Dodaj do ulubionych

Goldenfisz...na dziś wieczór...

31.07.07, 14:51
potrzebuję Twoich wspaniałych, niezastąpionych śledzismile))))

Dostarczysz na 20.30 do mnie?? wink))
Obserwuj wątek
    • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 14:57
      Z cebulką, czy bz?

A wódeczkę zmrozisz? Bo one ciepłej nie trawią... wink))
      • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 14:59
        Obowiązkowo z cebulka i nawet duuużą ilościąsmile)

Wódeczka już się mrozismile)) Ciepła...brrr!
        • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:00
          Będę ciekawska i się spytam: co się kroi??? wink))
          • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:03
            opijanie mieszkankasmile)) stąd moje zapotrzebowanie na śledzie Twesmile
            oczywiście to jeszcze nie parapetówawink
            Z przyjaciółką...jak zawsze, trza uczcić nowe wydarzeniewink)
            Możesz czuć się zaproszonasmile)
            • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:21
              Super... Mam jeszcze pomysł na sałatkę ze śledzi z ziemniakami, buraczkami,
              jajeczkiem i majonezem. Cebula też, ofkors... Mówię Ci, palce lizać... wink)))
              • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:59
                Czyżby to tzw. "śledź pod pierzynką" ?wink) Przynajmniej u nas tak nazywamy tę
                sałatkę. Tyle, że ja robie bez buraczków. Mmm, pychaaaasmile)))
            • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:30
              To we dwie będziecie uskuteczniać parapetówę? straszne....
              • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:32
                Nie, ze śledziami... wink))
                • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:36
                  Już ja wolę zapach Channel nr 5 niż śledzi, no ale gust nie podlega dyskusji smile
                  • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:44
                    No zaraz, a czego Ty się po rybce spodziewasz? wink))
                    • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 15:52
                      spełniania życzeń smile
                      • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:02
                        Takie usługi to tylko dla takich co zasłużyli.. wink
                        • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:03
                          mam krzyż zasługi. Srebrny, wiec zasłużyłem smile
                          • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:08
                            Ty to chyba z jakiejś innej bajki albo epoki jesteś wink))
                            • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:34
                              W moich czasach to był punkt honoru smile
                  • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:08
                    teletoobis napisał:

> Już ja wolę zapach Channel nr 5 niż śledzi

To ja wole zapach śledzi, niż Chanel 5...brrr, toc to śmierdziiii!!!
                    • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:37
                      hmmm, a wąchałaś kiedyś śledzia? smile
                      • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:38
                        nooo baaaaa, uwielbiam jesmile))
                        • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:41
                          to ja już lepiej wolę sie umyć smile
                          • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:42
                            ?!?!!!????!!??
                            • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:48
                              coby na sledzika nie pachnieć smile
                              • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:53
                                wariattongue_outP
                                hehehewink))
                                • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:59
                                  Ja wariat? co najwyzej higienista smile
                                  • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 18:00
                                    a już miałam nadzieję, że pachniesz śledziemtongue_outPPPP
                                    • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 18:02
                                      Dla Ciebie mogę się nawet nie myć smile
                                      • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 18:13
                                        Taa, a potem obarczysz mnie winą za jakieś choróbskawink
                                        • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 18:31
                                          Ja Ciebie, czy Ty mnie? smile
                                          Toć ja mam się nie myć smile
                                          • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 19:28
                                            Ty mnie, że dopadło Cię jakieś wstrętne choróbsko...przeze mniewink
              • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:00
                teletoobis napisał:

> To we dwie będziecie uskuteczniać parapetówę? straszne....

To nie jeszcze parapetówkasmile Dopiero wstęp...wink)
                • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:02
                  to ja w te Pieniny na parapetówę też dojadę, chociaż daleko smile
                  • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:07
                    aleś sie uczepił tych Pienin!!!!! A do kogo jedziesz na parapetówę w te PIENINY???
                    • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:08
                      No do Ciebie smile
                      • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:09
                        hahaha...powodzeniatongue_outPP
                        • goldenfisz Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:16
                          Kinia, pokieruj Kolegę, bo się będzie błąkał po całej Polsce w poszukiwaniu
                          imprezki... wink))
                          • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 16:33
                            Asiu, a od czego mamy wizytówki??wink))
                            • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:38
                              pisać można wiele. Ja też np. mogę napisać, żem z Wielkopolski i co?
                              • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:39
                                to już Twoja sprawa, czy chcesz być fair...
                                • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:42
                                  jasne że chcę, udowodnić?
                                  To za 2 min na @ smile
                                  • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:43
                                    udowodnij...
                                    • teletoobis Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:49
                                      poszlo smile
                                      • khinga Re: Goldenfisz...na dziś wieczór... 31.07.07, 17:54
                                        już posmile dziękujęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka