Dodaj do ulubionych

Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze"

08.01.13, 09:28
Operator Artur z P3 zmiana C to najgorszy z najgorszych wieśniaków który tam pracuje, życzę mu źle przyklejonych stikerów. To wielki palant i cwaniak.Walić go
Obserwuj wątek
    • wiesniackiveeb Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 12.01.13, 23:46
      Z twojego postu wynika że pracowałeś na stackerze na linii P3 i masz kompleks na punkcie stickerów a wpis"życzę mu źle przyklejonych stickerów"jest mistrzowski ale niestety łatwo cie zdemaskował.Wiec informuje zainteresowanych ze osoba która to napisała pracowała pewnego razu na P3 i przedłużyła sobie przerwę do ok 50min,po zwróceniu uwagi i poinformowaniu ze w ramach skorzystania z "rabatu" na przerwie, wyjdzie jako ostatnia osoba ze zlecenia na koniec zmiany,w ramach zemsty osoba ta postanowiła "wyrywkowo"sprawdzać stickery SIAE,niestety ktoś to zauważył.Okazało się ze w przebranym zamówieniu w każdym kartonie były sztuki bez SIAE wiadomo jakie byłyby tego konsekwencje.Osoba nie zaprzeczyła ze zrobiła to specjalnie wręcz przeciwnie strzeliła szyderczy uśmiech na informacje ze możemy mieć przez to poważne kłopoty.Ciesze się:) ze przyczyniłem się do tego ze nie musisz się już męczyć w tym "obozie pracy" i ze masz zakaz wstępu na wszystkie zmiany:) Jesteś żałosny,twój post jest żałosny i twoja praca w techni tez była żałosna.
      P.S.Mój nick wymyśliłem specjalnie dla CIEBIE!!!
      Pozdrawiam zmianę C
      • veeb Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 27.01.13, 06:24
        To raczej Twój nick wszystko o Tobie mówi. Nie jestem tym za kogo mnie uważasz.Nie byłem na zleceniu i nigdy siae nie kleiłem na P3. Jeśli jesteś Arturem z linii P3 a bałeś się do tego przyznać to wiadomo dlaczego. Jesteś dla mnie parodią człowieka i skrurcz.........
        • morihanah Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 12.10.16, 11:32
          Chwila... Nikt tu nie wspominał o "klejeniu"... Skąd wiesz, na czym to polega na produkcji...? hm...
      • aaa103 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 04.02.13, 21:44
        O Biegaj Arturek . Coż za zaskoczenie.
        Znam cie bardzo dobrze z przed kilku lat. Wciąż jesteś liderem ? No tak wyżej już nie podskoczysz :). Pamiętaj Artur jesteś pracownikiem fizycznym i to że masz zieloną koszulkę nie upoważnia cię do niczego. Szanuj ludzi bo to co napisał veeb jest prawdą.
        • redbulloss83 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 06.02.13, 23:52
          TY Vebje czy jak cie tam zwal i ty drugi czy druga ... NIE oczerniajcie ludzi na forum !!! Wogole ich nie znacie ... Czy moze boicie sie konfrontacji... zawsze to trudniej stanac przed kims i powiedziec mu prosto w TWARZ... PRAWDA??? VEEBJE ZOSTALES ZDEMASKOWANY!!! chuderlaku dzieciaku

do :
          aaa103

anonimowosc... znasz niejakiego Artura a tu patrz nie jednemu psu burek!!! czytaj ze zrozumieniem!!! WIEC MOZE SIE PRZEDSTAWISZ jakos dokladniej???
          • aaa103 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 07.02.13, 20:50
            Oświadczam ze wiem co pisze bo pracowałam/em z nim. Nie muszę niczego mowic mu w twarz bo to co miałem/am do powiedzenia to już zostało mu powiedziane. Pracowałam/em kiedyś w technicolor na stałe i to na pakowaniu na zmianie C . Więc znam wszystkich arturów. Taki beszczelny i mściwy jest tylko jeden i zwą go Biegaj.
            Jak widać jak był matołem tak pozostał i zdradził swoją tożsamość. Ja tego nie zamierzam robić. Arurek pozdrów pania M druga gwiazdę
            • redbulloss83 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 08.02.13, 22:04
              aaa103... ANONIMOWY TCHÓRZ odkryj wszystkie karty... zdradz kim jestes... to moze i o tobie cos wyskrobiemy MŚCIWY aaa103... ps. masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu!!!
              • aaa103 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 10.02.13, 22:08
                Spokojnie Arturku. Wiek już nie ten co kiedyś i serce nie to więc się nie denerwuj bo ci serducho padnie. Lepiej napisz co słychać u Natalii.
                • redbulloss83 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 11.02.13, 00:04
                  Spokojnie... z tej strony to nie Arturek... la szate KOBYLARE!!! natomiast typ co do drugiej strony... Radomski LANS???!!! czyzby aaa103 to la ŻASTINA KOBYLARE???
                  • redbulloss83 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 11.02.13, 00:11
                    Zapomnialem dopisac RADOMSKA BOGINI MIŁOŚCI
                  • aaa103 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 11.02.13, 12:03
                    A pamiętasz Biegajku co mi obiecywałeś ?
                    • aaa103 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 17.02.13, 19:19
                      Arturku mowę ci odjęło ? Nie rzucisz żadnej obelgi ? Mam wrażenie że teraz siedzisz i modlisz się żebym za dużo nie napisała, co ?
                      • szybkibig Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 10.03.13, 18:35
                        Artur Biegaj aaaa ................. to ten co tak w kółko biega ma dla niego rade niech sobie kupi rolki będzie mógł szybciej biegać między P1, P3, A10, a biurem.
                        • aaa103 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 20.03.13, 22:29
                          Znany też jest pod pseudonimem Lizak. Nie mam pojęcia dlaczego ;)

szybkibig napisał(a):

> Artur Biegaj aaaa ................. to ten co tak w kółko biega ma dla niego ra
                          > de niech sobie kupi rolki będzie mógł szybciej biegać między P1, P3, A10, a biu
                          > rem.
                          • cvr24 Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 24.04.13, 22:14
                            Justyno chyba Artury ci się pomyliły zacznij myśleć.
                            P.S. to ty dobrze liżesz nie tylko dupy prawda (w górach)
    • kamilasopska Re: Praca w Obozie Pracy czyli w "Technikolorze" 29.03.20, 17:52
      Siedzisz w domu??? Zacznij zarabiać przez internet na stronie zarabianiezdalne.pl
      wystarczy laptop lub telefon, mozna zarabiać dniówki na poziomie do 1000zł dziennie, praca dla każdego od 18lat, zostało jeszcze kilkanaście miejsc
      ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka