Dodaj do ulubionych

Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. :-(

06.02.08, 17:14
smmutno mi sad
i w ogole jakos nie potrafie sie pozbierac....

ktooooo mnie wypluł? sad(((((((((((((((((((((((

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!

Nie przejmujcie sie mna...kiedys to minie.................smile
Obserwuj wątek
    • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic mi sie nie chce.. 06.02.08, 17:23
      sorry, nawet juz pisac nie potrafiesad((((((((((((((((((((
      • zwierz_futerkowy Re: Zgielo mnie... i .......nic mi sie nie chce. 06.02.08, 18:56
        hej... no nie jest chyba tak źle... ? uncertain
        • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic mi sie nie chce. 06.02.08, 21:10
          cienka nic mnie jeszcze trzyma..sad
    • monnia3 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 19:26
      Nie poznaje Koleżanki...sad((
      jak juz Ciebie dopada chandra to zle sie dzieje panstwie duńskim...wink
      Kochana ja mam tak od bodajze roku...są okresy dobrej formy ale to
      ledwie kropla w morzu
      czegos brak...
      • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 21:14
        tak, teraz i mnie dopadlo to marudzenie...brakuje mi CZEGOS...bardzo...sad

musze na cos dlugo czekacsad i to mnie zepchnelo w dol...sad

Tobie Moniu jak najserdeczniej zycze poprawy sytuacji abys mogla otrzymac TO,
        czego Ci tak bardzo brak...!!smile
        • monnia3 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 21:16
          Gdyby to było takie proste Tini...problem w tym ze ja sama nie wiem
          czego chce...chyba grymsze zanadto...
          Trzymam kciuki zeby Twoje czekanie sie jak naszybciej skonczylo
          powodzeniemsmile))
          Buziaki*)
          • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 21:21
            To bedziemy sie trzymaly za rece, skoro obie potrzebujemy pomocy....sle
            przyjacielskie buziaczki kiss
            • moopsenia Hej dziewczyny.... 07.02.08, 07:28
              i co? i co??
              lepiej Wam już dzisiaj?
              zaświeciło Wam dzisiaj słońce?

u mnie szaro i ponuro, ale nie dam się - poczekam na słońce -
              dosłownei i w przenośni wink

3majcie się!
              • monnia3 Re: Hej dziewczyny.... 09.02.08, 18:48
                Dzień dobry Kochanesmile
                u mnie jakby sie rozpogadzawink
                dzis pieknie swiecilo sloneczko a ja siedzialam w szkolesad ech
                skonczylaby sie juz ta sesja...
                a zima to w ogole byla w tym sezonie?wink
                A jak u Was Kochanesmile
                • tini_1 Re: Hej dziewczyny.... 11.02.08, 22:09
                  Kochane, u mnie swieci juz od paru dni, ale i tak siedze jeszcze w tym
                  dole....mam taki ciezki przypadek...ktory sobie sama (w pewnym sensie)
                  zawinilam, wiec musze poniesc tego konsekwencje...jakos to przemecze...kiedys
                  bedzie po wszystkim..tego jestem (prawie) pewna... smile
    • moopsenia Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 19:53
      no nie....
      każdy tylko nie Ty!
      chyba mam oczy zmęczone - prawda Tini, że to jakaś pomyłka?

ja się przejęłam, wiem że Ci minie, ściskam Cię mocno i wierzę, że lada moment
      poczujesz się lepiej!

i chodź zjeść coś słodkiego wink czekam u siebie ....
      • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 21:16
        Kochana Mooopsismile
        Mnie dzisiaj nic nie smakujecrying...mam kaca psychicznego i nic nie potrafie
        przelknac....mam nadzieje, ze sie to szybko odmieni....oby

Dziekuje za zaproszeniesmile
        • moopsenia Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 23:31
          każdy kac - nawet ten psychiczny wreszcie mija...
          jak się prześpisz, to może jutro rano już inaczej spojrzysz na to, co Cię
          dzisiaj gnębi
          będzie lepiej!
          • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 23:39
            Moze masz racje?
            Jutro zobaczymy, ciaosmile
            • moopsenia Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 23:43
              ciao
              smile
              • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 09:04
                Moopsi z kazdym dniem jest mniej mojego dolku...albo poprostu sie do niego
                przyzwyczajam?.....ale i tak jeszcze w dolku ssie...sad((
                • moopsenia Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 14:54
                  <tuli>
                  nie przyzwyczajasz się do dołka, tylko wykopujesz się z niego
                  powoli, rozumiemy się?wink
                  długo coś to trwa Tini... podaję Ci swoją rękę - no chodź już,
                  pomogę Ci z niego wyleźć wink
                  a z czasem zapomnisz dlaczegoś do niego wpadła...
                  a moje słońce jakieś takie niewyraźne dzisiaj...
                  • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 17:02
                    Okay Moopsismile...po kawleczku...dzisiaj juz pokonalam 5 cm do gory ...jutro jak
                    impreza sie uda beda moze 10 cmm?

Dziekuje za podanie mi reki...i tyle usmiechow...smile
                    • moopsenia Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 09.02.08, 14:34
                      no problem smile
                      jeszcze została mi druga ręka, a uśmiechów dla Ciebie co nie miara
                      smile))))
                      i to wszystko dzisiaj dla Ciebie!
                      kiss*
                      • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 11.02.08, 07:25
                        dziekuje, dziekuje, dziekuje, Moopsikiss
    • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 06.02.08, 23:56
      ale buuuuuuczało! btw. co to znaczy zgjęło? Lumbago wykrenciło?
      • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 07.02.08, 10:03
        i nadal buczy i beczy...jak bobr.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuusad

Zgielo.... znaczy polamalo...w polsad
        ...nie sadzilam, ze jestem az taka gietka....to chyba przez ten aerobik?

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sad
        • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 07.02.08, 14:55
          giętkość własnie przeciwdziała połamaniu...naginasz sie tak na ile materiał
          pozwala, ale nie przełamujesz sięwink widac więcej aerobiku czeba! wink

sie rozbuczało, no! ;-P
          • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 09:03
            No wlasnie dwa razy opuscilam...teraz mam za swoje...skyd Ty to wiesz?

Buuuuuuuuuuuuuuuuu tak musze, zeby mi ulzylo...sad
            • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 10:16
              regularność i konsekwencja sąo czasem kluczowe wink...jak to skąd? na drugie mi
              Elasssstyna..Elastyna? ups, sorki, mam siusiaka! na drugie mi kolagen! O! ;-P

od buczenia ino głowa rozboli, no!
              • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 12:43
                Od kiedy Jacusiu jestes kolagenem?
                ech, znowu jestem do tylu....to dlatego ze z tego dola nie moge sie wygrzebac i
                tyle informacji przechodzi obok mniesad

no dobra, przestane juz buczec...w koncu sloneczko tak swieci ze po oczach mnie
                bije....smile

Komu, komu promyczkow slonecznych?
                mam ich juz w nadmiarze i chetnie sie z nimi podzielesmile
                • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 14:14
                  a ja jestem zły tera o! na siebie najbardziej....
                  btw. fajnie że buczenie się skończyło i ze świecisz wink
                  • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 17:05
                    No nie, to ja pokonalam dzisiaj 5 cm, a Ty jestes zly?

Na kogo?

Dlaczego na siebie najbardziej?

Moge Ci podarowac jeden usmieszek, jaki dostalam od Moopsi, moze Ci bedzie lepiej?

Jacus!...to dla Ciebie ---> smile
                    • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 11.02.08, 00:14
                      > Jacus!...to dla Ciebie ---> smile
                      Thanx!!! wink
                      • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 11.02.08, 22:02
                        Lepiej Ci juz?
                        • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 00:53
                          Lepiej...lepiej nie mówić? wink
                          no dobrze...lepiej lepiejwink
                          • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 10:48
                            to dobrze, ze lepiejsmile

...moja misja spelniona...byesmile
                            • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 12:31
                              jesteś misjonarką?;-P
                              • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 13:16
                                kazda/kazdy.... nia/nim jest.... w pewnym sensie tego znaczeniu...tongue_out
                                • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 13:41
                                  jesli przechodzenie przez życie i wszystko co sie świadomie czyni w
                                  jakimś celu nazwać misja to tak wink
                                  • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 13:44
                                    Zdolniacha z Ciebie...potrafisz czytac w moich myslach...to ulatwia mi zycie.. smile
                                    • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 14:05
                                      no tak...wyręczam Cię w klepaniu na klawiaturce;-P
                                      • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 14:07
                                        Tworzymy zespol zgrany.....ja slucham Rihanne Ty tez?
                                        • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 15:29
                                          a ja Kim Leoni....wink
                                          • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 16:46
                                            podaj mi prosze jakiegos linka... co to jest, co sluchasz....hmm? smile

...a ja znowu mecze Timbaland`a - "Apologize" ...to jest taaaaaaaakie
                                            cudowne.... smile
                                            • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 17:23
                                              raftex.wrzuta.pl/audio/yhEMycC2c1/kim_leoni-again
                                              to jest to wink
                                              netmaster.wrzuta.pl/audio/3kxNH5ApGq/207-kim_leoni_-_medicine
                                              i to równieżwink

"Apologize", znam, mam, czasem słucham, lubię...wink
                                              • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 17:34
                                                dziekujesmile
                                                poslucham sobiesmile
                                                • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 17:35
                                                  nie wiem czy Ci sie spodoba ;-P
                                                  • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 17:49
                                                    Spodobala mi sie, nie sposob przy niej usiedziec w spokoju, dobra na poprawe
                                                    nastrojusmile

Ja natomiast ostatnio mam bzika na punkcie CD Rihannysmile
                                                  • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 17:58
                                                    mam ze 3 jej kawałkiwink reszty jeszcze nie miałem okazji przesłuchać, męczę za
                                                    to tyle kawałków różnych różnistych że nie sposób wymienić, no i własnie
                                                    wszystko zależy od nastroju wink
                                                  • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 18:14
                                                    Moje muzyczne zainteresowanie tez jest bardzo rozlegle. Ta ostatnia CD Rihanny
                                                    to "Good Girl Gone Bad" bije teraz u mnie rekord, az mi sie przejetongue_out
                                                    Nie mniej jednak, w miedzyczasie slucham tysiace innych utworow i za kazdym
                                                    razem jestem tym czy tamtym super oczarowana smile
                                                    ....juz sama nie wiem co jest najlepsze?....bo dosyc sporo sie tego u mnie
                                                    nagromadzilo.....muzyka jest dla mnie poprostu motorem zycia...i chyba nie
                                                    potrafilabym bez niej zyc wink

Fajnie, ze zawsze mozna sobie dla poprawy lub podtrzymania nastroju cos
                                                    odpowiedniego posluchac..bo to leczy zawsze moja dusze....
                                                  • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 18:42
                                                    muzyka jest ok, ale do leczenia duszy nie wystarcza....wink
                                                  • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 19:11
                                                    Mnie jednak pomaga bardzo... smile
                                                  • jacko1971 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 21:25
                                                    bo masz swój sposób na, ważne że pomaga! o to chodzi!wink
                                                  • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 12.02.08, 22:22
                                                    wlasnie wink
    • khinga Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 07.02.08, 18:26
      Jestem tak zapracowana, że nawet mnie tu wczoraj nie było..

Nawet szczęśliwego kiedyś dopadnie..

Uściski ode mniekiss
      • tini_1 Re: Zgielo mnie... i .......nic i sie nie chce.. 08.02.08, 09:01
        kiss dziekujesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka