alice0553 13.02.08, 15:35 Światowy Dzień Kota w niedzielę a kto dla kotów zrobił wiele? kto Kociarzem Roku zostanie? zadecyduje głosowanie ja głos swój daję Kaczyńskiemu jego kociarstwo równe memu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 15:46 Palmę pierwszeństwa także przyznaję i na Kaczora swój głos oddaję to jest kociarz niepospolity zrezygnował nawet z kobity z Alika kpią i oczerniają sprawę z ptaszkiem wyciągają.. a pan przy nim trwa jak skała zna Alika Polska cała.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 15:58 Jak się sobie przyglądam Z pewnością mam kota Czy mogę świętować Ja pytam, ma złota? Odpowiedz Link
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:07 Kot to prawdziwy?czy też mentalny? w każdym przypadku jest niebanalny może Znavvca coś namaluje i nagrodę tu ufunduje to przecież znany jest malarz kotów choć temu przeczy paru idiotów koci charakter wiernie oddaje komu ten tytuł Znavvca przyznaje? P.S.Nagrody nie ma dostać idiota ale wybitny wielbiciel kota.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:09 Dzień świrusa Kaszalocie obchodź, a nie święto kocie. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:04 Obaj bracia to kociarze lecz Lechowi składam w darze głos na tytuł ten zaszczytny bo to kociarz jest wybitny Jarek kocha koty swoje Lech o dzikie toczył boje kasę dał na dokarmianie o okienek otwieranie apelował mroźną porą więc on kotów jest podporą. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:16 Azo! Za Peesik Ci dziękuję Vickiem versą poczęstuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:19 Bliźniaki przecież wszystkim się dzielą obrazek sobie niech powielą a oryginał u mamusi ona fanką też kiciusi? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:29 Niekoniecznie być tak musi że jest dobra dla kiciusi my zwierzątka te kochamy a są be dla naszej mamy. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:34 Alic! To dla Ciebie ewenement Walnąć taki mi komplement Że ja wcześniej, nic nie szkodzi Na każdego w końcu przychodzi Mam następny pomysł dziki Wielka przerwa na wierszyki Nie z obrazy lub też złości Lecz odrobić zaległości. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 16:43 Kaszalocie nasz kochany nie rób z żartu zaraz dramy wiesz, że lubię Cię ogromnie więc bez Ciebie,nic tu po mnie w nocy nadrób zaległości a Twój dowcip niech tu gości. Odpowiedz Link
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 13.02.08, 17:47 O Kaszalocie! nie rób nam tego nie okazuj się lebiegą czym są Wierszyki bez Kaszalota? te moje rymy,taka sromota! inni forum czasem ratują podstępnej matki cienie się snują co to niby nas kochała koniem trojańskim się okazała.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 16.02.08, 00:14 Ja święto kocie dziś obchodziłam z leniwcem-persem troszkę kłóciłam bo on chciał u mnie leżeć i spać kiedy prosiłam,by zechciał stać fryzurkę nową ma już kocisko teraz wygląda jak kot-panisko jest wykąpany i wypachniony już dziś świętuje,zadowolony.. Odpowiedz Link
znavvca Re: Światowy Dzień Kota. 16.02.08, 01:28 Głosuję tu na siebie Mam miejsce w kocim niebie Już fotel z rybiej ości Bóg Kot dla mnie wymościł Mruk, Mlusik - dwaj koledzy To Boga Kota szpiedzy I mnie już polecają Do Boga Kota raju Odpowiedz Link
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 16.02.08, 01:41 Przy refridżu powartują swego boga przypilnują by wydzielał ci z lodówki dobre piwko,ciut ogonówki i pewnie świeże,wędzone szproty nawet w zaświatach głodne są koty.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 16.02.08, 02:13 Mruk i Mlusik -koty cudne malowanie ich jest trudne a te oczy! o mój panie najtrudniejsze to zadanie oddać kotów charaktery te spojrzenia,te bajery różne drobne niuansiki i charakter trochę dziki trzeba bardzo kochać koty i doceniać ich przymioty Odpowiedz Link
znavvca Re: Światowy Dzień Kota. 16.02.08, 12:41 Dzięki śliczne drogiej Azie Koty miło pozdrawiają że uznano te obrazy Tam gdzie dzikie miny mają Odpowiedz Link
azaheca Re: Światowy Dzień Kota. 16.02.08, 13:38 Można obrazki malować ładnie oddać na nich wszystko poprawnie ale odbiorca zawsze czuje że w tym obrazku duszy brakuje tak sprawa ma się ze zwierzętami trudno jest oddać pędzlem,farbami te charaktery,puszystość włosa wilgotny punkcik czarnego nosa a czasem nawet lekkiego zeza to jak koronki u Velazqeza... Odpowiedz Link
znavvca Krótka oda do Mluśka 16.02.08, 18:16 Dziubuś, Dziubuś mój kochany! Dziubuś, Dziubuś mój prześliczny! Dziubuś dziki i narwany! Dziubuś bardzo energiczny! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: kto ma kota? 16.02.08, 23:50 Na wyspach Bergamuta Tam mieszkał kot w półbutach I żył z żonami dwiema Wprzód z kochankami trzema Tu rym wstawiam o Ziobrze Bo mu robiły dobrze Znów rym o Wólce Pińskiej Bo uciekł od Szczypińskiej I wyrwał się z opresji Od głodu, anoreksji Myszy zgryzły laptopa Bo w pisie nie ma kota A gdzie jest kot, gdzie mieszka Nikt nie powiadomił Leszka I rzecz jest smakowita Gdzie spadnie satelita Lecz Jarka koty czuwają I wszystko zagłuszają Tu radio Wolna Europa Czy już każdy ma kota? Odpowiedz Link
azaheca Re: kto ma kota? 17.02.08, 00:23 Mam kiepski nastrój Kaszalocie ale wierszyk twój o kocie powoduje że mój nastrój już zwyżkuje .. Odpowiedz Link
alice0553 Re: kto ma kota? 17.02.08, 00:36 Z Kaszalotem jest wesoło mogłabym go czytać w koło chciał obchodzić święto kocie Twoje zdrowie, Kaszalocie! Odpowiedz Link
alice0553 Re: kto ma kota? 17.02.08, 00:45 Piękny plaster wołowiny już rozmrażam dla kociny na śniadanie go dostanie kiedy tylko pani wstanie. Odpowiedz Link
azaheca Re: kto ma kota? 17.02.08, 01:06 Chyba trolla kotami poszczuję bo mój nastrój ostatnio rujnuje nie lubi mnie,nie lubi kotów a ja nie trawię chamskich idiotów jutro jednak się odwinę i pogadam o nim z adminem parę nicków mu wyjawię niespodziankę niezłą sprawię...((( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=75244820 Odpowiedz Link
azaheca Re: kto ma kota? 17.02.08, 01:18 O gwiazdkę dla forum trollowi idzie a więc odpowiem temu "łobrzidzie": byle troll jej nie odbierze niech sumienie swe wypierze a najlepiej weźmie procha a z Wierszyków już wynocha! forum.gazeta.pl/forum/0,62499,4295740.html Odpowiedz Link
znavvca Bo to już dziś!!! 17.02.08, 01:31 W dzień popędzę dziś w trymiga Po dla kotów mych tuńczyka Piasek czysty oczywiste Czysta kryształ woda w misce Odpowiedz Link
azaheca Re: Bo to już dziś!!! 17.02.08, 02:20 Ja już troszkę świętowałam śmietnikowcom zapodałam to co Rudej nie pasuje w czym ostatnio nie gustuje: w małe kawałki podziabane indycze mięsko marchewkowane do tego kaszka i cynaderki jakieś od szynki tłuszczu obierki koty chyba nieźle się mają bo nawet miło nas z Rudą witają Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bo to już dziś!!! 17.02.08, 10:27 Maciuś na dworze jednak nocował ale śniadanko już spałaszował dostał zabawkę, teraz śpi słodko ze swą czerwoną, nową maskotką lecz on koloru tego nie widzi i nie dlatego, że nim się brzydzi barwy niebieskie oraz zielone nie są przez kota ponoć mylone reszta szarością jest w kocim oku a tak im wszyscy zazdroszczą wzroku. Odpowiedz Link
znavvca Re: Bo to już dziś!!! 17.02.08, 12:24 To są wszak ludzkie dyć zabobony Kot żywo widzi nawet ogonem I jestem pewien, nawet kolory Hen w Nikiszowcu u Madohory Odpowiedz Link
azaheca Re: Bo to już dziś!!! 17.02.08, 14:08 Moje kotki,gdy jeszcze żyły ptaszki w tivi bardzo lubiły i kreskówki oglądały nawet ekran dotykały były trochę nieszczęśliwe że te ptaszki nie są żywe Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bo to już dziś!!! 17.02.08, 22:31 To dowiedzione jest naukowo ja nic nie zmyślam, daję wam słowo na temat kotów inna nowina w ciemnościach ślepa jak my kocina lecz za pomocą wąsów i łapek może unikać wszelkich pułapek. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bo to już dziś!!! 17.02.08, 22:39 Koty także pięknie grają a słuchacze podziwiają domowego wirtuoza nonszalancka gwiazdy poza.. www.youtube.com/watch?v=TZ860P4iTaM&feature=related Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bo to już dziś!!! 17.02.08, 23:59 Kociarza Roku dzisiaj wybrano większością głosów Lecha wskazano. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bo to już dziś!!! 18.02.08, 00:32 Ja także na niego głosowałam tym sprawiedliwość jednak oddałam ogólnie za Lechem nie przepadam za inną opcją się opowiadam ale te w parku kocie karmniki (będzie miał w marcu sporo muzyki) rozporządzenia te wydawane tak bardzo długo oczekiwane... los koci Lecha interesuje drogę pomocy dla nich znajduje.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bo to już dziś!!! 18.02.08, 00:44 Chwała Lechowi za to działanie niech prezydentem kotów zostanie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bo to już dziś!!! 18.02.08, 23:34 Dziwnymi drogami uznanie chodzi tytuł Lechowi może dogodzi i pewnie na niego nie narzeka bo dostrzeżono wreszcie człowieka co ma sympatie,swoje słabości jedynie na koty on się nie złości to rys charakteru Lecha jest miły za serce koty mu odpłaciły Odpowiedz Link
azaheca Re: Bo to już dziś!!! 21.02.08, 00:46 Dziś Wirtualną poczytałam przyznam,że trochę się pośmiałam czy będziemy mieli nowe bardzo ważne święto państwowe? czy Lech ogłosi Święto Kota lub senatorem zrobi huncwota co przy Pałacu rezyduje a ja Alika jednak typuję wiadomosci.wp.pl/kat,,statp,UG9sZWNhbXk%3D,wid,9666862,wiadomosc.html Odpowiedz Link