debest3 03.08.07, 00:39 czuwam...nawet szurania nie słychac żadnego...idę po piwo.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light.my.fire Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 21:06 możemy toasta urodzinowego wypić nawet i teraz...) Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 21:38 mediafm.net/img/pict/9078.jpg może być? Odpowiedz Link
light.my.fire Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 21:51 a jest jakiś inny wybór?? Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:15 www.onephoto.net/uploads/artoor/1104515043_gal_szampan.jpg moze być? Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:28 Mozna sie przyłączyć to tak miłej kompaniji? czuje ze musze sie napić czegoś mocniejszego... Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:29 jest.....na dolnej półce...ale bierz może z górnej...bo potem nie bedziemy mieli siły sięgać ....a w pozycji lezącej raczej nie chce sie po flaszkę wstawac...popadamy jak nic Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:31 To juz jak wnosze kilka kolejek za Wami gracie może w cos czy tak sączycie delektując sie i upajając ciszą , świerszczami za oknem bądż rozgwieżdżonym niebem?...)) to ja muszę karniaczka Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:32 ....ooooo impreza się rozkręca...jak się bawic to się bawic...drzwi wywalić,drugie wstawic Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:34 na razie czekamy na propozycje.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:36 debest3 napisał: > na razie czekamy na propozycje.... > Tzn kto czeka? na propozycje gry ...moze w pokera rozbieranego? tylko nie mów że siedzisz teraz w samych bokserkachP Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:46 niee...w bokserkach nie...mam jeszcze koszulke...ale jak dobrze pogadasz to moze być bez pokerka... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:53 debest3 napisał: > niee...w bokserkach nie...mam jeszcze koszulke...ale jak dobrze pogadasz to moz > e > być bez pokerka... Nie lubisz odrobiny niepewności,tajemniczości,adrenaliny?.. tak od razu wykakujesz z koszulki?P Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:57 nic nie mówiłem o wyskakiwaniu... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:00 debest3 napisał: > nic nie mówiłem o wyskakiwaniu... A o czym? o ubierniu? Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:01 ...o innym rodzaju rozrywek.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:01 debest3 napisał: > ...o innym rodzaju rozrywek.... Jak choćby? Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:13 debest3 napisał: > Scrable..szachy..warcaby... Zapraszam na kurnik zatem grywam tam ostatnio dość regularnieP Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:20 no coś ty?na kurnik w urodziny.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:24 debest3 napisał: > no coś ty?na kurnik w urodziny.... Ach alez ze mnie gapa...wybacz...: Bardzo wielkiego Tortu urodzinowego Świeczek zapalonych Marzeń spelnionych Prezentów bez liku Mój Drogi Debeściaku))) Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:25 ja się nie gniewam...dziękuję bardzo...miło mi.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:31 debest3 napisał: > ja się nie gniewam...dziękuję bardzo...miło mi.... Lepiej póżno niż wcale masz @ ))) co zatem tu dzis robisz miast świętować realnie? pewnie jutro imprezka? Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:33 nie...nie mam z kim.....a z resztą nieważne... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:35 Jak to nieważne...wiem ze to nie jest miejsce na takie rozmowy prywatne... truno uwierzyć zebys nie mial z kim świętowac... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:41 Będe egoistka i powiem: gdybys mial z kim teraz imprezować nie bylłoby Cie tu w tej chwili a nie powiem ze byłoby to po mojej myśli... Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:43 .....no więc jestem...ale czy napewno miałbym az takie pragnienie żeby hucznie obchodzic urodziny...a ty masz przyjaciół..ale przyjaciół nie z nazwy,czy takich imprezkowych chochlików...tylko kogoś kto daje więcej jak chce wziąć? Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:46 Mam przyjaciela i przyjaciółkę na tym koniec....reszta to dobrzy znajomi... nie zawieram tak łatwo przyjażni tj nie tak szybko przechodze ze stanu koleżeństwa do przyjażni...to wymaga czasu i poznania, wielu niecodziennych sytuacji... Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:57 sama widzisz że to nie takie proste...a ja jestem raczej trudny w zaprzyjaźnianiu Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:06 debest3 napisał: > sama widzisz że to nie takie proste...a ja jestem raczej trudny w zaprzyjaźnian > iu Przyjażń to nie jest (przynajmniej dla mnie) coś powszeniego...zatem sądzę ze mamy podobny pogląd w tej kwestii Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:05 debest3 napisał: > piękna kartka dziękuję... Proszę taka milusia, prawda? Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:08 debest3 napisał: > jest super....zajefajna... Hmmm szkoda ze nie moja prawdziwa Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:12 ...hmm...ja raczej odbieram ją jako taką ciepłą...bez podtekstów erotycznych...choć nie powiem, zamieniłbym sie z tym kotkiem... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:16 I prawidlowo ja obierasz jest rozkoszna po prstu Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:35 Chyba nie jestes awanturny po kilku głębszych?P zaraz tam drzwi wywalać...no chyba ze od alkowy jakowejśc pilnie strzezonej na drugą nóżkę ...bęc Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:45 nie, nie awanturuję sie raczej..... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:54 debest3 napisał: > nie, nie awanturuję sie raczej..... Chyba ze Ci ktoś pannę podrywa?;P żartuje ofkors Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 22:58 ..żebyś wiedziała...ale raczej wtedy i tak sobie tłumaczę...że na siłę nikogo trzymał nie będę... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:01 Chcesz powiedzieć ze jestes oazą łagodności i stoickiego spokoju? Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:13 nie tego nie powiedziałem......bardzo trudno mnie rozłościć...ale jak sie juz komuś uda...to żałuje że mu sie to udało.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:14 Przypominasz mi kogoś gdy tak Cie czytam... ech...lepiej mieć w Tobie przyjaciela zatem)) Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:22 ..możesz sie nie obawiać...nie stosuję przemocy fizycznej...to dla mnie ostateczność...jak już muszę... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:32 Dmyślam sie... coraz bardziej mi przypominasz mojego dobrego znajomego kraina łagodności.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:35 Nadinterpretacja pisalam szczerze Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:37 ...pytam...bo można o mnie powiedziec wszystko,ale nie to że jestem nadmiernie łagodny....chociaz właściwie...może się oszukuję? Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:39 A tego to ja juz nie wiem...nie znam Cię... mowie tylko jakie sprawiasz pierwsze (wirtualne) wrażenie.... czasem przybierasz maskę...tak sądzę Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 03.08.07, 23:44 ...hmmm...jeśli bym to potwierdził to ...no właśnie..przybrałbym ją ?czy jej sie pozbawił> Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:07 Nie wiem która jest prawdziwa bo wlasciwie na kazdym forum gdzie mam okazje Cię widzieć jesteś nieco inny-adekwatnie do rodzaju forum jak mniemam Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:10 nie ...to raczej kazde forum jest adekwatne do mnie...mam dużo innych zaproszeń..ale nie zawsze czuje te fora....ale nie można przeciez zawsze błaznować...czy być wiecznym melancholikiem...lub tez erotomanem...jeśli nie w przenośni to dosłownie....nie cierpię na rozdwojenie jaźni...ale w końcu na wszystkich tych forach można zobaczyc jaki jestem naprawde..choć tych okazji nie jest za wiele.. Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:15 Masz zupełna rację...na większości for nie mam ochoty sie dopisywac bo nie zawsze odpowiada mi forma prowadzenie rozmowy... jednak az tak duzej sztuki dedukcji nie posiadam aby wysnuć wniosek jaki jestes czytajac to co piszesz na innych luznych powiedzmy umownie forach... zreszta najwazniejsze jest chyba aby miec czas,chec i cokolwiek do napisania nie znosze tylko chamstwa i prostactwa a wydaje mi sie ze jestem tolerancyjna Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:24 wiesz ...chamstwo to jest pojęcie względne jak się przekonałem..na jednym z for zostałem tak nazwany...chociaz nie rozumiem dlaczego..ponieważ to co powiedziałem zawierało dużą dozę dwuznaczności i było wyrafinowaną aluzją raczej ...a ja ,z resztą jak każdy mierząc swoją miarą nie zostałem przez dwie osoby zrozumiany..niestety przesadziłem z tym wyrafinowaniem..bo niektóre umysły są proste...ale to co zwaliło się na moją głowę wyrafinowaniem i aluzją raczej nazwać nie można było...dla mnie chamstwem i prostactwem jest raczej wypowiedź umyślnie zamierzona w swojej brutalności Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:30 Nie mam pojęcia czego (jakiej wypowiedzi) tyczy pierwsza częśc Twojej powyższej jakże roziniętej mysli...nie wiem gdzie ani w jakich okolicznościach przyrody mialo miejsce opisane zdarzenie...zatem milczę troszkę zagłębiłes sie w znaczenie tych dwóch nietolerowanych przeze mnie cech ...ale meritum w końcówce zostało dokładnie tak ujete jak mialam na mysli bez zbytniej nadinterpretacji i egzaltacji Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:34 no tak...czasem przesadzam z tą analizą....ale widzę że lubisz Rejs.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:37 Odgadujesz moje zainteresowanie kinematografia czy sie myle iz ten temat juz kiedys poruszaliśmy? Odpowiedz Link
debest3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:44 nie,nie poruszaliśmy..ale jako miłośnik tego filmu potrafie wypatrzyć co niektóre cytaty... Odpowiedz Link
monnia3 Re: No to zostałem sam i ...... 04.08.07, 00:46 Nie rozmawialismy o filmach w mojej wizytówce?... przepraszam pomyliłam się... juz wiem z kim o tym rozmawiałam cóż pamięc bywa zawodna Odpowiedz Link