Dodaj do ulubionych

jesień zbliża sięjuż WIELKIMI krokami

27.08.07, 08:48
idę dziś do pracy... pochmurno... liście lezcą z drzew... zimno...
ech jak ten czas szybko leci ....
Obserwuj wątek
    • ola_mk Re: jesień zbliża sięjuż WIELKIMI krokami 27.08.07, 09:29
      u mnie ciepło i słonecznie,jeszcze lato jest smile
      jestem akurat u siostry na Śląsku to bliskosmile
    • bettina75 Re: jesień zbliża sięjuż WIELKIMI krokami 27.08.07, 10:44
      U mnie jak narazie jeszcze slonce...lisci na ziemi jeszcze nie
      widzialam......ale napewno w tym roku nadejdzie szybciej niz zwykle, bo i wiosna
      zawitala w tym roku wczesniejsmile
      • arek5001 Re: jesień zbliża sięjuż WIELKIMI krokami 27.08.07, 11:02
        Jesień piękna pora roku.. Te kolory, barwy istny The Colours of
        autumn..Uwielbiamsmile))
        • bettina75 Re: jesień zbliża sięjuż WIELKIMI krokami 27.08.07, 11:07
          ja tez.......szczegolnie piekne zdjecia wtedy wychodza...smile))
    • khinga Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 11:43
      Zimno, szaro, buro, ponuro...pada deszcz...ale ten chłód,brr!
      Rano wychodz na balkon, a tu zimaaa. Musiałam włożyć długie spodnie, żakiet,a i
      tak zimnosad

Czyżby taki strój był już codziennością?? sad(
      • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 11:55
        no to was serdecznie wspolczuje....bo u mnie "jeszcze letniawo"smile
        • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 11:56
          ech..."Wam" mialo bycsmile
          • majki1976 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 11:58
            smile
            • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:00
              smile
          • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 11:59
            a w sercu ciągle maj.....smile))
            • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:01
              noooooo......... prawie majsmile))
              • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:05
                prawie robi wielką różnicęsmile
                • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:10
                  bo...... i w maju czasem padasmile)
                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:19
                    bettina75 napisała:

> bo...... i w maju czasem padasmile) niedaleko jabłko od jabłonismile))
                    • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:21
                      ejjjjjjjjjjjj w maju to jablka jeszcze siedza na jablonismile)))
                      • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:23
                        a śliwki robaczywkismile))
                        jak sie robak dobierze do ogonka to sliwka leciiiiii na łeb na
                        szyję smile)
                        • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:25
                          ale nie w majusmile
                          • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:26
                            a czemu nie w majusmile)))
                            robakio żrą w każdym miesiącubig_grinDD
                            • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:54
                              i dobrze im tak...w tym jabluszku czy sliwcesmile.....tylko one w maju i tak nie
                              spadna na ziemiesmile))
                              • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 12:56
                                a na co smile)) ja tam bym wolał być zarty na leżąco niz na wisząco smile)
                                dziwne te śliwki i jabłkabig_grinDD
                                • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:15
                                  Lubisz byc konsumowany?.....hmmm dziwne...ja tezbig_grinDDD
                                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:17
                                    to cecha leniwca jeśli można mieć tę samą przyjemność nic nie robiąc
                                    to czemu niewink)))
                                    • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:21
                                      tjaaaaaaa....najpierw szpak dziobal bociana...potem byla zmiana i szpak dziobal
                                      bociana...potem byly dwie zmiany...ile razy byl szpak dziobany?....takie mi sie
                                      skojarzenie nasunelo...big_grinDD
                                      • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:28
                                        a dokładnie to blo tak:
                                        najpierw było tak-bociana dziobał szpaksmile
                                        potem była zmiana i szpak dziobał bocianasmile
                                        potem były dwie zmiany - ile razy był bocian dziobanysmile)

no i to jest dobre bardzo dobresmile)
                                        • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:30
                                          ech biedny bociek.....zawsze ktos musi pasc ofiara.....
                                          • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:34
                                            trzeba zapytać boćka czy czuje się jak ofiara czy raczej jak
                                            napastnik
                                            ja tam ciekaw jestem jak szpak to wytrzymujewink
                                            • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:37
                                              ze tez mu sie tak nie nudzi... ciagle napastowac tego bocka...nie?smile)
                                              • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:41
                                                jak fahny bociek to co ma sie nudzićsmile)
                                                • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:43
                                                  myslisz ?...moze masz racjesmile))
                                                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:45
                                                    a z drugiej strony to przecież jesień idzie i bociek poleci za może
                                                    no to szpak musi sobie podziobać na zapastongue_outPPP
                                                  • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:50
                                                    niektore bocki pozostaja na zimie... i w naturze bywaja takie wyjatkismile
                                                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 13:56
                                                    taaa to chyba tylko nieloty albo w zoo
                                                  • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:02
                                                    Taka bociana para zyje niedaleko ode mnie...dopiero co sie dowiedzialam, ze one
                                                    tam zimuja.. w ich gniezdzie juz od latsmile)
                                                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:04
                                                    a miejsce dla szpaka w tym gnieździe jestsmile
                                                  • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:07
                                                    chyba tak...bo to gniazdo to takie kolo mlynskie umieszczone na samym szczycie
                                                    wysokiego komina..z ktorego juz od dawien dawna zaden dym nie wychodzismile))
                                                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:10
                                                    alwe ja mówiłem o miejscu w tym związku smile))
                                                    dwa bociany i szpakwink
                                                  • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:12
                                                    no widzisz...to tak jest... jak facet z kobieta zabiora sie za szczera
                                                    rozmowe......i tak nic z tego nie wychodzi...tylko sekssmile))))
                                                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:15
                                                    no nie zawsze to zależy co komu chodzi po głowie smile)))
                                                    oj oj smile))
                                                  • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:21
                                                    wszystko zalezy.... kto z kim rozmawia...smile
                                                  • leniwykot Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:24
                                                    i dużo zależy co kto chce osiągnąc prze tę rozmowęsmile
                                                  • bettina75 Re: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 27.08.07, 14:26
                                                    nawet moge zgodzc sie z ta teza...smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka