Dodaj do ulubionych

Takie sobie skromne pytanie......

10.01.11, 11:56
Ludzie, gdziescie sie wszyscy podziali?

Fajnie byloby znowu troche pozartowac, nie uwazacie? smile
Obserwuj wątek
    • khinga Re: Takie sobie skromne pytanie...... 10.01.11, 14:55
      Byłobysmile

Nie tylko tutaj zastój..

----
      Niepokorna niewolnica wszechświata.
      • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 10.01.11, 18:44
        Tja, lata minely i wszystko juz sie przejadlo....chyba?
        • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 13.01.11, 10:30
          pewnie facebook wszystkich stąd wyciągnął, mnie osobiście coś innego skłoniło do opuszczenia forum smile
          • monnia3 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 13.01.11, 13:57
            Nie wszystkich ...
            chyba tak nie do końca opuściłeś skoro pisujesz tongue_out
            • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 13.01.11, 23:45
              Ale co to za pisanie smile
              • monnia3 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 14.01.11, 09:20
                Czyżby Ci tego brakowało? tongue_out
                • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 16.01.11, 19:52
                  W jakimś stopniu na pewno smile
          • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 15.01.11, 14:18
            kusiciel_dusz napisał:

> pewnie facebook wszystkich stąd wyciągnął, mnie osobiście coś innego skłoniło d
            > o opuszczenia forum smile
            >
            Cos w tym jest.....ale kiedys i facebook sie przeje....normalna kolej rzeczy.....
            • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 16.01.11, 19:55
              i wszystko wróci do normy smile
              • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.01.11, 15:11
                Nie wykluczonesmile
                • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.01.11, 18:27
                  i wszyscy będą szczęśliwi smile
                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 18.01.11, 10:58
                    Oby jak najdluzej! smile)
                    • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 18.01.11, 13:26
                      Zgadzam się, oby szczęście trwało do końca świata i o jeden dzień dłuzej smile
                      • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 19.01.11, 13:42
                        smile))))))))))))
                        • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 19.01.11, 17:05
                          I co? Koniec wątku?smile
                          • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 20.01.11, 13:59
                            Jesli podasz nowy temat, to bedziemy mogli go rozwinac smile
                            • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 20.01.11, 16:47
                              Mogę podac nowy temat, ale może Ty masz ochotę o czymś porozmawiaćsmile
                              • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.01.11, 13:37
                                Sorry ale wyjezdzam, wiec moze w poniedzialek cos wymyslimy? smile)

Zycze milego weekendu Tobie i czytajacymsmile)
                                • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.01.11, 16:31
                                  To do usłyszenia smile
                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.01.11, 11:47
                                    Sorry za opoznienie, czasem plany sie krzyzujasad

Co myslisz / myslicie na temat opalania sie na Adama i Ewe? w miejscach publicznych oczywisciesmile)

Mysle sobie, ze tym tematem uda nam sie troche rozgrzac te zimowa atmosfere, bo ostatnio marzne na calego.....
                                    • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.01.11, 13:30
                                      Nago przecież opalamy się na solarium i nikt z tego afery nie robi a to jest przecież miejsce publicznesmile
                                      Mnie osobiście nie przeszkadza by ludzie bez skrępowania i bez ubrań opalali się w miejscach do tego przeznaczonych, ale sam raczej bym z tej atrakcji nie skorzystałsmile
                                      • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.01.11, 19:47
                                        Solarium jest niezdrowe, ponoc raka skory mozna sobie tam tylko szybciej wyhodowac, wiec z przezornosci nie korzystamz tego miejsca....Jesli jednak chodzi o te nagosc to mam identycznie jak Ty, nie przeszkadza mi kiedy inni to robia, jednak sama by sie na ten krok nie zdecydowala, zreszta ja i tak zawsze marznesmile) wiec kawalek materialu jest zawsze lepszy od zadnegosmile)))
                                        ....nawet w upalne dni!smile
                                        • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 26.01.11, 15:27
                                          Mówią, że w grupie łatwiej przezwyciężać swoje słabości, to może razem się przełamiemy i zrobimy wspólny wypad na taką plażęsmile
                                          • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 13:58
                                            Musialbys bardzo sie starac, zebym nie zmarzlasmile))))))
                                            • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 14:20
                                              Na pewno bym się starała ale czy to wystarczy by stopić w Tobie lód? smile))
                                              • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 14:28
                                                Jesli potrafisz dobrze kusic... to kto wie?.... smile
                                                • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 15:00
                                                  Za stary jestem na kuszenie i zbiegiem lat utraciłem tę umiejętność, jeżeli ją kiedykolwiek posiadałemsmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.01.11, 10:25
                                                    Ktos Ci skrzydelka podcial? szkoda, a myslalam ze cos by moglo sie zaiskrzyc tongue_out i nie zmarzlabym smile a tak, to bedzie mi ciezko na ten krok sie zdecydowac...uncertain
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.01.11, 16:32
                                                    Przykro mi bardzo ale tego nie będę wstanie przeskoczyćsmile
                                                    Jak to mówią, mój czas minął smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 11:34
                                                    Nie martw sie, zostaniemy "kumplami" jesli chceszsmile)))))))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 11:44
                                                    Oczywiście, że chcę, a kto by nie chciałsmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 11:45
                                                    smile))) tearz znowu znikam ale wroce! kiss
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 23:11
                                                    Poczekam, przycupne sobie gdzieś w kącie by nikomu nie przeszkadzać smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.02.11, 14:03
                                                    Zauwazyles, ze jestesmy sledzeni? smile

Chociaz mile o nas pisza, zaczynam sie krepowac wink a juz myslalam, ze jestesmy tu sami! tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 03.02.11, 10:35
                                                    Niech się wstydzą ci co widząsmile A niby kto nas podgląda?
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 03.02.11, 12:22
                                                    Nie, chyba nie musza sie wstydzic, w koncu robia to jawnie smile))))))))

Na samym dole dolaczyli do nas dwaj koledzy: mp3t i kajetan_123 smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 04.02.11, 11:30
                                                    Chyba nowi uczestnicy forum nie bardzo są otwarci na dialogsmile jeden wpis na tydzień to chyba troszkę małosmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 04.02.11, 12:51
                                                    To sa tzw. CZYTELNICY! smile
                                                    ..... a moze odwagi im brak?

• kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 05.02.11, 16:58
                                                    To może po kieliszeczku na odwagę?smile
                                                  • monnia3 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 07.02.11, 16:01
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> To może po kieliszeczku na odwagę?smile
                                                    >

Zapewne cytrynówkę zaproponujesz? tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 07.02.11, 17:01
                                                    Niestety juz nie produkuję tego trunku smile
                                                  • monnia3 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 07.02.11, 17:03
                                                    Chyba nie zacząłeś żyć w ascezie? tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 07.02.11, 20:00
                                                    Ascetyzm, hmm, trudne słowo, znów muszę się posiłkować encyklopediąsmile Już przeczytałem wyjaśnienie więc mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie, nie, nie zostałem ascetąsmile
                                                  • monnia3 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 09:51
                                                    Hedonistą chyba tez nie tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 15:02
                                                    A co Ty mnie tak intelektualnie testujesz?smile Hedonista ma życie lekkie łatwe i przyjemne, to chyba dobry wzór do naśladowania, prawda? smile
                                                  • monnia3 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 15:36
                                                    Nic mi nie wiadomo na ten temat
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 20:54
                                                    Jak to nic CI nie wiadomo, przeciez chyba każdy wie, że lepiej być pięknym młodym i zdrowy niż brzydkim starym i chorym smile
                                                  • monnia3 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 09.02.11, 09:36
                                                    Filozof tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 10.02.11, 08:37
                                                    A ja gdzieś czytałem, że Ty lubisz filozofów smile)))
          • khinga Re: Takie sobie skromne pytanie...... 16.01.11, 19:14
            kusiciel_dusz napisał:

> pewnie facebook wszystkich stąd wyciągnął, mnie osobiście coś innego skłoniło d
            > o opuszczenia forum smile

Hmm, chyba nie zdaję sobie sprawy z popularności fejsbuka. Naprawdę tak wciąga? Nie mam tam konta, więc pytamsmile

• kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 16.01.11, 19:54
              Mnie nie wciągnął, ale jak słysze w koło same zachwyty znajomych, to chyba ma to "cos' w sobie smile
              • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.01.11, 15:10
                Tez w nim nie jestem, ale zaproszen dostalam juz kilanascie (nawet od rodzenstwa!smile
                Pomimo tego nie chce tam byc...dziwne? wink
                • khinga Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.01.11, 16:43
                  Czy dziwne.. Nie sądzę. Ja byłam tam jakieś ..2 dni. I zlikwidowałam kontosmile Nie rozumiem tych wszystkich klubów, fanów, etc i nie mam też takiej potrzebysmile
                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.01.11, 18:26
                    Tak naprawdę to mało kto rozumie o co chodzi z tym portalem, ale trzeba mieć konto bo wszyscy mają, taka moda która może przetrwać długo ponieważ w mediach jest cały czas promowana smile
                    • khinga Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.01.11, 20:34
                      Ja jestem przeciwna trendom, czemus, co akurat jest modne. ważne to, co mi odpowiada, a nie, bo tak trzeba, bo reszta śaiata.
                      • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 18.01.11, 09:14
                        Mam identycznie, ale przez to wyglądam na odmieńca
                        • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 18.01.11, 10:56
                          No to juz mamy trzech odmiencow! smile)

A jednak sa tacy jak my, ktorzy nie naleza do ogolu, mnie jest z tym nawet bardzo dobrze smile
                          • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 18.01.11, 13:28
                            Ja też nie narzekam, a może założymy jakieś stowarzyszenie anty globalizacyjne smile
                            • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 19.01.11, 13:43
                              Calkiem fajny pomysl? smile
                              • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 19.01.11, 17:06
                                To trzeba się spotkać by skompletować organ założycielskismile
                                • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 20.01.11, 13:58
                                  Ze mna to taka sprawa, ze w tym roku nie uda mi sie odwiedzic starych smieci, dlatego tylko wirtualnie moge WAS wesprzec, ale moj glosik macie jak w banku smile
                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 20.01.11, 16:48
                                    Szkoda, ale przynajmniej wiem, że jesteś zasmile muszę się rozejrzeć za kimś jeszcze, bo by założyć stowarzyszenie wymagana jest za pewna większa ilość członków niż dwie osoby smile
                                    • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.01.11, 13:37
                                      Kinia napewno do nas dolaczy smile)
                                      • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.01.11, 16:32
                                        mozliwe, ale trzeba by Jej spytać smile
                                        • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.01.11, 11:47
                                          Zrobiles juz to?smile
                                          • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.01.11, 13:31
                                            nie było okazji, zalatana jest koleżankasmile
                                            • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.01.11, 19:49
                                              Pewnie z imprezy na impreze wedruje i dobre wina smakujesmile)
                                              a potem to juz tylko dobry sen ja interesujesmile))
                                              • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 26.01.11, 15:28
                                                Nie wiedziałem, że z Niej taka smakoszka win, ale mam pytanie, czy po tym wypitym winie to na pewno ją sen interesuje a nie seks?smile
                                                • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 14:01
                                                  Tak naprawe to Ona musialby nam te tajemnice zdradzic smile ale mysle sobie, ze seks mozna dobrze kombinowac ze snemsmile tzn. jedno po drugim tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 14:21
                                                    Jedno po drugim? Czyli sen a potem seks?smile jestem zwolennikiem trochę innej kombinacjismile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 14:27
                                                    Oczywisce ze TYLKO ta druga kombinacja wchodzi w gre tongue_out....a moze Ty chcesz sie ze mna bawic w kotka i myszke? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.01.11, 15:01
                                                    Zabawa dobra rzecz, ale nie mogę, bo mam zakaz smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.01.11, 10:26
                                                    ZAKAZ?????
                                                    hmmm.....od kogo i dlaczego? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.01.11, 16:31
                                                    jest taka jednia pani która nie bardzo jest zadowolona gdy się zaczynam rozpisywać na forum smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 11:36
                                                    Ach, chyba wiem cos na ten temat... z wlasnego doswiadczenia zyciowego! smile))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 11:45
                                                    Cieszę się, że rozumiesz i nie muszę Ci nic wyjaśniać smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 11:46
                                                    Nastolatka juz nie jestem! wink pewnie dlatego tak dobrze sie rozumiemy? wink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.02.11, 23:12
                                                    A może mamy pokrewne dusze smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.02.11, 14:07
                                                    Tja, moze poprostu na tej samej fali nadajemy? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 03.02.11, 10:36
                                                    Można by to sprawdzić, ale potrzebna będzie do takiego badania aparaturasmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 03.02.11, 12:29
                                                    Przyjacielskich serc chyba nie mozna zbadac, co innego z mozgiem! smile)
                                                    Akurat zbadano mozgi zakochanych i stwierdzono jakies tam podobienstwo no i tym sposobem stwierdzono ze istnieje milosc (w mozgu! ) nawet po 20 latach wspolnego zycia!!
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 04.02.11, 11:32
                                                    Oj te badania, czego to ci pseudo naukowcy nie wymyśląsmile
                                                    A przecież wystarczy spojrzeć sobie w oczy i już wszystko jest jasne kto i na jakich falach nadaje smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 04.02.11, 12:49
                                                    Jestem calkowicie Twojego zdania smile

Mnie wystarczylo kiedys wlasnie TAKIE spojrzenie i sie zakochalam sie bez pamieci... po uszy!smile

Niektorzy w to nie wierza....a ja wiem swoje tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 05.02.11, 17:01
                                                    Hmm, ciekawe, przecież my się jeszcze nie mieliśmy okazji zobaczyć, więc jak mi mogłaś spojrzeć w oczy? A może masz na myśli moje zdjęciesmile To taki żart oczywiściesmile
                                                    Nie wiem czy można spytać, czy ta miłość trwa nadal?
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 07.02.11, 18:25
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> Hmm, ciekawe, przecież my się jeszcze nie mieliśmy okazji zobaczyć, więc jak mi
                                                    > mogłaś spojrzeć w oczy? A może masz na myśli moje zdjęciesmile To taki żart oczyw
                                                    > iściesmile
                                                    > Nie wiem czy można spytać, czy ta miłość trwa nadal?

Kiedys, troche dawno Twoje zdjecie widzialamtongue_out
                                                    wiec wszystko mozliwe, ze Ci gleboko w oczy zajrzalam smile
                                                    ... tylko Ty tego nie zauwazyles, bo miales oczy na kogos innego skierowane tongue_out

Co do tej milosci od pierwszego spojrzenia... trwala bardzo dlugo...i gdyby nie los, trwala by moze do dzisiaj? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 07.02.11, 20:04
                                                    Faktycznie, kiedyś miałem zdjęcie w profilu, ale pewna osoba systematycznie mi je usuwała, więc dla świętego spokoju miejsce w którym powinna widnieć moja fotografia jest pustasmile
                                                    Znów nie wiem, czy wolno spytać, co masz na myśli pisząc "los"?
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 10:36
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> Faktycznie, kiedyś miałem zdjęcie w profilu, ale pewna osoba systematycznie mi
                                                    > je usuwała, więc dla świętego spokoju miejsce w którym powinna widnieć moja fot
                                                    > ografia jest pustasmile
                                                    > Znów nie wiem, czy wolno spytać, co masz na myśli pisząc "los"?

LOS...
                                                    to cos, na co nie mamy wplywu,
                                                    to cos, co nam czesto krzyzuje plany i zamiary,
                                                    czasem jednak daruje nam mile niespodzianki.....roznie z nim bywa smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 15:03
                                                    Mówią też, że los jest ślepysmile ale chyba lepiej samemu pracować nad swoją przyszłością niż czekać na życzliwość losusmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 19:43
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> Mówią też, że los jest ślepysmile ale chyba lepiej samemu pracować nad swoją przys
                                                    > złością niż czekać na życzliwość losusmile

Pracowalam, a los i tak obdzielil mnie tym co mial.....uncertain
                                                    Teraz jest juz okay, czas zagoil rany i pozostaly urocze wspomnienia! smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 08.02.11, 20:58
                                                    Wspomnienia są jak najbardziej potrzebne, ale te przyjemne, złych nikt nie chce pamiętać, tyle, ze najczęściej jest odwrotnie smile
                                                    A może warto, oddzielić wspomnienia od rzeczywistości zacząć pracować na kolejnymi przyjemnymi momentami życia?smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 09.02.11, 12:36
                                                    Akurat to czynie smile))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 10.02.11, 08:33
                                                    Właściwie o wszyscy powinni pracować nad nowymi przyjemnymi wspomnieniami, może wypijmy za tosmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 10.02.11, 08:51
                                                    Zgodze sie, ale tak wczesnym rankiem? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 11.02.11, 15:50
                                                    Myślisz, że pora dnia ma tu jakieś znacznie? smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 13.02.11, 16:40
                                                    TUTAJ nie, nawet masz racjesmile))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 14.02.11, 18:45
                                                    no i zima wróciła a już było tak przyjemnie ciepłosmile
                                                    Jak koleżanka spędziła walentynki? Ja tak naprawdę nie zauważyłem, że było to święto, gdyby nie ciągła nagonka w mediach całkowicie bym o nim zapomniał smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 15.02.11, 19:39
                                                    Kolezanka dostala bukiet czerwonych roz i duzo cieplych zyczen smile)

Poza tym byl to zwykly dzien tygodnia z calym swoim stresem......
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 16.02.11, 07:34
                                                    gratuluje tych kwiatów i ciepłych zyczeń, wnioskuję, iż Twoje starania nad nowymi przyjemnymi wspomnieniami idą w dobrym kieunku smile
                                                    A co Cię tak stresuje?
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 16.02.11, 14:08
                                                    Dziekuje, ale to on sie stara! smile

Chcac odpowiedziec na Twoje pytanie, uzyje tekstu Twojej sygnaturki tongue_out
                                                    "Ciężko jest lekko żyć. " tja....poprostu zycie smile

Jesli sie myle wyprowadz mnie z bledu prosze, o ile ta sygnaturka znaczy dla Ciebie cos zupelnie innego? smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.02.11, 07:56
                                                    No to brawo, trafiłaś na fajnego faceta, który się stara by było miłosmile Hmm, a może jeszcze nie skonsumowaliście Waszego związku i dlatego ten pan jest taki miły?smile
                                                    Ta sygnaturka znaczy dokładnie to co chcemy by znaczyłasmile nie doszukuje się w niej głębi czy też ponad czasowego przekazu, poprostu ciężko jest lekko żyć smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 17.02.11, 08:17
                                                    smile
                                                    Wiecej nie powiem, troche musze zachowac dla siebie, ciiiiiiiiiiiiii wink

Twoja sygnaturka mi sie nawet podoba..smile
                                                    "Pogooglowalam" troche i nawet muze z ta zyciowa madroscia znalazlamsmile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 18.02.11, 06:58
                                                    Wcale mnie to nie dziwi, że nie otrzymałem odpowiedzi na moje dość osobiste pytanie, prawdę mówiąc pisząc je wcale nie liczyłem na odpowiedź a raczej chciałem spowodować byś była bardziej czujna w kontaktach z facetami, bo na nas trzeba bardzo uważaćsmile
                                                    A jaką to muzę dopasowałaś do mojej sygnaturki?
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 18.02.11, 12:48
                                                    smile) ....no tak, najpierw podpuszczac slaba istote tongue_out a potem tlumaczyc, ot caly mezczyzna smile

Tutaj znalazlam tekst i muzyczna oprawe strony, ktora porusza temat Twojej sygnaturkismile)

www.tekstowo.pl/piosenka,abradab,ciezko_jest_zyc_lekko.html
                                                    A teraz ja mam pytanie: Sam wymysliles, czy odpisales ? smile

Zycze Ci milego zblizajacego sie weekendu smile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 19.02.11, 07:46
                                                    Tak,ta sygnaturka to część mojej wesołej twórczoścismile czasem mi coś do głowy wpadnie i wtedy powstają takie życiowe powiedzonka i cieszę się,że komuś się to podobasmile
                                                    Faktycznie piosenka traktuje o trudności lekkiego życia ale rodzaj muzyki nie jest akurat mi bliskismile
                                                    Pozdrawiam i do usłyszenia po weekendziesmile
                                                    ps. znów napadało śniegu

• bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 07:55
                                                    O! DUSZA POETY? gratki! smile

Osobiscie ten utwor mi nie lezy, zwlaszcza niektore "slowne wynurzenia"....

U mnie bez sniegu ale zimno jak na biegunie, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zycze Ci milego dnia i calego nadchodzacego tygodnia ! smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 08:31
                                                    Z tym poetą to bym nie przesadzał, ale dziękuję za uznaniesmile
                                                    Zimno jak na biegunie? Mieszkasz w okolicach Suwałk? smile
                                                    U mnie dziś rano było -16 i nie chce mi się wyjść z domu.
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 09:13
                                                    Nie, a juz myslalam ze u mnie jest najzimniej, tymczasem skromne -6 i narzekam, przebiles mnie, skromny Poeto smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 10:30
                                                    -6 to prawie lato a Ty narzekasz smile
                                                    Każdy z nas ma przebłyski literackie tylko nie każdy je zapisuje smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 11:01
                                                    Z tym latem to nawet masz racje, bo u mnie slonko promieniuje cala gebusia smile))))

Jesli natomiast o te literackie przeblyski chodzi - moze i tak, ale u mnie sa one ogromna rzadkoscia, niestety crying
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 11:10
                                                    A właściwie to czemu uważasz, że ze mnie literat? Po jednej sygnaturce tak wnosisz?smile Rozumiem gdybyś zapoznała się z moją szerszą twórczością (której nie posiadam) to można coś nie coś powiedzieć o autorzesmile
                                                    Nie masz potencjału literackiego? Nie szkodzi, na pewno w innych dziedzinach masz ponad przeciętne wynikismile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 13:00
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> A właściwie to czemu uważasz, że ze mnie literat? Po jednej sygnaturce tak wno
                                                    > sisz?smile Rozumiem gdybyś zapoznała się z moją szerszą twórczością (której nie po
                                                    > siadam) to można coś nie coś powiedzieć o autorzesmile

Pozwol, ze na to pytanie zacytuje Twoje slowa:

"Tak,ta sygnaturka to część mojej wesołej twórczości smile czasem mi coś do głowy wpadnie i wtedy powstają takie życiowe powiedzonka...."

....ktore mi pozwolily fantazjowac, ze jednak cos tworzysz smile

Tak, mam zalety i wady jak kazdy z nas, jednak i jedno i drugie nie musi nimi byc, bo wszystko zalezy od tego, co komu sie podoba, nieprawdaz? smile

-
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 21.02.11, 14:24
                                                    Fantazjować na mój temat nie mogę Ci zabronić a nawet gdybym mógł to bym tego nie uczyniłsmile

Tu zgadzam się z koleżanką, dla jednych wybitna twórczość dla drugich kompletne beztalenciesmile Każdy oczekuje od życia czegoś innego i tak właśnie powinno być, w końcu po to mamy mózgi, by kierować się własnymi potrzebami a nie narzuconymi od górnie przez tzw. znawców tematu smile

• bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 22.02.11, 09:07
                                                    Lepiej bym tego ujac nie potrafila.... i na dodatek sie z tym zgadzam w 100% smile)

Np. MODA! smile
                                                    Nie lubie mody, bo ona narzuca i w ostatecznosci wszyscy sa prawie jednakowo ubrani, czy to nie jest smieszne?, przeciez akurat kobiety chca byc zawsze oryginalne, niepowtarzalne....smile)
                                                    Kiedy ogladamy zdjecia z dawnych lat, odrazu po ubiorze mozemy rozpoznac jakie to byly czasy, czy to jest okay? hmmm, dla mnie osobiscie bardzo ograniczione i nudne.....
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 22.02.11, 10:46
                                                    Na modzie to nie specjalnie się wyznaję ale wiem, że są ludzi którzy uważają iż mają monopol na dyktowanie trendów w tej dziedzinie, ciekawi mnie tylko na jakiej podstwaie tak sądzą smile
                                                    Ale z drugiej strony niektórzy z tej grupy kreratorów mody naprawdę potrafią ubrać człowieka w odpowiednie dla niego ciuchy, czasem oglądam takie programy gdzie zmieniają całkoweicie wygląd danego osobnka i trzeba uczciwie przyznać że wiedzą co robiąsmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 22.02.11, 11:01
                                                    Tutaj nawet potrafie sie z Toba zgodzic, bo chodzi tylko o jednego osobnika, ale ta mania bycia ciagle trendy bez wzgledu na to, czy komus cos pasuje czy nie, uwazam za brak samokrytyki...
                                                    Ale, przeciez na temat gustu i tak sie nie dyskutuje, wiec niech kazdy nosi co mu sie podoba....nawet kiedy zbedny tluszcz wylewa sie zza paska spodni.....fe !

smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 22.02.11, 14:31
                                                    Trochę tłuszczyku nigdy nie zawadzi, takie wysuszone kobiety nie są za bardzo ............hmmm.....pociągające, jak dla mnie oczywiście, ale to rzecz gustu a jak wczesniej byłaś uprzejma zauważyć o gustach się nie..........smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 22.02.11, 14:46
                                                    Wszystko w normie jest dla mnie okay , ale co za duzo to nie jest zdrowe, umiar we wszystkim - to wlasciwe slowo...zeby tylko w skrajnosci nie wpasc... smile

Jak wszystkim wiadomo, tluszcz jest nosnikiem smaku, pewnie dlatego w nim gustujesz?smile
                                                    Czy jestes smakoszem? smile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 23.02.11, 08:10
                                                    Szukałem definicji słowa smakosz by móc odpowiedzieć na pytanie i udało się, teraz już wiem co owe określenie oznacza, tyle, że teraz nie do końca wiem co miałaś na myśli zadajac mi to dość podtchwytliwe pytaniesmile
                                                    ps. tu jest źódło z którego czerpałem wiedzę na temat smakoszasmile www.wsjp.pl/index.php?id_hasla=13375&id_znaczenia=1873094&l=22&ind=0
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 23.02.11, 13:26
                                                    Super stronka, mozna wiele sie z niej nauczyc smile

Dla mnie osobiscie smakosz oznacza ktos kto potrafi delektowac, rozkoszowac sie jedzeniem...troche to przyziemne, ale akurat tym razem nie bylo to podchwytliwe pytanie smile) ...chyba ze.....Ty miales rozczochrane mysli tongue_out
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 23.02.11, 16:12
                                                    Nic na to nie poradzę, że mi się wszystko z seksem kojarzy, więcej powiem, przypuszczam, że nie tylko ja mam takie pierwsze skojarzenia, dopiero po chwili refleksji dochodzimy do innych znaczeń danego zagadnienia smile Dlatego wolałem sprawdzić co "smakosz" tak naprawdę oznacza smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 24.02.11, 12:09
                                                    Przezorny zawsze ubezpieczony smile i o wlos rozmawialibysmy o roznych sprawachsmile)

Chyba nie bez powodu sie wnioskuje, ze kobiety z Wenus a mezczyzni z Marsa pochodzasmile)
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.02.11, 07:59
                                                    Dlatego by unikać takich nieporozumień wolę spytać niż się domyślać a po drugie preferuję przy tego rodzaju dyskusjach kontakt audio videosmile wtedy przynajmniej widać i słychać rozmówce i łatwo poznać ton wypowiedzi co ułatwia nam dopasowanie odpowiedzi smile
                                                    Nie wiem, czy faktycznie nasz gatunek ma korzenie na marsie i wenus ale na pewno nie pochodzimy z tej planety, całkowicie nie pasujemy do reszty zwierząt smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.02.11, 08:32
                                                    Roznice sie przyciagaja, wiec to chyba nawet dobry wynalazek byl z mezczyzna i kobieta?smile
                                                    Szkoda tylko, ze kiedy zaczynaja mieszkac pod jednym dachem to po jakims czasie staje sie to nie do wytrzymania, zaczynaja sie problemy i stale trzeba isc na jakies komporomisy, ale moze tak wlasnie powinno byc z nami...LUDZMI? ...ale moze akurat taki "morderczy" styl zycia wzbogaca nas wewnetrznie ? smile)
                                                    Kiedy szukamy nowych partnerow mamy nadzieje, ze inny bedzie lepszy....
                                                    Napewno bedzie inny, ale czy lepszy? Na poczatku napewno, a moze jednak tylko zludzenie?
                                                    Ciekawi mnie Twoje zdanie na ten temat smile

Zwierzeta chyba nie maja takich problemow?.))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.02.11, 09:56
                                                    Zwierzęta nie mają takich problemów, bo tak jak pisałem wcześniej one są z tego świata a my nie bardzo, ale to zagadnienie na inny wąteksmile
                                                    Zastanawiałaś się kiedyś, po co w ogóle istnieje instytucja małżeństwa? Ja tak i nie mam pojęciasmile To nie wspólne mieszkanie rodzi problemy a raczej .................. jak by to napisać. Jest takie powiedzenie, które na pewno słyszałaś „jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego” i to tyczy się także ludzi. Jeżeli nasz partner ma być nam pomocny we wszystkich dziedzinach życia to tak naprawdę będzie bezużytecznysmile, Dlatego ludzie powinni mieć różnych partnerów do różnych celów, takie jest moje zdaniesmile w tedy życie było by bardziej przyjemne, tyle, że taki styl życia w tej chwili jest mało prawdopodobny smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 25.02.11, 19:51
                                                    Mysle, ze malzenstwo jest po to, aby dzieci mialy stabilnosc zyciowa, poczucie bezpieczenstwa, przynaleznosci...itp. bo chyba glownie chodzi tutaj o ich dobro...?
                                                    Gdyby facio mial dwie oficjalne kochanki na boku, do tego dwie przyjaciolki do knajpy, dwie na wypady za miasto itd....a z zona siedzial by tylko przy obiadowym stole....czy wtedy wystarczylo by mu jeszcze czasu na zabawe z dziecmi? juz wcale do tego nie liczylam potrzeb jego zony i roznordych hobbys naszego malzenstwa.... ech, skomplikowane to wszystko... smile)) Chyba nie dokonamy zadnego naglego przelomu... smile))

Zycze Ci milego weekendu! smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.02.11, 18:46
                                                    I tak i nie smile A ja mimo wszystko uważam, że życie było by zdecydowanie bardziej przyjemne i mniej problemowe gdybyśmy nie wiązali się na całe życie wyłącznie z jedną osobą. Wiem, że w tej chwili jest ciężko to sobie wyobrazić ale gdybyśmy w takich wolnych związkach żyli od zawsze to była by to dla nas rzecz normalna, za to pary łączące się na stałe byłby dziwnym i nie zrozumiałym zajawiskiem smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 27.02.11, 20:50
                                                    Co do tego, ze byloby przyjemniej i ciekawiej dla zainteresowanych stron, masz napewno racje smile tylko.... czy potrafilibysmy w tym stanie ponosic tez konsekwecje swojego wyboru ?
                                                    Jak rozwiazac problem rozstania kiedy juz sa dzieci? Jakby nie bylo, dla dzieci to bedzie napewno zawsze trudna sytuacja.....

Chcialbys miec dwie mamy i dwoch ojcow????? 4 bacie i 4 dziadkow? smile)
                                                    Ja napewno nie.....
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.02.11, 10:25
                                                    Tak jak pisałem wczesniej, jest to sytuacja której nie bardzo jesteśmy wstanie sobie wyobrazić jako coś funkcjonującego w naszym społeczeństwie, popatrz na zwierzęta stadne, tam nie ma takiego problemu, że ktoś ma trzy matkismile Tylko nie mów, że nie można nas porównywać do zwierząt, to że mamy ponoć wyższą inteligencję od nich nie oznacza że powinniśmy inaczej funkcjonowaćsmile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.02.11, 11:12
                                                    To, ze technika podglada zasady funkcjonowania zwierzecego ciala i stosuje ja w produkcji, nie oznacza, ze mozeny siebie do nich porownywac w 100% .....i chociaz istnieja podobienstwa one sa jednak "pod nami" i dlatego tutaj sie z Toba nie zgodze, moj Kolegosmile
                                                    One maja instynkt, my inteligencje a to jednak jest roznica....smile)
                                                    Pomimo wszystkiego, nigdy nie chcialabym dzielic "mojego" mezczyzne z innymi kobietami, albo, albosmile))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.02.11, 12:25
                                                    Nie mam zamiaru przeciągać Cię na ciemną stronę mocy czy tez na moją wiarę smile To co tu pisze to tylko taka moja teoria której za pewne w praktyce nie będzie mi dane sprawdzić a może i dobrze, bo przecież moje poglądy mogą być całkowicie fałszywe i życie w "moim świecie" było by nie do zniesienia smile
                                                    Nikt nie chce dzielić się swoim partnerem, ale czy to jest sensowne zachowanie?smile))
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.02.11, 17:13
                                                    ...bo wszystko sprowadza sie do Twojej syganturkismile)))))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.02.11, 21:08
                                                    Masz racje, w takim razie napijmy się smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 28.02.11, 22:27
                                                    Czerwone wino nawet bardzo chetnie smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.03.11, 08:20
                                                    To może ja jeżeli pozwolisz napiję się czegoś mocniejszego, nie bardzo przepadam za winem smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.03.11, 08:30
                                                    Miem i dlatego Ci pozwole smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.03.11, 09:59
                                                    Ale może tak z rana to badrziej po kawie wypijemy a nie jak alkoholicy smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 01.03.11, 10:25
                                                    Oczywiscie! smile) dobra kawa z rana jest jak smietanasmile)))
                                                  • kusiciel_dusz Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 08:15
                                                    A dziś co będziemy pić?smile
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:04
                                                    Moze........zielona herbate o smaku cytrynowym?smile)
                                                  • misiek246 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:10
                                                    może byc i herbata może pomoże na smutki.
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:20
                                                    Smutki? Wiosna nadchodzi....czy to Cie smuci?
                                                  • misiek246 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:26
                                                    No Wiosna by szybciej w koncu przyszła.Może wtedy radość zawita.
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:32
                                                    Masz racje, chociaz u mnie juz slonce swieci jak zwarowane, przebisniegi i krokusy pokazaly swoje piekne oblicze, tylko ciepla jeszcze brak......
                                                  • misiek246 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:35
                                                    E to już lada chwila bedzie ciepło i motylki się po jawią tu i tam bedzie miło.
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:39
                                                    misiek246 napisał:

> E to już lada chwila bedzie ciepło i motylki się po jawią tu i tam bedzie miło.

Zwlaszcza te w naszym wnetrzu sprawiaja duzo radoscismile))
                                                  • misiek246 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:42
                                                    bettina75 napisała:

> misiek246 napisał:
                                                    >
                                                    > > E to już lada chwila bedzie ciepło i motylki się po jawią tu i tam bedzie
                                                    > miło.
                                                    >
                                                    > Zwlaszcza te w naszym wnetrzu sprawiaja duzo radoscismile))
                                                    >
                                                    a jak wiróją wtedy MMMMMMM tak robi się miło
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:46
                                                    ....i bardzo niespokojnie.....ale to taki bardzo mily niepokojsmile)))
                                                  • misiek246 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:50
                                                    bettina75 napisała:

> ....i bardzo niespokojnie.....ale to taki bardzo mily niepokojsmile)))
                                                    mm ten niepokój to bardzo miły az za miły czasami a jak brak dgugiego motylka to smutno zaraz
                                                  • bettina75 Re: Takie sobie skromne pytanie...... 02.03.11, 13:52
                                                    One zjawiaja sie bardzo niespodziewanie, bo nie lubia przymusu....trzeba wiec cierpliwe czekac...smile))
                                                  • misiek246 Re: Takie sobie skromne pytanie......