Dodaj do ulubionych

wszyscy na urlopach?

03.08.07, 10:24
Albo budujecie IV RP? smile
Obserwuj wątek
    • majki1976 Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 10:56
      ja przed urlopem, a Ty który teletubis? T-w, D, L, P ?
    • arogancka_agrafka Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 13:11
      Biorę się za budowę, dwupiętrowego domku z klocków.
      Zostałam zmuszona do tego, przez jednego takiego szatanawink)
      • majki1976 Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 13:39
        buduj buduj
        • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 14:08
          Ja niestety juz po urlopie...
          teraz praca i zaległości z dwóch tygodniwink
          a i znuzenie chyba daje znac o sobie ostatnio (netem)
          minie zapewne wraz z pierwszymi jesiennymi szarugamismile
          • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 20:07
            na jesienne szarugi zapraszam w moje strony. Da sie umilic i rozweselic smile
            • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 22:26
              teletoobis napisał:

> na jesienne szarugi zapraszam w moje strony. Da sie umilic i rozweselic smile

A w jakiez to strony zapraszasz?wink
              jesli masz duze poczucie humoru i lubisz pogawędki przy ognisku z czyms na
              rozgrzewke to czuje sie zaproszonasmile))
              • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 04.08.07, 15:13
                W fajne strony smile
                I czuj sie zaproszona, bo niczego nie zbraknie smile
                • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 04.08.07, 16:56
                  teletoobis napisał:

> W fajne strony smile
                  > I czuj sie zaproszona, bo niczego nie zbraknie smile

Trzymam Cię zatem za słowosmile
                  oby pogoda dopisałasmile)
                  a potem zapewne jakis rewanzyk w stolicy?wink
                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 05.08.07, 00:17
                    Tu to chyba same stolicznyje sa. Ale dobrze, moze byc rewanz w stolicy.
                    A do mnie to najlepiej we wrzesniu. Cieplo jeszcze, turystow juz mało, a i
                    rydzy ( nie mylic z torunskimi) cała góra smile
                    • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 05.08.07, 14:20
                      Olaboga rydzy to ja nie jadłam chyba ze 20 lat...smile
                      jeszcze mozna zlaeżć owe cudo w lesie?smile
                      nie sami Wwiacy... wizytówek się nie przegląda ,prawda?wink
                      • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 05.08.07, 20:25
                        oczywiscie, ze nie przegladam wizytowk. Bo i po co? Natomiast rydzy u nas co
                        roku dostatek. Pomysl sobie- takie smazone na patelni z cebulka, pietruszka i
                        ma masle. Pycha.
                        Zapraszam. Mysle, ze nie pozalujecie. Oprocz Palacu Kultury sa jeszcze inne
                        cuda na tym swiecie smile
                        • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 05.08.07, 21:48
                          Już mi slinka cieknie na samą myśl...o smazonych rydzach oczywiściesmile
                          zgadzam sie z Toba w zupelności że PKiN to mały miki przy pieknie naturysmile
                          piszesz w l.mn. zatem możemy sie zjawic w wiekszym gronie?wink superrrr
                          muszę namówić Kingęsmile
                          • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 07:47
                            Przeciez nie ma problemu. Piknie pytomy wos syćkie
                            • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 09:43
                              teletoobis napisał:

> Przeciez nie ma problemu. Piknie pytomy wos syćkie

Oj zebys nie był zaskoczony ilościa odwiedzajacychwink
                              jeszcze rydzy zabrakniewink
                              • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 10:51
                                Miejsca u nas dostatek. Lasow tez. A pikne cepreki sa zawsze mile widziane ,
                                nawet w ilosciach hurtowych smile
                                • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 10:58
                                  A co to sa że tak spytam niesmialo cepreki?wink
                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:09
                                    ceperki, to baby ceprów smile
                                    • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:22
                                      teletoobis napisał:

> ceperki, to baby ceprów smile

No baaa.... tylko ja nie wiem z jakiego to regionu?wink
                                      • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:29
                                        ceper, to niegóral smile
                                        • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:31
                                          teletoobis napisał:

> ceper, to niegóral smile

A to Ty górol jesteswink
                                          a z jakiej krainy jesli moge spytać? tj z których naszych pieknych gór?wink
                                          • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:41
                                            pogranicze Gorców i Pienin. Tam gdzie rosną rydze smile
                                            • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:44
                                              Cudniesmile
                                              a najpiekniej na jesieni...cała paleta barw...
                                              • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:51
                                                To prawda. Latem tez jest niezle, te zapachy lak, ziola...smile
                                                • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:00
                                                  teletoobis napisał:

> To prawda. Latem tez jest niezle, te zapachy lak, ziola...smile

Taaa uwijajace sie pszczółki i cykjące świerszcze o zmierzchu... hmmm
                                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:03
                                                    i bzykajace komary smile
                                                  • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:10
                                                    teletoobis napisał:

> i bzykajace komary smile

Oj tam też? myslalam ze to plaga Mazurwink
                                                    a kleszcze pewnikiem tez sie uwijają?wink
                                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:14
                                                    do tego zmije i wilki. Widziano tez rysia smile
                                                  • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:25
                                                    teletoobis napisał:

> do tego zmije i wilki. Widziano tez rysia smile

Próbujesz mnie odstraszyć?wink
                                                    żmij nie zniosę...wink
                                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 14:50
                                                    Wcale Cie nie strasze. One nie sa grozne, jak sie po nich nie depcze smile
                                                  • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 15:09
                                                    Nie lubie takich oslizgłych gadów...
                                                    brrrr....pajaków też sie boję i nie lubie...sad
                                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 15:13
                                                    Bede Cie nosil " na barana" smile
                                                  • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 15:48
                                                    O to mi sie podobawink
                                                    dobrze ze jestem leciutka jak puszekwink
                                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 16:01
                                                    To do kieszenie schowam, nie ma problemu smile
                                                  • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 16:25
                                                    No aż taaak malutka to nie jestemwink
                                                    a pewne części ciała kobiecego swoja wagę majawink
                                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 16:55
                                                    Tak to prawda

A co u Ciebie najwiecej wazy? smile
                                                  • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 18:13
                                                    Ponoc rozpieszczeniewink
                                                    ale to pomówieniawink))
                                                  • teletoobis Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 18:26
                                                    a rozpieszczenie wyraza sie w kilogramoglaskaniach,
                                                    czy tonołaskotkach?
                                                  • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 18:41
                                                    Mam nadzieje ze dekomizianiachwink
                                                    jestem taka mała przylepkasmile
    • light.my.fire Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 21:05
      od jutra...smile na całe trzy tygodnie...smile
      • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 03.08.07, 22:27
        light.my.fire napisała:

> od jutra...smile na całe trzy tygodnie...smile

Lajcik odezwij się czasem na ggsmile
        ciekawosc mnie chyba zje niedugowink wiesz o czym mówięsmile
        • light.my.fire Re: wszyscy na urlopach? 04.08.07, 12:17
          Monia...smile
          podam Ci swój numer telefonu na maila...smile do netu nie będę miała dostępu...smile
          jutro już ruszam w drogę, a teraz czas na pakowanie...smile
          buźka kochana..smile
          • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 04.08.07, 13:12
            Agatkosmile
            życę Ci miłego relaksujacego wypoczynkusmile
            carpie diem Kochanasmile)))
    • krystian10 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 12:45
      teletoobis napisał:

> Albo budujecie IV RP? smile

Ja już mam swoją VII RP, co będę czekał aż nieudacznicy spartolą to co jest smile)))
      • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:01
        Zaradny jesteś wink
        uwinąłes sie w tri migawink
        • krystian10 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:27
          monnia3 napisała:

> Zaradny jesteś wink
          > uwinąłes sie w tri migawink

A co sobie będę żałował, oni mogą sobie budować RP z numerkami, mogę i ja smile)
          • monnia3 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 13:29
            Nie ulega wątpliwości iz Twoja RP jest przyjazniejsza obywatelomwink ?
            • krystian10 Re: wszyscy na urlopach? 06.08.07, 14:35
              A nawet bardziej obywatelkom smile))))))))))))))))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka