Dodaj do ulubionych

Wątek w imieniu Kingi:))))

06.08.07, 14:04
Ponieważ sie urlopuje nasza Prezesowa nie zdążyła założyć watku z tą jakże
ważna wiadomością ze nie ma dostępu do netusmile
bedzie za tydzieńsmile
wszystkich serdecznie pozdrawiasmile))
Obserwuj wątek
    • krystian10 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 14:36
      Wzajemnie smile))))))
    • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 15:17
      Ot klamczucha, a tak obiecywala...

• Re: Już za godzinek kilkasmile)))
      khinga 31.07.07, 17:44 + odpowiedz

Jednak bedziesz tęskniłsmile) Mozesz być spokojny, nie zostawie Was na pastwę
      losuwink
    • te1109 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 17:05
      Ja też ją serdecznie pozdrawiamsmile
    • skorpionica11 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 18:07
      Przysylam pozdrowienia
      i zyczymy udanego urlopu wink
    • debest3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 19:35
      nadzieje mam ze opali sie na złocistą skóreczke i białe ślady zostawi ...hmm
      takie kuszące
      • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 23:15
        Przekaże Wasze pozdrowieniasmile))
        tylko czy mi znaków wystarczy w 1 smsiewink
        • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 23:20
          to napisz dwa smile
          • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 23:21
            Serio?wink
            dziekuje za dobrą radęsmile a inteligencja Cię czasem nie męczy?winkP
            • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 23:35
              Meczy mnie bardzo. Ale rozmowa z Toba to ukojenie dla niej smile
              • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 08:39
                Mile połechtales ma próżnośćwinkniebanalny rozmówcowink))
                • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 11:37
                  po raz pierwszy spotykam sie z anomalia, ze ktos ma lechtaczke na
                  proznosci. Co ta genetyka nie potrfi stworzyc smile
                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 11:45
                    Interpretujesz w dowolny sposób moje wypowiedziwink
                    cóż...wolność rządzismile)
                    • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:24
                      To chyba dobrze, ze usiluje smodzielnie myslec, a nie jechac
                      standardami, prawda? smile
                      • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:27
                        Oczywiście że dobrze iz wykazujesz niebanalnośćsmile
                        troche barw w szarości zycia i dnia codziennego jak najbardziej wskazanesmile))
                        • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:29
                          Czyzby brakowalo w Twym zyciu spontanu? jesli tak to unizenie
                          sluze smile
                          • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:37
                            Oby nie przecholowaćwink
                            jesli o mnie chodzi to chyba kłócą sie we mnie dwie osobowości: poukładanej i
                            przewidywalnej ze spontaniczną i nie myslacą o konsekwencjach Moniąsmile
                            wiesz jak trudno tak egzystować?wink
                            • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:43
                              Przeholowac od czasu do czasu tez mozna. A co? dlaczego sie
                              ograniczac? Zycie jest krotkie. Poz tym trzymanie pozy w pracy jest
                              wystrczajaco meczace. Po pracy nie ma piekla, dusza hula smile
                              • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:15
                                Msz 100% racjismile
                                czy ja aby nie nazbyt często sie z Toba zgadzam?wink to jakis ewenement u mniewink

nie lubie ludzi ktorzy przywdziewaja na każda okazje jakąs maskę...zaleznie od
                                okoliczności...choc zapewne sama nie jestem ideałemwink
                                • monnia3 Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:16
                                  od naszej Prezesowej ofkorssmile
                                  szczęściara wyleguje sie na plaży...smile))
                                  • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:17
                                    Byle tylko Green Peace nie przyjechalo i nie zepchnelo ja spowrotem
                                    do marza smile
                                    • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:21
                                      teletoobis napisał:

> Byle tylko Green Peace nie przyjechalo i nie zepchnelo ja spowrotem
                                      > do marza smile

Cos sugerujesz?wink
                                      • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:24
                                        Dzilania Green Peac`u. Oni potrafia byc brutalni smile
                                        • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:25
                                          teletoobis napisał:

> Dzilania Green Peac`u. Oni potrafia byc brutalni smile

Dobrze wiesz o co pytałamwinkP
                                          • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:33
                                            Nie wiem. Objasnij mnie smile
                                            • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:36
                                              teletoobis napisał:

> Nie wiem. Objasnij mnie smile

Nadinterpretowałam zapewnewink
                                              nalezysz do LoK bądż LoP ?wink))
                                              chyba nie demonstrowałeś w Dolinie Rospudy?wink
                                              • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:40
                                                należę do LOD. czyli ligi ochrony dziewi.
                                                Chce, by dla przyszlych pokolen zachowal sie przynajmniej jeden
                                                egzemplarz w wieku do 15 lat.
                                                • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:59
                                                  teletoobis napisał:

> należę do LOD. czyli ligi ochrony dziewi.
                                                  > Chce, by dla przyszlych pokolen zachowal sie przynajmniej jeden
                                                  > egzemplarz w wieku do 15 lat.

Oj troszke cynicznie to zabrzmiało...
                                                  ja juz jestem inne pokolenie...
                                                  • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:28
                                                    No nie spodziewalem sie tego, ze masz 15 lat smile

I wcale nie bylo to cyniczne. Raczej realistyczne wink
                                                  • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:29
                                                    teletoobis napisał:

> No nie spodziewalem sie tego, ze masz 15 lat smile
                                                    >
                                                    > I wcale nie bylo to cyniczne. Raczej realistyczne wink

Nie chodzilo mi o mój obecny wiek tylko o moje lata mlodościwink))PPP
                                                    inne pokoleniesmile
                                                  • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:33
                                                    Bylas w ruchu oazowym? smile
                                                  • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:35
                                                    teletoobis napisał:

> Bylas w ruchu oazowym? smile

JAAASNEwink
                                                    fantastyczne czasywink ale myli sie ten kto mysli że to była liga dziewicwink
                                                  • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:38
                                                    A jednk! I mialas juz 15 lat smile
                                                  • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:39
                                                    teletoobis napisał:

> A jednk! I mialas juz 15 lat smile

Nie pisałam o sobie przecie smile
                                                    ja to taki troszkę archaizm wśród tamtego pokolenia byłamwink
                                                  • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:43
                                                    Matka Joanna od Aniolow, prawie smile
                                                  • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:44
                                                    teletoobis napisał:

> Matka Joanna od Aniolow, prawie smile

Bez zbytniej egzaltacji wink
                                                    a Ty do jakich ruchów młodzieżowych przynależałeś?winkP
                                                  • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:53
                                                    HSPS, ZSMP, ZSP,

do OSP nie nalezalem smile
                                                  • monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:56
                                                    teletoobis napisał:

> HSPS, ZSMP, ZSP,
                                                    >
                                                    > do OSP nie nalezalem smile

Serio do ZSMP? oj nie spodziewałam sie po Tobie iz marzyłes o karierze
                                                    poltycznej...czy to ma wpływ na Twoje dzisiejsze poglądy?wink
                                                  • teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 15:07
                                                    Nie marzylem o karierze, ale w naszej szkole to bylo obligatoryjne.
                                                    Zreszta fajne mieli dofinansowania na imprezy.
                                                    A poglady? Wiesz, jeszcze wtedy nie bylo Giertychow i Kaczorow, by
                                                    organizacja musiala zaszczepiac nienawisc nienawisc do nich.
                                                    Patrz- to zrodzilo sie automatycznie smile
                                • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:18
                                  Widac wyczulas we mnie dobrego czlowieka smile
                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:21
                                    teletoobis napisał:

> Widac wyczulas we mnie dobrego czlowieka smile

Taa z ta moja intuicja to bym była ostrozna...instynkt mnie ostatnio zawodziwink
                                    • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:25
                                      Moze wraca do normy, a Ty uparlas sie mu nie ufac? smile
                                      • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:26
                                        teletoobis napisał:

> Moze wraca do normy, a Ty uparlas sie mu nie ufac? smile

Przejrzałeś mnie;0
                                        i w dodatku skąd wiesz że jestem czasmai uparta?wink
                                        oby wróciło...do formysmile)
                                        • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:33
                                          Nie wiem, ze jestes czasami uparta. Mysle, ze sie o tym nie
                                          przekonam. Nie lepiej zyc w zgodzie? smile
                                          • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:37
                                            teletoobis napisał:

> Nie wiem, ze jestes czasami uparta. Mysle, ze sie o tym nie
                                            > przekonam. Nie lepiej zyc w zgodzie? smile

Oczywiście ze lepiejsmilea czy ja mowie ze z kims nie zyje w zgodzie?smile
                                            przyznaje sie tylko do swoich wad...smileale zdaje sobie z nich sparawę...smile
                                            • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:41
                                              Jesli chcesz, to popracujemy nad wadami. Na przykład przy okazji
                                              zbierania rydzy smile
                                              • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:59
                                                teletoobis napisał:

> Jesli chcesz, to popracujemy nad wadami. Na przykład przy okazji
                                                > zbierania rydzy smile

Toz przy zbieraniu grzybow nie bede sie upierała ze muchomor to borowikwink
                                                • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:28
                                                  ale szatana z borowikiem pomylic latwo. Kanie ze sromotnikiem tez smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:31
                                                    teletoobis napisał:

> ale szatana z borowikiem pomylic latwo. Kanie ze sromotnikiem tez smile

Zaufam znawcy poszycia lesnegosmile
                                                    choć nie sądze abym pomyliła borowika albo maslaczka tudzież rydzawink
                                                    a kanie lubie takie panierowane w jajeczku albo z blachy z pieca...mniam
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:33
                                                    Jak przyjedziesz zrobimy grzybowa uczte. Dla pewnosci bede kosztowal
                                                    jako pierwszy smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:36
                                                    teletoobis napisał:

> Jak przyjedziesz zrobimy grzybowa uczte. Dla pewnosci bede kosztowal
                                                    > jako pierwszy smile

Zaskakujesz mnie coraz bardziej...takie poswieceniewink
                                                    domyslam sie ze tylko z tych grzybów zebranych przez Ciebie ta uczta?winkP
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:40
                                                    Mozesz tez nazbierc. Ja tylko dokonam selekcji smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:41
                                                    teletoobis napisał:

> Mozesz tez nazbierc. Ja tylko dokonam selekcji smile

Dzieki Panie Wyrozumiaływinklepiej dmuchac na zimnewink
                                                    nie jestem takim mieszczuchem Prosze Szanownego Kolegismile))
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:43
                                                    No pewnie ze nie jestes. Warszawka to przecie nie miasto smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:46
                                                    teletoobis napisał:

> No pewnie ze nie jestes. Warszawka to przecie nie miasto smile

Wtrząchnąć Ci?winkP
                                                    to że nie jadam kaszanki to nie znaczy ze jeje nie lubię...ma to swoją głębszą
                                                    geanologiewink
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:54
                                                    Tak, bo kaszanka jest robiona z krwi, a Ty nie chcesz pozowac na
                                                    modliszke, albo wampirzyce smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:55
                                                    teletoobis napisał:

> Tak, bo kaszanka jest robiona z krwi, a Ty nie chcesz pozowac na
                                                    > modliszke, albo wampirzyce smile

Skad wiedziałes o co mi chodzi...m.in.????
                                                    Jasnowidz jakowyś z Ciebie?
                                                    to musze być ostrożniejsza...wink
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:08
                                                    Ano wiedzialem smile Nazwij to intuicja meska smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:14
                                                    teletoobis napisał:

> Ano wiedzialem smile Nazwij to intuicja meska smile

Nie wierze w bajkiwink
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:15
                                                    Ale to nie jest bajka smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:18
                                                    Hmmm to co jeszcze o mnie powiesz? oczywiscie polegajac na swej intuicji...jakze
                                                    by inaczejwink
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:21
                                                    Powiem Ci jeszcze zze rowna babka z Ciebie. Pewnikiem mozna sie z
                                                    Toba zaprzyjaznic i byc z tego zadowolonym smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:27
                                                    Nieco subiektywna opinia ale nie powiem ze niemiławink
                                                    no baaa....skromność mi nie pozwala sie wypowiadać ad drugiej części Twej
                                                    wypowiedziwink
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 18:50
                                                    czyzby chodzilo Ci o umiejetnosc "zadowolenia"?
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:39
                                                    Nie mnie to oceniać...
                                                    należałoby spytać mych przyjaciół...wink
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:50
                                                    Nie znam Twych przyjaciół. Zreszta nie pytałbym o intymne
                                                    szczegóły smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:53
                                                    Ach to Ty o takim zadowoleniu mówiszwink
                                                    a ja naiwnie sądzilam ze o przymiotach mego charakteruwink a nie
                                                    wyglądu czy umiejetnoścismile
                                                    Tobie jak mniemam równiez nie mozna odmówić oprocz niewątpliwej
                                                    inteligencji i innych zaletsmile)))
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:58
                                                    Owszem , mam kilka zalet. Miedzy innymi nie zakąszam po pierwszej
                                                    flaszce smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:03
                                                    O to widzę ze niebanalność jest Twoją kolejną zaletawink
                                                    a po której flaszce zaczynasz gryżć ogórka kiszonego?wink
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:07
                                                    To moge nawet bez flaszki smile
                                                    Wiesz zakiszony ogor, to taka przyjemnosc smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:49
                                                    Tiaaa taki twardy i soczysty...az slinka ciekniewink)
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:57
                                                    No widzisz- znow rozumiemy sie bez słow smile
                                                  • monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 21:00
                                                    Czy to przypadek?...wink
                                                    to raczej w moim przypadku unikat...
                                                  • teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 21:01
                                                    Wiesz jak to jest. Poszukuje sie cale zycie, a tu naraz, znikad,
                                                    niespodziewania...smile
    • khinga Dziękuję:)))) 09.08.07, 12:13
      Wszystkim za pozdrowieniasmile)) Szcególnie Moni za pomocsmile)))
      • monnia3 Re: Dziękuję:)))) 09.08.07, 12:14
        To dla mnie sama radośćsmile
        polecam się Kochana smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka