ravenheart1 17.11.08, 10:26 skoro nikogo tu nie ma to się na niej wyciągnę, i spróbuję podłapać resztki jesiennego słonka, a gdybym popadł w sen zimowy proszę mnie nie budzić stary niedźwiedź mocno śpi, jak się zbudzi będzie zły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Cała ławeczka dla mnie :D 17.11.08, 13:01 To troszkę posmyram za uszkiem...delikatnie Może znajdzie się troszkę miejsca dla mnie? Hmm..a może na kolanka usiądę? Przynajmniej będzie mi cieplej Witam serdecznie Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Cała ławeczka dla mnie :D 17.11.08, 13:59 miejsce się znajdzie i nawet wiem gdzie .... najlepiej usiądź tak abym mógł położyć swoją ociężałą głowę na Twoich udkach Odpowiedz Link
khinga Re: Cała ławeczka dla mnie :D 17.11.08, 14:52 Oszsz Ty Uwierz, moja jest zapewne bardziej ociężała od Twojej.. Odpowiedz Link
debest3 Nie wiem czy to ważne 17.11.08, 15:26 ale jak siądziecie z takim ociężałymi głowami to mogą szczeble w tej ławce trzasnąć Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Nie wiem czy to ważne 17.11.08, 16:40 to ja się wciskam na czwartego, żeby było do pary, a zaręczam wiele miejsca nie zajmę Odpowiedz Link
khinga Re: Nie wiem czy to ważne 17.11.08, 19:36 debest3 napisał: > ale jak siądziecie z takim ociężałymi głowami to mogą szczeble w tej ławce trzasnąć Czasami i tak bywa... Mamy to mężczyzn..zreperują ławeczkę w razie czego Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Nie wiem czy to ważne 25.11.08, 15:05 Jak mowa o robocie, to panowie się zmyli Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Cała ławeczka dla mnie :D 21.11.08, 14:13 > skoro nikogo tu nie ma to się na niej wyciągnę, i spróbuję podłapać resztki jes > iennego słonka, a gdybym popadł w sen zimowy proszę mnie nie budzić > > stary niedźwiedź mocno śpi, jak się zbudzi będzie zły podbijam - obudzic proszę w poniedziałek Odpowiedz Link
debest3 Re: Cała ławeczka dla mnie :D 21.11.08, 17:51 oki oki,własnie miałem tu karton petard ze starych zapasów,będzie jak znalazł Odpowiedz Link