jksilver 08.04.10, 12:16 Witam. Dowiedziałam się, że są wolne stanowiska pracy jako pomocnik operatora, chciałam zapytac czy tu przyjmuja wylacznie ludzi z wyklształceniem zawodowym? czy studenci tez moga pracowac na tym stanowisku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sezonowiec02 Re: pomocnik operatora-praca(również dla dziewczy 10.04.10, 22:06 Pomocnik operatora? Szalone stanowisko! Odpowiedz Link
jksilver Re: pomocnik operatora-praca(również dla dziewczy 12.04.10, 12:11 ale ja nie pytam czy szalone tylko czy dziewczyna(studentka) może na takim pracowac.. Odpowiedz Link
sezonowiec02 Re: pomocnik operatora-praca(również dla dziewczy 12.04.10, 19:45 Mój post nie był odpowiedzią na Twoje pytanie, tylko wyrażeniem opinii na temat zawartej treści w powyższej wypowiedzi.Komunikowanie na forum cechuje "dowolność" Włściwej odpowiedzi udzielą Ci osoby odpowiedzialne za rekrutacje..jesli spodziewasz się, że wypowiedź na forum jest zawsze wiarygodna to Twoje podejście jest równie szalone jak stanowisko o które pytałaś.. Odpowiedz Link
gang-dziewic Re: pomocnik operatora-praca(również dla dziewczy 12.04.10, 23:51 czy dziewczyna(studentka) może na takim pracowac.. Tak może. Studentka, student na studiach zaocznych... Odpowiedz Link
lulkalalka . 13.04.10, 13:12 student moze pracowac na tym stanowisku o ile sa to studia zaoczne,równiez studiowalam zaocznie i pracowalam,wolne na studia wykorzystac mozna z tych 2 dni urlopu ktore przysluguja po kazdym przepracowanym miesiacu Odpowiedz Link
plok713 Re: . 13.04.10, 13:44 Zgadzam się z sezonowiec02. Praca na tym stanowisku nie przynosi korzyści ani firmie ani pracownikom. Odpowiedz Link
plok713 Re: . 13.04.10, 13:56 Moim zdaniem lepiej zatrudnić więcej operatorów niż tworzyć kolejne poziomy ważności! Takie stanowiska są tylko przyczyną sporów i poniżeń a praca schodzi na drugi plan. Odpowiedz Link
mini-baba Re: . 13.04.10, 16:05 ...to prawda!Tak właśnie jest ...podziały prowokują negatywne zachowania.Określenie " szalone stanowisko" jest bardzo trafne. Odpowiedz Link
orlica-swobodna Re: . 18.04.10, 13:40 Co ostatnio zmieniło się w Technicolorze? Połączono brygady? Jak to teraz wygląda? Odpowiedz Link
mnich42 Re: pomocnik operatora-praca(również dla dziewczy 19.04.10, 21:58 Pewnie, że może. Tylko to mało przyjemna praca i bardzo stresująca jeśli trafisz na -nie- fajnych operatorów, a takich jest zdecydowana większość. Jeśli już wcześniej tam pracowałaś to sama dobrze wiesz jak to wszystko wygląda. Możesz jeździć na zlecenie w sezonie i mieć wolne kiedy Ci pasuje. Bo pracując na kontrakt masz umowę do grudnia i mało wolnego (czterobrygadówka). Odpowiedz Link