Dodaj do ulubionych

Kto ma ochotę na loda...;)

16.07.07, 21:16
Właśnie sobie zaaplikowałam tj nałożyłam solidna porcje dla ochłody...
a noc taka parna i długa...wink
Obserwuj wątek
    • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:24
      ja poproszę i to dużą porcjęsmile
      • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:34
        Wiesz wielkość to pojęcie względne...
        co dla jednych oznacza duże dla innych jedynie średnie i odwrotniewinkP
        • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:41
          to porposzę dwie kulkismile
          • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:44
            To zaszalałeświnkP
            to ja nawet daje rade zjeść trzysmile
            dbasz o linię czy co?wink
            • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:47
              jak zjem to poproszę o więcejsmile
              • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:51
                kusiciel_dusz napisał:

> jak zjem to poproszę o więcejsmile

Nie jestes pewien swoich mozliwości?winkP
                • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:52
                  to zalezy od smaku lodówsmile
                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:54
                    kusiciel_dusz napisał:

> to zalezy od smaku lodówsmile

A nie od ochoty na jakie ma sie chęć?wink
                    w taki upał to smakują szczególnie po chłodym prysznicusmile
                    • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:56
                      to fakt,a ja ani lodów ani prysznica w pracy nie mamsad
                      • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:58
                        kusiciel_dusz napisał:

> to fakt,a ja ani lodów ani prysznica w pracy nie mamsad

Ale masz net i forumwink
                        nie mozna mieć wszystkiego bo w głowce się zakręciwinkP
                        • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:00
                          zdecydowanie wolę lody niż pisanie na forumsmile
                          • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:02
                            No ba...wcale mnie to nie dziwi w taki upałwink
                            to ja teraz sobie drineczka z giniku ze spritem zrobie z lodem i limonkąsmile
                            tak delikatnie...zeby zbyt nie zaszumialo a tylko orzeżwiło niecowink
                            • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:12
                              normalnie Ci zazdroszczęsmile
                              • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:15
                                kusiciel_dusz napisał:

> normalnie Ci zazdroszczęsmile

No ba...mi jak mi ale...komu innemu to zapewnewink
                                chłodna pościel jest dobrodziejstwem w taką noc...smile
                                • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:19
                                  ja nie prędko się położę do takiej milusiej pościelismile
                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:20
                                    kusiciel_dusz napisał:

> ja nie prędko się położę do takiej milusiej pościelismile

A sypiasz w piżamce?wink
                                    • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:22
                                      nie, goły jak nowo narodzonysmile
                                      • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:24
                                        kusiciel_dusz napisał:

> nie, goły jak nowo narodzonysmile

Taaa jasnewink
                                        chyba z synkiem Ci sie cosik pomyliłowink
                                        • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:27
                                          no co Ty, syn śpi ubranysmile ja jakoś nie lubie spać w kombinezoniesmile
                                          • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:29
                                            I w pampersiewinkP
                                            niezły widok musiałby byćwink))PPP
                                            • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:31
                                              tak widok byłby zabawnysmile masz może jeszcze troszkę tych lodów?smile
                                              • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:35
                                                kusiciel_dusz napisał:

> tak widok byłby zabawnysmile masz może jeszcze troszkę tych lodów?smile

A masz jeszcze ochotę?smile
                                                nie musimy cały wieczór lody tylko zajadaćwink
                                                • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:36
                                                  mam ze sobą ryż z kurczakiemsmile chcesz troszkę?smile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:41
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> mam ze sobą ryż z kurczakiemsmile chcesz troszkę?smile

Jakoś wiesz...może innym razem się skuszęwinkP
                                                    wtrząchnąć Ci?winkP
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:42
                                                    oczywiście, ale jak zwykle tylko obiecujesz, masz szczęście, że jestes daleko
                                                    bo...smile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:44
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> oczywiście, ale jak zwykle tylko obiecujesz, masz szczęście, że jestes daleko
                                                    > bo...smile

Ale się bojęwinkP
                                                    grozisz mi? smile))
                                                    jakoś bym Cię rozbroiławink jakims dowcipem choćbywinkP
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:49
                                                    tylko dowcipem mogłabyś się obronićsmile
                                                    Widzę, że lodów mi już żałujesz, to poproszę o tego drinkasmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:51
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> tylko dowcipem mogłabyś się obronićsmile
                                                    > Widzę, że lodów mi już żałujesz, to poproszę o tego drinkasmile

Lody się skończyły...trzeba się reflektować troszkęwink
                                                    a co Szanowny Pan pija? bo piwo to zapewne jak wszyscy a poza tym?
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:53
                                                    poproszę o szkalneczkę jałowcasmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:55
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> poproszę o szkalneczkę jałowcasmile

No niemozliwesmile
                                                    ktos oprócz mnie i Kingi to pijawink
                                                    na lodzie, z tonikiem czy samiutki?wink
                                                    ale to tak dobrze się pije ze na jedym sie nie konczywink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:57
                                                    pijam i nawet to lubiesmile oczywiście z tonikiem i lodem a i cytrynką nie
                                                    pogardze jak masz pod rękąsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:58
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> pijam i nawet to lubiesmile oczywiście z tonikiem i lodem a i cytrynką nie
                                                    > pogardze jak masz pod rękąsmile

Oczywiście że mam smile
                                                    proszę uprzejmiesmile cos jeszcze podac Panu i WładcywinkP
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 23:01
                                                    dziś Ci odpuszczę ale innym razem poproszę o więcejsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 23:02
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> dziś Ci odpuszczę ale innym razem poproszę o więcejsmile

Innym razem może nie będę tak gościnnawinkP i pójdę wcześniej lulusmile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 23:06
                                                    to Cię obudzę, jakimś delikatnym wtrząchnięciemsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 23:07
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> to Cię obudzę, jakimś delikatnym wtrząchnięciemsmile

Wolałabym nieco inne przebudzeniewink
                                                    no tak..."romantyczny" jesteświnkP
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 23:12
                                                    a ja wolałbym byś nie chodziła tak wcześnie lulusmile a co do metody przebudzenia
                                                    to mam szeroki wachlarz możliwości i nie koniecznie wybiorę tak drastyczną
                                                    metodęsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:22
                                                    Wszechstronny jesteśwink
                                                    to że idę do łóżka nie oznacza jeszcze ze idę wcześnie spaćwink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:25
                                                    to fakt, zgadzam się z koleżankąsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 13:45
                                                    Swietnie ze czasem sie zgadzamywinkP
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 20:39
                                                    i myslę, że będzie co raz lepiejsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 21:41
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> i myslę, że będzie co raz lepiejsmile

Taa myśleć możeszwinkP
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 21:57
                                                    no to juz nie mysle
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:01
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> no to juz nie mysle

Pozwól że ja pomyslę...
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:04
                                                    proszę uprzejmiesmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:05
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> proszę uprzejmiesmile

Nie wiem czy coś pozytywnego wymyslę...
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:07
                                                    grozisz mi?smile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:11
                                                    kusiciel_dusz napisał:

> grozisz mi?smile

Lojalnie uprzedzam..smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:15
                                                    szkoda że nie za bardzo wiem o co chodzismile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:19
                                                    Nic nie szkodzismile
                                                    takie moje dywagacjewink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:27
                                                    Taaasmile czy aby nie za czesto masz takie dywagacje?smile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:29
                                                    Tego rodzaju jak dziś...pierwszy raz...
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:32
                                                    to nie dobrze,no cóż, chyba nie mogę Ci pomócsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 22:35
                                                    Raczej niesmile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 23:42
                                                    widzę ze humor Cię nie opuszcza wiec chyba nie jest az tak źlesmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 23:44
                                                    A kto powiedział że jest żle?winkP
                                                    humor mam prawie zawszewink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 23:59
                                                    to tak trzymaj, dobry humor to podstawa udanych wakacjismile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 18.07.07, 00:00
                                                    Trudno sie nie zgodzić z Tobąwink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 18.07.07, 00:03
                                                    wiem, szkoda tylko że tak rzadko to robiszsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 18.07.07, 00:06
                                                    Cóż nie należę do uległych kobiet widaćwinkP
                                                    zazwyczaj mam swoje zdanie wink
                                                    niektórym to odpowiada jesli kobieta ma cos wiecej do powiedzenia niz tylko co
                                                    na obiadwink i poda kapcie i gazetę swemu panu i władcywink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 18.07.07, 00:20
                                                    własne zdanie to oczywiście bardzo wartościowa cecha, ale czasami warto
                                                    posłuchać innychsmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 18.07.07, 00:24
                                                    Czasami...tylko trzeba wiedzieć kogo słuchaćwink
                                                  • kusiciel_dusz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 18.07.07, 13:29
                                                    szkoda, ze słuchalas nie tej osoby co trzebasmile
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 18.07.07, 16:22
                                                    Będę słuchać tylko siebie i swojej intuicji zatemsmile
          • bettina75 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:44
            ja tez.... takie cytrynowe poproszesmile))
            • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:50
              Witaj Bettismile)
              a jakis inny smak moze być bo akurat cytrunowych nikt u mnie nie jadawink i nie
              posiadamwink
              ale dla Ciebie moge pobiec do sklepusmile
              • bettina75 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:54
                Nie biegaj nidzie....bede postowac....i napije sie wody z lodemsmile))
                bo te z orzechami, ktore lubie........sa zbyt kalorycznesmile
                • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 21:56
                  bettina75 napisała:

> Nie biegaj nidzie....bede postowac....i napije sie wody z lodemsmile))
                  > bo te z orzechami, ktore lubie........sa zbyt kalorycznesmile

Po primo lody to nie to samo co wodawink
                  secundo nie rób scen Malutka z tą dbałościa o liniewink ja sobie odpuszczam na
                  urlopie liczenie kaloriiwinkP
                  • bettina75 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:03
                    A ja wrecz przeciwnie...wlasnie na urlopie chce pieknie wygladac...smile))
    • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:01
      Czy jeszcze zdążyłam na loda?wink)
      • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:06
        Nie no witamy Szanowna Panią dyrektor tegoż forumsmile
        juz jesteśmy przy drinkach Kochana, reflektujesz? smile
        • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:12
          Ooo widzę Moni dopisuje humoreksmile))
          Drineczka?Yyy...no może małegowink
          • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:16
            khinga napisała:

> Ooo widzę Moni dopisuje humoreksmile))
            > Drineczka?Yyy...no może małegowink
            >
            Proszę uprzejmie Kochaniutkasmile
            na szczęście nasze gusta % czasem się pokrywająwink
            • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:20
              Choć jakbys znalazła zimne białe winko...Mmmmmbig_grin

Tak na marginesie, czekam na relacje sobotniego wypaduwink)
              • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:23
                Na romantice nie zajrzałaś nawet?wink
                wypilismy nawet Twoje zdrowie wiśnióweczka(swoją droga pyszna ta wiśniówka)
                wyobraż sobie że zjawił sie nawet kolega przybyły niedawno z placówkiwink
                będe skromna i nic więcej nie powiemwinkP
                • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:39
                  Dziękujęsmile Też wypiłam Wasze zdrowiewink)
                  Czytałam,ale byłyście tak tajemnicze, że nic z tego nie wiedziałamsad(
                  Nie wiem, czy myśle mamy tego samego kolegę na myśliwink) Werterek?wink
                  A któż częstował wiśniówką?wink
                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:43
                    Kingus jaki werterek?wink ja o czymś chyba nie wiemwink
                    Rafał wink
                    a wiśniówkę dostaliśmy od firmy smile
                    Pan właściciel siedzial przy stoliku naprzeciw mnie i sie jakos dziwnie
                    patrzyłwink tiaaa ...
                    • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:55
                      Aaaa teeenn Rafał?wink)Dojczland?;P

Dziwnie? Nie sądzęsmile Nie mógł zapewne oderwać od Ciebie wzrokusmile) Każdego faceta
                      powalisz na nogismile)
                      • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:56
                        tzn. miałam na myśli...kolanawink)
                        Jestem dziś jakaś rozkojarzona....
                      • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 22:57
                        Tak ten Rafi smile
                        gdzie mi do Twojego czaru i uroku o darze oratorskim nie wspomnesmile
                        • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 16.07.07, 23:06
                          To zapewne musiało być przyjemniewink)
                          Cała Monia...nie przesadzasz troszkę?
                          • blackdevil Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:01
                            jak baby sobie slodza to nawet lody przy tym robia sie gorzkie wink) dajcie juz
                            spokoj tongue_outP
                            • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:06
                              No! Męska decyzjawink))

a i...baby masz w nosietongue_outP
                              • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:09
                                Nie ma przymusu czytania naszego słodzeniawink
                                a my i tak wiemy swojewinkP bo sie znamy, prawda Kinguś?smile
                                • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:15
                                  Moniu, przymus czasami wychodzi na dobrewink)
                                  znamy sie ,znamy,wink))
                                  Spakowana już?smile
                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:21
                                    Jeszcze niesmile
                                    zrobię to zapewne dziś wieczoremsmile
                                    w taki żar nie chce się nawet z domku ruszyćwink do jakiegos centrum handlowego smile
                                    • blackdevil Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 12:28
                                      pewnie ze przymusu nie ma ale ktos musi dbac zeby nie bylo za slodko i
                                      proporcje zostaly zachowane tongue_outP
                                      • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 13:13
                                        od nadmiernej słodyczy mdlitongue_outP dlatego troszkę pieprzu wskazanewink)
                                    • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 13:14
                                      monnia3 napisała:

> Jeszcze niesmile
                                      > zrobię to zapewne dziś wieczoremsmile
                                      > w taki żar nie chce się nawet z domku ruszyćwink do jakiegos centrum handlowegosmile

To pewnie dzis wieczorkiem Ciebie nie będzie?
                                      • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 13:44
                                        khinga napisała:

>>
                                        > To pewnie dzis wieczorkiem Ciebie nie będzie?
                                        >
                                        > Będę smile))
                                        musze sie odstresować przed lotemwink
                                        • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 13:56
                                          Supersmile)
                                          To wieczorkiem poggadamy?wink))) Będęsmile
                                          Rany, znów będziesz łykała jakieś proszki?wink
                                          • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:02
                                            Supersmile))
                                            będe tylko jedna tableteczkewink na uspokojeniewinkP
                                            • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:04
                                              Biedna...
                                              Ja po wylądowaniu miałam problemy ze słuchem przez 2 dniuncertain
                                              Dobrze, że w drodze powrotnejsmile
                                              • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:06
                                                Tym razem lece bliżej to moze jakoś przeżyjewink
                                                • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:08
                                                  Wyobraź sobie coś przyjemnegowink) zamknij oczy...
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:11
                                                    Już nawet wiem o czym bede myslaławink
                                                  • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:30
                                                    czym czy kim?smile))
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:37
                                                    Czymsmile
                                                    Kinguśwink o chłodnej wodzie w basenie i cieplej w morzruwinkP
                                                  • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 14:49
                                                    Tak to teraz się nazywa?wink)) a widoków nie będziesz podziwiała?wink))
                                                  • monnia3 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 17:02
                                                    khinga napisała:

> Tak to teraz się nazywa?wink)) a widoków nie będziesz podziwiała?wink))
                                                    >
                                                    Oczywiście że w wolnej chwili będe podziwiaławink))
    • menk.a Re: Kto ma ochotę na loda...;) JA!!!! 17.07.07, 14:45
      jakie masz??tongue_out
      • x_adam Re: Kto ma ochotę na loda...;) JA!!!! 17.07.07, 20:51
        I ja tezsmile)
        • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) JA!!!! 17.07.07, 22:05
          Ooooo Adamsmile))))

Żyjesz?wink) Gdzie sie podziewasz?smile
    • goldenfisz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 15:06
      A ja nie lubię lodów... sad Załapię się na coś innego?
      • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 15:26
        Wczoraj jeszcze rozlewaliśmy wódeczkęwink)) Ale śledzia brakwink))
        • goldenfisz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 15:54
          Przyjdę ze swoim. W końcu jedna krew.... wink))
          • khinga Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 15:56
            Musimy dziś pożegnać Monięwink)) wyjeżdża za oceanywink)
            • goldenfisz Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 16:08
              Si ju lejter aligejter. Have fun, Monia, i nie zgób się za wielką wodą wink))
    • skorpionica11 Re: Kto ma ochotę na loda...;) 17.07.07, 20:48
      monnia3 napisała:

> Właśnie sobie zaaplikowałam tj nałożyłam solidna porcje dla ochłody...
      > a noc taka parna i długa...wink

o wlasnie lody by sie przydaly ,ale musze sie zadowolic woda-mineralna ;P
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka