lukasz-replikacja Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 09.02.08, 15:50 Wdług mnie to największa opierdalaczka w technicolorze... taki leń poprostu szkoda gadać, zamiast pracować to ciągle lata jak by srać jej się chciało... wytapetuje się ta gówniara i myśli że to wielka piękność jest... a to zwykła panienka do towarzystwa na jeden raz... rzygać mi się chce jak musze na nią patrzeć, najgorsze jest to jak przychodzi na replikacje, przeszkadza nam tylko w robocie kurwa mać... czasami mam dużo roboty a ta pizda mi jakieś esemesiki wysyła... bo jej się nudzi, a mnie to huj obchodzi bo mam własne sprawy, ale zdrugiej strony mamy z chłopakami niezłą rozrywke jak mi pierdoli jakieś durnowate głupoty i myśli że jest jakaś fajna hehe ma dziewczyna zadatki na... licze na to że kiedyś ta mała gówniara zrozumie o co chodzi i się wreście odpierdoli odemnie bo mi ona do szczęścia nie jest potrzebna... Lukasz P. replikacja a wy co myślicie ? o tym brzydalu... Odpowiedz Link
gmyras Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 09.02.08, 17:25 niemam pojecia o kogo chodzi????????? Odpowiedz Link
lukasz-replikacja Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 09.02.08, 23:01 taka mała gówniara ze zlecenia... czarna szopa he na głowie i odchuja tapety na ryju... ale ona jest obleśna a myśli że jest niewiadomo co hehe... zaczepia nie tylko mnie ale i większość chłopaków na replikacji... ciągle lata jak kot z pęcherzem z taką jedną... i zabawia się swoim gównianym telefonikiem... z tego co słyszałem to na pakowni i od kolegów z magazynu tam też prześladuje kilku gości i to na wszystkich zmianach... czy wszystkie dziewczyny z Radomia myślą tylko o jednym ? he niewyżyta jest czy co ? he Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 10.02.08, 11:17 wiem o którą chodzi, tak mnie ona wkurwia kiedy jest na mojej zm. A to prawie zawsze jest tak samo... cały czas nic nie robi tylko się opierdala i ciągle gada z jakimiś kolesiami którzy później się z niej leją hehe co za idiotka, pojebana na do kwadratu Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 10.02.08, 11:21 wiecznie są z nią jakieś problemy, zwykła napalona idiotka Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 10.02.08, 11:26 jak ją widze na mojej zmianie to mam taki brech... chłopaki z mojej zm. śmieją się z niej że ona jest jak posłanka z samoobrony Beger, ma kurwiki w oczach i ... he Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 13:34 czytam twoje wypowiedzi faktycznie jestes rasową ciotą hehe aż wstyd ze jestes ze zm.A.JESTEŚ ZE ZM.A? Odpowiedz Link
3.magazynier Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 10.02.08, 11:51 dobrze znam ją, jak była na magazynie części to jak zwykle tylko się opierdalała i gdzieś wychodziła, dobrze że już to się skończuło bo miałem przez nią same problemy z Czupryńskim Odpowiedz Link
bedzian Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 26.02.08, 16:33 to zwykly pasztet inajwieksza opierdalaczka w technicolorze Odpowiedz Link
margolcia-1 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 26.02.08, 18:33 jak dziewczynie sie udaje to niech sie opierdala jak moze inni aby sie nie przepracowac tez sie opierdalaj ile tylko moga i sie podlizuja operatorom Odpowiedz Link
maja-2008 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 26.02.08, 18:43 odezwał się...spójrz w lustro..to dopiero zobaczysz pasztet Odpowiedz Link
nesca123 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 27.02.08, 23:53 Ten temat nadaje się do kasacji! Odpowiedz Link
czarny-anonim Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 10.02.08, 16:26 Na pakowni tak samo, niezły ubaw. Odpowiedz Link
anxunamung Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 11.02.08, 16:47 nie wiem kto to jest ????????????? Odpowiedz Link
1_czarodziej Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 11.02.08, 17:31 Gościu zachowujesz sie jak napalony małolat któremu nie dała. Po chuj dajesz swój numer telefonu a później sie użalasz. Jak jesteś taki mocny w gębie na forum to napisz jej smsem spierdalaj.Kurwa ludzie tu zaglądają żeby pogadac na temat roboty a ten o Lafiryndach pisze. takie zagrywki to w podstawówce na godzinie wychowawczej za małolata. fakt ze panna sie lansuje i czesto łazi zamiast siedzieć na dupie.Ale jak ja podkrecacie to nie dziwne ze do was leci. to sie nazywa prowokacja. Odpowiedz Link
awana21 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 11.02.08, 17:45 Powiedz jej to prosto w oczy a nie tutaj wszystkim obwieszczasz co o niej myslisz, nie wiem kto to jest, ale pisząc "czy wszystkie dziewczyny z Radomia myślą tylko o jednym ? " - nie obrażaj dziewczyn z Radomia, to po pierwsze a po drugie twoja wypowiedz swiadczy ze jestes jakims małolacikiem, tchorzem i ze na pewno ta laska nadepnela ci nieźle na odcisk, a teraz nie mozesz tego przebolec biedaku :) Odpowiedz Link
lukasz-replikacja Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 11.02.08, 21:39 z radomia to już nie jedną taką miałem... i ta tapeciara nie nadepneła mi na odcisk bo takiego smoka to bym raczej niedotknoł chyba że zrobiła by sobie operacje plastyczną ale wądpie czy jedna by wystarczyła Odpowiedz Link
nesca123 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 11.02.08, 22:40 > z radomia to już nie jedną taką miałem... Szczycisz się tym, czy taki łatwy jesteś? Trochę oleju miej w głowie, nie wywlekaj takich spraw na forum. Zbajerować pannę do takiego stopnia to nie problem co? Gorzej się jej pozbyć. Jak masz takie gadane, że wszystkie Technikolor'owskie i Radomskie dupy do ciebie lgną, to nie powinieneś mieć problemu z odstawieniem Koleżanki. Myślisz że poniżając ją publicznie na forum coś zyskasz? Zapamiętaj, że kobitki są pamiętliwe i mściwe. A jak problem się za kilka dni nie rozwiążę proponuję tobie żebyś się skontaktował z redakcją BRAVO GIRL. Na bank tobie pomogą, specjalizują w takich przypadkach jak twój :) Odpowiedz Link
zoom007 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 12.02.08, 19:07 Do: lukasz-replikacja. Jesteś zakompleksionym, utajnionym PEDAŁEM!. Tak ,tak! Nie chcesz aby ta prawda wyszła na jaw, ale tak jest! Nie znam tej Karoliny o której się tak "ciepło" wyrażasz, ale pewnie wpadłeś jej w oko a tu skucha: dziewczyna nie wiedziała że kochasz inaczej. Ty pewnie też miałeś problem - nie wiedziałeś jak "wyjść z twarzą" przed kolegami i wyszedłeś - na forum. Żaden normalny - heteroseksualny, honorowy facet nie zachował by się w ten sposób - jak najgorsza świnia. Najlepiej się lansować jako Antonio Banderas - macho, ale cię rozszyfrowałem - CIOTO! A teraz dobra wiadomość: Nie przejmuj się swoją przypadłością. Homoseksualizm od pewnego czasu nie jest już chorobą - możesz się ujawnić. Macie nawet swoje kluby i parady... Nie wiem kim jesteś i nie chcę wiedzieć. Mam nadzieję że nie podaję ci nieświadomie ręki na przywitanie... P.S. Masz jeszcze jedną słabą stronę. Ortografię. Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 20:39 ŁUKASZ P no prosze to juz mamy tak zacisniety krag ludzi poszukiwanych w firmie ze wlasciwie sprawa sie sama wyjasni.Podasz mi personalia twojego kolegi 1liderek tak sie tu ujawnia albo cala ta sprawa bedzie dotyczyla ciebie lepiej chyba pracowac?prawda kolego,wiekszosc ochrony pochodzi z radomia pomysl-wiesz kto jest górą w zakladzie i kogo slowa sie tylko licza.czekam na dane Odpowiedz Link
szynszylicaaa Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 12.02.08, 17:23 do łukasz-replikacja: Twój poziom inteligencji jest miażdżąco niski... Prażysz się jak dziecko na Św. Mikołaja jakimiś sms'ami. Nawet nie zdajesz sobie sprawy kto tu wodzi Cię za nos - cała pakownia ma z Ciebie jazdę. Przyznałeś sie na forum publicznym, że nie dałeś rady "małolacie". Weź kilka lekcji z j.polskiego bo kulejesz w tej (i nie tylko) dziedzinie.Życzę sukcesów (o ile to możliwe) w ubogim życiu seksualnym. Odpowiedz Link
superstarforever Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 12.02.08, 18:28 ona niezasłużyła sobie na coś takiego, to wartościowa dziewczyna która brzydzi się takimi ludźmi jak ty skurwysynu... Odpowiedz Link
superstarforever Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 12.02.08, 18:39 ona jest dla mnie wszystkim... więc niepodaruje ci tego co zrobiłeś... będe cie szukał....... śmieciu... Odpowiedz Link
operator2007 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 14.02.08, 08:15 Dajcie spokój ludziska !!Ten Łukaszek troche przypakował na siłowni i od razu zrobił się z niego Antonio Banderas.Jak był na zm.A to łaziła za nim taka jedna z drukarni . Podoba sie facet babom i tyle ..Ale nie powinien od razu wyskakiwać ze smokami itp..Jak się nie podoba panna to jej nie powinien ruszać .Proste i logiczne .Pozdrawiam . Odpowiedz Link
lolitka-2 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 15.02.08, 14:35 mnie też tak kiedyś załatwił jak tą dziewczyne, to zwykły cham który jak usłyszy od dziewczyny nie to nie umie się z tym pogodzić Odpowiedz Link
1_czarodziej Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 15.02.08, 19:28 ten temat tylko zle o kolesiu świadczy. ma problem sam ze soba, to niech sie leczy. ciekawy jestem co to za jeden hehe Odpowiedz Link
margolcia-1 Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 19.02.08, 12:06 Nie wiem koles czy sprawilo Ci to radoche ze tak najechales na Karoline ale gratuluje Ci Twoj pomysl nadaje sie do przedszkola Twoj poziom inteligencji nie przekracza zera nie ma co A ze Ty uwazasz ze ona jest najwiekszym opierdalaczem to sie gleboko mylisz jest duzo osob ktore jak tylko nadarzy sie okazja to sie obijaja ile to jest mozliwe a wy na tej replikacji to wcale nie macie takiej ciezkiej pracy widac was non stop na pakowni jak chodzicie sobie na papieroska zalosne jest to co napisales i do jakiego poziomu sie znizyles aby to napisac to publicznie ppewnie dziewczyna wystawila cie do wiatru (a myslales ze bedzie odwrotnie) i dlatego sie mscisz na niej za to heh no i co tym zyskales? ja ci moge odpowiedziec NIC a nawet straciles na tym wspolczuje tej dziewczynie ze zostala upokozona na forum publicznym i mam nadzieje ze odplaci ci sie za to w dopowiedni sposob Odpowiedz Link
celista Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 15.03.08, 23:33 Ja też mam nadzieję, że Cię dopadną... bo przekraczasz granice... to co napisałeś świadczy tylko o Tobie i Twoim wychowaniu, a nie o tej dziewczynie, od której pewnie dostałeś kosza i teraz się mścisz.. Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 16.03.08, 19:39 lafirynda kto to pisze na replikacji pracuja same pedaly.Cioty i tyle powinni to przeniesc do thomsona zeby nie zatrowali powietrza pedaly Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 17.03.08, 21:47 Ty chuju sam jesteś pedałem i ciotą... odpierdol się od replikacji... Całkowicie się zgadzam z Lukaszem to lafirynda, poprostu chyba lubi ten sport hehe jak nieten to tamten hehe chłopaków jest tu dużo więc zawsze się cos znajdzie... hehe A ty zanim coś pierdolniesz to najpierw się zastanów ! bo to co Lukaszek napisał jest poprostu prawdą która niestety ale boli hehehe Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 12:23 hehe piszesz jak prawdziwa ciota podpisales sie pod tym hehe pedrylu nie chce ci dac to tak jedziesz hehe może lukasz ci sie lepiej hehe podoba to smaruj dupsko cioto z replikacji hehe ziemniaki kroj w kostke zeby ci z dupy nie lecialy po dymaniu z lukaszem.Ageneralnie wszystkie lukasze to cioty wiec masz szanse Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 15:11 masz racje kolezanko pedal ktory dostal kopa sie msci a ten liderek1 to jego przydupas odnalezli sie teraz im bedzie dobrze Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 15:31 ujawnij się chuju... to inaczej porozmawiamy masturbancie hehe Już ktoś cie szuka internetowa pizdo a jak już cię znajdziemy to lepiej by było dla ciebie żebyś sie zwolnił Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 19:54 hehe juz sie boje uwazaj zeby ciebie nie namiezyli bo pojdziesz w pizdu dupą szczekac za oczernianie w firmie i ublizanie pało.Pamietaj.ochrona moze wszystko a jak jestes tym kim sie podajesz to krąg sie zacisnia flecie dety hehe Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 20:07 jezeli napisales to w pracy to lezysz jesli w domu po pierwszej zmianie to tak juz masz kolo dupy ze na monitoringu czuc.I żeś sie doigral Karolina powie kto jej bardzo nie lubi,twoj kochas tez bo nie bedzie chcial problemow hehe Odpowiedz Link
lukasz-replikacja Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 21:47 odpierdol się od replikacji i odemnie! pierdole ciebie, tą świniowatą debilkę z Radomia a w szczególności całą firme. Ja robie na to co mam ochote i jak mi sie ktos niespodoba to dostaje wpierdol następny będziesz ty ! pewnie już teraz masz pełne gacie z wrażenia Odpowiedz Link
lukasz-replikacja Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 21:56 Karolinke to chyba tylko jeszcze ja jej nie dymałem bo każdy ją zaliczył tylko nie ja, proponowałem spotkanko ale odmówiła może dlatego że w tym samym czasie jebała się z tobą Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 18.03.08, 22:25 szkoda że w Warce takich lafirynd nie ma bo też bym sobie poużywał Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 19.03.08, 12:33 jestes z warki?jak cie ustale to pogada z toba Sergiusz znasz? Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 19.03.08, 12:30 no ale mnie przestraszyles blyskotliwy jestes a madry ale to juz nie dlugo hehe nerwy uspokuj sie bo bo ci zwieracze puszcza Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 19.03.08, 16:18 tobie już chyba puściły pedale Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 19.03.08, 19:31 no puscily faluja ze strachu mi gacie hehe dziwko Odpowiedz Link
sumitomo Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 25.03.08, 16:50 Jak czytam co wypisuje 1LIDEREK i jemu podobni to szlak mnie trafia , zakompleksione gnoje . Obrabiacie d..e pannie której właściwie nikt nie kojarzy .Robicie z siebie ostrych ZAWODNIKÓW a tak naprawdę to z was LESZCZYDŁA Pozdro dla normalnych Ps. I nie ubliżaj jeden z drugim od pederastów bo możesz pod bramom w jape dostać Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 27.03.08, 12:27 morda pederasto ! a w jape to ty możesz dostać jełopie Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 27.03.08, 14:20 a już dawno tej kurewki niewidziałem pewnie znowu znalazła sobie jakiegos jelenia albo barana... hehe Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 27.03.08, 14:27 nadal pocichu licze że przyjdzie kiedyś do mnie i zacznie mnie bajerować a ja wkońcu ją zalicze bo już prawie każdy w technicolorze ją miał a ja jeszcze nie Odpowiedz Link
sap_er Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 27.03.08, 15:24 „…ja wkońcu ją zalicze…” Wiesz, jesteś żałosny. To nie strona, gdzie opisujemy swoje problemy i potrzeby erotyczne… nikogo nie interesuje, że jesteś tak nieporadny w tych sprawach. Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 27.03.08, 23:03 sap_er szkoda słów na tego barana 1liderek to zakąpleksiony gnom bez obycia który chyba jeszcze nie miał kobiety nadaje sie do zaliczania ale chyba,..pedryl i tyle Odpowiedz Link
plyteczka.online Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 28.03.08, 21:43 hej!!! W Technicolorku robi się wesolutko : ) "1liderek" choć szczerze....?? nie jestem pewna czy jesteś liderem??? ,twoja wypowiedź na temat jakiejkolwiek kobiety w taki sposób, świadczy o twoim niskim poczuciu własnego EGO,a dla faceta to porażka ha,ha!!, a po za tym ja takich jak ty kwituję jednym zdaniem.... ŚMIEĆ : ) PS.pamiętaj!! zbytnia pewność siebie i swych możliwości w różnych dziedzinach życia : ) gubi.... Ha,Ha!!!Pozdro dla THC..... Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 28.03.08, 23:31 trzeba gnoic gnoi to jest jakis wśiur Odpowiedz Link
plyteczka.online Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 29.03.08, 21:29 łysielec???? co to znaczy "gnoić gnoi to jest zwykły wsiur" ??? bo dla mnie ... nto ty jesteś "chodząca tragedia" : ) "wsiur???" to przede wszystkim pisownia ha,ha!! " wsiur" pisze się przez "ó", bo wymienia się na wi"E"ś... kumasz??? , a po za tym nie wiem dlaczego tak bezczelny, obrażający innych pracuje w THC??? chyba wyłowili cię ze zlecenia???? tragedia :(( Odpowiedz Link
plyteczka.online Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 29.03.08, 21:31 fenris76....dzięki : )) Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 30.03.08, 00:21 zle mnie chyba plyteczka zrozumialas czy zrozumiales jestem pod wrazeniem twojej wypowiedzi a moja pisownia jest moze nie poprawna ale nie z powodu ze jestem analfabeta nie patrze co pisze ok? Odpowiedz Link
lysielec Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 30.03.08, 00:24 nie jestem ze zlecenia Odpowiedz Link
3.magazynier Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 04.04.08, 11:03 zastanawiam się kiedy to kurwidło znowu przyjedzie ? Karolinka mój ptaszek czeka Odpowiedz Link
1liderek Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 06.04.08, 18:10 Bardzo się ciesze że jej niema ! nareście nikt nie zaczepia już chłopaków i mogą normalnie robić tylko jak długo to potrwa ? pewnie jak znowu się przyjedzie to będzie to samo... jak nie ten to tamten hehe dobra jest he Odpowiedz Link
3.magazynier Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 23.05.08, 18:29 Nowa zabawka Karolinki hehe tym razem to wózkowy Daniel ze zm. D dołączył do kolekcji naszej prześlicznej lafiryndzi hehe Odpowiedz Link
3.magazynier Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 23.05.08, 18:41 Pewnie znowu troche pobajeruje następnie zaliczy towarek a na koniec kopnie w dupe hehe i zabawa zaczyna się od początku Odpowiedz Link
prawdziwy.nieobecny a o kim właściwie mowa ? 16.04.08, 13:35 może chociaż dowiem się z jakiego wydziału..... Odpowiedz Link
wierz-yciel Re: NAJWIĘKSZA LAFIRYNDA TECHNICOLORU... KAROLINA 24.07.08, 20:40 Znam wieksza osobiscie wasza kolezanke Sylwie Zdanowska co po godzinach dorabia jako call girls wiecej info znajdziecie na erodate, mixer lub ilove. Widocznie slabo jej placa skoro tak dorabia a moze lubi??? Odpowiedz Link