Dodaj do ulubionych

"Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicolorze

25.10.07, 19:28
Drodzy forumowicze !Chciałbym bardzo zapytać Was o jedną rzecz,
która jest bardzo widoczna w Naszej firmie .Mianowicie o protekcję
przy przydzielaniu stanowisk .Tak sobie myślę, jak to możliwe , że
taka firma sobie na to pozwala. Wystarczy pójść z kimś z zarządu
pograc w nogę albo załatwić mu auto z importu i od razu ma sie
otwarte drzwi do kariery . Nie to , żebym zazdrościł . Wszytko
osiągnąłem dzięki swojej ciężkiej pracy . Uczciwość wobec moich
kolegów , nieraz mądrzejszych ode mnie , nie pozwoliłaby mi na to .
Jest u nas tyle niedocenionych osób ...Czekam na opinie .
Obserwuj wątek
    • vanilla_ninja Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 25.10.07, 20:32
      Pierwsze słyszę o takim zjawisku...
      • operator2007 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 26.10.07, 07:16
        To szanowny kolega nie zna tematu? A w jaki sposób na shifta
        awansował Dariusz.M ? Przeciez ma łepek jak orzeszek i w dodatku
        pusty jak " dynia w Halloween ". Dużo pomógł mu " pożal sie Boże "
        szwagierek , ale nie tylko . Wszyscy zainteresowani wiedza o co
        chodzi .
        • hotbed Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 26.10.07, 08:29
          Nepotyzm i kolesiostwo bylo, jest i bedzie w kazdej firmie.
          • nesca123 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 26.10.07, 15:03
            Dokładnie!
          • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 26.10.07, 18:26
            A rogal to co to za figóra ?????
            A Marcin Czasak jakim códem został kierownikiem , dawno temu został
            złapany pod wplwem alkocholu miał 1,5 promila nie dość że nie
            został wyrzucony na zbity pysk to jeszcze został KIEROWNIKIEM!!!! to
            jest dopiero skandal i obrzydliwa żenada , awans w nagrode za
            pijństwo brawo! brawo!
            • vanilla_ninja Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 26.10.07, 21:40
              Patrząc na Twoją ortografię, to nie wróżę Ci "kierowniczej"
              przyszłości...
              A co do Marcina Cz., to wydaje mi się, że przez te kilka lat
              zrehabilitował się i udowodnił, że decyzja Radzikowskiego o
              pozostawieniu go była słuszna.
              • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 15:27
                o!, widzę że pan w temacie,a tak apropo kto tu mówi o karierze i
                przyszłości kierowniczej,panie kierowniku?
              • moherboy Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 18:17
                Dlaczego on akurat dostał szansę rehabilitacji? Inni nie zasłużyli? Ciekawe czy
                nadal przychodzi do roboty "na bani"? Może to jest klucz do awansu? Trzeba
                wiedzieć z kim pić!
                • nesca123 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 18:48
                  Wygląda na to, że nie można wyrazić pozytywnej opinii... bez względu na to kogo
                  ona dotyczy. Dobre słowo o człowieku który na to zasłużył jest podlizywaniem???
                  Jeśli nawet kierownictwo to czyta, to i tak nie wie kto pisze. Tym sposobem
                  można tu ganić, wychwalać i wirtualnie włazić w dupę na maxa.
                  Nie zapominajmy o tym, że jest to forum, a tu panuje swoboda wypowiedzi. Jeśli
                  ty tak uważasz, to pozwól innym wyrazić swoje zdanie, nie negując przy tym
                  wypowiedzi innych.

• obiecanki Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 18:55
                    Nes spoko forum musi byc obiektywne.Co do wymienionych osób to oki są w porządku
                    nie tylko że poprostu tak jest ale dużo operatorów tak twierdzi.Szkoda że
                    ankiety nie ma :( .
                    • nesca123 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 19:14
                      Ok, ja świetnie rozumiem że są plusy i minusy. Wiem również, że zawsze znajdzie
                      się trochę racji w negatywnej wypowiedzi. Nikt nie jest idealny, błędy
                      popełniamy przez całe życie. Czasami dostajemy drugą szansę, bo ktoś w nas
                      wierzy, i przymyka oko na pewne sprawy np.(nadużycie alkoholu) Często takie
                      zachowanie niesie za sobą negatywne konsekwencje. Przekonanie się o tym kosztuje
                      trochę czasu. Ale nie musi tak być, może to był jednorazowy odskok, poniosły
                      gościa emocje i poszedł na bani do pracy. Nie ma ludzi niezastąpionych. Jeśli by
                      się ktoś bardzo uparł, to straciłby pracę, najważniejsze są dowody. Widocznie
                      ktoś ich wcześniej nie użył, a teraz pluje sobie w twarz.

the end
    • obiecanki Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 16:44
      To jest wszystko prawda nikt mi nie powie że stanowiska dostają wyłącznie ludzie
      zasłużeni w tej firmie.Nie liczy się wykształcenie ,kompetencje....gorzej jak za
      komuny.Niektórzy poprosty boją się ludzi wykształconych bo może im to popsuć
      kolesiowanie i załatwianie stanowisk dla swoich.A to że już rodzinę mogą wciągać
      za sobą daje im całkowicie wolną rękę do takich zachowań
      • obiecanki Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 17:10
        A jeszcze jedno trzeba z niego czasem zrobić osła,ośmieszyć i UDOWODNIĆ ZA
        WSZELKĄ CENĘ ze JEST osłem i koniec.Wtedy satysfakcja ok
        • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 17:37
          są w naszej firmie kierownicy którzy naprawdę zapracowali na swoje
          awanse , zapracowali ciężką pracą , uczciwością , i tym że byli i
          nadal są normalnymi ludżmi to np.Paweł Gańko ,Ania Modzelewska,Adam
          Zasówa,Jarek Graczyk,Krzysztof Bieniewicz,Darek Bekasiewicz..i
          napewno są jeszcze inni,ale pasorzyty psują dobry wizerunek dobrych
          kierowników.
          • moherboy Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 27.10.07, 18:06
            Ależ z ciebie lizus.
            Zakładam że miałeś możliwość pracować przez dłuższy czas z tymi ludźmi. Więc
            albo często "przeskakiwałeś" ze zmiany na zmianę (jeśli tak to ciekawe dlaczego
            tak szybko się ciebie pozbywano), albo znasz ich dobrze poza pracą i sam "
            kolesiujesz". A może to dlatego że awansowałeś już kilka razy, więc skąd w tobie
            ta frustracja?
            To forum wyraźnie zaczyna spełniać funkcje terapeutyczną. To dobrze. Ulżyłeś
            sobie więc pewnie łatwiej będzie ci teraz zasnąć.

P.S.
            Jak na "osobę "wykształconą i pracowitą" za dużo byków walisz i to w nazwisku.
            Trochę szacunku dla ludzi o których piszesz.
            • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 28.10.07, 18:49
              szacunek pajacu to ty wysrałeś z porannym gównem , a ulżył bym sobie
              jak bym cię obszczał na stojąco ......jeszcze ciepluteńkim moczem
              FM!!!!!!!!!!
              • nesca123 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 28.10.07, 19:09

1ares przedstawił swoje zdanie na ten temat, a tu takie teksty. Nawet jeśli
                niema racji, to po co się tak unosić?
                "Szacunek" ty wiesz w ogóle co to znaczy? Chyba nie bardzo. A prezencje na forum
                masz Super.
                • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 29.10.07, 08:04
                  od tego właśnie jest forum !!, faktycznie przesadziłem za co
                  przepraszam, to było bardzo nie ładne i nie fajne, nesca123
                  przepraszam bez urazy , ok?
                  • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 29.10.07, 08:55
                    no i mocherboy oczywiście! wielkie sorry !
          • 1ares Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 28.10.07, 16:39

stamperoza napisał:

> są w naszej firmie kierownicy którzy naprawdę zapracowali na swoje
            > awanse , zapracowali ciężką pracą , uczciwością , i tym że byli i
            > nadal są normalnymi ludżmi to np.Paweł Gańko ,Ania
            Modzelewska,Adam
            > Zasówa,Jarek Graczyk,Krzysztof Bieniewicz,Darek Bekasiewicz..i
            > napewno są jeszcze inni,ale pasorzyty psują dobry wizerunek
            dobrych
            > kierowników.

Jak to jest z tym zatrudnianiem rodziny? Kiedys nie mozna bylo
            zatrudniac rodziny, to w jaki sposob zatrudnieni zostali panowie
            D.Ganko i P.Ganko i to jeszcze na kierownicze stanowiska. No nie to
            jakas kpina sa rowni i rowniejsi hehehehe.
            • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 28.10.07, 19:12
              okazanie komuś czacunku to nie jest podlizywanie się , czyżby to o
              tobie na forum się żle wyrażali i włączyła się nutka zazdrości i
              zawiści , (o kurwa a o mnie tal żle piszą)! ? i popłynęły łzy jak
              grochy.....
              • nesca123 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 28.10.07, 19:36
                Nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie?
                SZACUNEK
                Ja wiem co to znaczy, również wiem jak się szanuję drugą osobę, a ty wiesz?
                Z tego co widzę, masz większą wiedzę w zakresie "lizania dupy" czy czego tam
                sobie zapragniesz.
                Szczerze, wątpię w to że ktoś choć w jednym temacie o mnie wspomni, wykonuje
                swoją pracę jak należy, nie mam problemów z pracownikami, a tym bardziej z
                kierownictwem.
                O tobie już się w firmie mówi, jesteś postrzegany jako totalny okaz chamstwa i
                prostactwa (pantofelek). Aż dziw bierze, że ktoś taki pracuje w technikolorze.
                Masz problem sam ze sobą to się lecz!
                Chcesz telefon do przychodni na Okulickiego? Umówić cię na wizytę, już chuj...
                mogę zapłacić byle byś osiągnął jakiś poziom :)
                • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 29.10.07, 08:09
                  no dobra, dobra, przesadziłem za moje zachowanie wielkie sorry ? to
                  nie było fajne !przepraszam !
                  • stamperoza Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 29.10.07, 08:12
                    hmyy, o mnie się mówi w firmie??????????????
                    • nesca123 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 29.10.07, 19:30
                      stamperoza napisał:

> hmyy, o mnie się mówi w firmie??????????????

Niestety, ale tak. Dużo osób zagląda na forum i czyta, a później komentuje w
                      pracy. Jesteś jedną z tych osób, a wszystko to przez formę wypowiedzi jaką
                      stosujesz/stosowałeś?
                      • nesca123 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 29.10.07, 19:34
                        Więc twoje wypowiedzi już są znane, teraz wszyscy się zastanawiają kto to taki.
                        ciekawe ile czasu im zajmie to aby się dowiedzieć
                • hotbed Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 29.10.07, 11:17
                  czy na kazdym temacie musi byc piaskownica? czy ludzie nie potrafia
                  normalnie, rzeczowo pogadac tylko wiecznie jeden drugiemu jechac po
                  bandzie? dzisas po co ten folklor, to forum dla frustratow, czy jak?
          • operator2007 Re: "Kolesiowanie" a możliwość awansu w Technicol 28.10.07, 22:51
            stamperoza napisał:

> są w naszej firmie kierownicy którzy naprawdę zapracowali na swoje
            > awanse , zapracowali ciężką pracą , uczciwością , i tym że byli i
            > nadal są normalnymi ludżmi to np.Paweł Gańko ,Ania
            Modzelewska,Adam
            > Zasówa,Jarek Graczyk,Krzysztof Bieniewicz,Darek Bekasiewicz..i
            > napewno są jeszcze inni,ale pasorzyty psują dobry wizerunek
            dobrych

> kierowników.

OJ , TAK ,TAK !!!! Jedyni normalni .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka