monnia3 06.08.07, 14:04 Ponieważ sie urlopuje nasza Prezesowa nie zdążyła założyć watku z tą jakże ważna wiadomością ze nie ma dostępu do netu bedzie za tydzień wszystkich serdecznie pozdrawia)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 15:17 Ot klamczucha, a tak obiecywala... • Re: Już za godzinek kilka))) khinga 31.07.07, 17:44 + odpowiedz Jednak bedziesz tęsknił) Mozesz być spokojny, nie zostawie Was na pastwę losu Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 18:07 Przysylam pozdrowienia i zyczymy udanego urlopu Odpowiedz Link
debest3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 19:35 nadzieje mam ze opali sie na złocistą skóreczke i białe ślady zostawi ...hmm takie kuszące Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 23:15 Przekaże Wasze pozdrowienia)) tylko czy mi znaków wystarczy w 1 smsie Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 23:21 Serio? dziekuje za dobrą radę a inteligencja Cię czasem nie męczy?P Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 06.08.07, 23:35 Meczy mnie bardzo. Ale rozmowa z Toba to ukojenie dla niej Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 08:39 Mile połechtales ma próżnośćniebanalny rozmówco)) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 11:37 po raz pierwszy spotykam sie z anomalia, ze ktos ma lechtaczke na proznosci. Co ta genetyka nie potrfi stworzyc Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 11:45 Interpretujesz w dowolny sposób moje wypowiedzi cóż...wolność rządzi) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:24 To chyba dobrze, ze usiluje smodzielnie myslec, a nie jechac standardami, prawda? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:27 Oczywiście że dobrze iz wykazujesz niebanalność troche barw w szarości zycia i dnia codziennego jak najbardziej wskazane)) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:29 Czyzby brakowalo w Twym zyciu spontanu? jesli tak to unizenie sluze Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:37 Oby nie przecholować jesli o mnie chodzi to chyba kłócą sie we mnie dwie osobowości: poukładanej i przewidywalnej ze spontaniczną i nie myslacą o konsekwencjach Monią wiesz jak trudno tak egzystować? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 12:43 Przeholowac od czasu do czasu tez mozna. A co? dlaczego sie ograniczac? Zycie jest krotkie. Poz tym trzymanie pozy w pracy jest wystrczajaco meczace. Po pracy nie ma piekla, dusza hula Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:15 Msz 100% racji czy ja aby nie nazbyt często sie z Toba zgadzam? to jakis ewenement u mnie nie lubie ludzi ktorzy przywdziewaja na każda okazje jakąs maskę...zaleznie od okoliczności...choc zapewne sama nie jestem ideałem Odpowiedz Link
monnia3 Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:16 od naszej Prezesowej ofkors szczęściara wyleguje sie na plaży...)) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:17 Byle tylko Green Peace nie przyjechalo i nie zepchnelo ja spowrotem do marza Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:21 teletoobis napisał: > Byle tylko Green Peace nie przyjechalo i nie zepchnelo ja spowrotem > do marza Cos sugerujesz? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:24 Dzilania Green Peac`u. Oni potrafia byc brutalni Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:25 teletoobis napisał: > Dzilania Green Peac`u. Oni potrafia byc brutalni Dobrze wiesz o co pytałamP Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:33 Nie wiem. Objasnij mnie Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:36 teletoobis napisał: > Nie wiem. Objasnij mnie Nadinterpretowałam zapewne nalezysz do LoK bądż LoP ?)) chyba nie demonstrowałeś w Dolinie Rospudy? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:40 należę do LOD. czyli ligi ochrony dziewi. Chce, by dla przyszlych pokolen zachowal sie przynajmniej jeden egzemplarz w wieku do 15 lat. Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 13:59 teletoobis napisał: > należę do LOD. czyli ligi ochrony dziewi. > Chce, by dla przyszlych pokolen zachowal sie przynajmniej jeden > egzemplarz w wieku do 15 lat. Oj troszke cynicznie to zabrzmiało... ja juz jestem inne pokolenie... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:28 No nie spodziewalem sie tego, ze masz 15 lat I wcale nie bylo to cyniczne. Raczej realistyczne Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:29 teletoobis napisał: > No nie spodziewalem sie tego, ze masz 15 lat > > I wcale nie bylo to cyniczne. Raczej realistyczne Nie chodzilo mi o mój obecny wiek tylko o moje lata mlodości))PPP inne pokolenie Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:33 Bylas w ruchu oazowym? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:35 teletoobis napisał: > Bylas w ruchu oazowym? JAAASNE fantastyczne czasy ale myli sie ten kto mysli że to była liga dziewic Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:38 A jednk! I mialas juz 15 lat Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:39 teletoobis napisał: > A jednk! I mialas juz 15 lat Nie pisałam o sobie przecie ja to taki troszkę archaizm wśród tamtego pokolenia byłam Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:43 Matka Joanna od Aniolow, prawie Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:44 teletoobis napisał: > Matka Joanna od Aniolow, prawie Bez zbytniej egzaltacji a Ty do jakich ruchów młodzieżowych przynależałeś?P Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:53 HSPS, ZSMP, ZSP, do OSP nie nalezalem Odpowiedz Link
monnia3 Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 14:56 teletoobis napisał: > HSPS, ZSMP, ZSP, > > do OSP nie nalezalem Serio do ZSMP? oj nie spodziewałam sie po Tobie iz marzyłes o karierze poltycznej...czy to ma wpływ na Twoje dzisiejsze poglądy? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Macie wszyscy pozdrowienie i buziaki.... 07.08.07, 15:07 Nie marzylem o karierze, ale w naszej szkole to bylo obligatoryjne. Zreszta fajne mieli dofinansowania na imprezy. A poglady? Wiesz, jeszcze wtedy nie bylo Giertychow i Kaczorow, by organizacja musiala zaszczepiac nienawisc nienawisc do nich. Patrz- to zrodzilo sie automatycznie Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:18 Widac wyczulas we mnie dobrego czlowieka Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:21 teletoobis napisał: > Widac wyczulas we mnie dobrego czlowieka Taa z ta moja intuicja to bym była ostrozna...instynkt mnie ostatnio zawodzi Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:25 Moze wraca do normy, a Ty uparlas sie mu nie ufac? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:26 teletoobis napisał: > Moze wraca do normy, a Ty uparlas sie mu nie ufac? Przejrzałeś mnie;0 i w dodatku skąd wiesz że jestem czasmai uparta? oby wróciło...do formy) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:33 Nie wiem, ze jestes czasami uparta. Mysle, ze sie o tym nie przekonam. Nie lepiej zyc w zgodzie? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:37 teletoobis napisał: > Nie wiem, ze jestes czasami uparta. Mysle, ze sie o tym nie > przekonam. Nie lepiej zyc w zgodzie? Oczywiście ze lepieja czy ja mowie ze z kims nie zyje w zgodzie? przyznaje sie tylko do swoich wad...ale zdaje sobie z nich sparawę... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:41 Jesli chcesz, to popracujemy nad wadami. Na przykład przy okazji zbierania rydzy Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 13:59 teletoobis napisał: > Jesli chcesz, to popracujemy nad wadami. Na przykład przy okazji > zbierania rydzy Toz przy zbieraniu grzybow nie bede sie upierała ze muchomor to borowik Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:28 ale szatana z borowikiem pomylic latwo. Kanie ze sromotnikiem tez Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:31 teletoobis napisał: > ale szatana z borowikiem pomylic latwo. Kanie ze sromotnikiem tez Zaufam znawcy poszycia lesnego choć nie sądze abym pomyliła borowika albo maslaczka tudzież rydza a kanie lubie takie panierowane w jajeczku albo z blachy z pieca...mniam Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:33 Jak przyjedziesz zrobimy grzybowa uczte. Dla pewnosci bede kosztowal jako pierwszy Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:36 teletoobis napisał: > Jak przyjedziesz zrobimy grzybowa uczte. Dla pewnosci bede kosztowal > jako pierwszy Zaskakujesz mnie coraz bardziej...takie poswiecenie domyslam sie ze tylko z tych grzybów zebranych przez Ciebie ta uczta?P Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:40 Mozesz tez nazbierc. Ja tylko dokonam selekcji Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:41 teletoobis napisał: > Mozesz tez nazbierc. Ja tylko dokonam selekcji Dzieki Panie Wyrozumiałylepiej dmuchac na zimne nie jestem takim mieszczuchem Prosze Szanownego Kolegi)) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:43 No pewnie ze nie jestes. Warszawka to przecie nie miasto Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:46 teletoobis napisał: > No pewnie ze nie jestes. Warszawka to przecie nie miasto Wtrząchnąć Ci?P to że nie jadam kaszanki to nie znaczy ze jeje nie lubię...ma to swoją głębszą geanologie Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:54 Tak, bo kaszanka jest robiona z krwi, a Ty nie chcesz pozowac na modliszke, albo wampirzyce Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 14:55 teletoobis napisał: > Tak, bo kaszanka jest robiona z krwi, a Ty nie chcesz pozowac na > modliszke, albo wampirzyce Skad wiedziałes o co mi chodzi...m.in.???? Jasnowidz jakowyś z Ciebie? to musze być ostrożniejsza... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:08 Ano wiedzialem Nazwij to intuicja meska Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:14 teletoobis napisał: > Ano wiedzialem Nazwij to intuicja meska Nie wierze w bajki Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:18 Hmmm to co jeszcze o mnie powiesz? oczywiscie polegajac na swej intuicji...jakze by inaczej Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:21 Powiem Ci jeszcze zze rowna babka z Ciebie. Pewnikiem mozna sie z Toba zaprzyjaznic i byc z tego zadowolonym Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 15:27 Nieco subiektywna opinia ale nie powiem ze niemiła ☺ no baaa....skromność mi nie pozwala sie wypowiadać ad drugiej części Twej wypowiedzi Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 18:50 czyzby chodzilo Ci o umiejetnosc "zadowolenia"? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:39 Nie mnie to oceniać... należałoby spytać mych przyjaciół... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:50 Nie znam Twych przyjaciół. Zreszta nie pytałbym o intymne szczegóły Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:53 Ach to Ty o takim zadowoleniu mówisz a ja naiwnie sądzilam ze o przymiotach mego charakteru a nie wyglądu czy umiejetności Tobie jak mniemam równiez nie mozna odmówić oprocz niewątpliwej inteligencji i innych zalet))) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 19:58 Owszem , mam kilka zalet. Miedzy innymi nie zakąszam po pierwszej flaszce Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:03 O to widzę ze niebanalność jest Twoją kolejną zaleta a po której flaszce zaczynasz gryżć ogórka kiszonego? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:07 To moge nawet bez flaszki Wiesz zakiszony ogor, to taka przyjemnosc Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:49 Tiaaa taki twardy i soczysty...az slinka cieknie) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 20:57 No widzisz- znow rozumiemy sie bez słow Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 21:00 Czy to przypadek?... to raczej w moim przypadku unikat... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wątek w imieniu Kingi:)))) 07.08.07, 21:01 Wiesz jak to jest. Poszukuje sie cale zycie, a tu naraz, znikad, niespodziewania... Odpowiedz Link
khinga Dziękuję:)))) 09.08.07, 12:13 Wszystkim za pozdrowienia)) Szcególnie Moni za pomoc))) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Dziękuję:)))) 09.08.07, 12:14 To dla mnie sama radość polecam się Kochana )) Odpowiedz Link