Dodaj do ulubionych

Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy!

11.11.10, 01:12
Według mnie to spoko są operatorzy na górze( wszyscy) , Marcin z P2, Rafał z R4, Adam i dwie siostry R1.
Najgorsza jest Ala czy chuj wie jak ona się tam zwie z R6, znęca się szczególnie nad nowymi pracownikami, więc nie chodźcie do niej na linie!
Obserwuj wątek
    • zk52710 Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 11.11.10, 01:14
      Ta cała ala to taka blondynka w brylach.
    • kat.erina Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 20.11.10, 16:53
      Moim zdaniem na wyróżnienie zasługuje Michał z P7 ze zmiany B ( przedtem P2).
      O tych najgorszych operatorach nie ma co pisać, bo i tak są na półautomatach na zmianie C.
    • sprawiedliwa30 Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 21.11.10, 17:18
      moim zdaniem ala z R6 jest osobą sumienną miłą serdeczną otwartą pomocną a przede wszystkim pracowitą a tobie praca pomyliła się z urlopem złośliwy nierobie
      • aneczka.pp Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 21.11.10, 20:43
        Najgorsza jest operatorka z P2 ze zmiany D (to taka niska blondynka)
        • aneczka.pp Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 21.11.10, 20:50
          liderka z P2 ze zmiany D jest równie okropna
          • aneczka.pp Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 22.11.10, 10:18
            Gdy coś im nie wychodzi na linii to kłócą się i napuszczają a wystarczy zabrać się do roboty i ogarnąć temat Ale jest ich dwie a jedna jest liderkąąą więc nie muszą pracować Zawsze znajdzie się ktoś na kogo można zwalić robotę
            • tomegatherion88 Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 20.12.10, 03:39
              Mnie "drażnią", ci którym już całkowicie "odbiło":
              0 szacunku dla ludzi ze zlecenia (czasami nawet operatorów z innej zmiany pracujących
              tej samej linii ),sposób myślenia niektórych -jak najmniej się narobić ,a wykorzystać wszystkich
              wokół.Patrz zmiana D .
      • zk52710 Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 18.01.11, 00:57
        Nie sprawiedliwa30 napisała:

> moim zdaniem ala z R6 jest osobą sumienną miłą serdeczną otwartą pomocną a prz
        > ede wszystkim pracowitą a tobie praca pomyliła się z urlopem złośliwy nierobie

To jest chyba tylko twoje zdanie. Znam ponad dziesięciu ludzi którzy potwierdzą moje zdanie. W T C nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą osobą. Ma swoją grupkę ludzi których faworyzuje, a jak przyjdzie ktoś nowy to traktuję go okropnie. Według mnie ona stosuje mobbing i ktoś powinien zrobić z nią porządek! Jeśli chodzi o mnie, to naprawdę pracuje bez zarzutu,więc nie wiem na jakiej podstawie stwierdziłaś, że jestem złośliwym nierobem. Nie mam zamiaru Cię obrażać, ponieważ nie będe zniżać się do twojego poziomu. To by było chyba na tyle!
        • hipek77pl Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 14.02.11, 13:32
          W pełni z Tobą się zgadzam zk52710. Takich przełożonych jak,, pani Ala" stosujących mobbing w stosunku do podwładnych, powinno się zgłaszać do sądu pracy. Ja również miałem do czynienia z Tą Osobą i nie mam miłych wrażeń. Od pierwszych minut, gdy pojawiłem się na linii u Tej pani operator, byłem szkalowany i zastraszany ponieważ nie potrafiłem z początku ogarnąć pracy. Czemu ma służyć takie podejście do pracownika????PYTAM????Co ta Pani chciała w ten sposób osiągnąć??????? Zniechęcić nowicjusza, czy udowodnić swoją bezgraniczną wyższość nad nim???? Sam kiedyś byłem przełożonym i miałem podwładnych, ale traktowałem ich raczej jak współpracowników z którymi miałem osiągnąć wspólny cel. A Pani Ala stosując Stalinowsko-Hitlerowskie metody usiłuje udowodnić że nowy pracownik drugiej albo trzeciej kategorii, który przyjechał z dalekiej prowincji, nie zasługuje na miano współpracownika PANI OPERATOR i powinien się porządnie zastanowić czy nie zrezygnować z pracy w firmie TECHNICOLOR.
    • lelka38 Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 24.11.10, 22:23
      Szkoda tych z R-1
    • espanyol1 Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 06.12.10, 18:55
      Może nie na temat, ale co tam: największą szują, mendą, człowiekiem o czrnym jak smoła sercu, jest Pan Adam Śl. - dla niewiedzących to taki wielki niby menager pakowni, co wyglądem przypomina jednego z żuli spod monopolowego. Można go poznac także po kozackim chodzie gdzie buja sie jak pier..... rezus. Nie wierzcie mu nigdy, że dla niego najwazniejsci są ludzie, a guwno prawda obchodzą go tylko cyferki (wydajnosc im wiecej wycismie sie z człowieka, tym lepiej) i dbanie o tzw. 5S (a moze SS byloby bardziej adekwatne) potrafi dostrzec najmniejszy papierek i sie o to przy...bać do wszystkich o to (moze jest uczulony na kurz). Tak naprawde to taki błazen co próbuje byc osobą na poziomie, ale brakuje mu odpowiedniej klasy - FAŁSZYWY DZIAD Z WĄSEM - Boże chroń mnie przed takimi ludźmi
    • misia123.3 Re: Najbardziej lubiani i nie lubiani operatorzy! 04.06.11, 15:09
      Jest taka operatorka ze zm A zwana szefowa to jest wscipska baba i do tego brak jej szacunku wszystko by chciala wiedziec do plotek to pierwsza jest. Nie ma za grosz szacunku dla innych. Niech sie zajmie praca a nie wtracanie sie co do nie ktorych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka