Dodaj do ulubionych

Zmiana "B"

01.11.12, 22:01
Co myślicie o zmianie "B" jakieś fajne linie, ludzie -mowa o pakowni.
Moim zdaniem zmiana i ludzie znośni;) ,ale mało robotni większość to kontraktorzy ogarniają. Na każdej z linii psioczą na siebie ,a na przerwie wielcy przyjaciele, w zeszłym roku była lepsza atmosfera i coś mi się widzi ,że techni powolutku wygasa...
Obserwuj wątek
    • bury70 Re: Zmiana "B" 15.03.13, 22:41
      Ale za to na automatach mamy najlepsze liderki
      • denis3 Re: Zmiana "B" 18.03.13, 08:48
        które to niby
        • kami-l28 Re: Zmiana "B" 09.04.13, 18:12
          Tu muszę się zgodzić, trzy lub cztery kobitki, ale można z nimi się bez problemu dogadać. Inaczej sprawy maja się na automatach- trauma i ręczne- pomyłka życiowa. Przyniosą papiery, siedzą przy biurkach i klepią bajki. Ogólnie już tak w całej tej firmie jest ,że strasznie plotkują na siebie, albo romanse jakieś układy to znów kto co je.
          Zmiana "C" przytula się do "B" od maja myślicie ,że będą wojny??
          • nata21a Re: Zmiana "B" 04.11.14, 22:14
            ja mam negatywne wspomnienia,ale to nie dotyczy całej zmiany, lecz jednej osoby. Poznałam tam kogoś kto do dziś mi szkodzi,wspierając wrogą mi osobe Oprócz tego szpieguje i nie wierzę już teraz w dobre intencje Gdybym wiedziała wolałabym żeby mnie zwolnili niż tam iść Całą zmiane mało poznałem, więc nie oceniam całej po jednym przypadku
    • nata21a Re: Zmiana "B" 16.11.14, 16:02
      założesię że myśli teraz ze ma moc a może nawet żedma moc buchacha chyba fizyczną
      • nata21a Re: Zmiana "B" 18.11.14, 21:28
        jeśli czytasz to może chcesz liste wrogich mi osób? zeswatasz pozostałych.....ale bezmyślny....
        • nata21a Re: Zmiana "B" 18.11.14, 22:04
          biedna m...wygląda na to że nie zna zbyt wielu więc przystanie i na to Największa ofiara intrygi Naprawdę mi żal bo wyglada na przyzwoitą osobę ... a ślub za pasem jak głoszą wieści buchacha
          • nata21a Re: Zmiana "B" 20.11.14, 21:35
            m jak m...................................................................................................................................................................ł
            • nata21a Re: Zmiana "B" 20.11.14, 21:42
              b.....................................................................................................................................................................y
              • nata21a Re: Zmiana "B" 20.11.14, 22:42
                Słuchaj człowieku wiem że czytasz Widzę cię jak mnie śledzisz(widać sie z tych samochodów) i wiem co robisz I cóż takiego sie dowiedziałeś ? masz frajde? Nie ma to jak zrobić wywiad u wroga co? a najlepiej zaprzyjaźnić sie bezpośrednio lub pośrednio i szkodzić wspólnie Teraz po tym zeswataniu masz dług wdzięczności do odbioru, gorzej z kolegą Po latach się pewnie odegra na tobie za to Ta znajomość uświadomila mi kim jesteś Drona też mam na parapecie?Lepiej zapoznaj sie z definicją słowa sklating bo mam cie dość Twoje zachowanie jest chore Przemyśl to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka