madohora 28.08.10, 00:26 zamknięty Dzisiaj wszystkie wątki ni stąd ni zowąd zostały usystematyzowane alfabetycznie a nasze forum miało jedną kreseczkę za aktywność.? Link Obserwuj wątek
kefirowa Re: Co się znowu dzisiaj wyprawia na forum 03.09.10, 10:34 zamknięty Teraz już wiesz, co się wyprawiało. A jestem ciekawa jak ty będziesz coś wpisywać w te wątki co mają ponad tysiąc wpisów. Link
madohora Re: Co się znowu dzisiaj wyprawia na forum 03.09.10, 14:19 zamknięty Zdziwiłam się bo bez problemów otwarł mi się wątek z pogodą, mimo ponad 2000 wpisów. Natomiast wątki Skojarzenia, Śląskie Skojarznia i Utwórz z ostatniej spółgłoski nie chciały się otworzyć. Ciekawe dlaczego? Link
madohora2 Re: Co się znowu dzisiaj wyprawia na forum 07.07.14, 20:53 zamknięty Nie wiem czy mam rację I znowu przyszły wakacje I znowu ktoś ma dobre chęci I coś tutaj według siebie kręci Link
madohora Re: Co się znowu dzisiaj wyprawia na forum 02.11.14, 23:18 zamknięty Kiedyś narzekałam A potem zapomniałam To siła przyzwyczajenia Że nie lubimy gdy coś się zmienia Link