Dodaj do ulubionych

wątek prywatny. bilety wyprzedane.

18.08.07, 09:47
no. jak tu milo i spokojnie. a i kanapa jaka wygodna....

mm
Obserwuj wątek
    • arogancka_agrafka Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:48
      Czyli wstęp wzbroniony ?
      • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:49
        bilety do kontroli prosze! lub rozepnij sie, Agrafkosmile

mm
        • arogancka_agrafka Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:50
          Jak mam się rozpiąc, skoro jeszcze się nie pozapinałam big_grin
          • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:51
            Ago, kurde faja, nooooooosmile jakas gra wstepna byc musi, zapnij sie szybko, a potem rozepnijsmile mamy chwile dla siebie, Tini idzie do kuchni, zupe gotowac, oby nie za slonasmile

mm
            • arogancka_agrafka Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:53
              haha....no to będzie problem, bo nie mam guzików smile
              Ani suwaczka.
              • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:54
                dobra. to CO masz, Agrafciu?smile))))

mm
    • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:49
      tak milo i spokojniesmile).....szkoda tylko ze musze zaraz isc do kuchnisad
      • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:50
        Tini.....kura domowa?sad a ja chcialem spytac, czy napiszesz sie kawy, herbaty.....

mm
        • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:56
          jestem juz po kawie...kury musza gotowac i piecsad(
          tja...proza zycia mnie dogonilasad(
          zostawiam Was samych.......milego przedpoludniasmile)......... Wam zycze...i
          cieplego przytulania smile))))
          • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 10:00
            o ktorej dalsza czesc, hm, randki? Tini?smile

mm
      • arogancka_agrafka Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 09:50
        bettina75 napisała:

> tak milo i spokojniesmile).....szkoda tylko ze musze zaraz isc do
        kuchnisad

Ja też, ale to dopiero jak mielone się rozmrozi smile
    • maly_mis Tini!!!!!!!!!!! 18.08.07, 09:55
      wylaz z kuchni, wrrrrrrrrrrrrr!!!!!

mm
    • maly_mis no pieknie:( 18.08.07, 10:02
      Tini robi za kure, a miala byc aniołem, Agrafcia zastanawia sie, jak sie rozpiac.....to ja pojade po zakupy. Kanape zostawiam pod Waszm czujnym okiem, Tini d. zwanej Aniołem oraz Rozpiętej Agrafki. Uwazajcie, zeby mebla nam nie zniszczylismile

mm
    • khinga Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 11:26
      pora przerwać tę ciszę!!wink Wróciłamsmile))
      • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 12:23
        heeeej, Kiniusmile kawy? herbaty?smile

mm
        • khinga Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 18.08.07, 12:25
          kawy, kawy...i jeszcze raz kawy!smile
    • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:42
      podciągam. wątek, znaczy.
      kawa? herbata? płaszcz?smile

mm
      • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:43
        teraz poprosze kawciesmile bez plaszczasmile
        • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:44
          taki saute mam byc? pozwol, ze zostane w niebieskim prochowcusmile

<kawa>

mm
          • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:46
            za kawe dziekuje..hmmmm saute powiadasz? pod plaszczem?....byles juz pod prysznicem?
            • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:48
              wlasniesad jeszcze nie bylemsad musze juz? az tak?sad

a Ty, Tini, gdziez podziewalas sie wczoraj dzien caly?????sad

mm
              • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:51
                nie teraz....smile) ale pozniej konieczniesmile)

Wczraj bylam zajeta......... niespodziewanymio goscmismile))
                • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:52
                  o! opowiadaj o gosciachsmile

mm
                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:53
                    Zadzwonili z samochdu ze sa przejazdem do Hamburga no i chetnie by wpadli...ale
                    nie wiedzieli czy jestem w domu.....no i wpadlismile)
                    • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:54
                      wer hier nicht verkehrt........smile)))))))))))))))

mm
                      • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:56
                        ....der verkehrt verkehrt smile))
                        • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:57
                          smile)))))))))))))))
                          przestansmile)))) oplulem kompasmile))))))) kawa zresztasmile)))

mm
                          • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 09:58
                            a teraz........szoruj po sciere!!! smile)))))))))))
                            • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:00
                              taaaaaaaaaaaaaaa? Tini, Ty za chwile cala misiowa rezydencje bedziesz musiala sprzatnacsmile))))) ostrzegamsmile juz to nawet widzetongue_out

mm
                              • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:02
                                ciekawe, jak mnie sobie wyobrazasz??????????????? smile
                                • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:04
                                  no jak to jak? nos jak haczyk, krogulcze paznokcie, zeby czarno-zółto-złote, nóżki jak u kaczuszki itedesmile ładnie, Tini?smile))

mm
                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:06
                                    Zarasz cie nadzieje na widly i......... do pieca z TOBA.....
                                    upieke na zywca!!! smile)))))))
                                    • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:15
                                      a sa takie duuuuuze piece? to martenowskie chyba, w hucie jakiejssmile mis maly ma ponad 190 cm, wzrostu zresztasmile)))

mm
                                      • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:17
                                        waw!!! supersmile))...w takim razie, schrupie Cie na zywca, chybasmile)))
                                        • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:18
                                          "waw"? to taki skrot od "warsiawa"?smile

mm
                                          • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:20
                                            O!!!!!!!!!!! smile)))
                                            znaczy siesmile
                                            • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:27
                                              a "ham" to bedzie od hamburg, o!smile)))

mm
                                              • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:33
                                                nieeeee...od hamburgeratongue_out smile))
                                                • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:35
                                                  slusznie. mądra Beatkatongue_out

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:37
                                                    a moze od szynki?...jednak?smile)
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:40
                                                    mmmmmmmmm. szynka. skojarzylo mi siesmile)))

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:49
                                                    lubisz szynke?
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:50
                                                    obawiam sie, ze moje skojarzenia pobiegly w nieco innym kierunkutongue_outPP

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:51
                                                    ale Ty nie znasz moich skojarzensmile
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:54
                                                    opowiedz, prosze....

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 10:58
                                                    kobiecesmile....a Ty pewnie te z lodowkismile))
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 11:32
                                                    mam rozumiec, ze sa kobiece i....z lodowki? zadnych meskich niet?surprised

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 13:09
                                                    ano sa....nawet calkiem fajne...smile)
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 15:26
                                                    feministkaaaaaa!!!!tongue_out

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:00
                                                    chyba mnie zle zrozumiales......ale mniejsza z tymtongue_out
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:09
                                                    zle, dobrze, inaczej.....jaka to w sumie roznica, Bettttttttti?

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:16
                                                    mysl sobie co chesz.....jesli tego sam chcesz?
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:19
                                                    palic nie wolno, ale za to wolno myslec? chociaz cos.....
                                                    a co z seksem? zakazany czy naprzeciwnie?smile

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:21
                                                    myslec oczywisciesmile a seks to samo przez sie rozumie..jak najbardziejsmile)
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:23
                                                    jaki? pojedynczy, samoseks czyli, podwojny mieszany, podwojny niemieszany, grupowy? jaki?
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:26
                                                    tylko ja i on....nigdy trojkatsmile...w tych sprawach jestem zaborczatongue_out
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:27
                                                    a dwoch onych i Ty? mialabys wiecej do zawłaszczania, Bettttttttti.

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:29
                                                    ech nie...zdecydowanie nieeeeee.......w dwojke jest.... boskosmile
                                                  • maly_mis Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:30
                                                    to prawda....

pojde, ziiiimno mi jakos tak.........

mm
                                                  • bettina75 Re: wątek prywatny. bilety wyprzedane. 19.08.07, 16:33
                                                    trudno......czesem i tak bywa....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka