Dodaj do ulubionych

A kanalizacja jest ?

17.10.08, 02:30

Obserwuj wątek
    • heca7 Re: A kanalizacja jest ? 12.05.09, 19:33
      Przy moim polu kanalizacji nie ma. Jest za to wodociąg w drodze, telefon, prąd.
      Mimo, że to zaledwie parę kilometrów od granicy z obwodem kaliningradzkim.
      • krysia958 Re: A kanalizacja jest ? 16.06.09, 17:52
        myślę że dużo watpliwośi wynika z nieznajomości życia wsi ja urodziłam się na
        wsi dojeżdzalam do szkoły podstawoej 3 km ale dzisiaj to nie problem dzieci
        dowożone są albo gimbusami albo autobusami rejsowymi a gminy opłacaja przejazd
        do szkoły średniej dojeżdzalam 20 km też bez większych problemów we wsi jest
        duży sklep dobrze zaopatrzony do ośrodka zdrowia jest 2 km czynny od godz.8 do
        18 do dużego miasta powiatowego jest 20 km dojazd bez problemu albo wlasnym
        samochodem albo pks ewentualnie mzk za nic na świecie nie przeniosłabym się do
        miasta mam własy dom kawałek ogródka psy kota miłych sasiadów a pracuję w
        mieście i to mi wystarcza jest wodociąg kanalizacja telefony stacjonarne więc w
        zasadzie wszystko to co w mieście poza gazem ziemnym ale butlowy bez problemu do
        lasu 200 m a zima jak posypie to wszystkim w mieście też nie można poruszać się
        bo służby miejskie śpią a u nas sołtys założy konika i oczyści drogę więc myślę
        że częśc problemów jest wydumana wszystkich interesujących się wsią serdecznie
        pozdrawiam i nie obawiajcie sie zamieszkać na wsi
      • jael53 Re: A kanalizacja jest ? 19.03.10, 02:38
        A nawet jak gdzie zrobią, to nie szkodzi - i tak nie rozwiąże to problemu
        gnojowisk od frontu; bo to dla tego pseudorolnictwa (ukrytej formy jeszcze
        jednego socjalu) niezbędne.
    • pierwsze-wolne Re: A kanalizacja jest ? 12.05.09, 22:27
      W Warszawie i pod Warszawą też w wielu miejscach nie ma... Na wsi
      przynajmniej taniej sie szambo wybiera :D
      • heca7 Re: A kanalizacja jest ? 13.05.09, 09:34
        No fakt. Ja w wawie mieszkam a kanalizacji nie widu, ni słychu;)
        Dodam, że dzielnica przyłączona do niej zaraz po wojnie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka