jan_stereo 29.08.07, 11:52 Prognoza pogody na najblizszy okres, Posejdon sie zbudzil..ach ta praca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryskaedka Re: Tsunami, sztormy i tajfuny 29.08.07, 11:58 oj jasiek jasiek..smiechawek..smiechawek)))))))))))) jak my Odpowiedz Link
krytyk2 Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 12:42 Teraz Janie musisz zmienic nazwe forum na Arka noego co by symbolicznie zwieńczyc ratowanie wszystkich porzuconych przez bogów i wodzów błędnych owieczek)) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 12:45 jestem zaa nie mozna by tego forum jakos przeniesc z tego zdrowia? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 12:50 nie ta matka ktora urodzila tylko ta ktora wykarmila .. w tym sensie Noe jawi mi sie jako bardzo porządny gościu,ktory w lekkim konflikcie z bogiem,dzialającv w poprzek jego kaprysom ,zrobil cóś dobrego dla innych... Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 13:28 no ale w sumie go doceniono, jak pamietam z religii Odpowiedz Link
amm06 Re: Nowa nazwa:)))) 30.08.07, 04:53 kryskaedka napisała: > jestem zaa nie mozna by tego forum jakos przeniesc z tego zdrowia? Przeciez juz zostalo przeniesione.... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 15:03 Moge zrobic forum dynamiczne, tylko zeby sie Wam potem nie pomerdalo od tych nazw licznych, bo z czasem Arka przestanie nia byc...mnie przez glowe przeszla Tragedia Posejdona,...no ale ja do Waszych uslug jestem :") Odpowiedz Link
kryskaedka Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 15:34 a co z zachowaniem czlonkow? wszelkie ruchy dozwolone ? czy tez podpisujemy pakt o nieagresji Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:02 to sie trzeba czlonkow zapytac, ja tu do nikogo agresji nie czuje, co nie znaczy,ze agresywny byc nie moge od czasu do czasu wobec slow i konstrukcji zdaniowych roznorakich. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:23 ja za miłowaniem jestem. Bo rozumiecie, jak tak po złości ktus kogus wypierdzieli za burte, to troszku łyso Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:25 przy okazji, jakby się komitet jakis tymczasowy tworzył, pragne przypomniec, że I watek na oceanie, był mój. Oczywiście może to nic nie oznaczać, ale odbierałam poród osobiście Odpowiedz Link
kryskaedka Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:29 no to conajmniej slarbnikiem powinnas byc...i zbierac od nas ..na zloty..i wspolne wyprawy po lasach Odpowiedz Link
kryskaedka Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:28 bedzie dobrze..Ewcia..ty sie nie martwuj...na oceanie wszyscy musza sobie reke podawac ..bo inaczej nie przetrwaja..;) Lola mam nadzieje ze sie juz nie gniewasz za ta mame i dulary? Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:30 bo ja to jestem pokojowo kryska do świata od wczoraj nastawiona. Karyjere postanowiłam robic w szołbiznesie )) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:34 łooooo... opowiadaj!! aa to ta fajna poetycka strona no gratuluje..gratuluje...ale obiecaj ze jak juz bedziesz slawna to mnie jeszcze poznasz.. ...to ja ania..pamietasz mnie ...dawno temu na forum..o szarlotce zesmy gadaly Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:38 o! dałaś mi myśl. O szarlocie musze napisac Odpowiedz Link
kryskaedka Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 16:40 a ja lazienke posprzatac i kuchnie !! kurde jutro goscie wpadna a ja mam tylko okna umyte... biore sie do roboty..buziaki Odpowiedz Link
nehir Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 18:21 kryskaedka napisała: > a co z zachowaniem czlonkow? wszelkie ruchy dozwolone ? czy tez > podpisujemy pakt o nieagresji > pięknie piszecie,wzruszylem się. a co autorka kryskaedka miala na mysli piszac o ruchach dozwolonych? czyzby takich za ktore pewnego posła ciagają po sądach? i pakt o nieagresji?.to nowy uklad warszawski sie utworzył? moze mnie troche oswicisz,ja tu nowy jestem. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 18:30 nehir napisał: > a co autorka kryskaedka miala na mysli piszac o ruchach dozwolonych? czyzby takich za ktore pewnego posła ciagają po sądach? Chcesz sie dowiedziec co autorka miala na mysli czy tez pytasz sie czy miala na mysli to co Ty skojarzyles z tymi slowami? > i pakt o nieagresji?.to nowy uklad warszawski sie utworzył? moze mnie troche oswicisz,ja tu nowy jestem. jak jestes nowy to na oswiecenie musisz poczekac, taka procedura jest, znaczy sie, nie ma oswiecenia na samym starcie danej drogi, ono jest na jej koncu :")) Odpowiedz Link
nehir Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 19:47 jan_stereo napisał: > jak jestes nowy to na oswiecenie musisz poczekac, taka procedura > jest, znaczy sie, nie ma oswiecenia na samym starcie danej drogi, > ono jest na jej koncu :")) > ciekawe masz podejscie,ale niech ci bedzie,sam sie owiece,lubie wyzwaniaa niby kto na koncu wg ciebie mialby mnie oswiecac, a? Odpowiedz Link
jan_stereo napisal/odpowiedzial 29.08.07, 22:00 nehir napisał: > ciekawe masz podejscie,ale niech ci bedzie,sam sie owiece,lubie wyzwaniaa niby kto na koncu wg ciebie mialby mnie oswiecac, a? Nikt Cie nie oswieci ani na koncu ani w srodku, Ty zwyczajnie doznasz wlasnego oswiecenia,albo i nie,niemniej jednak warto wymieniac informacje. Ja mam pytanie do Ciebie, gdybys Ty mial do wyboru wolna wole z calym jej inwentarzem oraz radosny brak wolnej woli jako alternatywny wybor, to co bys wybral, tak bez podsmiechujek odpowiedz. Odpowiedz Link
kryskaedka Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 19:33 nehir napisał: > kryskaedka napisała: > > > a co z zachowaniem czlonkow? wszelkie ruchy dozwolone ? czy tez > > podpisujemy pakt o nieagresji > > > pięknie piszecie,wzruszylem się. a co autorka kryskaedka miala na mysli piszac > o ruchach dozwolonych? a raczej niedozwolonych miala na mysli: nie kurwienie na innych ..nie wyzywanie od kretynow,debili i szmat...tylko tyla Odpowiedz Link
nehir Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 19:52 kryskaedka napisała: > a raczej niedozwolonych > miala na mysli: nie kurwienie na innych ..nie wyzywanie od > kretynow,debili i szmat...tylko tyla > ladne salto zrobilas na razie was serdecznie i love Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Nowa nazwa:)))) 29.08.07, 22:00 oprócz mnie, ja nie potrzebuje twojego love Odpowiedz Link
synvilla Re: Tsunami, sztormy i tajfuny 31.08.07, 20:29 W sumie to lubie sztorm. Tak ladnie szumi. Odpowiedz Link