Dodaj do ulubionych

Interesuje się ktoś damską siatkkówką

14.07.23, 03:53
Arlington w Stanach Zjednoczonych odbywa się ten turniej .Polki zgrają w półfinale z Chinkami .Z piątku na sobotę .Nigdy w historii tego turnieju nie były tak wysoko .Co ten trener zrobił z tymi kobietami to szok .Po tym turnieju przystąpią siatkarze .Finał w Gdańsku .Polacy mają zapewniony udział .Jedyny sport grupowy ,gdzie nie można się wstydzić i jest nadmiar dobrych zawodników .Pozdrówka .
Obserwuj wątek
    • koziouek-matouek Re: Interesuje się ktoś damską siatkkówką 14.07.23, 04:09
      tak, siatkarki z Turcji sa piekne. pracowalem w Polsce w klubie sportowym, mielismy sekcje damskiej siatkowki. one sa tak wysokie, ze z moimi 182 wzrostu to bylem karzel. troche glupio mi bylo rozmawiac z dziewczynami o glowe wyzszymi.
      • dodupiec2 Re: Interesuje się ktoś damską siatkkówką 14.07.23, 23:01
        Piękne laski...

Teraz opowiem Ci historię z mojego życia:

Byłem w technikum siatkarzem, fakt, podrzędnym, ale ocieraliśmy się z drużyną nawet o eliminacje mistrzostw Polski. Nieważne.

Kiedyś przed naszym meczem musieliśmy poczekać, bo opóźnił się mecz 1 ligi kobiet. Więc siedzieliśmy i oglądaliśmy.

I nie chodzi o mecz, ale my byliśmy głupimi nastolatkami, jednakże nam wszystkim rzucił się do głów jeden szczegół:

Dlaczego większość z tych dziewczyn ma obrośnięte grubymi kłakami nogi, od pachwin aż po kolana? (wtedy jeszcze depilacja damska nie była politycznym obowiązkiem)

Ja tam nie wiem. Ale przytoczę Ci cytat z Pudzianowskiego, kiedy na natarczywe pytania dziennikarza, jak to jest w sporcie zawodowym, odpowiedział:

"jeśli chcesz się przekonać, jak wygląda sport zawodowy, po prostu zacznij uprawiać sport zawodowy"
        • koziouek-matouek Re: Interesuje się ktoś damską siatkkówką 15.07.23, 01:34
          nie pamietam by owlosione nogi dziewczyn draznily mnie. to bylo tak oczywiste jak poniedzialki bezmiesne (szczerze mowiac, byl to dobry pomysl).
          teraz ludzie w glowach maja co tam u partnera w kalesonach, czy lodowka sie domyka, o co zapytac AI i jakiego
          podkurwasta posluchac.
          • taniarada Re: Interesuje się ktoś damską siatkkówką 15.07.23, 06:23
            Kobieta musi mieć trochę włosków .Niekoniecznie na nogach 😊 .Wracając do tematu o 23 telewizorek lampka wina bo piwa i nic innego nie chlam i kciuki zacisniete.
    • taniarada Re: Interesuje się ktoś damską siatkkówką 17.07.23, 01:06
      Mamy brązowy .Chociaż tyle .
    • taniarada Re: Interesuje się ktoś damską siatkkówką 20.07.23, 21:40
      Ale meczycho dzisiaj .Pozdrowienia dla shachar i jej rodziców .Też mam fajną kumpelę z Gdańska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka