azaheca 25.10.07, 19:56 ..i podzespołu mruczącego.. Piękne motto to Pulpeta dla Alice też podnieta by coś o Maciusiu stworzyć w dniu kundelka hołd mu złożyć przecież nie jest to "rasista" sprawa bardzo oczywista.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulpet17 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 25.10.07, 20:15 w rymie nikt Wam nie dorówna a tu pasowało, przepraszam, gówna pulpet musi się podszkolić i już przestać tak biadolić... Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 25.10.07, 20:23 Pulpeciku drogi,słodki nie rób proszę z siebie idiotki każdy ma gorszy dzień lub dni wszystko minie,mówię ci.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 25.10.07, 20:38 Maciuś dziś dostał prezent wspaniały by żadne świństwa się nie czepiały na pchły to środek i na robaki oraz na różne w uszach świerzbiaki u weta także mu zakupiłam przepyszne chrupki, dziś taka byłam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 25.10.07, 20:58 Medykamentów Maciuś nie ceni choć jakość życia mu się odmieni to duże pretensje wciąż będzie miał i starą ....będzie cię zwał.. bo nawet czyste koty lub psy pchełki mieć muszą ze dwie lub trzy by z tych nudów nie zwariować na insekty trzeba polować.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 25.10.07, 21:27 Przed tym zabiegiem Maciuś się wzbraniał i kark przed lekiem bardzo zasłaniał lecz wiem, że pchełek on mieć nie znosi a je czasami w futrze przynosi. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 25.10.07, 21:51 Pan doktor był chory i leżał w łóżeczku I przyszedł pan kotek- jak tam doktoreczku Źle bardzo mam kaca i boli mnie głowa Bo też bez zagrychy była wyborowa A najgorsze- te dziwne tam były kieliszki Bo wokół nich biegały wybielone myszki Pomyślał koteczek- jako myśl gotową Że sobie zafunduje właśnie wyborową. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 25.10.07, 21:59 Brawo Kaszalocie,myśl doprawdy wielka a szczególnie dzisiaj,w dniu kota-kundelka Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 04:57 Kot eleganckim jest Mruczącym stworzeniem Pełen gracji gest Gdy zadowoleniem Dzielić gotów się Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 11:01 Kot uroczym jest stworzeniem tajemniczym,troszkę leniem piękne są na twych portretach co tu pisać o zaletach? kot prześliczny jest i basta buras ze wsi i pers z miasta! Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 19:23 Podzespół mruczący jest wyłączony bo teraz brzuszek Dixi strzyżony.. www.vitaevet.pl/grafika/klienci/dixie.jpg Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 19:38 Czy brzuch był tak skołtuniony że musiał być ostrzyżony? Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 19:44 Dixie źle ruszała łapkami rozmawiałam z lekarzami co też może być przyczyną w końcu zajęłam się kociną filc cały z pachwin wygoliłam śliczną Dixie uzdrowiłam...;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 19:52 Państwo kota nie czesali i mu futro sfilcowali. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 20:01 Dixie apartament ma luksusowy ale państwo nie mają głowy by swego persa pielęgnować czasami szczotką potraktować i to nieszczęścia jest przyczyna że wygolona bywa kocina teraz na zakład najwyższy czas: czy to na pewno ostatni raz? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 20:14 Zaproponuj swe usługi i czesz kota włosek długi zostań po prostu jego fryzjerką będzie miał lśniące, miękkie futerko. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 20:23 Państwo węża w kieszeni mają większych wydatków więc unikają kosmetyk kupić? nie z nimi numer niechże o wszystko martwi się groomer.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 20:28 Pewnie kota nie kochają skoro na nim oszczędzają. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 20:41 Pewnie nawet i kochają apartament w końcu mają a do niego trzeba kota by ożywiła go jakaś istota nie mają dla Dixi cierpliwości lecz czarować lubią gości kotem pachnącym i zadbanym bardzo pięknie wyczesanym gdyby to za darmo było to życie kotki by się zmieniło..;-( Odpowiedz Link
beata.krupska Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 21:15 Co tam nawet najpiękniejsze kocie kity - Nic nie zastąpi mojej Nikity. Choć to krzyżówka psa i kota raczej psowata to istota czasem cicho podszczekuje kiedy kota poczuje ale raczej je ignoruje- wie że pies bierze górę nad każdym kocurem Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 21:29 Kiedyś reklamę fajną widziałam i ze śmiechu zawsze pękałam nad w reklamie pewnym błędem przejeżdżając obok pędem sklep był bowiem dla "PSA J KOTA" dywagacji to istota co ważniejsze,kot czy pies? czas położyć waśniom kres ja uważam teraz tak: gdy zwierzaka w domu brak to ci buty w nim ściągają i koszmarne kapcie dają.. Odpowiedz Link
beata.krupska Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 21:42 Kiedy zwierza w domu brak serce smutek ściska żaden facet (najlepsze, najpiękniejszy, najbogatszy, najmądrzejszy) nie zastąpi psiska. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 28.10.07, 22:33 Moja droga,święte słowa nie ze ślepym to rozmowa o czym piszesz,dobrze wiesz bo Nikita twoja też najważniejszym oczkiem w głowie sama to w Wigilię powie.. Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 29.10.07, 18:05 Im mniej w kota się ładuje Tym lepiej ten kot się czuje Nie szczepić kota co roku Oszczędzić mu tego szoku Miłość, chrupki, czysty piasek To dla kota jak raj-lasek Czysta woda i posłanie życie jak na raj-polanie Rybka, tuńczyk, byle chuda Dla kociego zdrowia cuda Nie za często aby tylko Raz na kwartał puszek kilka Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 29.10.07, 23:16 Pościk został przywrócony ten co został zaskrżony może wskażesz te różnice a rozsądzi niech Alice Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 29.10.07, 23:38 I Im w kota mniej się ładuje Tym lepiej kot się czuje ... II Im mniej w kota się ładuje Tym lepiej ten kot się czuje ... Drugi układ wersów tych Znacznie nam poprawia rytm: Im mniej w kota się ładuje Tym le-piej ten kot się czuje ... Droga Azo, przyznasz sama... To tak ładnie się skanduje Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 29.10.07, 23:47 Precyzyjna to różnica wierszyk rytmem swym zachwyca czy mam oba pozostawić by dokładność Znavvcy sławić? Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 29.10.07, 23:51 Ależ owszem Azo droga Sprawiedliwość, jak od Boga Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 00:31 Rację Znavvcy przyznaję za drugą wersją obstaję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 00:35 Czyli wersję pierwszą mam wykasować? i już temat przestać wałkować Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 00:56 Maciuś przed snem mnie zabawia bo mi właśnie puścił pawia i mimo iż był świeżutki to się muszę napić wódki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 00:58 Świeżutki pawik? lizać paluszki może się zatruł jedzeniem z puszki? Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:03 Maciuś... kotek to? czy niemowlotek? Może piesek lub kanarek... Czy papużka pełna plotek? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:09 Maciuś to kocur siedmiokilowy co to się obżarł i paw gotowy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:10 Maciuś to kocur jest spasiony w pasji jedzenia nienasycony i takie pewnie są przyczyny że Alis sprząta te rzygowiny..;-( Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:16 Moje kotki - Mlusik, Mruczek Nie robią mi takich sztuczek Nieraz tyko bekną włosiem Gdy nakarmię ich łososiem Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:22 Koty włosiem nie bekają lecz go pawiem usuwają bekać mogą po łososiu więc nie szukaj przyczyn w włosiu. Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:27 Paw i łosoś i dwa koty Ptak i ryba, ssaki dwa Leciały Aeroflotem I śpiewały sobie tak - "Puść pan pawia... Puść pan pawia... Co z tym pawiem pan wyprawiasz?..." Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:30 Może łosoś nie dość szwedzki albo nawet wręcz niemiecki i po nim koty brzydko bekają tylko rodzime żarcie uznają? Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:38 Łosoś ryba nasza szwedzka Raczej karp - ryba niemiecka Z mórz północnych i Kanady Łosoś nasz jest różowawy Zaś karp szwabski nieco śniady Jak to nam kolejny wątek Urwał się i od kociątek Zjechał nagle do rybiątek.... Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:44 Zwierzątka wiele wspólnego mają bo się w łańcuchu uzupełniają koty karmi się rybami rybki innymi stworzeniami i tak to życie toczy się w koło najlepiej widać to czasem w ZOO.. Odpowiedz Link
znavvca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 01:51 Jedna ryba je odpady Druga żywi się planktonem żadna ryba nie bez wady żadna też nie patefonem życzę wszystkim dziś dobranoc i do jutra sen spokjny... Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 30.10.07, 18:28 Jak się obżartuch Alis dziś miewa? już nie dla niego dachy i drzewa no bo przecież z taką tuszą niedostępne już być muszą dla obrzydliwie spasionych kocurów trzeba urządzić wyścigi szczurów i niech gonią przywódcę stada to dla tłuściochów jedyna rada.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 05.11.07, 00:08 Znowu pawia dziś sprzątałam kocie żarcie pochowałam chrupki już nie będą stały i Maciusia przyzywały ale on mi nie da spać będzie głodny, kuźwa mać! Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 05.11.07, 00:19 Poszperaj może na kocich forach www.koty.pl albo angorach tam ludzie podobne problemy mają w cierpieniu wspólnym się wspierają wobec Maciusia bądź asertywna to jest postawa dla ciebie dziwna i dla innych kotomaniaków kotom podległych,psychicznych wraków..)) Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 13:27 Jak odchudzanie kota-Maciusia czy zrzucił sadło z tłustego brzusia? niech kotek może ziółka popija i tym sposobem swą wagę zbija chociaż widziałam kocie mleczko podobno pyszne,choć drogie deczko sześć zeta stoi mała puszeczka może ją kupisz dla koteczka koty za tym przepadają ciągle nowych puszek żądają.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 16:40 Był dzień kundelka i jest dzień kota Włochów naszła teraz ochota by uczcić dzień czarnego kota wiadomosci.onet.pl/1643249,69,wlochy_obchodzily_dzien_kota,item.html Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 18:55 Za kolor zabić czarnego kota? toż to bestialstwo, czysta głupota ja przed Maciusiem czarnuszka miałam wpadł pod samochód, bardzo cierpiałam popieram takich świąt obchodzenie może ukrócą zwierząt cierpienie. Odpowiedz Link
amoretta Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 19:43 Jaki zbieg okoliczności ja mam dwie kocie miłości jeden Maciek ma na imię często w łóżku sypia przy mnie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 20:36 Mój też w łóżku się rozwala często z brzegu leży Ala bo koteczek ów milusi śpi na całej mej podusi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 21:26 Maciusie bywają bardzo tłuste kulinarną kochają rozpustę może fotkę Maćka wrzucisz i me spekulacje skrócisz czy koty-Maćki szczupłe być mogą mam wątpliwości,tak swoją drogą.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 21:32 Maciulek wczoraj znów był ważony i o 5 deko jest poszerzony. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 21:37 Do grobu wpędzisz swego kocura wątroby jego przyszłość ponura i niebezpiecznie dla kręgosłupa bo coraz cięższa staje się dupa..;-( Odpowiedz Link
zecozejak Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 22:03 ja świetnie odchudzić potrafię: pomogłam słoniowi i żyrafie. trzeba go zapchać otrębami (nawet jak będzie szczękać zębami). Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 21.11.07, 22:26 A jak z żyrafą dokładnie było? jadać otręby nie jest tak miło to wymaga chyba sztuki gdzie pobiera się nauki na temat żyraf,słoni karmienia jak je skłonić do zjedzenia typowego odchudzacza czy je Zeca czymś dosmacza? Odpowiedz Link
amoretta Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 22.11.07, 12:45 Maciek jedzenie ma gotowe to są dania "saszetkowe" chyba zaraz w łazience go zważę i jak Alice się przerażę Odpowiedz Link
azaheca Re: Kot składa się z futra, kota właściwego 24.11.07, 22:40 Czy twój kot się nie buntuje i w proteście nie głoduje? ja bym gotowców nie podawała na kocie zdrowie większy wzgląd miała moja suka protestuje gdy chrupkami ją częstuję Odpowiedz Link