Dodaj do ulubionych

Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na....

10.06.08, 12:15
...na kobietą liżącą loda?? smile))

W niedzielę kupiłam loda.....
.....miałam ochotę na takiego wieeeelkiego włoskiegobig_grinDD

Wzbudziłam wielką sensację....jakbym była światowej sławy aktorkąsmile))

Ubawiłam się niesamowiciesmile))))

Tylko o autografy nie prosiliwink))
Obserwuj wątek
    • kusiciel_dusz Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 12:18
      e tam, lody to nic ale kobieta jedząca banana to..... dziwne że
      jeszcze żaden wileki malarz nie utrwalił tego obrazu na płutnie smile))
      • tini_1 Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 12:21
        Kulinarnie sie tutaj robi...mniamsmile))))
        • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 12:22
          Wszystko, co dobre......na latosmile))))

big_grinDDD
      • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 12:22
        ...tooo? Możesz dokończyć?smile
        A jak owego banana przełamuje na kawałki?wink))
        • kusiciel_dusz Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 12:24
          jak przełamuje to troszkę bolismile)
          • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 12:46
            ojj, banany nie takie wrażliwe sąwink)
            • kusiciel_dusz Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 13:16
              to zalezy od gatunku smile))
              • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 13:51
                i wrażliwości wink))
                • kusiciel_dusz Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 14:26
                  i od sposobu łamania smile
    • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 15:32
      Dziwnie patrza, bo im na podobny widok zakwitaja nieuczesane mysli w
      glowie, co sie natychmiast odbija w wyrazie twarzy smile
      • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 15:35
        Śmiała teza. Znowu dzięki Tobie, poznaję siebiesmile))
        • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 15:41
          Niemozliwe?
          W takich przypadkach warto przejrzec sie w lusterku, ewentualnie w
          najblizszej witrynie sklepowej smile
          • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 17:19
            No popatrz, a przysiągłbym, że nikogo nie molestujęsmile
            • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 18:44
              Pępuszku, nie jesteś przecież jedynym mężczyzną na świecie smile
              • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 19:43
                Ja tylko poddawałem analizie ostatnie spożywanie lodówsmile
                • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 19:57
                  Ktoś się temu wtedy przyglądał, oprócz Ciebie? smile
                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 20:04
                    Właśnie nie mogę sobie przypomnieć, o czym myślałem, przyglądając
                    sięsmile
                    • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 20:08
                      Nic straconego. Zaobserwuj to i zapamiętaj następnym razem smile
                      • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 20:45
                        Ale lody w gałkach z niczym mi się nie kojarzą, a KTOŚ nie lubi
                        włoskichsmile
                        • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 21:03
                          Bo te z automatu nie są kwaśne smile
                          • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 21:06
                            Ale chrupek octowych to juz nie lubiszwink
                            • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 21:12
                              Nic o tym nie wiem, bo ich nigdy nie jadłam smile
                              • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 21:21
                                Lody włoskie też mozna posypać octem w proszkusmile
                                • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 21:25
                                  No co Ty! Przy lizaniu takich lodów nie wolno się krzywić smile)
                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 21:44
                                    Ja szukam rozwiązań, a Ty wciąż utrudniaszwink
                                    • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 10:43
                                      Nie ma sprawy - na kolejne lody zabierz ocet w krysztalkach smile))
                                      • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 12:01
                                        I wtedy naprawdę skusisz się na włoskie???wink
                                        • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 12:05
                                          Skusze sie, a co!
                                          I na dodatek zabiore notes i dlugopis, zebys mial na czym swoje
                                          spostrzezenia zanotowac smile)
                                          • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 13:11
                                            To może odrobina cytryny zamiast octu?smile
                                            • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 13:28
                                              To moze jednak zostane przy sorbecie cytrynowym w miejsce tych
                                              wloskich lodow? tongue_out
                                              Staralam sie isc Ci jak najbardziej na reke, ale juz bez przesady wink
                                              • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 14:24
                                                Wiedziałem, że tak się to skończy, ale nic nie mówiłemwink))
                                                • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 14:32
                                                  A to paradne dopiero, to "nic nie mowilem" smile

Pewnie, ze nic nie mowiles, za to caly czas tak kombinowales, zeby
                                                  wyszlo to, co chciales, zeby wyszlo, aha smile)
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 14:39
                                                    Czytasz we mnie, jak w otwartej księdze, Szatanicowink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 14:45
                                                    Bo, bo....
                                                    Ech, co ja Ci tu bede tlumaczyc - mam odpowiednie zdolnosci i
                                                    tyle smile)
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 17:17
                                                    Wiem, wiem...Twoje zdolności powalają na kolanasmile))
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 19:18
                                                    O, to ciekawe, bo jeszcze nikt przede mną na nie nie padł smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 19:38
                                                    Gdyby padali wszyscy, to mogłabyś nie zauważyć niektórych w tym
                                                    tłumiewink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 19:44
                                                    Jednak jednego padniętego na pewno bym zauważyła smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 19:57
                                                    Zwłaszcza, że uwielbia makaronwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 20:00
                                                    A kto go nie uwielbia? Każdy łaknie ciepłych, budujących słów i dopieszczenia smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 20:16
                                                    Kwestia wykwintnego podania. Uznaję w Tobie mistrzynięsmile
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 20:18
                                                    Mam wspaniałego nauczyciela, to co się dziwić smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 20:36
                                                    To chyba koneser makaronu, albo ma bardzo wielkie uszywink))
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 20:39
                                                    To pierwsze tak, i właśnie dlatego potrafi docenić nawijanie, że sam doprowadził
                                                    je do perfekcji smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 21:14
                                                    Potrafi też docenić lepszych od siebiewink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 21:22
                                                    Ależ długie spaghetti nam tu wyszło smile)
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 21:49
                                                    Wygląda na specjalność zakładuwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 09:48
                                                    Jeszcze tylko tego brakuje, zebysmy restauracje otworzyli wink
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 10:18
                                                    To wreszcie jest jakiś wspólny pomysłwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 11:34
                                                    Hi, hismile Nie dosc, ze wspolny, to jeszcze do bani wink)
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 12:15
                                                    Początki przeważnie bywają trudne. Nie wolno się załamywaćwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 13:08
                                                    Ja sie bynajmniej nie zalamuje - ja tego pomyslu WCALE nie biore pod
                                                    uwage wink))))
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 17:12
                                                    Ale potem nie mów, że nie starałem sięwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 18:53
                                                    Lepiej mi podziękuj, że Cię wybawiłam od stania przy garach wink)
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 18:58
                                                    Przyznaję, że tego nie brałem pod uwagę. Jesteś Wielkawink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 19:17
                                                    Tylko przewidująca. Wiem, że tego nie znosisz smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 19:30
                                                    Uchroniłaś mnie przed życiowym błędem. Masz u mnie pluswink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 20:09
                                                    Ach tak? To teraz może jeszcze mam być Ci wdzięczna za ten plus, co mi go
                                                    przyznałeś, coo? wink
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 21:03
                                                    Byłaby to jakaś forma rewanżuwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 21:42
                                                    Panom Wygodnickim zdecydowanie mówimy "NIE" ;P
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 22:17
                                                    I znowu jestem zamroczony po zderzeniu z kobiecą logikąwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 07:45
                                                    Hurra! Nauczyłam się głuszyć smile
                                                    Jeszcze tylko dopracuję dopieszczanie ego tak, że mucha nie siądzie wink
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 08:19
                                                    W dopieszczaniu ego osiągnęłaś szczyty, ale sama rozumiesz, że nie
                                                    będę Cię promował na zewnątrzwink))
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 11:07
                                                    Dlaczego wlasciwie? To co masz zamiar robic ze mna na zewnatrz? wink
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 11:27
                                                    Czyżbyś chciała być wystawiona na licytację?!?!?! wink))
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 11:54
                                                    Nie, ale jak pewnie kazda kobieta lubie byc doceniana we wszystkich
                                                    okolicznosciach - i w prywatnym zaciszu, i na zewnatrz, zwlaszcza
                                                    przez partnera. Ty nie lubisz? smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 12:14
                                                    Pewnie że lubię, ale to zupełnie coś innego niż zwalczanie
                                                    konkurencjiwink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 12:29
                                                    Zwalczasz swoja konkurencje za pomoca komplementow? Jakos nie
                                                    zauwazylam wink)
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 12:50
                                                    Ja tylko unikam publicznej promocji Twojej osoby, bo konkurencja
                                                    czuwawink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 12:57
                                                    Teraz juz wszystko rozumiem. Fakt, ze skoro nie da sie przywiesic
                                                    tabliczki z nazwa "wlasciciela", to trzeba sobie radzic w inny
                                                    sposob smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 16:09
                                                    Sama teraz widzisz, jak trudno być facetemsmile
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 19:00
                                                    Dlatego trzeba sobie upatrzyć sympatyczną kobietkę do pomocy smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 14.06.08, 12:08
                                                    I wtedy dopiero zaczynają się problemy wink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 16.06.08, 06:33
                                                    Jakie problemy? Wybór nieograniczony, można mieć, co tylko się chce smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 16.06.08, 12:22
                                                    To zależy, czy mierzymy siły na zamiary, czy zamiary na siływink
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 16.06.08, 12:40
                                                    Tej roznicy akurat nigdy nie bylam w stanie zrozumiec, a dzisiaj tym
                                                    bardziej nie wink)
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 16.06.08, 17:16
                                                    Okazuje się jednak, że nie zawsze mozna mieć wszystko, co się hcewink
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 16.06.08, 17:17
                                                    Chce, oczywisciesmile))
                                                  • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 16.06.08, 18:48
                                                    Ale niektórzy mają szczęście, i w końcu łapią cała kumulację smile
                                                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 20.06.08, 11:06
                                                    Przykład tych nielicznych wyjątków sprawia, że wszystkim chce się
                                                    chciećwink))
      • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:12
        debi_bebi napisała:

> Dziwnie patrza, bo im na podobny widok zakwitaja nieuczesane mysli w glowie,
        co sie natychmiast odbija w wyrazie twarzy smile

Myślę, że nie tylko widać to po wyrazie twarzywink)))
        tongue_outP
        • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:15
          Glupio mi bylo az tak wnikliwie wpatrywac sie w te inne
          umiejscowienia meskich mysli smile
          • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:20
            Tobie głupio?tongue_outP
            Czasami przyjemnie zawiesić wzrok tu i ówdziebig_grinD
            • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:25
              Ech, czasem trzeba wykazac troche zrozumienia dla zmieszanych i
              oszczedzic im kompletnego zmieszania wink)
              • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:39
                Eee, za dobrze byłoby imwink)
                • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 18:54
                  O to niech się martwi kto inny smile
    • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:03
      O autograf na pewno by poprosili, gdyby chociaz do jednej z
      niezliczonych i wypchanych samymi niezbednymi rzeczami kieszeni
      kurtki, spodni czy koszuli, wlozyli dlugopis smile)

khinga napisała:

> Tylko o autografy nie prosiliwink))
      >

• khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:11
        Taaa..o wszystkim to my zawsze musimy myślećwink))
        • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:18
          To wszystko dlatego, ze mezczyzni sa tacy niepraktyczni wink
          • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:21
            Cokolwiek znaczy ta niepraktyczność?wink
            • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:29
              Jakis sens ona ma na pewno - dla nich smile
              • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 16:41
                jakoś specjalnie nie będę się w to wgłębiaławink
    • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 20:37
      Kiniu, następnym razem kup dwa lody, to dopiero będziesz miała co oglądać smile)
      • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 12:38
        Debi, w weekend będę miała okazję sprawdzićsmile))
        • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 13:29
          Kurcze, tez bym to chciala zobaczyc smile))
          • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 14:34
            Sama jestem ciekawasmile)) Zawsze ktoś obok będzie mógł pomóc w lizaniuwink)
            Debi, może wybierzecie się na urlop do Trójmiasta?smile A wtedy razem spróbujemy
            lodów.
            • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 14:42
              Ja chetnie, bo uwielbiam morze i Trojmiasto, tylko z Crimkiem trzeba
              by to jeszcze dogadac smile
              Ale w razie czego wloskie lody Ty bierzesz na siebie, a ja pozostane
              przy galkowych, ok? smile
              • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 15:36
                Myślę, że nam dwie udałoby się przekonać Crimkabig_grinD
                W nas władzatongue_outP
                Lato przed nami, więc można coś zaplanowaćsmile
                Mogę nawet dotrzymać Tobie towarzystwa z gałkowymi lodamismile
                • debi_bebi Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 19:46
                  Też tak myślę, i na pewno da się przekonać, chociaż nie wiem, czy to będzie
                  akurat obecne lato smile
                  • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 12.06.08, 22:32
                    Jeśli mnie znudzi praca, to w sierpniu jedziemy do Szwecji przez
                    Trójmiastowink
                    • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 13.06.08, 16:47
                      Krótko i na tematsmile To mi się podobasmile
                      • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 14.06.08, 12:10
                        No bo nad czym się tu zastanawiać? Przy okazji odbiorę obiecany
                        słownik kaszubskismile))
                        • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 14.06.08, 13:59
                          Ja dotrzymuję słowa w przeciwieństwie do co niektorychwink)))
                          • crimen Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 15.06.08, 10:14
                            Bo niektórzy to mieszkają na Dalekiej Północywink))
    • dziewice Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.06.08, 22:05
      a mnie wkurzaja goscie co wszystko o czym mowia sprowadzaja do robienia loda smile
      jak dla mnie maja po prostu mega kompleksy no i jest to mega irytujace
      • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 11.06.08, 12:38
        Lód...to nie wszystko!tongue_outPP
    • miemp Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.08.08, 10:47
      Myślę, że to była świadoma prowokacja. Wywołało to taki skutek
      w Twoim umyśle, że miałaś wrażenie bycia "gwiazdą" wink
      A przechodnie po prostu bali się żebyś ich nie upaprała tym
      cieknącym chemicznym świństwem.
      Polecam tylko naturalne "lody" smile

Ps. Uśmieszków od ucha do ucha widzę tu mnóstwo...
      Dobrze jest się umieć bawić taką drobnostką.
      Ja proszę o autograf i tel. takiej wesołej gwiazdy!
      • khinga Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 18.08.08, 13:22
        Bycie gwiazdą dla przechodniów mnie nie fascynuje.
        Zawsze jestem sobą.

P.S. Jem tak lody, by nie upaprać innych. Chyba, że byłby taaak duży, nie nie
        utrzymałabym go w dłoniwink

Dobra zabawa to podstawasmile))

Pozdrawiam i zmykam na c.d. urlopowaniasmile
    • info-tw Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 10.08.08, 14:11
      albo na kobiete w mini no a jesli lize do tego loda .....
      • mylutka77 Re: Hmm,dlaczego mężczyźni dziwnie patrzą na.... 18.08.08, 18:08

Może być bez loda, za to w mini w białoczerwoną kratkę,plisowaną
        i w białych podkolankach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka