wedkaa 11.02.10, 20:22 Witam mam pytanie-czy posiadacie na terenie zakladu pracy (na stolowce badz w innym miejscu) automat z cieplymi napojami takimi jak kawa,herbata,czekolada?pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
end_of_job Re: Automat z kawa. 11.02.10, 22:23 Jak najbardziej.NESCAFE. Cena niezbyt atrakcyjna: kawa, herbata,- 1,3PLN, czekolada, cappuccino,barszcz,rosół drożej. Jest automat z pepsi za 3PLN ZA 0,5L. I automat ze słodyczami i napojami różnego gatunku od 1,3 PLN za sztukę. Czasem można trafić na kanapkę z wędliną lub żółtym serem za 1PLN. Jest też woda mineralna, darmowa i bez ograniczeń gdyż ta z kranu "nie nadaje się do spożycia" :>. Jest też czajnik do dyspozycji. Można więc sobie zagotować kawę i herbatę przyniesioną z domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tcmoimzyciem Re: Automat z kawa. 05.05.10, 22:09 to nie jest woda mineralna to zwykła kranówa w baniakach to chyba oficjalnie nazywa sie woda zrodlana i ciagna to z pola pod Grójcem Radze pic te siki jak najrzadziej Odpowiedz Link
martyna.kal Re: Automat z kawa. 30.05.10, 23:43 Nawet automaty bo jest ich wiecej Ciągle pożerają mi resztę Odpowiedz Link
mateusz.00 Re: Automat z kawa. 10.06.10, 17:47 automat z kawą ach wiele miłych wspomnień nasuwa się mysląc o tym urządzeniu jakies 2,5 roku temu poznałem fajną dziewczynę która oblała mnie herbatą z automatu powiedziała wtedy: oj sory nie chciałam chcesz husteczkę chciałem a ona dała mi całą paczkę ach miała włosy związane w kucyk, piękny uśmiech, sexy pupę, opięte dżinsy w górnej partii ciała i czarny sweterek napewno masz już męża i dzieci jesli czytasz to odezwij się Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 10.06.10, 21:30 ...a w jakim miesiącu Cię tak znienacka nawilżono? :) Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 11.06.10, 00:04 To chyba ja;) Pewnie konkretnie Cię poparzyłam skoro wciąż pamietasz Nie :) nie mam męża ani dzieci:) Chciałam wstąpić po studiach do Karmelitanek, ale odmieniło mi się;) To trudne zadanie Trudniejsze niż rodzina Odpowiedz Link
mateusz.00 Re: Automat z kawa. 11.06.10, 01:20 ale byś narobiła! strój operatora nie wyróżnia sie niczym ale może pamietasz jakies szczegóły tak jak ja Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 11.06.10, 17:55 Tak, miałeś plamę na lewym ramieniu, która nie pochodziła z naszej kolizji:) Dlaczego, ale bym narobiła? ;) ... no tak,tam trzeba zachować abstynencję seksualną ;\... ciekawe jak? ;)... trzeba chyba zaopatrzyć się w dobre wibratory i zapas baterii...albo " zakonnika";) Odpowiedz Link
pepinina Re: Automat z kawa. 11.06.10, 19:43 Ooo! Jaki znajomy login:-) Niektórzy...to dopiero są popularni;-) Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 11.06.10, 23:04 Tylko trzy pierwsze literki;) reszta to mój własny pomysł;)Tak korzystając z okazji to mam pytanie do ciebie i mnicha ...o co chodzi w tym rekordowym wątku? Odpowiedz Link
pepinina Re: Automat z kawa. 12.06.10, 10:32 Oj to były żarty;) Tak naprawdę jestem żoną mnicha i mamy trójkę wspaniałych szkrabów. Podpatrzyłam go jak buszuje na forum(a właściwie córka podpatrzyła) i postanowiłam go podpuścić, ale on jest bystry i się zorientował. Tak poza tym: Kochanie dzisiaj na obiad będą pyzy z mięskiem i zupka pieczarkowa. Bądź punktualnie bo później muszę jechać do mamy. Proszę kup dwie puszki groszku konserwowego po drodze;)Piszę tak bo pewnie szybciej do niego dojdzie niż sms;) Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 14.06.10, 21:35 <dzik-0>...szukasz świnki;)..no tak;) ... przecież jesteś z podrzędu świniokształtnych :)..jeśli ssak morski wchodzi w grę to wybór będzie wiekszy...foczek jest wiecej...a może "świnki" z filmu Roberta Glińskiego Cię zaintrygowały... Odpowiedz Link
mnich42 Re: Automat z kawa. 16.06.10, 00:00 Witaj <mniszko> fajny login;) Pisaliśmy dla rozrywki o niczym konkretnym, sporo osób się przyłączyło czasem bywało nerwowo, ale pepi... doprowadzała większość do ładu ;D To wszystko jednak było do czasu kiedy to >tomek< zaczął jawnie podrywać pepi..., a ona o mały włos mu nie uległa jednak w porę się opamiętała i dała mu kosza. Tylko z tego co widzę znów są ku sobie... CZYSTA TELENOWELA :D;D Odpowiedz Link
dzik-0 Re: Automat z kawa. 16.06.10, 17:26 Dzięki za podpowiedzi ale chodziło mi o świnkę jak z reklamy... ze są osoby w techn...które przychodząc do pracy i już pachną jak świnka... Pozdro.. Mniszko 1 Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 16.06.10, 19:03 <dzik-0> Pracowałam kiedyś w takim towarzystwie;(..myślałam, że umrę Najgorzej, że głupio zwrócić uwgę, żeby nie sprawić przykrości...trzeba się męczyć;( Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 16.06.10, 18:58 Właśnie ślędzę Wasze perypetie z zapartym tchem..;) i wcale nie jestem zblazowana...;) Odpowiedz Link
mniszka_1 Re: Automat z kawa. 16.06.10, 20:57 <mnich42> Właśnie śledzę Wasze perypetie z zapartym tchem..;) wcale nie jestem zblazowana...;) Odpowiedz Link
dzik-0 Re: Automat z kawa. 16.06.10, 22:13 Nie mamy wpływu na takie osoby... Myślę że te osoby wiedzą jak pachną, zgniłym jajem Odpowiedz Link