azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 20:57 Enter bezmyślnie wciśnięty daje temat bez puenty może teraz ktoś tu czuwa w pocie czoła rym wykuwa? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:07 Alice się melduje i zaraz coś zrymuje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:20 jak tam działa telefon czy słyszałaś jego ton? starych drzwi trzaskanie imituje bardzo udanie Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:21 A czy idzie chrapać rymy? Sami tego dyć niy wiymy Ślubno prosić by czuwała? Pewno powiy tako - wała! Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:27 A ja czasem śnię wierszykiem nawet w nocy straszę nickiem.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:35 Czamu "straszysz"? Pryndzy - kusisz Jak rym przidzie niy zadusisz. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:39 Muszę rymy dusić czasem bo do pracy trza ciupasem ale także gdy pracuję to i pieskom coś zrymuję chyba bestie to pojętne do słuchania raczej chętne Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:46 Czy se pańcie fest dziwujom jak do rymu łodszczekujom? Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 26.07.07, 21:53 Odszczekują,odszczekują czasem nawet wręcz rapują moja suka arie śpiewa gdy rymuję ona ziewa kiedy w domu dwie artystki różnych dziedzin specjalistki to bywają także starcia lecz na temat psiego żarcia.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 19:34 Forum znowu dziś ospałe może pisać wiersze białe? rymy lepiej wszak wychodzą same w głowie mi się płodzą Odpowiedz Link
devil.ka Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 21:03 Forum trochę przysypiało bo devil.ki nie widziało Teraz trochę się rozkręci bo diablica tu się kręci Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 21:15 Proszę,proszę... już na duchu się podnoszę towarzystwo urlopuje mało osób tu rymuje egzaminy wszystkie zdane? no bo przecież nie oblane Devil.ką w końcu się zwiesz i od życia wiele chcesz Tu dziewczyny coś rymują że się w życiu nie znajdują może napisz parę rad jak piękniejszym widzieć świat.. Odpowiedz Link
devil.ka Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 21:31 Ja już jestem trochę w tyle nie czytałam wątków wiele bo się w pracy zatopiłam czasami się też upiłam ;/ jedna z ocen niewiadoma ale diablica jest świadoma że to będzie pozytywa bo w końcu devil.ka się nazywam jak swe braki uzupełnię i wątki przeczytam na spokojnie to na pewno coś doradzę jakieś tajniki szczęścia zdradzę i chociaż z natury jestem pesymizm to zmuszę się na drobny optymizm Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 21:51 jeszcze nie poznałem Dewilki, nie będę czekał ani chwilki. Przedstawiam się, jestem Diapanazy. Azaheca rymuje do mago nicka "zracy" A nie wie o tym skubana, że w haśle do nicka też mam zraza. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 21:59 Djapanazy w stylu azy a nie żadne przecież zrazy..;-( nie wmawiaj mi proszę, dziecka w kolano by mnie kucharką tu nie nazwano raz o zrazach coś wspomniałam Cymanonkę pocieszałam.. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:17 Przespałaś wygraną. Mi się też nie dostało. Teraz będę sprytniejszy. Nie przegapię szansy więcej. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:19 Ja podczas ulewy, na taksówkę czekałem, trzy piwa, dwie kawy, a i tak brało mnie kawał cholery. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:18 Już u Bronka mam przegrane Cymanonie było dane teraz tutaj się przyczaję szanse duże,jak się zdaje... Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:23 Prawdę Ci powiem. Żebyś Ty wygrała, to ja na zicher wolę. Żebyśmy się dobrze rozumieli. /wolę ja. A jak nie będzie mi dane, No to tylko z Tobą mogę mieć przechlapane. Ona się będzie tydzień puszyć. Okropnie tego nie lubię. Miałbym ochotę Ją wtedy udusić. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:33 Jak długo ten Twój pie szcza? Czy Ty się nim dobrze zajmujesz? Czy on kondycję ma? Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:34 Ciekawe, czy na czas wrócisz. Jak zobaczysz dwa tysiące, to się przewrócisz? Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:34 Otello z Djapanazego wyłazi To Cymanonę do niego zrazi bo nie lubi być duszona chociaż jest to twoja żona... Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 10.08.07, 22:36 Otello był czarny. Ja jestem biały i pokaźny Odpowiedz Link
devil.ka Re: Czy tak świetne forum śpi? 11.08.07, 11:17 djapanazy napisał: > jeszcze nie poznałem Dewilki, > nie będę czekał ani chwilki. > Przedstawiam się, > jestem Diapanazy. > Azaheca rymuje do mago nicka "zracy" > A nie wie o tym skubana, Miło niezmiernie poznać Diapanazego devil.ka składa ukłona wielkiego od razu sorki że nie pisałam ponieważ bardzo szybko zasnęłam A dzis weselicho mi się szykuje więc znowu z wami nie porymuję > że w haśle do nicka też mam zraza. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 11.08.07, 18:18 Już talentom wyraz daje na dziś z pracą się rozstaję jeszcze tylko poodkurzam i w poezję się zanurzam.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 11.08.07, 23:39 Nikt nie ma ochoty dziś na rymowanie? jutro wszak niedziela,dość czasu na spanie Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 18.08.07, 19:24 Wątek na topie był tydzień temu znów na forum pustki,będzie po mojemu czyli będę pisać ja co mi w duszy teraz gra.. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 19.08.07, 10:49 Jaka Ci trąbka w duszy gra? Azaheco miła ma. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 19.08.07, 11:29 Gra w mej duszy sygnałówka że potrzebna mi gotówka muszę kupić to i owo brać kredyty jest niezdrowo.. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Czy tak świetne forum śpi? 19.08.07, 11:34 Na Firmę weź kredyt, zawsze możesz zrobyć deb(y)t. Upradłość też ogłosić możesz, a kondycję finansową tym wspomożesz. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 19.08.07, 12:29 Upadłości nie ogłoszę całym dobytkiem odpowiedzialność ponoszę firma jest jednoosobowa to nie spółka komandytowa niezłe pieniądze mam w sezonie zimą z kredytem firma utonie..;-( Odpowiedz Link
cymanon Re: Czy tak świetne forum śpi? 19.08.07, 12:37 Szkoda, że Ty nie jesteś od porzuconych kotów i psiaków zbierania, tylko od tych, którym na wszystkim zbywa, to znaczy, od ich fryzowania. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 19.08.07, 12:41 Myśl o otwarciu schroniska była mi kiedyś przez moment bliska ale do tego się nie nadaję bowiem boleśnie się rozstaję oddać psiaka do adopcji? by nie było takiej opcji.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 08.09.07, 12:16 Forum dzisiaj coś pustawe a ja drugą piję kawę sama ze sobą teraz gadam na stare posty odpowiadam chętnie do lasu bym się wybrała gdybym nadzieję na grzybki miała kiepsko dzisiaj będzie z robotą nie wiem co robić z taką sobotą..;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Czy tak świetne forum śpi? 08.09.07, 14:44 Ja pracę sobie dziś odpuściłam bowiem z baletów późno wróciłam do jedenastej sobie pospałam zamiast śniadania piwo wychlałam a teraz patrzę na swego kota i spać z Maciusiem bierze ochota. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 08.09.07, 20:53 Samotnie nad kompem siedzę w sobotę jestem zmęczona miałam robotę jednym okiem na film popatruję na forum piszę,weny nie czuję może jednak ktoś zagadnie to do głowy i rym wpadnie Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy tak świetne forum śpi? 09.09.07, 11:58 Dyć już niydziela rzońdzi na świecie Idzie rymować jak tako chcecie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Czy tak świetne forum śpi? 09.09.07, 12:01 Porymować jest ciekawi No i nos to przeca bawi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 09.09.07, 13:37 Teraz obiad przygotowuję jak sobie pojem to coś zrymuję Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 20.09.07, 23:34 Gdzie się ukryli rymów szermierze? może Alice chociaż namierzę? bo się ostatnio trochę obija... do jakich portów w necie zawija? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Czy tak świetne forum śpi? 21.09.07, 12:46 Mała imprezka się przydarzyła i wczoraj Alis wódeczkę piła a zaraz zbiera się weekendować więc tu musicie bez niej rymować. Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 28.09.07, 13:57 Ja pojadę sobie na grzybki samochodzik nowy,szybki zawiezie nas do lasu już nie byłam tyle czasu! Odpowiedz Link
al.1 Re: Czy tak świetne forum śpi? 28.09.07, 20:45 Wszyscy polują na piękne rydze dokoła Wojski, na muchomory, bo stara pierdoła Aza jak go spotka to go poinstruuje I dzięki Aziehecy Wojski się nie struje Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 28.09.07, 20:54 Trzeba uważać na grzybki blaszkowe chociaż bardzo piękne,bywają niezdrowe Wojski na grzybach nie zna się za grosz niech szybko opróżni z zawartości kosz;-( Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 24.10.07, 21:09 Znowu nie mam z kim pogadać ni się pośmiać,ni pobiadać Alice znowu chyba wcięło a z jej przyczyny forum się wzięło ale to już dawne dzieje może zaraz ją przywieje? Odpowiedz Link
al.1 Re: Czy tak świetne forum śpi? 24.10.07, 21:39 Ja na dłużej odcinam się od komputera Bo zjeżdżam do kraju na dwa tygodnie tera' I już mi tylko pięty widać na zakręcie Spieszę co tchu w płucach na “angielskie Okęcie” Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 24.10.07, 21:51 A ja myślałam,że Al miejscowy mnie taki koncept nie wpadł do głowy że z emigrantem mam do czynienia ale właściwie to nic nie zmienia współczuję kranów ci angielskich ale zazdroszczę widoków sielskich kwiaty na zimę tam nie padają a nawet czasem zakwitają Odpowiedz Link
azaheca Re: Czy tak świetne forum śpi? 28.10.07, 11:10 Pobudka,pobudka! przecież ta noc nie była krótka czas już mamy dzisiaj mamy zimowy pora na długie wierszem rozmowy Odpowiedz Link