e_w_a_g_5 22.10.07, 14:49 już po łikendzie, a Ciebie nie ma. Kto dzwoni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 16:48 To do mnie ? Ja wlasnie wrocilem godzine temu kilka... z gor zlazlem, a wrecz prawie spadlem, czapke zgubilem,ale sie przewietrzylem. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 18:37 te sama co na wizytówce? szkoda, ladna czapka Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 18:53 szkoda czapeczki, ale moge Ci po znajomości udziergac szydełkiem. Podaj tylko zestaw kolorystyczny i rozmiar głowki, a firma ewag5&ja wykona w ubiegłym roku mnie naszło i zrobiłam ok.30 z tego 25 skończyłam, a pozostałe pięć, czeka w kolejce, na odpowiednia ochote Odpowiedz Link
jan_stereo Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 18:57 wielkie dzieki ale ja to nie wiem jeszcze czy bede chodzil w tym roku w czapce :") Odpowiedz Link
jan_stereo Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 18:17 kryzolia napisała: > czemu spadłeś? gapo... Oj, nie spadlem ostatecznie, ale malo braklo, a bym dolaczyl do takiego fajnego kopczyka jaki usypali dwom turystom z 1805 roku na szczycie owej gory (Helvellyn). Tam jest taka ciekawa i dosc stroma trasa, ze idzie sie po czubkach samych kamieni i dosc latwo sie poslizgnac w przepasc, wowczas trzeba lapac rownowage (a plecak nie pomagal), na szczescie lapalem w decydujacych momentach :") Odpowiedz Link
kryzolia Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 18:59 to jeszcze zdjęcia chcemy....obiecane Odpowiedz Link
jan_stereo Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 19:09 Beda Kryzolio,niczego Ci nie pozaluje...mam tylko prosbe, jesli mam je wysylac, to raczej wole na inne konto niz to gazetowe;ograniczone pojemnosciowo i powolne..., jak cos, to prosze o inny namiar,a jak nie, to trudno, jakos dam rade :") Odpowiedz Link
jan_stereo Re: szefie, zlazłes z tych gór? 22.10.07, 19:17 e_w_a_g_5 napisała: > a ja tez dostanę?? Wczesniej czy pozniej,jak najbardziej... Odpowiedz Link
elissa2 A ja już ... 22.10.07, 20:05 kilka dni temu wysłałam podanie do Ciebie, Janie, z porządnego adresu ... )) Odpowiedz Link
elissa2 Re: A ja już ... 22.10.07, 20:26 e_w_a_g_5 napisała: > nic mu nie wysyłaj, bo sie wyzywa > ))))))))) No popatrz! I to jeszcze tak cichaczem żeby inni nie widzieli. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: A ja już ... 22.10.07, 20:32 ja mu tak ładnie pozdrowienia na infolinie wysyłam, a ten mi od sklerotyków. Widziałas? Odpowiedz Link
elissa2 Re: A ja już ... 22.10.07, 20:38 e_w_a_g_5 napisała: > ja mu tak ładnie pozdrowienia na infolinie wysyłam, a ten mi od sklerotyków. > Widziałas? > No właśnie że nie bałdzo. Tam, gdzie się od rzeczy gada? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: A ja już ... 23.10.07, 14:43 e_w_a_g_5 napisała: > ja mu tak ładnie pozdrowienia na infolinie wysyłam, a ten mi od sklerotyków.Widziałas? Jako, ze ladnie jest sie przedstawic Ewo na koncu,kiedy sie komunikuje z dana osoba z anonimowego (dla mnie) numeru, a nie robic jakies pamieciowe uniki w odpowiedzi :") Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: A ja już ... 23.10.07, 15:57 to miał być żarcik Janie. ale widzisz nie ukrywałam się Odpowiedz Link