ciekawypracownik25 07.09.08, 19:18 Co sądzicie o dziale replikacji? Porównanie z innymi działami mile widziane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patch1111 Re: Co sądzicie o dziale replikacji? 08.09.08, 18:29 Na dziale replikacji jest najlżej w całej firmie. Oczywiście biorąc pod uwage stanowiska robotnicze. Odpowiedz Link
superstarforever Re: Co sądzicie o dziale replikacji? 15.09.08, 10:31 na innych działach nie śmierdzi... a tam śmierdzi he Odpowiedz Link
operator2007 Re: Co sądzicie o dziale replikacji? 19.09.08, 08:18 Ja jestem z replikacji.Jest tu lekko w porównaniu np: do pakowni.Ale coś za coś.Ten koszmarny klej .Cuchnie okrutnie i szczypie w oczy.Jak się przyjmowałem do pracy w Technicolorze 5 lat temu nie było takiego fetoru.Teraz kupują jakiś sztynksiarski klej ,taniochę za marne grosze i nas trują.Zamierzam wziąc próbkę do badania w laboratorium ,żeby zobaczyć czy pożyjemy jeszcze jakiś czas.Tylko to chyba troche kosztuje .Na drukarni najgorszy jest octan etylu .Tfuu!!!Mało płuc nie wypluję...Koleżanki i koledzy z innych działów nie muszą czuć sie gorsi od nas .Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
gmyras Re: Co sądzicie o dziale replikacji? 20.09.08, 17:45 smierdzi to z twojej dupy palancie jebany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
operator2007 Re: Co sądzicie o dziale replikacji? 20.09.08, 19:57 Zachowuj sie jak na nonmalnego człowieka przystało!!!Nie ubliżam Ci Kolego,żebyś Ty to robił.Obeśmiałem tylko A.Chachaja i to jest mój wróg najgorszy .Do nikogo nic nie mam.Wymieniam tylko fakty. Odpowiedz Link
jan832 Re: Co sądzicie o dziale replikacji? 23.09.08, 08:53 Nie ma powodów abyś czuł się winny za to co napisałeś, że klej śmierdzi, że są substancje które wymagają szczególnego podejścia jeśli pracują przy nich ludzie, a to że ktoś Tobie naubliżał to chyba powód że trafiasz w czułe miejsce - może to jest ktoś odpowiedzialny za przestrzeganie BHP w Technicolorze i tak bardzo się zdenerwował Twoją wypowiedzią a może przejął się swoją postawą że nic nie widzi i o niczym nie wie - wszak ma dobrą posadkę. Odpowiedz Link
operator2007 Re: Co sądzicie o dziale replikacji? 23.09.08, 19:53 Dzięki Koledzy za słowa otuchy.Pozdrawiam Odpowiedz Link