Dodaj do ulubionych

Już za godzinek kilka:))))

31.07.07, 12:41
Zaczynam urlopiksmile)))))
Wiem, że słoneczko będzie świeciło niemiłosierniesmile) Pogoda będzie sprzyjała
na opalaniesmile)
Relaks, słodkie lenistwo....Mmmbig_grinDD
Obserwuj wątek
    • oleyu Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 13:23
      ja dopiero szanse na urlop mam po 15stym sierpnia uncertain
      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 13:26
        Z tego, co słyszałam to sierpień ma być słonecznysmile
        Ważne, że dostaniesz urlopsmile Są tacy, co go nie otrzymują latem.
        • ola_mk Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 13:47
          to baw się i szalejsmile))
          udanego urlopowania i pogody życzęsmile
          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 13:59
            dziekujęsmile) pierwsze dni spędzę na przeprowadzce, więc dość aktywniewink
        • oleyu Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 13:49
          No musze dostać, bo sterroryzuje wszystkich big_grin
          Tylko, że moja ekipa teraz jest na wczasach uncertain a inni jadą dopiero na koniec
          września. Wiec padaczka w tym roku na maxa sad
          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 14:01
            Upss...rzeczywiście mało fajnieuncertain Myślę, że znajdziesz towarzystwosmile) a i samemu
            też bedziesz się dobrze bawił...kto, jak kto,ale Ty??smile)
            • oleyu Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 15:35
              No na miejscu towarzycho jest. Tylko że chciałem gdzies polecieć na jakiś
              urlopik smile
    • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 13:54
      To miłej zabawy życzę i słoneczkasmile)

ps.Jutro wracam do pracy,koniec urlopucrying
      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 14:02
        Słoneczko sie przyda...musi byćsmile))
        A Twój urlop udany?smile
        • regni.inger Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 14:58
          No tylko nie spiecz sie za bardzo smile
          Ja mam urlop caly rok smile a słonca i lata nie lubie, wole jesien i wiosne.
          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 15:00
            Spieczenie mi nie grozismile Moja skóra przyzwyczajona do słoneczkasmile)
        • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 15:56
          Może być,w domku spędziłem,tak lubię najbardziejsmile
    • goldenfisz Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 15:23
      Baw się dobrze, kochana. Zmienimy wartę w połowie sierpnia - ja zmykam na
      wakacje 14-go wink)))
      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 16:35
        To akurat się wymienimysmile) Jakieś konkretne plany na urlop?smile
    • teletoobis Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 15:31
      Mam nadzieję, że bierzeszze sobą laptopa. Albo przynajmniej do kafejki zajrzysz
      • ola_mk Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 16:13
        Ja nad morze wzięłam laptopa,a tylko 4 dni byłam ...to się nazywa nałógtongue_out
        • teletoobis Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 16:35
          Ja się z laptopem nie rozstaje. Zakochałem sie w nim smile
      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 16:35
        teletoobis napisał:

> Mam nadzieję, że bierzeszze sobą laptopa. Albo przynajmniej do kafejki zajrzysz

będziesz tęsknił za mną?smile
        • teletoobis Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 16:37
          nie wiem, przecież nie wiem za czym mam tęsknić smile
          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:29
            hmm, czym??
            • teletoobis Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:33
              nooo. Na przykład za pisaniem z Tobą smile
              • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:44
                Jednak bedziesz tęskniłsmile) Mozesz być spokojny, nie zostawie Was na pastwę losuwink
                • teletoobis Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:47
                  No- spadł mi kamień z serca: duuup!!!!! smile
                  • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:51
                    uważaj na stópkiwink))
                    • teletoobis Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:58
                      Mam buciki ze stalowymi okuciami na paluszki smile
                      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 18:19
                        No tak...przezorny zawsze ubezpieczonywink
                        • teletoobis Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 18:27
                          chciałaś chyba powiedzieć, że przezorny zawsze...zabespieczony smile
                          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 19:29
                            I tak może byćwink
    • skorpionica11 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 16:35
      Kinga
      a gdzie wyjezdzasz ???
      czy raczej spedzisz urlop w nowym miszkanku ??
      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:30
        Niestety w tym roku urlop spędzam na miejscuuncertain pierwsze dni przeprowadzka do
        mieszkanka i porządki, etcsmile A następne...poddam się chwilismile)
        • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:32
          WOW bardzo ekstremalny bym rzekłsmile
          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:45
            Nie bardzo lubię spedzać urlop pasywnie. Oczywiście dzień, dwa poleniuchować,ale
            to wystarczysmile
            • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:49
              urlop to urlop czy to ważne jak się go spędza,ważne że jest i można wypocząć,ja
              też nie jestem za biernym leżeniem,lubię po porostu spędzić go w domusmile)
              • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:52
                odpocząć tak po prostu od pracysmile)
                • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 17:57
                  Od świata i całego jego "hałasu"wink
                  • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 18:18
                    Zgodzę się z Tobą w 100% smile
                    Pobyć w ciszy, spokoju...
                    • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 18:24
                      Lubię ciszę,ciszę wypełnioną muzykąsmile
                      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 19:30
                        Zatopić się w dźwiękach muzyki, np. pod kocykiem z kubkiem gorącej herbatysmile
                        • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 19:39
                          Raczej fotel,ale też za leży od sytuacji,jeżeli mam w domu dużo do zrobienia
                          nastawiam głośno i sobie robię co mam do zrobienia i wybieram do tego
                          odpowiednią muzyczkę,do prasowania polecam Iron Maidensmile)
                          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 19:44
                            Widzę, że mamy wiele wspólnegosmile Wszystko zależy od sytuacji i do niej
                            dopasowuje muzykę. Jedynie różnimy się co do gatunku muzyki. Mnie Iron Maiden
                            nie leży, ani nic z tego rodzajuuncertain
                            Pierwsza czynność po przebudzeniu to włączam radiosmile)
                            • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 19:51
                              Moje upodobania muzyczne są ogromne,a Ironów słucham właśnie wtedy gdy muzyka
                              gra ,aby grać jak chcę sobie posłuchać tego co naprawdę lubię to tylko
                              słucham,robienie czegokolwiek było by profanacją i pogardą dla twórców,

ps. czego słuchasz może to nie będzie tak odległe od moich zainteresowańsmile
                              • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:06
                                Wszystko w zależności od nastroju...słucham prawie wszystkiego (no, z wyjątkiem
                                gatunku typu Maidan). Począwszy na rozbawienie Modern Talking przez Boney M,
                                Katie Melua, Celine Dion...mogłabym tu wiele wymieniać. Jakiś czas temu kolega
                                wtajemniczył mnie w piosenki-Josh Groban. To na chwile zastanowienia sie nad
                                życiem, spokoju...
                                A oto jedna z jego wielu piosenek:

pl.youtube.com/watch?v=M_cTASWYqYM
                                • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:20
                                  Nastrojowe i to bardzo,lubię taką muzykę,moja miłość to Pink Floyd reszta może
                                  nie istnieć,słucham Floydów więcej lat niż niektórzy co tu piszą żyją i nie
                                  jestem taki stary,a możesmile)
                                  ps.PF słucham już 30 lat i coraz bardziej mi się podpbają
                                  • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:28
                                    Pink Floyd kojarzy się z latami liceumsmile Kiedy to na dzień wagarowicza
                                    "wystawialiśmy" spektakl, w którym przewodnią piosenką była jedna z Floydów o
                                    edukacji...jakos tak. Wybacz mi słabą znajomość,ale nigdy się ich muzyką
                                    specjalnie nie interesowałamuncertain hmm, może czas zacząć...nigdy nie jest za poźnosmile
                                    • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:34
                                      Pewnie że taksmile
                                      ps dzięki za linka przyda się do kolekcji z dobrą muzykąsmile
                                      • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:40
                                        Jak będzisz miał czas to przesłuchaj resztę jego pioseneksmile) Echhh...
                                        Kto by pomyślał, że ma 25lat i taki mocny głos...
                                        • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:43
                                          To tak jest że co jest naprawdę dobre jest mało znane tak było kiedyś i jest teraz.
                                          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:50
                                            Dokładnie...w Polsce jest mało znany i też koncertuje tylko w Ameryce,a bilety
                                            są potwornie drogie. Może kiedyś będzie mi dane uczestniczyć w jego
                                            koncercie...to jedno z moich marzeń.
                                            • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 23:07
                                              Spełni się ja tak marzę o koncercie PFsmile
                                              • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 23:10
                                                Tego Tobie życzę, by się spełniłosmile
                                                A teraz już oddaję się w objęcia Morfeuszasmile
                                                Dobranocsmile
                                                • te1109 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 23:15
                                                  Ja też rano,nie myślę co będzie
                                                  Dobranocsmile
                        • monnia3 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 19:42
                          Pod kocykiem to niekoniecznie z kubkiem herbatywink
                          ☺☺☺
                          • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 19:45
                            Zapewne Monia preferuje z..książką;PP
                            • monnia3 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 20:06
                              Taa skad wiedziałaś?winkP
                              znasz mnie widze doskonalewinkP
                              • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 21:56
                                Skąd? ...sama odpowiedziałaś na swoje pytaniesmile
                                Choć nie lepiej zamiast książki i herbaty coś przytulniejszego?big_grinD
                                • monnia3 Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:36
                                  Osobisty Misio choćby?wink
                                  • khinga Re: Już za godzinek kilka:)))) 31.07.07, 22:43
                                    Takiego już posiadamsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka