ala.l Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 22:30 jan_stereo napisał: > zaraz wracam seryjnie... a gdzie i po co i dlaczego? licze czas!!! Odpowiedz Link
lola165 Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 22:31 -a gdzie bedziesz lazil, siedz w domu. Odpowiedz Link
jan_stereo prosba :") 28.09.07, 22:35 chociaz umyjcie zeby w tym czasie jak mnie nie ma :") Odpowiedz Link
ala.l Re: prosba :") 28.09.07, 22:38 jan_stereo napisał: > chociaz umyjcie zeby w tym czasie jak mnie nie ma :") a wlasnie ze se pojjemm czosnku.. Odpowiedz Link
ala.l Re: prosba :") 28.09.07, 23:06 jan_stereo napisał: > u Ciebie Alka to bez roznicy :") jak by nie bylo roznicy to by pies ogonem szczekal)) smarku))))))))))))))) a Ty nie za duzo pijesz? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: prosba :") 28.09.07, 23:12 ja tak na trzezwo Twoje wymigdajly zesmiewam, Tys Alka taka srednio reprezentatywna, nawet te Twoje damy takie bez wdzieku i mamy :") Odpowiedz Link
ala.l Re: prosba :") 28.09.07, 23:20 jan_stereo napisał: > ja tak na trzezwo Twoje wymigdajly zesmiewam, Tys Alka taka srednio reprezentat > ywna, nawet te Twoje damy takie bez wdzieku i mamy :") hi ha hi.. ide sobie spac..z pijakami nie gadam.. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 22:51 idziesz po flaszke ?to przynieś mi tez dwa piwa Odpowiedz Link
jan_stereo Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 22:53 rozszyfrowales mnie, Krytyku, a czy bedzie taka mozliwosc, zebym te dwa piwa wreczyl Ci w Polsce przed swietami ? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 22:55 jest w Poznaniu kilka fajnych miejsc gdzie mozna wypic i spokojnie pogadać Odpowiedz Link
jan_stereo Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 23:13 jesli mnie zaakceptujesz to ja moze nawet zmienie loty i usiade w Poznaniu, uwielbiam kontakt z inteligencja.. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 23:18 akceptacje moją masz -to wiesz. a z ta inteligencja to nie przesadzaj) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 23:24 juz nie badz taki skromniutki :") Ja musze sie dowiedziec jak ludzie szybko mysla, Ty jestes na mojej liscie numer jeden. Ale ale slycszalem ze masz fiuta kolege co wszystko trybi ale udaje byc na uboczu,jego tez potrzebuje zasmakowac :") Odpowiedz Link
krytyk2 Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 23:31 > Ja musze sie dowiedziec jak ludzie szybko mysla, Ty jestes na mojej liscie nume > r jeden. Jasiu ,mój przewód myslowy jest bardzo wolny.To raczej długo formująca sie synteza doświadczeń ,ktore nagle tu o to pojawiaja się saute na talerzu.nie wiem jakiego kolege mojego masz na mysli -moze tego od agencji towarzyskich)))) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 23:36 Mam na mysli Twego kumpla co to si izoluje od reszty, ale to taki dodatek, nie musi sie zjawic. Czy Ty Krytyku jestes juz szefem ? Zarzadzasz posiadloscia i majatkiem ? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: moge na 20 minut wybyc z domu ? 28.09.07, 23:58 Moje Królestwo jest bezkresne,raczej jest to rząd dusz aniżeli twarda materia.Z szefowania najbardziej podoba mi sie panowanie nad sobą Odpowiedz Link