khinga 04.10.07, 12:25 Badania wskazują, że - 90% mężczyzn w ogóle nie uwodzi - twierdzi PiterXXL. Panowie, a my tak bardzo lubimy być podrywane, uwodzone)) Echh...i znów mężczyźni))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 12:43 to chyba jakiś teletubiś robił te badania jesuuuu dawj mi go ja pokażę jak nie umiemy caly czas to robimy Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 12:50 Bierzesz na swoją odpowiedzialność wszystkich facetów? Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:20 a co mi tam najwyżej mnie .........)) Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:23 nie sądzę...bo każdy mężczyzna chce uważać się za takiego, co podrywa Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:28 pewnie tak jest tylko czasem kobiety nie dają znaków ,że to im siepodoba lub nie Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:34 nie wiem, jak inne kobiety, a ja reaguję Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:44 to Ci się chwali ,najważniesza jest komunikacja Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:50 komunikatywność to moja mocna strona pochwaliłam sie terazD Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:04 Bo faceci mysla ze to oni podrywaja a tak naprawde to my kobiety wybieramy swoj obiekt zaintersowan Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:16 hehehehe... musimy w pewnien sposób was zmobilizować do działania Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:43 jak wiadomo facet jest jak mysliwy to on wybiera " ofiarę" Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:48 tiaaa... I tak powinniście myśleć.. Z tym, że to "ofiara" wybiera sobie "myśliwego", któremu pozwala na siebie zapolować.. )) Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:53 Ale.. skoro flirt, to gra, to i można poudawać, że jest odwrotnie.. co będziemy deptać 'samcze ego' D;D;D Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:56 nie jestem zwolenniczka udawania i staram sie nie deptać ichnych "ego")) Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:58 No więc pozwól "myśliwemu" być zdobywcą) Prawda jest i tak nam znana;D Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:06 No taka ze mnie czarownica to nie jest) ...i tak wiemy swojeD Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:57 No proszę, czego ja tutaj się dowiaduję ... ) Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:13 No! przecież musimy chłonąć wiedzę...cokolwiek to oznacza))) Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:19 ale może na wszelki wypadek nie chłonąć wszystkiego bezkrytycznie ?! )) Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:21 chłonąć tylko to, co dobre dla nas)) co może przynieść pozytywne efekty) Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:27 jeśli sytuacja tego wymaga - to owszem ) Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:44 Hmm.. A na Kim te badania były robione?? Może po prostu czasem brak nam dobrej woli, by zauważyć, że jesteśmy adorowane - tylko dlatego, że Ktoś nie robi tego akurat w TEN sposób, jaki sobie wymyśliłyśmy?) W każdym razie.. osobiście nie narzekam) Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:54 Badania były robione na mężczyznach to właśnie ich dotyczyły... Z drugiej strony często bywa, że jak mężczyzna juz zdobedzie kobietę, stoi na pewnym gruncie to już nie adoruje, nie podrywa swojej lubej. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:57 ..za to adoruje całą resztę - no bez żartów, że jest inaczej))))) A te badania, skoro były robione na Mężczyznach, to chyba.. w obecności Żon, tudzież Partnerek, odpowiadały Janiłeczki ;D;D;D Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:09 tjaaa...zawsze to coś nowego)) odnoszę wrażenie, że to pewnego rodzaju "chwyt reklamowy". Wyczytałam to na jednym z portalów Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:49 Aż sprawdziłam, czy to nie pierwszy kwietnia ;D;D Do "zobaczenia", idę lepić michę ruskich ))))))))) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:57 otoz to...a kobieta to taka delikatna roslinka...ciagle potrzebuje wody..(czyt. milosci i zainteresowania wiec jezeli ja facet zaniedbuje...to nie trudno sie dziwic...kiedy ktos inny sie nia zatroszczy i kobietka odrazu odplaca sie pieknym za nadobne Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 13:59 Niestety, ale to działa w obie strony.. Panom w związkach też brakuje ciepła, które dostawali od swoich Partnerek, gdy te jeszcze nimi nie były na stałe.. Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:16 Dokładnie...ileż jest panów, którzy są zaniedbywani przez swoje kobiety. I w takim przypadku "mysliwy" znów wyrusza na polowanie... Mężczyźni, choc do tego nie zawsze się przyznaja również lubia byc przytulani, smyrani, adorowani Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:27 khinga napisała: > Dokładnie...ileż jest panów, którzy są zaniedbywani przez swoje kobiety. I w > takim przypadku "mysliwy" znów wyrusza na polowanie... > Mężczyźni, choc do tego nie zawsze się przyznaja również lubia byc przytulani, > smyrani, adorowani ale to jest winna jeśli tak można powiedzieć modelu wychowania przez lata facet nie może płakać ,przytulac sie bo będzie przypisane jako słabość i nazwią go mamisynkiem Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:34 Bzdura! Moim zdaniem oczywiście. Nigdy tak nie uważałam i nie uważam. Facet to też człowiek, więc płacze, lubi być przytulany. Fakt, rzadko się do tego przyznaje, bo boi się, że bedzie źle odebrany. Panowie również miewają chwile słabości i uważam, że powinni o tym mówić. No,ale to juz zależy od kobiety, jak od początku traktuje swojego partnera. Uważam, że fajnie popłakać z facetem np. podczas filmu. Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:37 ale czy w naszym społeczństwie i dominuje taki sterotyp Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:41 Akurat mnie nie interesują stereotypy. Nigdy nie zwracałam na nie uwagi,ale wiem, że istnieją. Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:45 i dlatego faceci są tacy jacy są o kobiety mają im to za złe tylko potem jak mają synów wychowują ich w taki sam sposób Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:06 Czy próbujesz mi powiedzieć, że to wina kobiet?? Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:53 wina zazwyczaj stoi po każdej ze stron... Odpowiedz Link
p_k_79 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:47 rotman69 napisał: ale to jest winna jeśli tak można powiedzieć modelu wychowania > przez lata facet nie może płakać ,przytulac sie bo będzie przypisane > jako słabość i nazwią go mamisynkiem Cóż.. Współczuję Kobietom, które tak myślą.. A fakt, wiem, są takie niestety.. ____________________________ Miłego poobiadku Wszystkim Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:12 Jednak, kiedy na drodze staje inny zainteresowany to znów "mysliwy" przechodzi do ataku) i wycina konkurencję sama tego doświadczyłamDD ale to jest fajne...wiesz przynajmniej, że nie jesteś jednak obojętna)) Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:28 bo w sumie psychika faceta jest bardzo prosta zdobyłem jest moje jak zbliża sie inny to go trzeba zniszczyć wróg Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:38 a kobiety oczekują czułych słów i gestów fakt zapominaamy o tym ale nie specjalnie Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:44 Czy oczekują? Nie mogę sie wypowiadać za ogół, ale jesteśmy spragnione czułych gestów i tego wszystkiego. CHOCIAŻ...czasami można przesadzic i robi się za słodko. Już przez to przechodziłam... Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:48 byłby bardzo zdziwiony jakby było inaczej wiem o tym ,że dużo facetów zachowuje się dośc głupio w tych sprawach nawet nie chcąc przytulić swojej partnerki uważając ,że tylko podczas sexu jest to możliwe dla mnie są głupcami. Jak we wszystkim trzeba zachować umiar Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:11 To smutne, bo tacy faceci też istnieją. Ile ludzi na ziemi, tyle różnych zachowań. Podziwiam kobiety, które godzą sie na takie zachowanie i nadal są z takimi facetami! Z resztą ich wybór... Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 14:53 delikatnie zaznaczę tylko, aby być ostrożnym z tym prawem własności i nie przeginać z "ubezwłasnowolnieniem" ) Odpowiedz Link
khinga Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:12 to już zaborczość...takim panom dziekuję) Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:17 zaraz zaraz istnieją i takie panie zaborcze ,a w ich zwiazku występuje pernamentna kontrola partnera znam to dobrze Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:26 To ja do takich pań na szczęście nie należę. A skąd znasz takie zachowania i to dobrze?? Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:31 przechodziłem i czasem jeszcze powraca takie zachowanie u mojej żony musiałem się bardzo buntować przeciwko temu Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:34 Skąd ja to znam ... tylko oczywiście nie ze strony żony, tylko męża ... Ale wiem, że razem można dużo pokonać Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:41 tego dokońca nie zwalczysz zawsze w takim człowieku to pozostaje i wychodzi Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:51 To fakt. Ale można minimalizować, choć łatwe nie jest, ale efekty czasami są zaskakujące. Odpowiedz Link
rotman69 Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:53 jak narazie nie jestem w tej kwesti optymistyczny Odpowiedz Link
yorelka Re: Nie umiesz podrywać! 04.10.07, 15:57 a ja już tak, choć nie zawsze jest idealnie musisz próbować - szczera rozmowa zawsze pomaga Odpowiedz Link