Dodaj do ulubionych

udane rytuały miłosne

14.08.14, 11:56
Zakładam wątek tutaj ponieważ forum gdzie są podobne tematy zostało już zbyt mocno zaśmiecone przez kłocące się osoby.

Potrzebuję wsparcia osób, którym udały się rytuały miłosne i są przekonane, że powrót partnera nastąpił pod wpływem takiego czaru. Proszę, żeby takie osoby odezwały się do mnie na maila bialaslodkaczekolda13@gazeta.pl

P.S W wątku nie można nikogo reklamować. Jeśli ktoś chce polecić konkretną osobę tylko PRIV
Obserwuj wątek
    • tylkojezusnaszympanem Tylko Jezus naszym Panem!!! 25.09.14, 07:44
      Dzień dobry

Proszę zwrócić uwagę, że magia, jak i inne praktyki tego typu są wielkim zagrożeniem dla niczego nie świadomego człowieka. Zdolność poznania człowieka, jego zamiarów oraz jego przyszłości za pomocą magii nie pochodzi od Pana Boga. Człowiek nie ma takich zdolności. Zdolność taka może wynikać jedynie z pychy, ze stawiania siebie na równi z Panem Bogiem. Taka pycha może pochodzić tylko od szatana, który chciał dorównać Bogu swoją mądrością.
      Jeżeli osoba, o którą Pani pyta jest Pani bliska i zależy Pani na ich dobru, to musi Pani wiedzieć, że wystawia ją Pani na wielkie zagrożenie, odprawiając rytuał. Otwiera je Pani na działanie złego ducha, który już nie odstąpi tych osób na krok, chyba że zawierzą one swoje życie Chrystusowi.
      Nic się Pani w życiu nie uda, jeśli nie zawierzy Pani Chrystusowi. Proszę robić wszystko w cieniu Jego krzyża. Inaczej szatan zniszczy wszystko: związek, rodzinę, psychikę, itd. Nie odpuści. Gwarantuję to jako osoba wierząca. Będę się za Panią modlił i za wszystkie osoby na tym forum, które wpadły w sidła złego za pomocą liczb, wróżb, ezoteryki, magi i innych szatańskich podstępów.
      Proszę poczytać w Internecie na temat zagrożenia wróżbami i magią, ale na stronach, które są wiarygodnym źródłem informacji. Będę się za Panią modlił.

Tylko Jezus naszym Panem!!!
    • alexlop Re: udane rytuały miłosne 28.06.16, 22:42
      wykonywalam spetanie i ryt milosny z kobieta,ktora odmienila moja sytuacje o 360 stopni, polecam i prosze wierzyc w magie, osoba ktora zna sie na tym potrafi zdzialac cuda
      • lara9369 Re: udane rytuały miłosne 04.10.16, 10:10
        alexlop ...ktora odmienila moja sytuacje o 360 stopni

dziecko, do kt klasy podstawówki chodzisz?
        odwrócić sytuację o 360.. - wrócisz w to samo miejsce, nie wiesz o tym? nie no nie mogę, gimbaza na pisaniu postów zarabia wink))

• amorek.666 Re: udane rytuały miłosne 24.10.16, 14:24
          To nie gimbaza. To ja 2313@op.pl!
    • chariezdha Re: udane rytuały miłosne 02.10.16, 22:16
      Polecam mishaukr@wp.pl
    • burrza Re: udane rytuały miłosne 10.10.16, 21:46
      Jestem od kilku tygoniach po rytuałach. właściwie to w trakcie.Już obecnie zmieniłam sposób myślenia, podejścia. Bardzo udane i konkretne rady.W mojej sytuacji super poprawa na lepsze. Do ideału zapewnianego jednak jeszczesporo
      • sanderson007 Re: udane rytuały miłosne 28.10.16, 13:04
        hey u kogo robiłas ... odezwij sie na sanders007652gmail.com
      • anuradha123 Re: udane rytuały miłosne 19.11.16, 18:56
        burrza masz komkretne wyniki? ciekawe ile kosztuje taki czar
      • merlin-merlin Re: udane rytuały miłosne 20.11.16, 06:48
        burrza już powinnas miec efekt

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka