gryfna_frelka 16.07.07, 21:48 Pytam. By mnie nie wyrzucono. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 21:49 Kąpiel w jeziorze o późnej, wieczorowej porze, to rozkosz dla ciała, którą dopiero co poznałam. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:02 Za sex nikt cię nie wyrzuci ale najwyżej podkręci chuci.. Odpowiedz Link
devil.ka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:15 Sama pluszkasz się w jeziorku?? czy to część romzantycznego wieczorku?? Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:19 Kto twe ciało wprawia w drżenie kto tak kusi cię szalenie? Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:34 h! Nie pytaj Azaheca. Znasz to drżenie przeca. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:40 To jest jasne,że je znam i wspomnienia piękne mam.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:20 Pluska się w jeziorku Frelka przez lornetkę Mario zerka i podziwia kształty Freli bo jest naga w tej kąpieli. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:29 Takiej w jeziorze kąpieli wizji trudno szukać w telewizji nawet w płatnej,komercyjnej dla sponsorów atrakcyjnej zaraz opis będzie Ali co też widzisz z tej oddali? Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:41 Telewizji nie oglądam, sąsiadów przez lornetkę nie podglądam. Kochaś musiał sobie kupić słuchawki, jak chce słuchać te wulgarne okrzyki z zielonej trawki. Nie tej, którą czasami pali, lecz tą, na której piłkę kopali. I będą kopać jeszcze. W antraktach go czasem popieszczę. Odpowiedz Link
devil.ka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:35 Biedny Mario i jego lornetka gdy o zerkaniu dowie się Frelka Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:45 Ja o romzantycznym wieczorku, a Ty o Marii rozporku? Odpowiedz Link
devil.ka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:49 gryfna_frelka napisała: > Ja o romzantycznym wieczorku, > a Ty o Marii rozporku? Tak to z facetami bywa zaraz romantyzmu się odechciewa ;/ Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:51 Frelka,nie kombinuj wiele lepiej znowu zagraj Helę już minęły dwie niedziele jak przebrałaś się za Helę Frelkę chętnie tu gościmy lecz o Helę też prosimy.. Odpowiedz Link
frelka_gryfna Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:08 Azaheco słodka, o Parysa też się upomnisz? Jabłka Ci Hela nie odda, więc szybko o sprzedajnym zapomnisz. Ja Heleny tutaj nie widziała. Być może w Troi, alem zapomniała. Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:36 A żebyś wiedziała, że nie tylko ja się kąpała. Tobie też polecam takie przeżycia. Trzeba dokonywać coraz to nowe odkrycia. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:04 A więc już w kąpieli dwie rozwiązanie nie jest złe do tej pory oczy marne podglądały wciąż Zuzannę Teraz dwie Zuzanny ma! wreszcie jest to Maria gra.. I już się przenosi wątek w jeziorowy-sex zakątek.. Odpowiedz Link
frelka_gryfna Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:13 Czy mi się myli, czy też dobrze pamiętam. Zuzannę w kąpieli nie podglądały zwierzęta. Starcy jedynie. A to już zbite naczynie. Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 22:33 Romzantyczny wieczorek. Spodobał mi się Twój humorek Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:00 Frelka pływa tak jak ryba lecz po kiego dzisiaj grzyba na kolację się najadła brzuch jej wzdęło,zwały sadła na jej bokach się panoszą, na wodzie Frelę unoszą. Widok to niepiękny przecież, lecz Mario bywały w świecie kobiet widział całe masy i nie szuka już w nich krasy, a poza tym oprócz rudych on nie lubi kobiet chudych więc krągłe powaby Frelki wzbudziły w nim podziw wielki. Zaczął zatem się sposobić żeby względy panny zdobyć. Odpowiedz Link
frelka_gryfna Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:10 Alis! Parzysz, niczym pokrzywa. Ale Twój rym, to ja podziwiam. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:12 Azo dalej ciągnij wątek wszak to dopiero początek. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:14 Ależ Mario szczupłe kocha a największa jest radocha że ta bardzo uwielbiona we łbie kiełbi pozbawiona wszystko kuma co on gada a i z sensem odpowiada.. Odpowiedz Link
frelka_gryfna Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:18 Uchylcie tajemnicy rąbka, czy Mario kocha zwierzątka? I kto to jest o miła, że w każdym wątku się imię jego przewija. Odpowiedz Link
frelka_gryfna Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:20 Nie ma go tylko u Brontka. Zapomniałyście o Brontka wątkach?! Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:30 Mario bardzo kocha zwierzątka ma w sex-podróży swoich zakątkach zdjątek pięknych pieseczków wiele robił je bowiem nawet w kościele kiedy jeszcze Helą się bawił ale jak zawsze je pozostawił... Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:34 Kobiece zmyłki. To pewnie Hela bawiła się nim trzy chwilki. Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:36 Nic nie poradzę, że już wybrałam. Brontek - przewodnikiem stada. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:35 Jak mówiłam,Mario w świecie zmienił zdanie o kobiecie anoreksji on nie trawi, jego pulchne ciało bawi. Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:38 " jego pulchne ciało bawi "? Alis! Ile Ty ważysz? Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:47 waży tyle,ile Frelka minus piwa kropelka.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:50 Powiem Frelce ile ważę? nie,chyba się nie odważę. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 16.07.07, 23:55 Ale Frelka dobrze wie ile waży ciało twe przecież dałam jej zadanie tu w rachunkach rozwiązanie.. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 11:54 Czy już Frelka wyliczyła ile waży Alis miła? Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 18:51 Frelka wagą przerażona kolejnego je batona.. Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 19:56 Peter Paul z Antwerpii kochał i cudownie malował pulchne. Ciekawe, czy Gonçalves Barrochello Rubens, woli chude. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 20:26 Barrochello Rubens ma w nosie kobiety jego interesują szybkich aut zalety. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 21:22 Typowe odwrócenie uwagi od konieczności blagi Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 22:21 Ale przy takich supermenach ślicznotki się zawsze kręcą. Jakimi powabami ciała one tych supermenów nęcą? Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 23:24 Ależ z naszej Frelki dziecię to jest oczywiste przecie że najlepsze do afektu są przymioty intelektu a są to okularnice co noszą do ziemi spódnice cerę ziemstą wciąż mają bo się w książkach zagłębiają a z blondynkami romanse? to już dawno jest passe.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 23:49 A jak Frelka to blondynka? nietęga będzie jej minka. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 18.07.07, 23:56 Frelka blondynką jest niemałą (może troszkę wyliniałą) i zielone ma oczęta kto je widział-zapamięta! ma sporą wagę i słuszny wzrost gryfna jest piękna-to powiem wprost! Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 19.07.07, 00:01 Z Twego opisu jasno wynika, że do urody dobrała nicka. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 19.07.07, 00:10 To oczywiste,bo teraz Frela swoją koronę właśnie odbiera wzięła tytuł najpiękniejszej i na świecie namądrzejszej Odpowiedz Link
gryfna_frelka Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 19.07.07, 00:54 Że aż w pięty Wam pójdzie, odpowiem Wam jutro. Teraz do pracy się zbieram, by było na futro. I nie na ulicy, jak to myślicie, Teczkę otwieram, papióry wybieram, A jest ich tyle, że do rana nie zliczę. Dobranoc Wam życzę. Jeszcze się z Wami policzę. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 19.07.07, 01:04 Ja chyba się zaraz z frelką ożenię uwielbiam przecież kasy trwonienie a powiedz Frelka,może już jutro kupisz mi z norek przepiękne futro? Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 19.07.07, 01:20 Nie naciągaj Azo Frelki bo wroga zrobisz z kumpelki a norki w Grecji kupiłaś na drugie nie zasłużyłaś. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 19.07.07, 01:30 Ty mi futrem w twarz nie rzucaj i intrygi nie zakłócaj przecież norki swe oddałaś co je w spadku otrzymałaś jam krwiożercza jest istota stąd na norki ma ochota..;-(((( Odpowiedz Link
alice0553 Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 19.07.07, 03:30 Aleś pazerna, ja chromolę niech Ci norki zeżrą mole. Odpowiedz Link
azaheca Re: "i pożądanej ciała budowy." Tu może być zmysł 23.07.07, 14:05 Oby pobożne twe życzenia nie doczekały się spełnienia odpukać muszę w niemalowane puk,stuk...odczarowane... Odpowiedz Link