7? To kto ma ponadnormatywnie?
          • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 20.05.23, 23:05
            Robert 2 psy, Natalia 2 psy i Stefania 3 plus kot.
            Maja swoje domy, do 3 jest legalne w miescie w Nebrasce.
            • shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 21.05.23, 06:33
              O tak, ja bym leżała na tym dywaniku non-stop. Micha jest, poduszki nie trzeba, ewentualnie kocyk.To prawdziwy kominek na drewno?
              • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 21.05.23, 10:42
                prawdziwy kominek, ten czarny z prawej to Max, z lewej Winnie
      • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 21.05.23, 06:10
        Niesamowite brazowawe umaszczenie ma i takie cudowne klapiaste uszy ♥️
        A to spojrzenie to one ,skubane,mają wszystkie we krwi-zeby wymusić na nas wszystko co chcą 🙂
    • shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 20.05.23, 23:01
      Ciekawa jestem kotów Sowy, zdjęcia, personality, każdego z osobna.
      • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 20.05.23, 23:35
        skad rzreka to sowa ?
        • shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 21.05.23, 06:21
          No skąd rzeka to sowa, stąd, że rzeka.sów ma jako username, tylko nieprawidłowo go pisze. Zresztą kiedyś wspomniała, że lubi sowy.
      • rzeka.suf Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 21.05.23, 01:45
        no coz, powiem tyle, ze im wiecej Kotow, tym wiecej powodow do radosci, ale tez do stresu i smutku, kiedy choruja.
        • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 21.05.23, 03:32
          a jeszcze powiedz skad ty sowa
          • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 21.05.23, 10:52
            no a to cudo ? jak tu nie kochac czegos takiego ?
    • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 20:28
      Nie będę zakładał nowego wątku .Nie jestem Bento ,ani zapachemfrezji bo to kobieta .Nie jestem Asd coś tam .Pisze tu pod jednym nickiem i nie wdaje się w pierdoły typu jedna pani drugiej pani .
      • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 20:31
        i mamy ci wierzyc ? i Boguslawem tez nie jestes ?
      • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 20:37
        Bambi też nie jestem .Jestem Wessi i tam pracuje .
        • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 20:45
          Ty uważaj bo wessi to rodowici Niemcy zachodni a w Polsce teraz trend antyniemiecki jest...
          • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 20:47
            krytyku, kim sa te tanierady, bento, frezje, accdtdhkhhjhfda, ta i reszta blaznow ?
            • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 20:55
              A co to ja Efbiaj jestem?Ja patrzę tylko na wiarygodność,jak mi się potwierdzi -to dobrze.,jak wyczuje manipulację -to jade z tym koksem.Przy dłuższym kontakcie da się rozpoznać nawet po jednym błędzie.
              Swoją drogą,po wprowadzeniu RODO już nie ma mozliwosci śledzenia aktywności nicku.Najezdzalo się myszką i było widać cała historię jego aktywności.Naprawde nie wiem,jak oni za sobą ciągną
              • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 21:04
                wygladaja jak jakas banda zabanowanych.
                • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 21:12
                  No właśnie,skoro nie mogą siebie śledzić nawzajem ,to jak tu trafili?Z polecenia?Nie ,bo przecież twierdzą,że się nie lubią.Moze rację ma Elissa i Ty,że to jedna i ta sama osoba,która na frajdę,że zaludnia internet swoimi klonami 😜
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 08:32
                    krytyk2 napisał:

> No właśnie,skoro nie mogą siebie śledzić nawzajem

Jak nie jak tak?

forum.gazeta.pl/forum/search,.html?&author=krytyk2&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1

> ,to jak tu trafili?

Na przykład tak:

forum.gazeta.pl/forum/k,1282468,Towarzyskie.html?order=3&fi=0
                    • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 10:27
                      Jest jeszcze wyszukiwarka po prawej stronie i wujek Google .Tak sprawdzam nowe nieznane nicki .Krytyk ma totalny odlot bo zna te osoby z Psycho .Tam jest to forum wrażliwe i jak ktoś miał czasowego bana to nie może pisać na nim . Ja jedynie produkowałem nicki jak miałem bany .Nie mam potrzeby pisać pod innym gdzie mnie nie blokują .Zresztą na Psycho to już historia .Mój jest od lat można sprawdzić i z kim najczęściej rozmawiałem .Gdy powstały fora regionalne i ludzie umieli ze sobą rozmawiać .Mam trochę przyjaciół w tym moderatorów stron .Te co się pojawiły to nie jest duża grupa .Akurat kobiecie znudził się nick i już dawno mówiła że go wyrzuca .To jedna i ta sama osoba .Pełna uroku kobieta też prowadzi swoje prywatne forum .Reszta to pierdolety ,które można zawsze sprawdzić .A drugie to nie ja biegam po forach i muszę koniecznie zaistnieć i nic nie poradzę, że ktoś kogoś lubi i jest z nim .A tym bardziej obgaduje go i obrabia tyłek .Amen .
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 10:21
                krytyk2 napisał:

>Przy dłuższym kontakcie da się rozpoznać nawet po jednym błędzie.

Don't boat yourself...

Błędy kolego ,małe i duże ,można robić intencjonalnie .Żeby udawać kogoś innego ,to nie jest wcale trudne .
                Można usilnie na jednym nicku pisać z błędami, rżnąć totalnego głupa ,a na innym intelektualistę . Osobliwie w internecie jest wielu takich imprezowiczów .

Teraz mnie macie!!!! big_grin
                • kalllka Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 11:47
                  „Teraz mnie macie!!!! big_grin”
                  … na stałe?
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 11:52
                    Coraz mniej to tak widzę.
                • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 11:52
                  Błędy kolego ,małe i duże ,można robić intencjonalnie .Żeby udawać kogoś innego ,to nie jest wcale trudne .

Miałem na myśli manipulację i to,że ktoś udaje kogoś innego - dokładnie pod nią podlega.Mnie nie chodzi o jakieś błędy w ogóle tylko o to,że ktoś udający kogoś innego popełnia bład ,bo takich tu nie potrzebujemy
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 12:04
                    Wyszukiwarka pokazuje, że piszesz pod tym nickiem od 2004 roku. Serio nie natknąłeś się na coś w stylu "wypożyczalni nicków", gdzie grupa trolli miała do dyspozycji ich kilkanaście, znała hasła do wszystkich - więc jak rozpoznasz kto jest kto? Bo każdy nick co jakiś czas pisze w podobnym stylu do innego. No panie... przypadek.
                    Moja "taktyka" jest prosta: rozmawiam z kim mi pod drodze i od dawna nie ujawniam kompletu informacji umożliwiających namierzenie w realu. (Bo raz się sparzyłem, na szczęście nic się nie stało).
                    A jak mi Założyciel powie - że mnie tu nie potrzeba; uprzejmie odchodzę.
                    • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:27
                      asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Wyszukiwarka pokazuje, że piszesz pod tym nickiem od 2004 roku. Serio nie natkn
                      > ąłeś się na coś w stylu "wypożyczalni nicków", gdzie grupa trolli miała do dysp
                      > ozycji ich kilkanaście, znała hasła do wszystkich - więc jak rozpoznasz kto jes
                      > t kto? Bo każdy nick co jakiś czas pisze w podobnym stylu do innego. No panie..
                      > . przypadek.
                      > Moja "taktyka" jest prosta: rozmawiam z kim mi pod drodze i od dawna nie ujawni
                      > am kompletu informacji umożliwiających namierzenie w realu. (Bo raz się sparzył
                      > em, na szczęście nic się nie stało).
                      > A jak mi Założyciel powie - że mnie tu nie potrzeba; uprzejmie odchodzę.
                      Jesteś wyjątkowo bezczelny i arogancki i masz tupet .Ja nie mam takich problemów bo jestem otwarty na ludzi ,a nie zakłamany .Dużo pisze o osobie i nie ukrywam bo kto mi może zrobić krzywdę i czym .
              • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 12:01
                krytyk2 napisał:

> Przy dłuższym kontakc
                > ie da się rozpoznać nawet po jednym błędzie.

Jeśli ktoś pisze własne teksty ( z głowy jaką losowo otrzymał wink ) to się zgodzę. Nie tylko „po błędzie”, ale przede wszystkim po frazach, po tematach, które porusza, po intencjach, które stają się szybko jasne, po brakach w wykształceniu, wychowaniu i w IQ . Jeśli ktoś prymitywnie kopiuje cudze teksty i wkleja jako własne bez podania źródeł i użycia cytatów, to możesz uznać go za takiego, jakim on chce być uznawanym.

> Swoją drogą,po wprowadzeniu RODO już nie ma mozliwosci śledzenia aktywności nic
                > ku.

Jest, bardzo prosty i użyteczny.
                Instrukcje dostałam od administracji.

Wpisujesz w ustawieniach forów nicki „ przyjaciół” lub „ nieprzyjaciół” i zatwierdzasz.
                Potem po wejściu w ustawienia, kiedy chcesz znaleźć wpisy danej osoby klikasz w dyskusje i wskazujesz jedną lub drugą grupę, pojawia się lista wszystkich aktualnych wpisów osób z tej grupy.
                Masz na bieżąco przegląd wpisów każdego nicka, jakiego chcesz.

Nie piszę po to, byś korzystał, nie jesteś efbiaj ani abewu ale po to byś miał świadomość w jaki sposób można się błyskawicznie skrzyknąć i robić grupowe najazdy dywanowe na dane forum.

Macie to teraz na bieżąco.
                Życzę Wam, byście sobie poradzili, ale trzeba troszkę nosa wystawić z kałuży wink
                Z sympatią
                Ta

• kalllka Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 17:12
                  Tutejsi maja dystans i do siebie i do trolli i do „najazdów dywanowych na dane forum”
                  w tutejszej kałuży tez niejedno da się zobaczyć; niespiesznie, po swojemu Będzie co ma być.
                  • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 20:06
                    Nie zauważam dystansu smile, natomiast dezorientację i owszem.

Już nie odniosę się bezpośrednio do wypowiedzi pana a_iii_ty w tym wątku, bo nie spodziewam się już stosownego do okoliczności zachowania.
                    Trudno jest przecież wbić jakiś nick w wyszukiwarkę i sprawdzić gdzie, co, jak i od kiedy ktoś pisze.
                    Można znaleźć zapisy nawet sprzed dwudziestu lat, gdy się chce ( zresztą ciekawe doświadczenie smile ), ale po co gdy jakże łatwo, bezrefleksyjnie obdarzyć epitetem kogoś, kogo się nie zna. Łatwo, lekko i przyjemnie.

• krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:04
                      Ja myślę że sam ruch uważasz za pozytywną wartość,w tym - ruch po forach.Dla mnie taki pogląd sam w sobie jest fetyszem.Karuzela objazdowa po forach dawno juz przestala mnie bawić - z powodu że 1) informacji obiektywnych, które tam miałbym znaleźć jest czasami tyle co kot napłakał,2) zamieszanie emocjonalne nieustannymi potyczkami z idiotami nie jest czymś czego szukam.Slowem,jeśli masz emocji i energii do nieustannego pustospelnionego "wystrzeliwania",to nikt ci nie broni tego robić,ale czynić z "bywania" na wielu forach podstawę do budowania jakiejś wartości,to arogancja i grube nadużycie aksjologiczne
                      • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:27
                        Nie, nie uważam „samego ruchu dla ruchu” po forach za wartość pozytywną i zdumiał mnie twój wniosek na podstawie niczego. Latami pisałam na FPsych, trochę na FKraj i b.sporadycznie i krótko na kilku ( jedna ręka) innych. Trudno to nazwać jakimś ruchem po forach, a „ karuzelą objazdową” najmniej.

