alice0553 15.07.07, 23:07 Frelka głupa walajet na rymach o nas pytajet nikt nie odpowiadajet bo forum zasypiajet. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 15.07.07, 23:22 A co mają odpowiadać? w swym imieniu by trza gadać i na temat pewnie szlaban po co robić robić z tego raban? wierszyk Maria tak ponętny jest też dla nich obojętny można zrobić z niego dziełko lecz ważniejsze jest żarełko... oraz doza wyobraźni lecz nie o pomidora kaźni co znów równo pokrojony na chlebeczku ułożony...)))))))) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 15.07.07, 23:43 Na wiersz Maria Puma odpowiedź dała i trzeba przyznać dobrze gadała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 15.07.07, 23:54 Nie po to Mario wierszyk rymuje innej reakcji on oczekuje gdzie pytania o psychuszkę i na Wale tę dziewuszkę? gdzie obserwacja jego psychiki również pytania o stare nicki? przecież to wszystko Mario uwielbia a przez to ego swoje pogłębia a tu odpowiedź jest rymowana całkiem poprawnie,przyznam składana ale to wszystko i na tym cześć będzie nasz Mario musiał to znieść..;-(((( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 16.07.07, 00:10 W obronę wzięty przed podłą Alice musi z wdzięczności tam pisać wice a może nicka jakiegoś włączy co Mario zacznie, to nick ów skończy? Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 16.07.07, 00:33 Poniżej Maria godności jest poczucie lojalności przecież on ponad to jest dla szaraczków to jest gest zwykłe postępowania kanony nie dla Maria, on złożony! kapryśny,nieobliczalny w końcu nasz Mario jest niebanalny a i na głowę przecież szwankuje... (nareszcie nikt nas nie wykasuje) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 16.07.07, 00:43 Chyba że Frelka,znana hakerka, o ile w to forum zerka. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 16.07.07, 00:48 na swą cześć peany skasuje? to się nie kalkuluje.... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 16.07.07, 01:08 Lepiej mieć Frelkę po stronie swojej bo ona pisze przecież za dwoje Mario obiecał tu 500 wierszy lecz jego zapał nie był najszczerszy zaproś więc tutaj na forum Frelkę niech weżmie z sobą Cizię-kumpelkę. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 16.07.07, 01:17 Link do forum frelka widzi przecież ona się nie wstydzi pewnie inny jest jej plan tu nie grozi przecież ban Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 18:24 Pytanie natury technicznej (może także romantycznej? jak mam Frelkę tytułować by właściwie się zachować? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 18:30 Zowdy lepi jak z płciom klar Bo bez tego kaj tyn czar? Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 18:49 Czy nadal z Frelki jest kobieta czy już pora na faceta? ja tam wolę płeć przeciwną no bo z babą trochę dziwno.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 21:07 Na faceta przyjdzie pora Frelka właśnie u doktora przepoczwarza się w mężczyznę (czy on TAM będzie miał bliznę?) Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:11 Hej, przez dzień nie pisałam, bo sobie model życia wybierałam. A każdy musiałam przymierzyć i z pędzącym jak F-16 czasem się zmierzyć. A teraz nie wiem, czy kontynuować o czasie, czy o modelach, które zostawiłam za się. Ale też z prawdą musiałam się zmierzyć, do wiadomości przyjąć, pogodzić się z tym, uwierzyć, że bez Was już żyć się nie da. I tyle. Bo jestaście jak te barwne motyle. I pewnie tu nieustannie panuje lato. I co Wy na to? Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:19 Ta_co_butów_nie_sznuruje_ ale pięknie tu rymuje chyba jej postawię sake a nie piwo byle jakie.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:25 Ja się tak wzruszyłam, że whisky dołożyłam. Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:31 Bo ja wyznanie tutaj na stole położyłam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:36 Ta_co_zgubiła_bokserki jakieś nowe zapodaje gierki? Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:32 Tak,bywa czasem Frela kochana liczba jej nicków ciągle nieznana może się w końcu zdecyduje o swym wyborze poinformuje? Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:38 Nie będę Wam ściemniać. Miałam wiele nicków. Ile? To już nawet nie pamiętam. Nie zawsze to była moja wina. Najczęściej to była wina admina. Nie spodobałam mu się od pierwszego wejrzenia; Dałybyście się tak poniewierać? A poza tym, to siebie jeszcze nie odnalazłam. Szczęście, że Wasze forum znalazłam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:43 Liczy się zawsze pierwsze wrażenie a gdy nastąpi przeobrażenie to wtedy nie wiesz z kim znów pisujesz i sobie obraz tym samym psujesz Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 23.07.07, 22:48 Mi nie zależy, co na talerzu leży. Talerz musi być taki, by nie można było powiedzieć, że jest byle jaki. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 09:21 A jak na talerzu leży sztuczna szczęka i kły jeży to też Freli nie zależy? niech no Frela nam się zwierzy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 11:58 Na talerzu jeża kły? chyba to jest przykład zły swoje kły jeż trzyma w szklance stoi szklanka przy leżance na leżance leży jeż ale gryzie jeża wesz i straszliwie jeż się drapie a jeżowa na kanapie nie chce patrzeć na te kły i na swego męża wszy.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 20:20 Alice użyła niewłaściwego słowa na jego bazie wyszła odpowiedź bombowa miało być "szczęka kły szczerzy", a Aza odczytała, że są to kły jeży dzięki temu śmieszny Azy wierszyk mamy zaś mój niezdarny utwór do kąta stawiamy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:08 Nie byle jakie to są kły jeżowi wybił je Mario zły leśnemu sądowi jeż przewodniczył a wściekły niedźwiedź Maria oćwiczył a później była jeszcze powtórka nie przyprowadził bowiem Kapturka i nie wykonał poleceń Sądu (są ciągle jeszcze akta do wglądu) Zemsty dokonał na biednym jeżu a teraz bredzi coś o talerzu.. Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:18 Zachęta! Jesteś "wzięta" ? Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:27 Ta_co_taka_wniebowzięta a do czego to zachęta? Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:33 żoną chciała być mi A/Zachęta? czy też we mnie poszukiwała męża? Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:44 Ta_co_zawsze_jurna_była chyba płeć swą pomyliła a więc żony teraz szuka tak na baby tutaj luka.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:53 Ona szuka żony? świat jest pomylony! Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:57 To nie świat jest pomylony ale nasz Mario bardzo złożony.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 21:40 A więc się biedny Mario ukrywa dlatego do nas się nie odzywa i tylko Frelka zna tę kryjówkę wozi tam przecież często wałówkę. Mario się boi wyleżć z ukrycia bo nie chce swego narażać życia albowiem sędzia kłów pozbawiony chce, aby Mario został stracony. Wyrok wykona niedźwiedź nam znany gdy tylko Mario będzie złapany. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 23:03 Mario właśnie się pojawił niespodziankę wielką sprawił lecz niestety jest bez ząbka po nim w ranie tylko gąbka..(( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 24.07.07, 23:48 Dziura będzie załatana kłem jeża zamaskowana. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 25.07.07, 00:27 Zanim jednak tak się stanie Mario weźmie nieraz lanie! niech na jeże nie nastaje bo znów przegra,tak się zdaje... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 25.07.07, 00:39 Mario nadal się ukrywa teraz u Jurka przebywa a tam kraty grube wszędzie więc zwierz z lasu nie przybędzie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 25.07.07, 00:45 Kraty niedźwiedź nie przesadzi lecz jeżowi nie zawadzi... Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 25.07.07, 07:46 Nie wiem czy może Was spotkać co lepszego od kumplowania się z Istnym, lepszym od Istnego. A teraz się główta, co miała na myśli moja główka. Odpowiedz Link
ta_co_siem_zawsze_potyka Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 25.07.07, 07:47 Wsiewo nie przeczytała, bo żech czasu nie miała. Teraz drapko musza zakładać galoty i pędzić do roboty. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 25.07.07, 11:15 Toś zagadkę nam zadała brzmi, jakbyś o diable gadała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Gryfna Frelka-nasza kumpelka 25.07.07, 13:14 Ta_co_nickami_sobie_żongluje najwyraźniej z nas dworuje czy Istny to byt samoistny czy kolejne Maria wcielenie zmiana nicka na życzenie? Odpowiedz Link