jedyny.flatron25 09.09.08, 11:51 Witam. mam taki pomysł aby w tym temacie zgłaszać kobiet dziewczyny z którymi wam się najlepiej pracuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superstarforever Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 09.09.08, 20:14 to bardzo fajny pomysł... kogo proponujesz ? Odpowiedz Link
mielczareczek Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 09.09.08, 20:50 brygada kobieca Everclean RUULEEZ Odpowiedz Link
jedyny.flatron25 Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 10.09.08, 10:03 Jest kilka fajnych dziewczyn z którymi dobrze się pracuje, mi najbardziej odpowiadają te dziewczyny, kobiety co są przyjezdne. Kiedyś pracowałem na maszynie z Dominiką, mówiła ze jest chyba z Pionek koło Radomia , taka niewysoka z ciemnymi włosami przeważnie spiętymi w kucyk. Naprawdę bardzo fajna dziewczyna , szkoda ze tylko raz z nią pracowałem , trochę mało podgadaliśmy, chciałem żeby poszła ze mną na przerwie na papierosa ale mówiła ze rzuca palenie i nie idzie. Od tamtej pory nie rozmawiałem z nią. A jakie są wasze typy? Odpowiedz Link
superstarforever Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 10.09.08, 15:55 Musze się przyznać że ja mam mały problem z zaproponowaniem kogoś ponieważ ja już długo w tym technicolor pracuje i znam conajmniej kilkanaście bardzo fajnych i przedewszystkim normalnych dziewczyn... Odpowiedz Link
e-technicolor Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 10.09.08, 19:11 Najfajniejsze dziewczyny pracują w biurach TC eheheheh......... Odpowiedz Link
superstarforever Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 10.09.08, 19:21 polemizował bym... he Odpowiedz Link
patch1111 Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 10.09.08, 23:05 Przecież o najfajniejsze dziewczyny, w tym wątku chodzi najmniej. flatron po prostu sie zabujał i szuka laseczki w tak przechytry sposób. Pamiętam, że za nastolatka tez spontanicznie okazywałem zainteresowanie pięknym i ciepłym dziewczynom. Z dzisiejszej perspektywy myslę, że było to strasznie dziecinne. Ale z drugiej strony czyż dla faceta nieświadomym synonimem niedojrzałości nie jest romantyczność? Potem, gdy dojrzeje, staje się grubiański, oschły i prosty. Czyli męski. A męskość i romantyczność chyba nie idą w parze. Życzę Ci powodzenia flatron, tylko pamiętaj: najważniejszy jest TC, żona potem hahahaha Odpowiedz Link
superstarforever Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 11.09.08, 17:19 Tak... najważniejsza jest produkcja hehe Odpowiedz Link
wisper Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 19.09.08, 11:34 W biurach są fajne klientki ale chyba nie progreski bo One są fatalne Odpowiedz Link
e-technicolor Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 19.09.08, 14:02 A jednak biura TC, pracujesz przy wtryskarce, podnosisz wzroku ku górze, wycierasz pot z czoła a tu idzie ONA, wysoka, długie nogi, spokojnie niesie dokumenty, nigdzie nie trzeba biec, powaga dokumentów zobowiązuje, odchyla długie blond włosy, TY operatorze patrzysz na to z dołu z poziomu podłogi a ONA jak ten ANIOŁ, jak istota z innego wymiaru płynie, unosi się nad Tobą, wyobrażasz sobie jej zapach perfum zmieszany z zapachem świeżo wypitej kawy choć cokolwiek Operatorze smród kleju ci przeszkadza, ale to nic, wyobraźnia jest na maksymalnych obrotach - rzekłbyś chwilo trwaj, niech płynie dalej ONA tylko Twoja w tej swojej gracji, w tym uniesieniu, niech dokumenty które niesie będą słodkim wyznaniem dla Ciebie operatorze linii SLT 13, niech to będzie wyznanie tylko dla Ciebie chociaż piątek 13 - tego, już za chwilę spłynie z góry i będzie obok Ciebie, marzenie stanie się rzeczywistością, może muśnie Twoją rękę podając Ci ów list...... O kurde alarm SLT 13 wyje - koniec marzeń, rękawice gumowe włóż, poprawiam fartuch - do boju....hurararara.... Odpowiedz Link
gankop Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 19.09.08, 17:14 e-technicolor popieram, strzał w dziesiątkę! Odpowiedz Link
mielczareczek Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 19.09.08, 17:30 ostatnio byłem na setkach na zm.a prosiłem się kilka razy w DC o umycie a potem o wymiane blachy, trwało to ok. 25min. jestem z tych młodszych pracowników ale wydaje mi się że koleżanki leciały sobie w kulki, pijąc sobie przy tym kawkę i przegryzając ciastem Odpowiedz Link
operator2007 Re: Najfajniejsze i najmilsze dziewczyny z produk 20.09.08, 21:02 Co to w ogóle za pytanie???Wszystkie kobietki z Technikoloru są super.Na każdej zmianie znajdzie się jedna czarna owca .U mnie na zm:A taką jest Tereska Progreska czyli "gnijąca panna młoda"(tekst jednego z moich Szanownych kolegów).Pozdrawiam Odpowiedz Link