Dalsze twoje dywagacje na temat wytworzonego w twojej wyobraźni scenariusza równie nie przystają do rzeczywistości i prawdę mówiąc nie wiem po co się tak zapędziłeś i o kim piszesz, bo nie o mnie smile

Wypowiedź twoja jest owszem efektowna, ale z prawdą nic wspólnego nie ma.

• krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:12
                          Latami pisałam na FPsych, trochę na FKraj i b.sporadycznie i krótko na kilku ( jedna ręka) innych. Trudno to nazwać jakimś ruchem po forach, a „ karuzelą objazdową” najmniej.
                          No ,można się uśmiać 😁.I Ty chcesz mi powiedzieć,że uczestnictwo w tych forach ,które wymieniłam jest niewinne?Ilość wątków i liczba wpisujących się tam jest tak duża,że nie starczyłoby doby ,żeby choćby je czytać na bieżąco a co dopiero -pisac..
                          • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:15
                            Jesteś narcyzem wink ?
                            • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:30
                              Oczywiście,jak każdy inteligentny człowiek 😜
                    • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:12
                      Można znaleźć zapisy nawet sprzed dwudziestu lat, gdy się chce ( zresztą ciekawe doświadczenie smile ), ale po co gdy jakże łatwo, bezrefleksyjnie obdarzyć epitetem kogoś, kogo się nie zna. Łatwo, lekko i przyjemnie.

Znowu kolejny fetysz robiony z myszkowania po historii czyichś wpisów.Wiesz co?W życiu nie zadałbym sobie trudu,żeby to robić.Ustawiac się pod kogos na podstawie żmudnej analizy jego dawnych wpisów?Po cholerę?A może nawet ciekawiej jest kogoś odkrywać in statu nascendi?Chyba że ma się naturę perfekcjonisty i połowacza na cudze błędy i słabości .
                      • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:45
                        krytyk2 napisał:

> Znowu kolejny fetysz robiony z myszkowania po historii czyichś wpisów.Wiesz co?
                        > W życiu nie zadałbym sobie trudu,żeby to robić.

Zafiksowałeś się i trudno. Jeżuzłoty! Pisałam o SWOICH wpisach, które można jeszcze i po 20 latach odszukać.
                        I jeśli ktoś chce epitetem rzucić ( we mnie, nie znając mnie) jak pan a_iii_ty to zrobił w tym wątku, to może lepiej i uczciwiej jest się w jęzor ugryźć lub pofatygować się i zobaczyć wcześniej z kim ma się do czynienia.

Nie wiem, nie odzywam się. Ja nie rozdaję razów na oślep jak zrobił to wskazany wyżej użytkownik.

Bez wstydu mogę podpisać się pod wszystkimi założonymi wątkami i postami, jakie zamieściłam przez ponad 20 lat na forach GW, a jest ich niemały pakiet.

• krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:04
                          Może wystarczyłoby,żebyś nie wstydziła się tylko tych kilku wpisów tu na forum.Wbrew pozorom może to być najtrudniejsze wyzwanie z Twoich dotychczasowych.
                    • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:23
                      To jest ciekawe ,że ty tak siedzisz i ten cały asdzxcvfsrggxdfsd jak na czacie i macie czas szpiegować innych . Można wbić w wyszukiwarkę ile zamieniłaś postów ze mną na forum Kraj .Kalla chyba widziała jak wrócił Astro i brałaś udział w krucjacie przeciwko mnie na forum Kraj ,razem z Ave i Inną ..Snajper długo trzymał ten wątek tego zasrańca co kazał Kalli lepić mielone i tak mówił "idź babciu lepić je ,a do młodych dziewczyn mówił ciepeczko .Parę razy odchodziłaś od psychologii i odejść nie możesz .To samo było na forum Religia ,gdzie przylazłaś i robiłaś zadymę razem z Felkiem .Jest wątek na moderacji .Rozmawiałem tam wtedy z jedna kobietą i mam jakiś kontakt prywatny .Chciałem jej wtedy pomóc bo mój szef miał brata w prywatnej klinice .Ale ty gówno wiedzialaś o tym. To samo zobaczyłaś mnie na forum Kobieta i na forum regionalnym tarnobrzeskim .Tak też mnie negowałaś .To samo na forum auto moto .Gdy dwa lata temu założyłaś watek na Emamie o stalkingu to kobiety stwierdziły że ty jesteś tą stalkerką .Coś ci się popieprzyło w głowie i nie może wyjść ,mimo argumentów .Ludzie cie dobrze nie znają ,poza wtajemniczonych .Ja się muszę komuś takiemu choremu na głowę tłumaczyć .Tyle lat mnie prześladujesz .
                      • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:37
                        Jedynie na Emamie nie możesz zrobić zadymy bo tam adminki wyjątkowo czujne .I kobiety też ci nie uwierzą .Jest tam taka panna nasturcja mocno stuknięta i każdego się czepia .Z początku myślałem że to ty ,ale ta jest sama w sobie klasą .Pisze późno po nocy i wybiera s ofiary .Długie były rozmowy z adminką strony o niej .Kazała wygasić ,ale nie się nie da .Wyjątkowo paskudna osoba .Nawet dwa razy wlazła pod przybranym nickiem na forum zamknięte.Ile można mędzić przez swoje życie . Co za ludzie .To ja zawsze muszę opuszczać fora bo ktoś mnie ściga.
                • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:52
                  ta napisała:

> krytyk2 napisał:
                  >
                  > > Przy dłuższym kontakc
                  > > ie da się rozpoznać nawet po jednym błędzie.
                  >
                  > Jeśli ktoś pisze własne teksty ( z głowy jaką losowo otrzymał wink
                  >
                  > > Swoją drogą,po wprowadzeniu RODO już nie ma mozliwosci śledzenia aktywnoś
                  > ci nic
                  > > ku.
                  >
                  > Jest, bardzo prosty i użyteczny.
                  >
                  >
                  > Zapomniałem na forum 50 też byłaś choć o tobie nikt nie rozmawiał .Tu jest twoja stała śpiewka .Niech stwierdzi że o tobie była rozmowa .Nudne te twoje życie .Bez celu . Idiotyczne kogoś wygasić . Tu jest link
                  >forum.gazeta.pl/forum/s,23923,175221562,175749771.html?rep=2&from=12
                • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:54
                  Jeśli ktoś pisze własne teksty ( z głowy jaką losowo otrzymał wink ) to się zgodzę. Nie tylko „po błędzie”, ale przede wszystkim po frazach, po tematach, które porusza, po intencjach, które stają się szybko jasne, po brakach w wykształceniu, wychowaniu i w IQ . Jeśli ktoś prymitywnie kopiuje cudze teksty i wkleja jako własne bez podania źródeł i użycia cytatów, to możesz uznać go za takiego, jakim on chce być uznawanym.
                  Dla mnie jesteś klasyczna manipulantką,
                  Wiesz po czym poznać manipulację?
                  • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:07
                    Powiem ci tak, bierzesz udział w czymś bardzo brzydkim.
                    • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:14
                      Odpowiedz mi proszę na pytanie,które Ci zadałem,bo myślę,że nie rozumiesz o czym mówię
                      • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:26
                        Skoro nie wiesz co znaczy "manipulacją" to Ci wyjaśnię.Polega ona z grubsza na ukrywaniu własnych ,nie najładniejszych celów,po to zeby owinąć sobie innych wokół własnego palca.Manipulacje rozpoznaje się poprzez wychwytywanie prostych sprzeczności w wypowiedziach i działaniach manipulanta.I tak celem jest np zdobycie uznania i pozycji dominującej w danej grupie,podmaślanie poszczególnym jej członkom ażeby potem niby przez przypadek pierdylnoąc tekst o sadzawce.Wiec się zdecyduj jakie Ty masz uczucia wobec tego forum -czy chcesz się tu zaprzyjaźniać czy też obrażać uczestników tego forum ?!?
                        Muszę Cię ostrzec, że tu nie osiągniesz żadnego szacunku jak będziesz grała nieczysto -ze raka się tu grupka całkiem inteligentnych osób.
                        • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:28
                          Zebrała się tu..
                        • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:41
                          Proszę pana, dlaczego się tu znalazłam, napisałam wystarczająco jasno i dobitnie.

Reszta to pana fantasmagorie.

• krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:50
                            Nie używaj tego jako argumentu,bo jeszcze bardziej się pograzasz-trafiłas tu żeby dopaść swego wroga?!?To świadczy o Twoim nieumiarkowaniu,niskosci pobudek i znowu-manipulacyjnym pogardliwym stosunku do tego forum i jego uczestników.
                            • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:53
                              Widzisz, w jak prosty sposób można Cię zdefiniować..Naprawdę,nie trzeba do tego ani wielkiego wysiłku umysłowego ani powodzi mądrych słów
                              • shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 01:48
                                Krytyku, slow clap smile Ale nie ironiczny, podziwiający. Ta wpadła tu, i miała jakieś pretensje, roszczenia, że trzeba wnikać w historię jej i kogoś tam. Oni już chyba czują, ale jeszcze nie do końca, że my to takie muły i tego typu bździnami nas nie poderwą do wygibaszań się do taktu. Co mnie tylko cieszy, warto było przyjąć ten najazd i zobaczyć, że nic się nie stało.
                                • ta Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 02:12
                                  Ta „ wpadła”, bo napluto tutaj na nią, wyłącznie dlatego.
                                  Przyczyna przed skutkiem, szanowna pani.
                                  Najpierw daliście państwo miejsce do ciskania oszczerstw na mnie nim przyszłam by się bronić.
                                  Tu, gdzie oszczerstwa i hejt, tu i odpowiedź.
                                  „Roszczeń” żadnych do tutejszych użytkowników nie miałam, co najwyżej oczekiwanie, żeby nie wydawać sądów i nie ranić epitetami, nim się nie zechce poznać faktów.

Nic się nie stało? Zapewne pani nie stało się nic, więc wszystko OK.
                                  • shachar Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 02:24
                                    Weź się jebnij w ten pusty łeb. Kto na ciebie napluł i kiedy, to będzie owiane tajemnicą, bo jakoś nie przypominam sobie, a jestem tu często, żeby jakieś kalumnia na 'TA' , ktoś wypisywal. A nawet jeśli, to co? Kogo to obchodzi? Kto to zauważy?
                                    Ty jesteś troll z rodzaju walecznych o poprawność polityczną, widzę. Go fuck yourself. Czasami mój nabyty angielski jest taki pożyteczny w wyrażaniu się.
                                    • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 06:54
                                      Chyba, Shachar, jesteśmy już na innym etapie forumowego życia.Dla nas jest to fajny niezobowiązujący dodatek do realnego życia,dla innych jest to samo życie,do którego dołączona jest mało ważna realna egzystencja.Nie wyobrażam sobie,żeby potyczki forumowe zawiodły mnie na policję czy do sądu -a w przypadku tej osoby to jest fakt 😳
                                • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 06:37
                                  Ta wpadła tu, i miała jakieś pretensje, roszczenia, że trzeba wnikać w historię jej i kogoś tam. Oni już chyba czują, ale jeszcze nie do końca, że my
                                  To forum jest otwarte,zwykle fora prywatne są zamknięte.I ta otwartość prowokuje niektórych do wchodzenia tu z ugnojonymi buciorami,ale fizyczna otwartość nie powoduje od razu,że jest to miejsce dla każdego.Tu jest przestrzeń intelektualna i przestrzeń psychologiczna,do jednego i drugiego trzeba się umieć i chcieć przedostać .Nikt nie zaimponuje mi bywaniem w " wielkim świecie",bo Wielki Świat jest -albo go nie ma- w nas samych.
                                  • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 07:20
                                    Gdyby nie miała dyskutanta w Tobie to by sobie poszła .Nieźle ma zryty baniak i niewiadomo o co jej chodzi .Nie było jej i był spokój .Pieprzy od rzeczy i to od dawna .Nie wiem może potrzebuje akceptacji lub miłości .Przytul ją .Ani mnie nie znasz ,ani jej ,a jesteś żywym dyskutantem w sprawie .Parę razy się pojawiłeś na Psychologii i nic poza tym .Nie wydaje Ci się to dziwne ,że kobiecina biega za mną po forach ,choć nawet jej nie wspominam .Każdy może pisać i nie każdego można lubić .Jak ktoś ma urojenia to nic się nie da zrobić .Nudne się to robi .Już mi kiedyś ktoś pisał na forum Religia że jest chyba zadrosna ,ale nic nie poradzę .Miłego dnia .
                                    • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 16:29
                                      Mam tylko swoje doświadczenia i wrażenia.To co zaszlo między wami jest dla mnie niedostępne i nie stanę po żadnej stronie.
                                      • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 18:20
                                        Myślę że nie musisz .Bo nic nie zaszło .Bo to nie jest mój problem .Ja za nim się nie uganiam .Miałem kogoś co mi pomagał jak miałem doła i nic więcej .Niebedw
                                        • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 27.05.23, 18:33
                                          Nie będę więcej komentował tego .Amen .
    • jan_stereo Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 21:10
      Na bank nie jestem bambi, jesli juz to janek.
      • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 21:23
        tez klamiesz, masz inne imie !
        • jan_stereo Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 21:42
          I nie jest ono bambi.
          • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 21:50
            Nie jesteś Janek jesteś Janusz 😊
            • elissa2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 12:03
              Raczej trudno nazwać Januszem naszego Jana.
              To chyba sami "Janusze" wymyślili Januszy, Grażyny i ich dzieci, Sebę i Karinę.
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21774346,kim-sa-janusze-grazyny-i-seby-tlumacza-to-eksperci-z.html
              • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 21:54
                "To chyba sami "Janusze" wymyślili Januszy, Grażyny i ich dzieci, Sebę i Karinę .To był żart .Chyba że bierzesz wszystko na serio 😊
    • viviene Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 22:14
      Pomimo wszystko chodzi jednak o bambika a nie o Bambismile
      • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 25.05.23, 23:20
        znajomy taniejrady ?
        • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 06:40
          Myślę że to pani jest .Ludzie szukają forów i rozmów do fajnej pogaduchy .Więc cofam swoje słowa co napisałem brzydkiego wcześniej w innym wątku .Można rozmawiać ,nie krzyczeć ,nie ubliżać .Więc sorry rozmawiajmy .
          • a_iii_ty Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 22:03
            to juz nie Ocean, tylko bajoro !!!
            • krytyk2 Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 23:08
              W tym kierunku niestety zmierzamy na skutek dywanowego nalotu 😂
            • taniarada Re: Wszyscy jestesmy bambi ! 26.05.23, 23:19
              a_iii_ty napisał:

> to juz nie Ocean, tylko bajoro !!!
              >
              A w czym ci ta kobieta zawiniła ??? .Bajoro robi tu jedna osoba no może dwie .Czy to zazdrość ,czy coś innego 🤣Nic nie poradzę że nie jest zamknięte . Sam nie jesteś lepszy z krytykiem .Wygnaliście chłopa z forum .No nie ładnie .Można dyskutować ,ale się nie da. Dobranoc pchły na noc ,a karaluchy pod poduchy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka