Dodaj do ulubionych

Kacik histeryczny

29.05.23, 03:03
Jak to zibaczylam, to prawie umarlam. Moje tymianki sciete na 2 inch. 100 razy mowilam, ze trawnik str,yze sie na 4 inch, wtedy rosliny.maja szanze isrosnac, ale nie, on musi po swojemu bo za szybko rosna. Za duzo urosly przez dwa tygodnir. Wiec uzylam argumentu ostatexznego. I przypierdolilam walkiem folii aluminikwej , bo tylko bylo pod reka, dle podkreslenia waznosci sytuacji. Siedze teraz na dworze i zastanawiam sie czy dootarlo, czy jeszcze nie. Mozna mnie uznac za swira, ale ile razy mozna obsadzac 2ha czyms rielonym , zeby nie wygladalo jak spalony wygon.
Obserwuj wątek
    • shachar Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 03:05
      Przepraszam za bledy ale pisze z telefonu a druk w nim jest minimalny.
    • shachar Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 03:14
      Nic mnie tak nie wkurwia jak dilowanie z innymi ludzmi. Niechy sobie byli kiexy chce i znikneli kiedy ich nie chce, ale nie, musza sie wpierdalac ze swoimi koncepcjami na wwzystko, innymi od moich. A ten odoita taniatada mowi, zebym sobie nie wymyslala schorzen.
      • a_iii_ty Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 03:56
        buahaha, ale mnie rozbawilas tym koncikiem. kupa nerwow !!!
      • taniarada Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 07:21
        Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty, znaczące prawie tyle co nic
        Nagłe i szybkie serca łopoty, kto by nie znał ich .Potrzebujesz przytulenia to przytulam .Mnie nie ubędzie .I jak Cię tu nie lubieć .
        • a_iii_ty Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 08:27
          jestes nudny jak flaki z olejem
    • jan_stereo Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 09:10
      Czy tam na zdjęciu jest poroże?

Ps. Ja chwilowo debatuje ścinanie trawy w ogrodzie, wybieram kosiarke, tak wiec trawa rosnie bujnie i nie wysycha na sloncu jak u sąsiadów ostro tnacych.
      • taniarada Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 11:49
        Masz dylemat nad ustawieniem długości w kosiarce tnących ? Co dwa tygodnie to mus .Do tego jak jest mulczowanie .Tylko tymianków szkoda .A jak eco to można sobie kozy lub owieczki kupić .
        • jan_stereo Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 12:08
          Nie mam ani jednego tymianka w ogrodzie, sama trawa chwilowo rosnie.
          • shachar Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 13:19
            Tak, to poroże, pies znalazł nad strumykiem jeszcze w zimie. Teraz przynosi z tamtąd fragmenty kręgosłupa i piszczele. Tymianku się dorobisz, o ile ktoś i ci go nie zetnie, tak jak u mnie. Chciałam mieć połacie kwitnącego creeping thyme. Parę lat temu siałam toto zmieszane z piaskiem, dla lepszej dystrybucji nasion. Prawda jest taka, że nie mam już siły na tę wieś, bo robię jeden krok do przodu i dwa do tyłu tutaj. Jedyną, ostatnią rzeczą, która mi przyszła do głowy jest zaprosić koleżankę, aby mi tutaj pomogła odpłatnie i podtrzymała morale. Jestem na to skłonna wydać całe pieniądze. Zobaczymy w przyszły weekend, co da się zwojować. Ale dzisiaj mam paskudny nastrój. Żaba siedzi na kablu od odkurzacza w wodzie basenowej, a ja nawet nie mam siły jej złapać i uratować życie.Kiepsko już ze mną, jeśli widzę żabę i jej nie łowię. I takie tam, dzięki za przeczytanie.
            • a_iii_ty Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 13:29
              scale down Gosiu ! wyjezdzasz z zapierdolu w NY do drugiego zapierdolu. gdzie czas na spoczynek, relax i dolce far niente. nie bierz tego za tanie rady ode mnie.
              • shachar Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 13:39
                No właśnie Imek. Pomógł byś coś, zalepił, przykręcił...smileDobrze, że poszłam w sprawie żaby, bo koleżankę już sobie przyprowadziła.I humor mi wraca, bo co dwie żaby, to nie jedna. Opłacało się zwlec z wyra. Happy Memorial Day!
                • shachar Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 13:41
                  O.
                  • jan_stereo Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 14:08
                    Mozna kuchnie francuską otworzyc z takim potencjalem. Ja lubilem ich rechotanie wieczorne, usypialo mnie to.
                  • kalllka Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 14:38
                    Ujęcie pierwsze: książę rozciąga się (jak na materacu) w basenie i rozmyśla jaka powziąć pozycje: na pleckach czy na brzuszku będę przystojniejszy… i

Ujęcie drugie:…
                  • kalllka Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 14:42
                    Ujęcie drugie: najazd z góry, zbliżenie na książęca twarz.. :sam czy z samica- oto jest pytanie!?
                    • shachar Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 15:17
                      Mój pies 3 tygodnie temu wziął takiego księcia do gęby i tak się zaczął pienić potem, że myślałam, ze umrze. W google mówili, że może tak się stać, piana z pyska przybierała na sile, pies zaczął piszczeć, ale po jakimś czasie wszystko wróciło do normy. Ten książę byl bardzo mały rozmiarowo, może dlatego nic gorszego się nie stało. Dobrze, że lekcja była na takim małym księciu, bo mam tu ropuchy wielkości dłoni.
                      • shachar Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 15:22
                        O, tak sie ma jak sie szuka ksiecia.
                        • a_iii_ty Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 15:36
                          slodkie pysio !
                      • taniarada Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 21:41
                        shachar napisała:

> Mój pies 3 tygodnie temu wziął takiego księcia do gęby i tak się zaczął pienić
                        > potem, że myślałam, ze umrze. W google mówili, że może tak się stać, piana z p
                        > yska przybierała na sile, pies zaczął piszczeć, ale po jakimś czasie wszystko w
                        > róciło do normy. Ten książę byl bardzo mały rozmiarowo, może dlatego nic gorsze
                        > go się nie stało. Dobrze, że lekcja była na takim małym księciu, bo mam tu ropu
                        > chy wielkości dłoni.
                        Jeśli tak lubi żaby to powinnaś kupić węgiel zwierzęcy Sierotko Marysiu .(Carbo animalis) .Amen .
              • ta Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 13:41
                To jest dolce walnięte.

www.youtube.com/watch?v=eumEuK1sD90
                • ta Re: Kacik histeryczny 29.05.23, 13:58
                  Żeby nie było - z własnego doświadczenia, bo latami miałam takie dolce, które miało być farniente a de facto było walnięte, kołowrót 20/24 7/7 .

Załóż rabaty bylinowe, skorzystaj z porad Katarzyny Bellingham ( YouTube) i się nie morduj.
    • krytyk2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 12:24
      To ja tu podsune wniosek w stylu taniej rady -do pełnego szczęścia (wkurwu) brakuje Ci jeszcze tego
      VID_20230530_113025506.mp4
      • krytyk2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 14:23
        Dzisiaj przyszły pocztą nieboraki.Ładnie zapakowane w klateczki z szczebelkami
        • krytyk2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 14:40
          Elisso,zielononóżki kuropatwiane!!😊
          Trochę się ich naszukalem po Polsce,przyszły że Skalmierzyce,20 kurek i dwa kogutki.Dwie sztuki są jakieś osowiałe,jakby chore.Izoluja się od grupy i nie reagują na bodźce,ale reszta jest ok.
          • elissa2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 20:53
            O kurcze! Ale super. Oby dobrze doszły do siebie po podróży i dobrze się sprawowały znosząc unikalne jajka.
            • krytyk2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 21:43
              Jesteś matką chrzestną tych maluchów,to za Twoją namową zdecydowałem się na te gatunek 🤗
            • krytyk2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 21:44
              Jesteś matką chrzestną tych maluchów,to za Twoją namową zdecydowałem się na ten gatunek 🤗
        • rzeka.suf Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 14:46
          No, to teraz juz mozesz kury szczac prowadzac big_grin

Kochane nieborakismile
          • krytyk2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 14:50
            Niestety,w kurniku zostały jeszcze 3 stare kury i wszystkie kwoczka,tj siedzą na jajach.Ale dzisiaj jedna zeszła się najeść i dalejże zaczęła dziobać maluchy jak popadnie.Taka to psudokwoka!Myślałem ,że szczebiot maluchów rozmiękczy ich serca matczyne,a tu dupa..
            • rzeka.suf Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 14:55
              psychokurasmile
              wczoraj w ramach szybkich rozrywek sprawdzalismy, czy macka osmiornicy przyklei sie do kafelkow na scianie. er purpo espiderman.
              • krytyk2 Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 14:56
                Dostajecie do restauracji żywe ośmiornice?To macie dopiero emocje!!
                • rzeka.suf Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 15:31
                  mrozone
      • taniarada Re: Kacik histeryczny 30.05.23, 20:43
        krytyk2 napisał:

> To ja tu podsune wniosek w stylu taniej rady -do pełnego szczęścia (wkurwu) bra
        > kuje Ci jeszcze tego
        Może ty mnie nie naśladuj .Do szczęścia potrzeba zrozumienia i akceptacji drugiej osoby , wtedy ta bańka szczęscia przelewa się między nami .A człowiek dumny jest jak paw i tak się zachowuje .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka