Dodaj do ulubionych

Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina dal....

05.08.09, 17:36
....moze ktos sie przysiadzie i opowie co mu na sercu lezy......
Obserwuj wątek
    • khinga Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 06.08.09, 11:33
      Witaj Bettysmile)

To ja się przysiądę. Na chwilę, bo jestem zawalona pracą po urlopiesad choć
      wróciłam 2 tygodnie temu.
      Popatrzmy dwie w siną dal i rozkoszujmy się chwilą, oddajmy się marzeniom,
      wspomnieniom..

Czy ktoś jeszcze się przysiądzie do nas?
      • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 06.08.09, 13:48
        i ja tez się przysiede ... przed podróżą, ale spokojnie, to żaden
        lot a codzienna taka na drugi kraniec miasta w godzinach szczytu ;-P
        • ginger43 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 06.08.09, 15:52
          podróż w godzinach szczytu na drugi koniec miasta bywa chyba gorsza
          od lotu (choć nie latałam tongue_out) to jeszcze zależy od tego jakie to
          miasto wink

................................................................
          Koniec jednego, jest początkiem drugiego...
          • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 06.08.09, 21:29
            ja też nie latałem jeszcze i nie zanosi się że sie uniosę stalowym ptakiem;-P
            miasto jakie by nie było, wiecej stania niż jazdy, a jak jest juz jazda to
            rwana, blokowana, w ciągłym napięciu i śledzeniu co tez ci ludzie wyprawiają...
            • khinga Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 07.08.09, 11:44
              szczyt to która godzina?tongue_outPP
              • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 07.08.09, 21:11
                Moze to ta, w ktorej sie wszystko zaczyna?smile))
                • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 10.08.09, 09:44
                  bettina75 napisała:

> Moze to ta, w ktorej sie wszystko zaczyna?smile))

wszystko zaczyna się nie w godzinie ale w chwili (poczęcia;-P)
                  • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 10.08.09, 17:06
                    Czyli podczas szczytowania.....smile)))
                    • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 10.08.09, 23:31
                      bettina75 napisała:

> Czyli podczas szczytowania.....smile)))

nieeee, przyjecie takiego poglądu prowadzić może do falstartu ;-P nawet nie
                      promil szczytowań staje się początkiem, za to może się zdażyć że poczęcie będzie
                      i ze dwie doby po szczytowaniu ;-P więc ja bym tego w ten sposób nie łaczył;-P
                      • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 11.08.09, 08:42
                        Widze, ze mam tutaj do czynienia z logika meskiej plci smile

Nie probuje nawet z nia dyskutowac, bo w domu mam jej az zanadto!!! tongue_out
                        • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 11.08.09, 09:23
                          ha ha ha to może powiedz jaka jest ta kobieca logika - ile Twoim
                          zdaniem szczytowań konczy sie poczęciem? ;-P
                          • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 11.08.09, 19:22
                            no nie, ja sie takimi testami nie zajmuje...smile)
                            Kobieca logika to kierowanie sie uczuciem a nie liczbami smile)

My jak naprawde kochamy, to o wszystkim innym zapominamy i rodzi sie dzidzius smile)))
                            • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 12:15
                              uwazam że dzidziusie rodza sie i bez takiego kochania ;-P
                              poza tym - miałabys juz stadko dzidziusiów przy takim
                              zapominaniu....wink
                              • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 18:53
                                tez racja, ale skoro stadka nie posiadam, to prosty wniosek z tego wynika... tja
                                zycie uncertain
                                • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 21:50
                                  z tego mogą wynikac 2 wnioski -
                                  nie szczytujesz lub/i
                                  nie zapominasz wink
                                  • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 22:21
                                    ten drugi.....
                                    • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 22:57
                                      ...z czasem zaczniesz zapominac ale wtedy to już żadne szczytowanie pojawieniem
                                      się dzidzi nie bedzie grozić ;-P
                                      • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 13.08.09, 08:11
                                        hihi, mam nadzieje, ze oczekam tego czasu smile))))))))
                                        • bettina75 poprawka: "doczekam" mialo byc:) 13.08.09, 08:12

• jacko1971 Re: poprawka: "doczekam" mialo 13.08.09, 08:29
                                            no weź, a ja mysląłem że jednak wolisz doczekać stupotu małych
                                            stóp wink
                                            • bettina75 Re: poprawka: "doczekam" mialo 13.08.09, 13:22
                                              znam to tongue_out
                                              • jacko1971 Re: poprawka: "doczekam" mialo 13.08.09, 13:25
                                                i czyż nie jest to przeurocze i słodkie?wink
                                                • bettina75 Re: poprawka: "doczekam" mialo 13.08.09, 13:28
                                                  po taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sama slodycz smile*****
              • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 10.08.09, 09:43
                khinga napisała:

> szczyt to która godzina?tongue_outPP

wbrew przypuszczeniom nie uniosła lecz krytyczna ;-P to pora kiedy
                nagle wszystkim wydaje sie że trzeba wracać do domu/jechać na
                zakupy/wybrac sie na lunch do knajpki na drugim koncu miasta itp.
                zazwyczaj to 15 i z każda minutą fala aut zalewa miasto...
                • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 10.08.09, 17:05
                  Tutaj ta godzina zaczyna o 17 i konczy o 19 stej, korki na autostradach i
                  ulicach, grrr dlatego trzeba o to dbac, by w te godzine nie wpascsmile)
                  • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 10.08.09, 23:34
                    poczęcie i wpadanie...tak, takwink
                    w takim starym i kultowym polskim filmie zastosowano automat mówiący - weź
                    pigułkę, weź pigułkę, to mogłoby byc bardzo pomocne, nie tylko między 17 a 19 ;-P
                    • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 11.08.09, 08:43
                      szkoda, ze tego filmu nie widzialam sad
                      • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 11.08.09, 09:31
                        nie widziałas Seksmisji????????????? wink
                        www.youtube.com/watch?v=61a3U4cUyTA&feature=related
                        proszę oto chociaz wybrane fragmenty ;-P
                        • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 11.08.09, 19:25
                          Oczywiscie, ze widzialam smile
                          ale to bylo juz tak dawno temu, wiec dialogi zapomnialam, wiem tylko, ze smialam
                          sie caly czassmile)))) i ubaw byl po pachysmile))))))))

Dziekuje za przypomnienie, bo warto bylo sobie przypomniec ten wspanialy filmsmile)
                          • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 12:16
                            nooooo, a jednak wink
                            btw. widziałem kiedys seksmisje po niemiecku na jakiejś stacji, ale
                            nie szło oglądać;-P
                            za to jak puszczają w pl tv co jakiś czas to obowiązkowo, mimo ze
                            mam go na płycie;-P
                            • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 18:51
                              Fajnie smile) jak Ci smutno to seksmisje mozesz sobie zaserwowacsmile)) ....a ja go
                              ogladalam tylko JEDEN jedyny raz w kinie....sad
                              • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 21:41
                                jak to leciało w kinie byłem mocno nieletni ;-P
                                poza tym jak się juz nie ma humoru to nic nie pomoże
                                arrrmatkaand kooleczki

<a href="http://www.ladnok.pl/robbers/me/27338/6c0c4>
                                • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 22:19
                                  Straszne te wilkolaki, brrr
                                  • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 22:40
                                    to niemieckie wilkołaki, dziękujewink
                                    • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 13.08.09, 08:09
                                      Podziwiam Twoj stoicki spokojtongue_out
                                      i mam nadzieje, ze je tutaj w zadnym lesie nie spotkam uncertain
                                • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 12.08.09, 22:24
                                  Ja widzialam go juz w Niemczech, pod koniec lat osiemdziesiatych smile)
                                  • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 13.08.09, 08:27
                                    no pacz Pani! a ja myslałem że te niemce to do przodu są! A oni
                                    całe lata za nami ;-P
                                    btw. a może Ty w NRD go oglądałaś?;-P
                                    • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 13.08.09, 13:22
                                      Nieeeeeeeeeeee, na dzikim zachodzie to juz bylo, zdziwilam sie, ze nagle polski
                                      film w repertuarze....smile))
                                      • jacko1971 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 13.08.09, 13:24
                                        a skąd wiedziałas że to polski jak pewnie miał tytuł Die
                                        Sexmission?;-P
                                        • bettina75 Re: Na laweczce sobie usiade i popatrze w sina da 13.08.09, 13:29
                                          Mialo sie polskich znajomychsmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka